that raspy shit

halvdöd och totaldäckad av nån sorts influensa, men jag planerar att vara frisk by tomorrow, eller åtmistone ÄR jag frisk på lördag, en touch av raspig whiskyröst är ju inte helt fel. gnatt

ego my?

är det bara jag som är ovanligt egoistisk eller elak, men varför fan hamnar alla sjäv inbjudare med mig? jämt! EN gång har jag bjudit med x, ALLA andra gånger har hon bara sagt: jag åker med dig idag, jag tänkte åka med dig och hämta x, men shit,jag fattar väl att hon är lite ensam, men jag är väl för fan ingen barmhärtig samarit som håller platsen som "bästa kompis", hade jag varit det hade jag väl ändå bjudit med henne själv?!

nä, sånt kan jag klara mig utan, hellre en kompis mindre än en kompis jag inte har valt själv.

glad påsk!... eller nåt

firade påskafton i båstad efter ännu en iskall tävlingsdag, lite lagom otrevlig stämning som vanligt, men skönt att ha gjort, nu behöver jag inte göra några fler helgvisiter däruppe iallafall. att tina vattenledningar med en kupévärmare och isolera rör INNAN frukost på påskdagen är väl en lagom beskrivning av hur det brukar gå till.



är för tillfället husvakt på jobbet, a k a jag bor i jätte huset och passar hundarna när chiefen är bortrest. biljardbord, 42" tv, 238 rum, sover i en 240 säng... I'm in heaven! imorn bär det av till kastrup i den nya ( -08) jeepen, grand cherokee, ska jag steka eller vad? mindre kul är det ju att jag för tillfället är ensam. men det löser vi!

påskdagen firades som den skulle, med biljard, mousserande vin, pizza och choklad. tack ja.

nu iväg och hämta sis, sen ner till den lokala pizzerian ( inte pizza idag igen) för lite allmänt häng, eller span kanske man kan kalla det, säga vad man vill om veberöd, men eyecandy är det inte ont om!

once again...

... somnade jag inte på en gång, sen var det kört, låg vaken i typ två timmar, när jag väl somnade drömde jag helt whacked- up! om en himla massa folk från förr, och om folk som blev helt överlyckliga över att se mig och en massa annat skumt som bara är ett stort blurr.

tävlingen idag gick bra, om man räknade bort snöblask, kallt och jävligt. när jag kom hem gick jag och la mig i badet, somnade, och vaknade av att jag snortade badskum med choklad doft. najs! har jag nämnt att jag bara var tvungen att provsmaka på sockerskrubben häromdan? den var inte lika god som den luktar...





nostalgilåt från förr... grymt smörig, men bra att ha ibland

moneybrother- it might as well be now

att rida nonstop från 11 till 15 utan att ha ätit nåt sen frukost, it does things to you. lite stingslig kan man ju säga. sen blir det inte bättre när allas vårt favorit monster kommer över och tuggar på en. det är precis vad det gör.
- varför ska du göra så? varför gör du inte så, det är mycket bättre. jag hoppas att du inte tänker göra det, så dum kan du ju inte vara. som tur är har jag blivit härdad genom åren, nu ser jag det mest som bra träning på att säga emot och hur man vinner hetsiga diskussioner. det räknas som livserfarenhet det med!





mys låt.

- hon är inte riktigt klar. du däremot, är färdig med allt sånt, du vill ju ha nåt riktigt nu, det märks.
att det finns människor som ser sånt utan att man behöver prata om det. för det är ju sant, det är nåt som saknas.

batteritorsk på ipoden

jag har ett problem. jag kan inte hantera tystnaden. jag kan inte ha det tyst runt omkring mig längre än typ en halvtimme. ipoden går ständigt på dagarna, radion är på i ridhuset, i stallet, skivor på högsta i bilen. jag stänger inte av ljudet förrän jag släcker lampan och stänger av tv:n på kvällen, och då somnar jag alltid direkt. issuet är att om inte musiken är på, så tänker jag för mycket på allt annat än just det jag håller på med, verkligen allt, analyserar allt möjligt från förr, okända minnen från vilda party kvällar poppar upp då och då, funderingar på hur det hade varit/ blivit om jag hade gjort si eller så istället. om jag nån gång inte somnar på direkten är det kört, då ligger jag vaken hela natten.

precis det här inträffade idag, när ipoden avled och laddaren satt i väggen hemma. idag blev slutsatsen den att om jag nånsin ska hitta en man att behålla, eller överhuvudtaget en man att behålla i en vecka (jag är rätt kräsen av mig) ska jag inte ens dricka mig salongsberusad när jag är ute. vad som händer med min hjärna efter tre glas är helt obegripligt, jag missar nämligen alla pick-up lines whatsoever!

- du ser vältränad ut.
- ja, jag boxas!, vet du förresten....

- har du hittat nån 10+ poängare ikväll då?
- ja, du sitter ju här *blink blink
- haha, men du hon därborta då?...

allt, even the most obvious försök till att få med mig hem slutar alltid med att jag bara viftar bort det, eftersom jag inte tänker på vad som sägs överhuvudtaget. detta resulterar alltid med ångest dagen efter när jag faktiskt funderar lite på vad som sas och hur uppenbart det egentligen var!    

enbart espressokaffe och en snus från och med nu, stay sharp!!

"man är inte full om man kan ligga på golvet utan att hålla i sig"

.

I really want you ( james blunt igen)

 


I really want you to really want me
but I really don´t know if you can do that
time´s running out as often it does



det börjar verkligen bli ont om tid nu, ska jag få som jag vill måste jag nog göra en radikal insats på ett för mig helt fel område. fan, My has a lot of thinking to do.

james blunt- carry you home




dagens filosoferande: pengar KAN köpa lycka. men när pengarna är slut då?

en gång i tiden såg det ut såhär

image47

sis 18 år

rapport om hela dan kommer imorn, + bilder, mysigt hade vi iallafall. dagens theme music var lasse w och gamla peter lemarc låtar. enjoy


BILLY

image46


först nu...

är jag tillbaka i good old shape sen gårdagskvällen. förfest på klubben med en massa trevliga grabs, alldeles för mkt pengar gick åt. lägg till att senast jag drack var för minst tre månader sen, behöver jag säga att kvällen slutade lite tidigare än planerat? men, sansad som jag är, även när jag är full som ett ägg, beslutade jag mig för att hoppa in i taxin när jag inte längre kunde stå rakt. noteras bör dock att jag hade sinnessjuka klackar på mina ankelboots. så jag mådde väl som jag förtjänade imorse, eller hela dan idag. men men, trevligt och roligt hade jag, lärde mig en hel massa nya namn :)

sängen väntar, tävling hela dan imorn med typ en kvart mellan varje start ( 6 starter på tre olika hästar), sånt är kul.

gnatt

If you want crappy things to stop happening to you, then stop accepting crap and demand something more.

vad hände egentligen kvällen i höstas? x antal timmar av flirtande och cheesy repliker  och jag åkte fortfarande hem till mig??!! hur kunde jag missa det där? får ta nya tag på den fronten, blev inspirerad idag.

farliga var ordet. farliga som fan.


snön som förstärker våren

tjoho! det snöade i skåne inatt. i mars. men vad gör det?! har jag nämnt att jag ääälskar snö?


       

ursäkta kvalitén på bilderna, har nu insett att mobilkameran ÄR värdelös, det var strålande solsken.

hann även med en tripp till frisören efter jobbet, är faktiskt sjukligt nöjd, tackar som frågar.

nu snöar det igen, so if you excuse me, nu ska jag titta lite på snön innan jag somnar.

för drygt två år och 9 månader sen...

en fredag i västerås på klubben silk, hade vi vår studentskiva. nej, sånt har dom inte härnere i skåne, av någon underlig anledning. anywho, kvällen började strålande, med fördrink, middag, servett- eldande och ettornas lilla påhitt att ta upp alla en och en och ta upp en eller annan miss vi hade gjort. jag blev naturligtvis dissad för att jag var "från östermalm", och mitt igångsättande av brandlarmet under SM. glömt och gömt.
 
           

kvällen fortsatte i äkta strömsholms- anda, mina gäster blev hemskickade (från östermalm var det va?). det enda jag kommer ihåg från den senare delen av kvällen var att det stod en jävla scen mitt på dansgolvet, i exakt smalbens höjd. morgonen efter hade jag två blåmärken på varsitt ben i samma höjd, behöver jag säga att jag hälsade på scenen "close up", och två gånger tillochmed? jag kramade även en pelare godnatt innan jag lämnade stället storstilat, ledd av sabina ut till bussen. dagen efter var mycket förvirrad, en mystisk man hade dykt upp i min telefonbok.

och här kommer det roligaste av allt. veckan efter var vi på konrad (standard), jag står och pratar med E om det otroligt bra utbudet av män dansgolvet bjuder på för kvällen. E ville av ngn anledning bli av med mig, så hon säger till killen brevid
- hej, det här är my. vad svarar killen? - jag vet.
helt sjukt, där stod mannen i telefonboken i egen hög person, dock var han inte mycket att hänga i julgranen, däremot fick han smeknamnet "magen", behöver det förklaras?!

ett av alla 100-tals konstiga coincidences som inträffade back in the days


aahhh, en onykterhet att minnas. saknar den dära nazi skolan så det gör ont i huvudet på mig  ibland...

tävlingsmänniska? jag?

tävlade igår. morgonen började bra, unghästen gick super, åkte hem och hämtade dom andra hästarna. tog ut den första, den var halt, in med den igen, satt på läktarn en timme till, tog ut nästa häst, ett ner i omhoppningen, tävlingsmänniska som jag är var jag tok sur, nästa start freakade hästen ur och fick ett totalt mentalt sammanbrott, det slutade med att han hoppade rakt igenom ett hinder, då gick jag ut. till råga på allt blåste det full storm och ösregnade ute. halv åtta kom jag hem från stallet (gick upp kvart över fem på morgonen). såna dagar kan man bli mindre glad på, speciellt om man har sån vinnarskalle som jag har. lyssnade på limp bizkit på vägen hem i lastbilen, behöver jag säga mer? så arg var jag, som tur är gick det över med lite jordgubbar, glass, chokladsås och björn gustafsson. det kommer fler tävlingar. nästa söndag tex.

ledig idag, sov till halv ett, vilket jag har gjort typ tre gånger i hela mitt liv, det känns bra.

förövrigt så är februari slut= nu är det snart vår på riktigt, och snart öppnar uteserveringarna! jatack

RSS 2.0