runnin up that hill

nuså! går det bättre :)

köttade på gymmet i fredags och har fortfarande träningsvärk i benen, jobbade igår på en liten parkeringsförsäljning, fy fan för o vara torghandlare o stå ute hela vintern! men fina julklappspengar. köpte middagen på thaiway och gick ner till eh för en tomtelatte som var så inte värd sina kalorier, det var den slapparlördagen. idag gick jag väl upp rätt tidigt, körde mannen till jobbet, handlade lite och körde till gymmet, fint med gratis parkering på söndagar :P väl där var det sjukt lite folk, riktigt skönt, sen gick jag hem och åt en jättefrukost, har jag sagt att frukosten är det bästa målet på dagen?

sen gjorde jag väl inte så mkt mer vettigt, gick ut o lekte med hunden i snön, och sen bar det av till stallet. cumulus skötte sig alldeles utmärkt som ridskolehäst och sen åkte vi hem och stekte exeptionellt goda proteinpannkakor. sjukt nääjs!

nu ska jag bara duscha, sen blire sängen tidigt, mongojobb innan öppningen på torsdag väntar!


bit ihop eller bryt ihop? (gnälligt och deprimerande inlägg så läs inte om du är lättpåverkad)

hade du frågat imorse så hade jag brutit ihop for real. jag får verkligen nån sorts.. ångest, tror jag, bara av att behöva åka ut till stallet. jag vill inte, och när jag väl är där vill jag bara få det gjort så jag kan åka hem igen. minsta lilla grej som går fel känns som en hel undergång, som igår när jag inte fick av unghästen grimman, jag var verkligen en halv sekund från att bara lägga mig på marken och börja stortjuta. för en grimma? helt sjukt jag vet men så är det, och jag blir bara tjurigare och argare på min stackars mamma som verkligen inte fattar att jag bara vill bli klar fort och inte vill "rida ut på långtur nu när vi har tid". blä, men jag ska sluta whina, det är inte nåt att göra något åt det, och jag kan inte säjla en häst som inte är igångsatt efter vilan så det är bara att bita ihop och hålla på hela mörka jävla vintern, frysa tårna av sig, aldrig få en sovmorgon eller hinna göra något annat, eller varför inte kunna bara göra ingenting alls. så jävla less.

sen iaf när jag kom hem försent såklart så var batteriet slut på ipoden, låset på cykeln hade frusit, så jag hann verkligen inte göra det jag hade tänkt på gymmet, sen när jag kom hem fick jag hetsäta min frukost för att sen försöka hitta en annan cykel att ta mig till jobbet på. so far so pissigt.
(nu slutar jag gnälla)

sen hade vi iaf kick- off på jobbet, långdragen föreläsning och sen middag som innebar buffé och fri dricka. jag höll mig ganska nyttig med cola zero och kycklingspett. en kärleksmums och nån dumle slank ner men det får det göra ibland :P sen lekte vi lekar med kundvagnsrace och shoppinglistor så då joggade jag ber lite av maten iaf, cyklade sen hem i ett kallt och isigt lund, det blir nog en pw fram o tillbaka till jobbet imorn tror jag.

vad har hänt mer sen sist då? och när var sist? nångång förra veckan tror jag.
tävlade hela helgen, packade hästen och åkte själv i lördags, det gick bra igen, en 4e plats i 110 och en 5e i 115, synd att det inte blev nån högre placering den här gången, det var dubbla prispengarna på pallplatserna mot förra gången. men jaja nu ska jag inte bli gniden, hästen var duktig iaf. på söndagen var det nationell status och alltså lite mer tekniskt, plus att det var ett snäpp högre än han har hoppat förut (120) lite sliten häst men ändå bara ett ner, han fegade lite i början när han märkte att det var lite större men sen blev han fin. nog hästprat.

gick lös på ett halvt kilo lösgodis och choklad i lördags, och inte blev det nån träning heller, men jag är nöjd ändå :P den här veckan blir det inte heller nån ordning utom kanske möjligtvis på söndag när jag faktiskt är ledig, men nästa vecka så har väl förhoppningsvis mirakelpillrena från gymgrossisten kommit också så då blir det kanske ordning!



brb

hejhej, jag skulle kunna blogga lite om allt möjligt som händer, det var ju tydligen ett tag sen jag skrev nåt här, men först ska jag ta ett bad, är ledig idag och har redan hunnit med både gymmet och stallet, så det får bli en senare update :) håll till godo med nya favoriterna så länge:



hejhej dagboken

sitter här o slösurfar på agent provocateur. sååå mye pent! som en gammal arbetskamrat hade sagt. synd bara att jag inte har några boobies kvar att placera i en bh för 1500 pix, eller bra kanske, ekonomiskt iaf.



idag har jag jobbat. det blåste en sån jävulusisk storm när jag cyklade till jobbet att jag fick trampa som en blådåre i nerförsbacken. hämtade mitt paket från gymgrossisten på vägen hem och gick sen till gymmet. varför är det alltid så tungt på måndagar? svettades som en gris men fick iaf ihop 45 min på crosstrainern, det var skönt. nu händer inget mer ikväll, blir väl sängen tidigt så jag kanske lyckas komma upp imorn (var påväg imorse också) och ta en promenad innan jobbet.

chippohej!


en lördag

fy fan vad jag är less på min släkt, och att behöva säga ifrån gång på gång, utan att nån tar nån notis om det. vad fan ska man behöva göra?

lyssna o lär av sean banan kanske?



mään han kan skaka roompa!

idag är en winnerbäcksdag

stallet, granngården (köpte ett chict litet täcke o mat till hunden), handla mat, bli utskälld av en gubbjävel för att jag var så respektlös och gick in i mataffären med hästkläder, allt detta hanns med innan klockan 11, sen skulle jag eg boxas men jag orkade bara inte. färgade håret iaf, be gone, dassbrunt! sen bråkade jag med min cykel tills jag lackade och gick upp (cykel- my 1-0) men som tur är han jag en man som har lite mer tålamod än en hungrig my, så han gick in för slutronden och tog hem den (cykeln- mänskligheten 1-1). puss på dig!

ikväll blire tacos, och som vanligt bjuder min mamma in en massa extrafolk. kul. nej.

imorn blir det väl förhoppningsvis en ganska chillerilldag, med lite sovmorgon, gym, nova och stallet. sen är det på det igen!





man kan ju alltid drömma

http://www.psi-auktion.de/psi-auktion/psi-auktion-2010/psi-katalog-2010/katalog-springpferde/?psiauktion=479&cHash=12a71056e3 nån som vill skänka mig nån/några miljoner och åka med på p.s.i- auktion?

fredag! en ganska sliten sådan.

jobbade idag, plockade upp en jävla massa varor, cyklade hem i full storm och tog mig en aning omotiverat upp till gymmet. väl där så kunde jag ju lika gärna köra på så jag fick ihop en hel timme på crosstrainern! ganska matt i benen sen benköttandet igår gick jag hem och lagade mat.

börjar faktiskt bli ganska grym på matlagandet. idag blev det nån sorts kycklingwok med alla möjliga grönsaker och sötsur sås. rätt nice. imorn är jag ledig, men det blir ingen sovmorgon för det, jag ska till stallet, handla mat, handla hundmat och sen är det boxning kl 11. sen ska bara håret färgas (nej det blev inget igår, jag är fortfarande råttfärgad i huvudet) sen ska jag bara bara dega hela dan. så nääääjs! söndag blire inte lika många måsten, och kanske tillomed en sovmorgon, om hundskrället bestämmer sig för att sova länge. han tappade förresten sin första tand igår, thank heaven!

nej nu ska jag nog fan gå och lägga mig. paartey!

undan för pundarn

vad har hänt den här halva veckan då? jag har tränat, faktiskt fått lite "träningsansvar" på "jobbträningen", skulle prova nåt nytt idag och gå på styrkeyoga med kusinvitamin. vilken flopp! töntigaste ever, varken jobbigt eller.. ja nånting. att det ens får utföras på ett gym är ju skandal. tänkte träna lite på riktigt efter sleepy-hour, men då var det tvåtusen pers på gymmet. blev 20 min på bandet o lite mage. imorn är jag ledig så då ska det köttas ben på fm när det inte är lika mycket studenter som socialiserar mer än dom tränar och använder maskinerna som sittplatser.

ja ledig imorn alltså och jag ska förhoppningsvis färga håret, umgås lite med hunden, städa lite hos mormis och hoppa hästen på kvällen. å vilket dålig samvete jag har för att jag bara är i stallet fyra dar i veckan och dumpar över djuren på mami. kan man inte bara trolla bort en häst? skulle bli så mycket enklare...

sen är det fredag med bara lite plock i butiken, sen äre tammetusan helg! och jag skulle ju inte alls tävla båda dagarna, det var ju nästa helg, så nu är jag ledig hela hela helgen! awesome or what? vet ju dock inte vad jag ska göra av det? träna kanske? höhö mongo.


hoppla!

duktig häst idag, vann första klassen och var tvåa i den andra :) lätt värt att tvinga sig upp ur den varma o mysiga sängen klockan 0525 en söndag när det är -2 grader ute.



gårdagen var nice, sprang en halvtimme på crosstrainern, sen körde jag ut till stallet, motionerade hästen och packade allt till idag eftersom vi skulle åka så okristligt tidigt. kom hem, chillerillade ett tag sen gick vi och tog oss en middag på glorias.
rätt nice, men jag hade förväntat mig lite mer "friday´s-standard", men det var gott ändå, nachos, ryggbiff och öl, och brownien var heavenly! sen gick vi vidare på stan i mina nya toksnygga stövlar (nej det var bara jag, j hade sina egna skor), tog en kaffe i farten och gick till bion, due date blev det eftersom inga andra passade i tidsschemat. helt ok film, rolig o sånt men ingen riktig "biofilm". men det var nice. blev lite popcorn till det också. sen när vi var så tjocka som vi bara kunde bli så promenixade vi hem genom lördagsnatten. riktigt trevligt att bara göra nåt annat en dag :)

idag var det ju somsagt tävling och en aning snålande på matintaget för att "make it up for" gårdagen, huden agerade bra maskot och solen sken, även om det var pisskallt. kom hem tidigt, duschade och gick ut på en långpromenad, åt middag och nu sitter jag här. blir sängen tidigt idag eftersom jag ska upp vid halv 6 och leka taxi ut till sandby innan jag ska till mitt eget jobb. men jag slutar tidigt imorn så vad gör det? hadehade folkens, på återseende!

hallå i lådan

vilken trevlig lördag hörrni! sov ända till 9, gick ut på långis med hunden, hittade en mormor och gick hem o drack kaffe med den. dagen började lite regnigt men nu skiner solen. nu ska jag ta mig upp till gymmet, sen blire frulle på resterna av proteinpannkakorna (magiskt goda btw) jag gjorde igår och sen till stallet när mannen i huset kommer hem från jobbet. sen blir det väl lite mathandling också, lite kesella o sånt, måste komma ihåg att ta med en "ohästig" tröja, fan det finns inget värre när man glömmer bort sig, går in i en affär och undrar vem fan det är som stinker häst tills man kommer på att det är en själv. i såna lägen skulle man gärna kunna smyga runt helt osynlig.

ikväll blir det mys deluxe med lite "otillåten mat" på restaurang och bio, imorn ska jag iväg svintidigt till tävling i trelleborg, vi får väl hoppas att solen skiner då med. det var förresten där (i trelleborg) som jag bröt handen en tävling för länge sen (hehe lovande).

jobbet går också bra förresten, riktigt trevliga kollegor, nu ska det bara bli skönt att bli klar med "utbildningen" i andra butiker och bara komma in i nån rutin. atm packar vi upp konserver, går på sekretessbelagda möten och chillar, rätt nice. nej nu måste jag gå. hejhej!





and she scoooores!

haha nu är han borta! dock så tog det 1½ timme. kul, sen skulle hunden ha mat, ut och sen var det min tur. do I need to say att jag var hungrig o surig som en gnu? tur iaf att det inte var nån hemma som var ivägen. nu ska jag bara kolla klart på grey's och sen ska jag ut med hundarna igen. imorn blir en rätt lugn dag, börjar 8 och sen ska vi upp till landskrona av nån konstig anledning. slutar 14 iaf, sen blir det träning om jag hinner sen ska jag till stallet o hoppa pollen. tagga tävling i helgen :)  

dagen

haha här bloggar vi en dag i veckan :P nejmen vad händer? jag jobbar, tränar, har fått lite fart på dieten igen och snålar som fan nu för att äta nåt riktigt gott på lördag :) har fått i uppdrag att rida in en häst åt stallägaren, och det ska bli kul, om jag bara kan få min mamma att inse att jag vill prova på mitt sätt innan jag provar hennes. ska tävla i helgen och nästa helg blir det meeting (två dagar), ska bli kul o se om lillepollen klarar av det, nationellt o allt :)

försöker sälja min biljävel också, och den ena spekulanten är konstigare än den andra, men nu kommer det iaf en om en halvtimme o kollar, håll tummarna! har ju redan köpt in mig på en halv pimpad golf, så det vore skönt att bli av med den.

jag hade nåt mer kul att skriva men det glömde jag ju bort såklart, det kanske kommer tillbaka :P nu ska jag gå o sälja bil, häpp!


pepp






jag är så trött på folk som gnäller. min mormor, en kompis här, 2000 pers på fb, på jobbet. fattar folk inte att ingen orkar lyssna på dom längre? visst det kan vara synd om dig en gång eller två. men jämt? är det inte det ena så är det det andra, det ska vara så synd så synd, för att du tycker det är tråkigt att laga mat själv? eller du hade otur? eller du gjorde nåt dumt? bespara alla andra det skavet i örat, det finns folk som inte har annat är problem och ont överallt, men dom whinar inte för det? vad är skillnaden på såna och dom som inte inser att dom skrämmer iväg alla som hade kunnat vara till nån hjälp genom att bara vara så deprimerande att lyssna på, att man inte ens orkar fråga hur det är, för man vet redan svaret.

absolut ska man kunna dela med sig av sina problem, men vad är det för fel på lite omväxling? försök muntra upp nån annan nångång bara genom att säga att det är bra idag? det finns alltid folk som har det värre, men gör det till nåt bättre än så.

RSS 2.0