well you aint got NOTHING on me

bara för att man inte måste bo där man bor så får man lov att acceptera att en av tre inte kan hålla ordning på sina grejer? eller den här då: det är föräldrarnas fel att man inte kan plocka undan efter sig. tyvärr, den funkar kanske när man är 10, men fan inte när man är 18. kom tillbaka när du kan lägga fram ett enda vettigt och vuxet argument till varför just du tar upp all plats, när du faktiskt är den enda som inte betalar för dig.

och btw, hade jag inte varit "så patetisk och utan socialt liv" och inte bott hemma och betalat min del hade du bott i en halvtskig trea nere på väster.

att freaka ur en smula

spårade sist, saker och ting löser sig nog, tur att man har lite inflytande. bilen går sjukt bra, jag älskar den fortfarande, men senast igår var jag ute på ännu ett av mosters påtvingade äventyr, sa innan att infarten till färgaffären var för hög för min bil. "nej, det kan den inte vara". och visst, blev jag hängande på trottoarkanten när jag skulle därifrån. helvete vad bak spoilern sprack. va ju redan en spricka på ena sidan, men nu är det en ännu längre spricka på andra sidan. holy fuck, får se hur länge den håller :( kostar väl ett antal tusen att fixa. shit

så. idag började jag kvart i sju, gav hästarna mat, släppte ut alla, tog mitt pick och pack och åkte på tävling. kom hem, red, gjorde klart stallet, tvättade bilen (var ju tvungen eftersom jag halvdödade den igår, och lovade förra ägaren att vara rädd om den, oops), var klar med stallet och allt klockan sju. 12 timmar. tack för den. tävling imorn igen. håll tummarna för att jag överlever.  

träffade en gammal klasskompis idag. går jättebra för henne. snygg pojkvän hade hon också. roligt att det går framåt för nån iallafall. nej jag är inte bitter, bara stundtals trött på min situation. men jag ska inte klaga, jag har satt mig själv här, och jag är nöjd med var jag är. men ibland räcker det inte riktigt att vara nöjd för att vara nöjd.



     "vill hitta rätt men jag ser bara fel"
      "varför ska jag nöja mig med något mindre?"- mitt livs theme-song

almost lover


loppet är uppgjort på förhand

bilen är fixad, fick ett offer I couldn't refuse, billigt och snabbt off the record, sjukt bra att man kan plocka fram charmen när den behövs. så nu ska den bara ombesiktigas, men det får bli nästa vecka. ryssen i stallet är hemma på semester, a k a, jag jobbar själv 12 dagar i sträck. om jag ska sova sen? att jag ska. på tal om att jobba så ska jag tydligen agera shuttle service hela jävla breeders veckan. helt plötslig blev jag, ensam, ansvarig för stoet och fölet som ska gå på auktionen, köra dit och hem, vilket betyder att jag kommer missa halva ryttarfesten efter auktionen, jag måste hitta nån som kan hjälpa mig att lasta djuren, och eftersom hästarna tydligen ska visas innan så ska de stå på flyinge några dagar innan. hur fan motionerar man en fölunge på okänd plats?! i lina!? och jag som hade tänkt umgås med sabina som kommer ner och ska bo hos mig. fritid?jobb? varför dra en gräns? jag hade mer än gärna gjort allt detta knök och bök om jag hade fått ha kvar någon av hästarna som faktiskt kan tävla. men vad sjutton får jag tillbaka för det här? gratis inträde? då betalar jag hellre själv? ett gott ord? jag hade hellre behövt lite resultat på papper. nu är det fan snart nog på riktigt.

känn dig officiellt nerlagd, åtminstone för ett tag...


så för fan ta dig samman nu går du med hem till mig


kärlek



ja, bilden är stulen, ska ta egna sen.

hämtade bilen i fredags, satt i totalt euforiskt lyckorus i minst en timme. jag ÄLSKAR den här bilen, kommer det en tid när jag måste sälja nåt, så åker alla hästarna ut innan den här. det enda kruxiga är att jag måste få bort toningarna på framrutorna innan den 15 okt. synd, för dom är jävligt snygga. lovade säljaren att jag skulle ta väl hand om den, han såg lite ledsen ut när jag körde därifrån, men det förstår jag.

hellre ökänd än okänd, är mitt nya motto.

det skulle ha varit jag

"min" fyraåring, som jag har ridit in och utbildat ända till för en och en halv månad sen kom 8a i semifinalen idag och kvalade till finalen på flyinge i oktober. jättekul. men i våras sas det att jag skulle få ha kvar den. jag skulle ha suttit där i kungsbacka. det skulle ju vara min tur nu.

hmm... jag gillar det!

http://www.youtube.com/watch?v=WP-CpEbVC98

skrattar fortfarande åt det här



ja herregud ja, och nu är tydligen hans syster med i idol. ÄR FOLK INTE KLOKA?????

har för övrigt ätit cashewnötter till middag idag. hela tallriksmodellen är med där va?

att köpa middag men glömma själva middagsbiten

verkar som att det blir vecko-uppdateringar här nuförtiden. well well. jag har kört fram och tillbaka och överallt, på träning, på tävling, på tävling igen, och träning senast idag. har äntligen hittat en tränare som det fungerar med, och som inte är dyr, upptagen eller whatsoever. hästen som senast i söndags stannade och studsade på stället så fort man vände upp mot ett hinder hoppade en bana på 120-130 lika lätt som att få med mig på en fika. helt otroligt!

fika är en annan sak jag har gjort väldigt mycket på sistone. men vad gör det? boxning tre gånger i vackan väger upp alla koppar kaffe, och jag kan ju inte säga att jag har så mycket annat för mig. men men, de få hästarna jag har går iallafall väldans bra för tillfället.  var på agility igår med mosters hund, vi var lätt bäst, med tanke på att jag aldrig har lekt agility förut, och nu hoppade vi in i fortsättningsgruppen, ska man vara med, ska man vara bäst, vad är det annars för mening?
 
husvakt idag igen, ända till måndag, men innan det ska jag åka upp till hufvudstaden, hjälpa lilla mormor att packa inför flytten, och hämta(betala) min nya bil!!! love it säger jag, mer om den sen, men några av kommentarerna jag har fått är;
- do you want to die?
- my, jag tror du kommer köra ihjäl dig i den där bilen.
- är inte det precis en sån bil du inte borde ha?
- MÅSTE du ha en sån snabb bil?

inte klokt. svaren är nej, nej, nej och ja.

som sagt husvakt, och inget spännande på g överhuvudtaget. ska jag behöva vara den som ringer igen? jag har ju iochförsig inget emot att utnyttja folk för deras sällskap, men då vill jag bli utnyttjad tillbaks. jättedumt det där lät, men det är ju så det är. ytligt, jag vet, men inget att oroa sig över. jag är ju hård.

should I give up, or should I just...

I find myself repeating like a broken tune
and I'm forever excusing your intentions
and I give in to my pretendings
wich forgive you each time
without me knowing they melt my heart to stone


veckan har varit helt galen. boxades mån, tis, ons. jobbat som en gris. i fredags blev det middag med vin, och höll sis sällskap på en öl och en shot bailey, vin middag igår igen, sen promenerade vi ner på stan, tog en öl och betraktade "lundakalaset" på avstånd, lite som veberöds dansgala, men i större skala, mindre incest och liite mer sofistikerat drickande.  låtsas tävling idag, satt i sadeln 2,5 timme i sträck, men det var bra för hästarna, när det är på låtsas är det inte lika kinkigt om man trycker till hästen en gång extra om det behövs, dom skötte sig faktiskt över förväntan!

var på sturup imorse, danska mästerskapen, jag gillar det faktum att jag inte bara gick in gratis, fick även parkera direkt utanför ingången :) så kan det gå om man vet att vara lite extra charmig vid väl valda tillfällen.  hursomhelst hade det varit roligt att vara där lite längre, ovanligt mycket folk och fina bilar, we like!

tillbaka till hästarna, jag får mycket beröm för jobbet jag gör med dom, och som alla vet är beröm mitt bränsle, det motiverar att fortsätta för mer. åker till varberg imorn, lämnar två, och kommer tillbaka med en, även om han inte är riktigt klok är han ju iallafall tävlingsbar, på lite höjd dessutom! ruuligt värre.

summan av det hela: ring mig imorn, och håll mig vaken, 8 timmar i bilen själv är inte riktigt den optimala energi kicken.

RSS 2.0