det hade kanske varit bra att tänka efter innan?

träningvärk i benen har jag också, att gå fram och tillbaka igenom hela malmö med 7cm klackar är tydligen inte optimalt.

trött ja

jättekul igår!! fondue på nathalie på pers på limhamnsvägen, asnajs! fernet-oskulden rök, den hade jag gärna behållt ett tag till. sen drog vi vidare till lilla torg och gökboet, det blev nog en del shottar och drinkar där också, och en jävla massa kort också, så nu sitter jag och väntar på att alltihopa hamnar på fb.mohaha, kan bli spännande, vad jag kommer ihåg var det en himla massa ful-posande. vidare till buddha, där var det inget folk alls, så vi gick vidare till deep, igen, av ngn underlig anledning. samma visa som förra fredagen, ngr gratis drinkar, sen liftade vi tillbaka. jag valde bil och martina ställde sig och viftade. - ta bmw:n!! nej, inte den! den efter!! ja, lift fick vi iallafall.

väl inne på buddha hittade vi allas favorit toni, som hade hittat min syster innan, utan att veta hur hon såg ut eller nånting. vi kanske är lite lika trots allt.

en massa massa dansande och säkert en massa drinxx senare liftade jag hem och kraschlandade i sängen. idag.... jo, jag mår nog relativt bra, trött, men annars hade det ju varit konstigt.

kursen är slut, tillbaks till verkligheten igen. sjukt mycket roligt nytt folk jag har hittat :D

lite mysmusik såhär en lördagsmorgon :P



fredagskväll *snartsnart

bilen ska vi inte prata om. men jag har nog aldrig varit så nära en panikångestattack.

nya friska tag, var i stallet imorse, i 1 ½ timme, sen fick jag ryggskott när jag skulle vara matcho och slå på två skor, så sen åkte jag hem, fast jag inte ens var halvfärdig.

nu, in i duschen, fix o kanske äta nån lunch(?), sen är det middag klockan 7, sen dras det vidare till buddha, satan vad vi ska röja järnet!!!


ett mvg var det här ja

..

done!!

klar med slutproven, nu väntar jag bara på ett sms där det står vad jag får för betyg. nåja, det går som det går, jävligt roligt har jag haft iallafall, tråkigt att det tog slut så fort. nu har vi bara det allra roligaste kvar, avslutningsmiddagen med tillhörande utgång imorn kväll. eeeoo, det kommer bli så grymt roligt!

100 %-känn dig smiskad

på tal om ingenting skulle jag köra in bilen till verkstan i malmö. kör i 2 minuter, sen droppar varvmätaren snabbare än jag sveper en drink, tillslut sitter jag med plattan i botten på ettans växel. sen lägger bilen av totalt. mitt i lund. i "rusningstrafiken". toppen, läget var total panik, som tur var startade den dirket efter, men det kändes inte jättekul att köra ut på motorvägen efter det. men jag tog fart och hoppades på att ha så mkt fart att jag kunde rulla av motorvägen om den dog igen. klarade mig faktiskt hela vägen, och nu står den där, helt ensam... men bara en massa gamla skräpbilar.. helt ensam... liten då <3 haha, sorgligt, saknar bilen mest av alla.


jaha, där var den säsongen nerpackad



nu ligger årets rosetter med alla dom andra nerkastade i en kartong. vet inte riktigt om jag kan kalla mig nöjd med tävlingsåret som har gått, har ju visserligen haft mycket att göra, tre hästar/helg, 10 starter på en dag som mest, men ändå.... har jag lyckats åstadkomma något med det eller har jag kastat bort 30 helger på ingenting? när säsongen tog slut i november tog även motivationen slut. helt ärligt kan jag säga att det inte har varit "roligt" att åka ut till stallet en enda dag sen dess.


jag som alltid säger att ska man göra något, ska man göra det till 110%, nu känns det inte ens som att jag går på 30%. åååå, och så står jag här med tre hästar, en som jag inte får sälja, en som jag har lovat att inte sälja, och en som bara inte går att sälja. kört fast? typ ja.

det är med en rätt rejäl anti-känsla jag åker ut till stallet klockan halv 8 på måndag morgon.

boys boys boys



hmm, fastnade igen.. började städa för att slippa plugga, tappade städningen totalt när jag hittade en gammal tidning, gick vidare till att äta middag (klockan 4?!) hamnade sen i sängen med datorn. så långt ifrån plugga man kan komma. strålande tider, härliga tider :P

bilen ska in imorn, håll tummarna allihopa!! fast om det nu är katten som är paj kanske det är en mening med det också? då kan jag ju byta till en sport/race på en gång? jaja, det löser sig.

hade två av de 4 slutproven idag. drinkrecepten o baren. aceade båda. så jefla najs. imorn är det som sagt teorin, hade varit bra om jag läser igenom skiten en gång? äsch, det löser sig. hittade för övrigt THE café- all time high idag, café cosmopolitan, precis brevid buddha där vi är hela dagarna. varför har vi inte gått dit tidigare? åt en sallad med lax, fetaost o guacamole som var så god att jag inte visste vart jag skulle ta vägen.  malmös godaste kladdkaka hade dom också.

LOVELY

lite om allt o ingenting. ganska tråkigt faktiskt.

onsdag o torsdag. slutprovens dagar.    (trumvirvel)

äsch, fattar inte vad alla stressar upp sig för? det går väl som det går, man gör ju sitt bästa hursom? eller?

idag hade vi ett "slutprov inför slutproven att ha som backup" makes no sense. men men, ligger runt 98 % på allt anyways, jag klagar inte.


på vägen till svedala för att inhandla ett par jeans, (finally) blev det ngt knas med bilen. den skriker om katalysatorn, men det ska tydligen vara ngt fel på tändstiften. wierd. fick en mindre panikångestattack när jag såg ett kvitto på kat., felsökning och service framför mig, men nu behöver jag nog inget av det! 

äntligen hemflyttad igen iaf, uppskattar stan mer och mer för varje natt jag sover ute på landet. solariet i slottet må ha sina fördelar, men jag trivs nog bäst i min egen säng ändå.

nej, nu ska jag kanske ta och läsa lite. drinkrecept och baren imorn. wish me good luck

-men TITTA vad mycket lammkött!!!!

- är något man kan skrika när man passerar kön, full med grabbar, till crown en fredagsnatt. då får man garanterat allas blickar på sig.



har jag hört.

sjukt osugen..

.. på att åka in till lund kl halv åtta imorn för att sen ta cykeln ner till tåget som garanterat är en kvart försenat.

ååå, varför ska det vara så dyrt att parkera i malmö!!??

back on track

häpp! nya friska tag, har visat en häst, ätit pizza till brunch, nu drar jag in till lound, tvätta bilen och boxas, gud så hurtigt!!


boom, upp med basen :P


vad hände egentligen igår?

den som visste det....

nej, var hemma ett tag efter drinkprovningen, höll fyllan uppe, var påväg till tåget till malmö när robban ringer och skriker - jag vill att du ska vara här nu!! ring en taxi, jag betalar!! jaha, sagt och gjort, taxi in, väl på buddha fick jag en rosa pantern, en 6a slippery nipple (aldrig mer) och en 6a b-52 eller vad den hette, men, blir man bjuden så tackar man och tar emot. en massa massa drinkande och shottande, tror att jag kom upp i 6 st 6or och fyra el fem drinkar innan själva club honey öppnade, klockan 23. efter lite dansande, planerande och diskuterande var klockan typ 2, då drog vi vidare till deep. aldrig varit där innan, vi kan väl säg att det inte var riktigt min typ av folk. eller musik. men vi hade roligt iallafall, dom andra sjöng kareoke, jag tittade på och raggade sällskap på telefonen. det gick mindre bra, det kanske fanns en liten positiv "spark" i det hela. men jag vet inte. jag bryr mig faktiskt inte heller, det värsta som finns är när man måste påminna folk om ens existens, och alltid vara den som hör av sig först. då finns det ju heller inget intresse från andra sidan, då kan det ju lika gärna vara.
haha, men det löser sig nog ändå ;) 

hittade iallafall en ny kompis igår, har tydligen planerat en roadtrip till elmia i påsk, där ser man!! roligt att hitta en tjej som vill göra sånt, så man slipper åka själv med bara en massa killar ;P

billigt blev det också, jag bjöd på en runda drinkar, 350 spänn, sen blev jag bjuden på resten, skjuts hem o allt. gratis är gott!!

edit: måste kanske tillägga att jag inte mådde jättebra idag, har verkligen legat däckad i sängen hela dagen, det är nog the heaviest bakfyllan ever, om jag tänker efter. har även hört att planen med allt bjudande var att få mig under bordet. men My får man inte omkull så lätt!! jättefel det där lät, men det krävs faktiskt lite mer än ngr shots o drinkar för att jag ska hamna under bordet. typ som en flaska baccardi razz.    

       har jag hört.

tjofadderittanLAMBO!!!

onyktert var det  här,. började vis 10, fyllekäk vid 14, fortsatte med en drink på o´learys på centralen, tåget hem, och nu sitter jag ähr och väntar på att klockan ska gå, martina komma hit, och vidare till deep, buddha, etage o centilitrer o gram, eller, vi får väl se hur långt vi kommer. planen är 0638 tåget hem iaf. eller en taxi, om vi lyckas hitta en nisse som jag kan charma som förra gången.





hemlighetsmakeri


illamående-varning på stan: såg en dokumentär på 3an om en tjej som hade som mål i livet att bli världens fetaste kvinna, 450 kg var målet. så sjukt stört att jag inte vet vad jag ska säga, och som om det inte vore nog så hejade hennes pojkvän på viktökningen. fy fan så äckligt, kunde inte titta längre än 5 min.

anyway, i skolan har vi inga prov kvar innan slutproven, jag känner mig rätt lugn, det ska nog gå bra, har jag tur kanske toni kan fixa in mig på peppes i sommar, hade varit hur perfekt som helst!! drinkprovning imorn, hur jag ska ta mig hem på tåget lite lagom onykter kan bli spännande...

på lördag flyttar jag ut till slott1 och intar solariet, finslipning på skolan mån tis, slutprov ons tors, sen avslutningsmiddag o utgång med klassen på fredag, sen är det back to basics igen. det låter ju iofs mindre lockande nu... men men, snart är det vår och sol! med lite tur händer det lite grejer med bilen också, project x-factor, sjukt hemligt, sjukt ballt om det blir av!!!

fick världens bästa idé idag också, eller nej, kanske inte jag, men jag spann vidare på idén som kanske kan bli en riktigt bra investering. hemligt där också, du får veta mer om och när det blir av, vilket inte borde ta så lång tid. If I was a rich girl, lalalala...... :P

men innan jag blir rik kan jag ju sukta lite efter den här. får nästan en liten tår i ögat för att den är så sjukt jävla snygg. och för att jag aldrig kommer att äga en...


vilka nötter det finns

"hej, jag ska köpa en häst, jättebillig och bra, som har alla symptom på ryggproblem man kan komma på, röntga? nej nej, jag ska ju bara ha den som hobbyhäst, och den är ju så fin och billig! jag ska nog få ordning på den, jag har ju hållit på med hästar i 18 år, så jag kan det här."

jag tittar åt andra hållet. idioter.

klockers vännen, klockers

http://www.environstudios.com/quiz/manlighet.php

jag tänker inte skriva vad jag fick för resultat, alldeles för mkt iallafall.

vad var det jag sa??

KUL SPORT

kom hem från stallet för en timme sen. var och tränade hela kvällen, lyssnade på limb bizkit hela vägen hem, slipade rekordet veberöd-lund med nån minut också. behöver jag säga att det gick rätt dåligt på träningen? kamikazepilot nr 1= my, jag har väl tur att hästfan landar på fötterna iallafall, annars hade jag legat på akuten efter första gången hästen hoppade rakt igenom hindret och fick med sig alla bommar över frambenen.

trött som tusan är jag nu, hade egentligen behövt läsa igenom alla drinkar en gång, men det får gå som det går. resultaten spelar ju ändå ingen roll förrän på slutproven, förstår inte riktigt poängen med att göra samma prov flera gånger innan det egentligen räknas? kan man inte bara få göra proven tills man är nöjd med resultatet isf? jag kan nöja mig med 98,5% ja.

förlåt

jag skulle gärna vara duktig och skriva något insiktsfullt och roligt idag, men det är bara blankt i mitt huvud at the moment, det är mycket möjligt att baslådan i bilen fortfarande går på rundgång därinne. eller så har jag fått nån sorts bas-tinnitus, kan man få det? i euforin över att det blev så bra ljud på mp3 skivorna råkade jag dra upp basen så mkt att
t o m ratten vibrerade...

 har visat en treåring idag, hoppashoppashoppas dom vill ha henne!! fick en flaring flaska i skolan idag (typ en vodkaflaska i plast) som vi tydligen ska lära oss kasta runt all over med. absolut, om inte grannarna stryper mig först. prov på öl imorn, kan ingenting som vanligt, men det löser sig på tåget imorn. 



måste slänga in ett citat från idrottsgalan också
- vem av er kommer kräla sista-sträckan ikväll då? (till damlaget i simning)
-jahaja, och har du tur landar du på rygg också!!

vad gör man en söndagskväll?

bläh! segt som tusan var det här, precis hemkommen, duschen först och sen måste jag göra min läxa till imorn. Cognac, armangac och brandy, spännande, nej, inte så värst. speciellt inte med alla franska termer och ord som ingår. som jag inte kommer ihåg överhuvudtaget, det verkar som att jag har tappat mitt fotografiska minne nånstans?!

btw, rullade upp brevid stekaren nr 1 och hans flickvän i en ny audi a4 vid ett rödljus i lund idag. haha, du skulle ha sett hans översittarblick när jag kollade in vem som satt bakom ratten. och jag skulle gärna ha sett hans min när jag drog ifrån honom på 2 röda. underbart.
har även lyckats komma på hur man bränner mp3 filer på skiva (förlåt min blondhet ibland), satan vad mycket mer ljud det blev! ser inget i sidospeglarna för att dom vibrerar så mkt. whoop whoop eller vad?

my- simultanförmågans mästare

idag har jag: kört rengöringsprogrammet på kaffe automaten, mailat en tjej om hästarna, lagt upp annonser på dom andra, ätit lunch i farten, allt på en och samma gång, inom en halvtimme. skickligt, enlig mig.

och hittat den här, MUMMA


Don´t hold back

            The Potbellez


vad är det med män i uniform?

sålde två hästar igår, har fått i mission att säjla 2 till, sitter o fipplar ihop film på den ena, samtidigt som jag tittar på jarhead på 6an. "action", halvnakna grabbar i uniform. kan det bli bättre på tv? jo, släng in ett par riktigt grymma bilar så är jag nöjd.




måste lägga in ett citat från igår: "-spelar det någon roll vad man går igång på? bara man går igång på nåt!!"

vi har alldeles för många besserwissers i den här världen. skyddsjakt?

hästmänniskor måste vara ett otroligt speciellt släkte.

exempel? Ryttarstadion i Stockholm, runt 200 hästar, cirkus 1500 elever o privatryttare i veckan. inte en enda som tävlar på msv nivå eller högre. och ändå är alla självutnämnda världsmästare som sitter och guppar runt på graman 24/7 och aldrig åker någonstans för att se annan ridning, folk där är inte ens intresserade av att titta på en träning om dom själva inte är med. vad ska dom lära sig av det? dom kan ju redan allt. jag har, trots 20 år på det stället, aldrig lagt mig i någon annans ridning, det är inte mitt bekymmer, jag har gjort på mitt sätt, tränat för andra tränare och har varit runt en hel del i landet, och det har väl gått rätt bra. ändå snackas det skit, -hon får allt på silverfat, vilken häst hon vill osv. jag bryr mig inte, men för infons skull kan jag ju tillägga att jag alltid har tagit hand om mina hästar själv, har aldrig fått den jag pekat på, jag fick ta dom hästarna som inte funkade på ridskolan, fixat till och sen bytt in mot nästa pucko. sen jag fick körkort har jag kört själv till alla tävlingar. du skulle inte fatta vad jag pratar om förrän du såg det själv, mammorna kommer och gör iordning hästarna, dottern kommer till stallet när hon känner för det, går det inte bra skriker hon på mamma, hästen och går därifrån. och ändå är det samma tjej som får en topphäst för en halv miljon, prylar och en egen lastbil för minst lika mycket till, ett halvår senare är hästen sönderriden, ungen kommer på att det är roligare på stureplan och lämnar hästen att ruttna i en box på östermalm.

samma sak om man skulle vara snäll nog att ge någon ett litet tips. då får man minsann tillbaka i ansiktet att hon har faktiskt hållit på så och så länge, så det vet hon bättre själv, bring it on, jag lovar att jag slår dig om vi ska jämföra erfarenhet. men sånt håller jag inte på med, jag skiter väl i hur andra tar hand om sina hästar, eller köper en riktig nitlott. kom inte och klaga sen när du står där med en trasig häst som kostar dig x antal tusen i månaden. men det kanske du hade sluppit om du hade tagit ner huvudet från molnen.

nej, hästvärlden är alldeles för instängd och egoistisk, nu lägger jag ner skiten.

hemma igen

alla rätt på provet imorse, visade mig vara en naturbegåvning på freepouring-tricks, slog sönder en flaska i baren, men jag lade till några pluspoäng när jag tog eget initiativ och fick en nickning av chefen. att dagens nya drinkar inte fastnade någonstans är en annan sak. att jag måste plugga in 22 olika whisky märken till imorgon är en helt annan sak. borde väl panika lite smått. måste erkänna att jag skäms lite när alla andra pratar om hur dom satt uppe i fem timmar och pluggade för ett resultat på 70% när jag läser igenom texten en gång och skriver ner det viktigaste en gång och får 98% på provet. men men, alla är vi mer eller mindre bra på olika saker, jag har dock inte kommit på nåt jag är mindre bra på än. ;P

nej, nu måste jag plugga, men shit vad skönt det är att vara hemma igen.

hungrig?



ännu ett bevis på att "-jag är nog så macho som man kan vara med ett par sånahär!!"

lamm ska det vara

lackar ur- men bara litegrann

..på stalkers, dyra märkesjeans som slits ut alldeles för fort, på gubbjävlar som inte kan köra bil och på folk som tror att man kan trolla. men mest på stalkers och folk som tror att dom känner en. du har ju kommit på det uppenbara, kan du inte försöka inse det också?! mild aggro attack idag, för nu hinner jag inte mer, åka iväg o träna om en kvart. en timmes boxning istället hade inte varit helt fel.  istället får det bli lite limb bizkit el liknande arg skrikmusik i bilen, brukar lugna ner mig ganska fort då :D




du får hålla dig med den här, för kom fan inte ivägen för mig ikväll, då kör jag över dig.

If you´re out there

gårdagens väckning har tydligen gett men för livet. imorse lyckades jag tydligen sova förbi de fyra larm jag hade ställt, 45 minuter senare drömmer jag att det ringer, och jag vaknar av att jag skriker HALLEEUU!! i telefonen som inte säger ett pip tillbaka. sen inser jag att jag har en kvart på mig att bli klar, ge djuren mat och köra ner till veberöd. stressvan som jag är fick jag tillochmed vänta på bussen i tre minuter. skickligt, ja. frulle på espresso house i lund samtidigt som jag gjorde läxan som jag hade tänkt ha en massa tid att göra innan jag åkte. till skolan och alla rätt på provet, fick 98,5 % på provet jag tyckte gick dåligt i fredags, och kunde fyra sidor drinkar utantill. är ganska nöjd.

        John Legend idag igen, förlåt om han börjar bli tjatig.






"tjejer får 2-3 gånger så mycket dricks som killar."  just (speciellt) idag är jag ganska glad att jag har ett par bröst.

fortfarande på topp!!

fick ett samtal 05.20

- hästarna, hästarna, hästarna, hästarna!!!

veberöds grabbarna verkar tappa formen på sina efterfester, jag är ju garanterat inte den roligaste att prata med mitt i natten, trött som få, och har ännu svårare att hänga med på skånskan än i vanliga fall.


 nåja, alltid kan man väl roa nån, och innan dess hade jag riktigt roligt, blandade drinkar och spelade biljard, rätt lagom.

måndag imorn igen och prov på 15 drinkar som jag inte ens kommer ihåg namnen på just nu. men det löser sig, plugga har ju alltid varit min starka gren. läser jag igenom det jag ska kunna en gång på tåget så sitter det sen. den egenskapen är jag ganska nöjd med, hade aldrig haft tålamod nog att sitta i flera timmar och tjata fram och tillbaka.
bläh!

nej, gnatt

hästpratare?

ryssen berättade att en av hästarna hade varit helt galen i stallet igår, stått på bakbenen å allmänt bråkat. så jag gick och tittade på honom, hästen står med huvud och hals upp i taket, allmänt jättespänd, öronen bakåt och ser jätte sur ut. jag gick in och pratade med honom ett tag, klappade honom i pannan och sa till honom att han har ju semester, då kan han ju inte hålla på sådär. efter ett tag stod han och tryckte in hela huvudet i min dunjacka medans jag kliade honom mellan öronen. sötnöt, sen gick jag ut igen och fortsatte med mitt.

när ryssen går förbi frågar han vad jag har gjort med hästen, "har han fått nåt lugnande? sådär lugn har han inte varit på en vecka, vad har du gjort?"

så jäkla häftigt!! jag kanske har lärt mig nånting på dessa 20 åren trots allt?

det bästa som finns......

...är att ta sig an något helt nytt och visa sig vara riktigt jävla grym på det.

vodkans historik, någon?!



nyss uppvaknad ur solariet, jyllenbrun och kanske lite väl rosig om kinderna, nu ska här göras läxor, jag hade ett halvt fel på provet igår. fick beröm i baren idag med, när jag kommer över blackouten jag så ofta får på nya grejer när jag vill vara både bäst och snabbast är det ganska enkelt. roligt som fan iallafall! grönsaker med dipp till middag, en film, och sen min underbara säng 3 meter bred. fredag imorn!!

ja jösses ja


http://www.aftonbladet.se/nyheter/article4128032.ab


vissa har det inte lätt...

ge mig bara en pulka och två dec snö!! har åkt pulka efter bilen ända sen vi var små, men nu var det ju bra länge sen... hastighetsrekordet är ruskigt gammalt, det borde inte vara alltför svårt att slå :P

ooooo

jag vill ha sommar, sol och en sponsor med en halv miljon i fickan.





ge mig!!!

känslosamt eller känslolöst?

häpp! en dag till avklarad, idag hade vi prov på gårdagens teori, och började blanda drinkar. jag var snabbast av oss newbies (eller, ja, typ, men jag ger mig inte in på något som jag inte kan vara bäst på, så vi säger det).

träffade carro på en sista fika innan hon åker upp till götelaborg igen, och disskutionen hamnade såklart på grabbar. om ytlighetens vara eller icke vara. carro tror på sin teori att även om objektet ifråga inte ligger i närheten av tio på snygg-listan kan man gilla hans personlighet så mkt att man lär sig tycka att han är attraktiv. jag, däremot, håller fast vid min åsikt att finns det ingen attraktion vid första ögonkastet kommer det inte finnas någon. vem vill ligga med någon man inte tänder på för att han är trevlig??

visst, jag kan träffas för att bara hänga, men jag vet ju att mitt fikasällskap vill något mer, och tro det eller ej, men jag gillar inte att göra illa folk medvetet, jag verkar alltid lyckas ändå... vad är det för fel på att bara glömma och lägga ner alla planer på något mer när du märker att motparten inte vill något, istället för att tjata vidare och bli av med en bra kompis, som faktiskt kan vara bra mycket bättre att ha? tvåsamhet slutar alltid med att man blir beroende av den andra, och när det tar slut (ja, när, inte om) står du där, bitter och vilsen, och måste klara dig själv, som du har glömt bort hur man gör. hur kul låter det?




GRABBAR!! känslor och tjafs=lägg ner, och tänk inte ens tanken att försöka få mig att byta åsikt. man står alltid sig själv närmast.

this time

                           john legend




jobba i båstad i sommar?? ganska praktiskt iom släktens hus däruppe, och med tanke på sricksen under tenniveckan skulle det kunna hända en hel del kul grejer efter sommaren, speciellt med bilen, if you know what I mean ;P

tråkiga, tråkiga my

hur kommer det sig att jag blev så populär helt plötsligt?? från alla håll utom just det jag vill... alla vill ses, fika, hänga, men nu måste jag låta som en otroligt folkskygg, asocial och tråkig männsika (jag är ju som sagt ganska trevlig egentligen), men jag orkar inte vara mer social! efter att ha varit i stallet i tre år och sen komma in till storstan med en massa nytt folk och vara trevlig hela tiden, och sen komma hem vid 17ish och ha tre timmar i stallet framför sig, det räcker, och the only craving jag har då är min säng.

ring mig i februari igen.

"här finns det inga röda dagar"

lite sliten idag, ja. slagt igår var roligt, middag hos a o m först med NFS undercover till förkrök, sen kom carro och joinade oss, sen tog vi oss i till ghettot, första gången jag åkte med henne, och det var väl en upplevelse i sig, först till hennes hotell, sen letade vi reda på en buss och såg lite mer av malmö än vad vi brukar. fråga inte vad "nomineringsfesten" var för sorts fest, så mycket "alternativt" folk har jag nog aldrig sett på slagt, det är inte varje dag man dansar med pochahontas and friends. musiken var också rätt konstig, samma beat på alla golv, och ingenting man kände igen, och jag är ändå inte helt isolerad när det gäller musik, tycker jag själv iallafall. tidig hemgång, alldeles lagom, och eftersom skånetrafiken inte orkar köra sina tåg på natten blev det taxi. här gäller det att vara smart tänkte jag och lade på den lilla extra charmen. det resulterade i 130 spänns rabatt på resan, tack för den.

hamnade i samma sits imorse när jag fick springa till tåget och inte hann köpa ngn biljett. efter en stunds överläggande med kontrollanten skulle jag köpa en biljett till lund från malmö istället, men när vi kom fram och jag skulle gå till automaten fick jag en "-vet du vad, du verkar vara så trevlig, så jag bjuder på den här". den är jag ganska nöjd med ja.

för övrigt kan jag även upplysa er om att det är mindre kul att ha en häst som inte kan vila en enda dag utan att man måste backa en vecka i träningen, och behöva motionera av djuret i 45 min innan den överhuvudtaget går att få kontakt med.

mot solariet!!

det går bra nu

var på introduktion på ebs idag, det här kommer bli så galet roligt!! tog en lunch med carro också, ruuligt!! det jobbigaste blir nog att komma hem på em, och behöva åka ut till stallet för att rida en häst i kolmörkret. men men, det ska väl gå, har jag gjort det i 20 år kan jag väl klara en månad till.

fick också fribiljetter till slagt ikväll, nån sorts nomineringsfest som nöjesguiden har, så ikväll vet du var du hittar mig och carro, radarparet på dansgolvet!! är så himla glad för allt så jag vill bara springa runt och skrika. som tur är är jag lite mer sansad än så. den genen gick till syster.

HÖGSTA!!



got to go, middag och förkrök hos a o m om en timme. see ya!!

kallt i veberöd idag (bilder!)
















hmm, jag fick mycket vettigt gjort idag :P

underbar och älskad av alla- 2008,ut med det gamla och in med det nya

fick en släng av nåt som nog är inspiration att skriva en "årskrönika" om 2008, året då allt hände, men vi inte kommer ihåg nånting.

håll i dig!

årets "nyhet" måste ju såklart vara jordbävningen i skåne, den som jag trodde var en flygplanskrasch. jo hallå.
årets mest irriterande:  skånska semesterkörare som lägger sig i vänsterfilen 10 under hastighetsgränsen en sisådär 3 km innan dom ska svänga vänster. priset till årets mesta dricka går lätt till bacardi razz, närsomhelst, hursomhelst, med vadsomhelst. upp till en flaska och lite mer går även att dricka rent. har jag hört. efter det hamnar vi på årets bästa bakis-cravings: en stor latte och en brownie från 7eleven, tack ja.  bästa festen-priset går i år till den beryktade cross-festen. så jävla roligt. har jag hört. den resulterade också i årets värsta minneslucka på cirkus 7-8 timmar av en massa aktiviteter som jag frånsäger mig allt ansvar ifrån. bästa festsällskapet i år går ganska oväntat till systeryster, trots att hon har lyckats bli både utslängd och fan och hans moster. men sjukt vad roligt vi har haft på dansgolvet i år!! årets mest oväntade: sturup raceway, pro driften, lördagskvällen. do I need to say more? synd att det inte blev något mer av det, jag hade iallafall roligt, speciellt under årets första (och enda) raggarrunda, i en vit feting jeep med tonade rutor malmö runt. gäängstah!! årets ordspråk: det man inte minns och som inte finns dokumenterat på bild har aldrig hänt!

årets insikt är den enkla att hästvärlden är inget man vill jobba i, så mycket slit för ingenting, jag har haft sönder nästintill hela min kropp innan jag är 25, till vilken fucking nytta?? nuff said. årets sämsta köp är därför allt vi har köpt som har med hästar att göra, så mycket som våra hästar har kostat genom åren, hade vi lätt varit miljonärer om vi hade varit lite smarta och låtit bli. vad kostar en häst om året? runt 40-60 000, räknade nyss ut att utrustningen jag har på mig och hästen på ett kort här hemma är värt runt 40 000. sinnessjukt. däremot, årets bästa köp= min bil <3 bilar ska bli min nya hobby, och vad är det för fel att lägga några tusen på några fler hästkrafter till bilen, som man kan ställa undan när man tappar motivationen, när det annars hade gått till ett nytt täcke och lite mat åt hästen? men jag måste ändå erkänna, att det bästa jobbrelaterade i år är att det ändå har gått väldigt bra med djuren i år, nu står det bara hästar inridna av mig i stallet, har fått en massa beröm för mitt jobb med dom, två av dom har gått finalerna i championaten osv. rätt nöjd är jag ändå.

årets karriärval (?) är anmälan till bartenderkursen på måndag. snacka om helvändning, tre år i samma stall, sen får jag för mig att blanda drinks i malmö. årets bästa tillfälle att se lite lagom sunkig ut, men ändå lite söt, och lukta häst; när farbror blå fångar en med lasern, stoppar mig, och säger - det gick lite fort va?, det är tillfället när man ser sådär jätte olycklig ut, klämmer fram en liten tår i ögonvrån och piper något om att "min häst hemma har gjort illa sig i hagen, och blodet bara sprutar. det, mina vänner, står inte ens den mest hårdhudade polisen emot. årets sämsta tillfälle att se lite lagom sunkig ut och lukta häst är när man kliver in på johannas café och inser att ett helt jävla byggarlag med grabbar mellan 19-25 sitter där och äter frukost. när vi ändå är inne på grabbar kan vi ta årets antal grabbar som säger en sak och menar något helt annat, eller hintar saker som dom inte alls borde: minst 3
årets mest oinspirerande: folk som hänger upp sig på en sak och vägrar inse det som egentligen är så tydligt och folk som får ångest över sånt dom har gjort (gjort är gjort, gå vidare!) och till sist, årets mest saknade: den här blir delad- min sune, först och främst, hade fortfarande gett vadsomhelst...- snön, vintern brukade ju vara min favorit, vad hände? - back in the days, saknar både internatet, alla brudarna och festandet, var vi tvungna att bli vuxna, eller är det bara inbillning? årets bästa uppraggning är delad, och dom håller jag nog för mig själv, men vi kan väl säga att de båda var... målinriktade?
 
där var den, the list, kommer jag på något mer roligt edit:ar jag det sen. 2009 kommer bli ännu bättre, jag bara vet det. nu saknas det bara en sån här:


du hittar mig här den närmsta veckan

  

mitt älsklingshus <3

passar hus och hundar till fredag, bilen står i garaget, jag har fått lov att använda solariet hur mkt jag vill, "mitt rum" är varmt och bäddat av städerskan med min lakan. lovely. började vistelsen med eget hemma-spa,

 rätt nice om jag får säga det själv =)

                                                                        




bara en dag till i stallet, så skönt! sen blir det malmö för hela slanten, bäst av allt är att carro jobbar där hela veckan! krogen för fan! se upp! ridbrudarna är tillbaka :P

halvblind eller bara tankspridd?

- fin va?
- vaddå?
- isbjörnen!
- vilken isbjörn??!!
2 gånger gick jag förbi isbjörns fällen på gräsmattan utan att se den. hmm?




vittring



jag har sagt det förut, och hag säger det igen, det här kommer bli så bra. det går redan så bra. så jävla underbart.

get low

årets lista är up and coming, snart snart klar, be patience my friend

en låt tillägnad raggarrundan i malmö i somras <3

vi startar på topp och blir bara starkare

jag måste ha världens bästa chef. "-ska du till systemet? men jag har två flaskor bubbel och en vodka som du kan få." och "-jag fodrar imorn, det räcker om du kommer vid nio"

har firat in det nya året hemma hos jonte o lina, middag, singstar och drinkar i massor, på topp helt enkelt. kom precis hem från att ha spanat fyrverkerier och poppat champagnekorkar i lundagård, ska ju som sagt jobba (och köra bil) imorn bitti. finns det någpt bättre när man är sådär lagom salongsberusad än att vara riktigt trött och bara lägga sig i sängen?!

"-mårten!! slickade du på mig??!!"

gott nytt år på er alla, 2008 har varit grymt, men 2009 kommer bli dubbelt så bra, jag bara vet det.

RSS 2.0