alltså nä hörrni

tog bort förra inlägget för jag insåg att jag kommer fan aldrig skriva nån uppsats varje dag om vem jag är och vad jag har på mig idag. så from nu (eller kanske för några månader sen) så bloggar jag bara när jag har nåt kul att skriva, tycka eller berätta. typ som att jag hittade 2 halva magrutor igår (ja på mig själv), det är sånt jag tycker är kul nuförtiden. så nu ska jag ägna min tid åt att trimma till hästen så jag kan tjäna nåt på henne när jag säljer henne, tjäna en massa pengar så jag får flytta nånstans som är "vårt", och åt att få en riktigt awesome mage till sommarn.

jag fick (nej köpte för dyra pengar, vilket RÅN, tele2) en ny lur idag också, kameran verkar rätt grym så det kanske blir lite bilduppdateringar nångång då och då.

HA DET BRA DÅ HÖRRNI!

sjukaste..-

-listan för den här veckan

-magontet- på jobbet igår. var man och stod ut till 1930 men sen var jag en mus och åkte hem. svagt!
-träningsvärken- har sen jag började mitt seriösa tränande (norge räknas inte) inte kommit åt rooompan nån gång. igår gjorde jag nån sorts sumoböj och määään! min röv! det var fan inte kul att sätta sig i sadeln imorse, men nu ska det köttas sumo inför beach -11!
/längsta veckan- den här. hade behövt min lön i måndags, helst förra måndan, men imorn kommer den!
-suget- chokladchokladchokladchokladchokladchokladchokladchokladchokladchokladchokladchoklad. helt galet och det finns inget som stoppar det!
-peppen- en helg i göteborg i februari och jag längtar sååå!
-målet- magrutor till sommaren (minst 4!) ja vi får väl se.

resten av dan utom den senaste timmen har jag hoppat fina lilla gullan, tränat (eller ja lufsat, ganska osugen på att bli sjukare), var ute med hunden på långis i st hans backar (bra för träningsvärken (?)) och nu ska jag göra skånes största pannkakssmet. yay! men gott ska det bli!

har vaknat och nynnat på den här två dar i rad nu, undrar varför?

http://www.youtube.com/watch?v=fP6ff93Hgx4

dödsmätt!

åt precis världens vilodags-middag, lax, stekt svamp o kål o grillad paprika, och en jättesallad med avocado. sjukligt mätt! gymmet är stängt och hunden är trött så jag får väl sitta här o jäsa istället :P

dödarvecka på jobbet f ö, nu kör vi på tre stängningar i rad och på söndag är jag finally ledig. sjukt nääjs!

2011

fan vad bra det ska bli!

nyår var sjukt nice, god mat och bara lugnt o skönt, nyårsdan var nästan ännu bättre, med massa godis o pizza :P men nu blir det skärpning och vi inleder året med en jävulsk träningsvärk, men det gillas!

ska nog ta o göra en liten sammanfattning av året snart, imorn kanske, är ledig i två dar, och på tisdag ska jag till nova och shoppa upp mina julklappspengar!

fattar inte varför det fortfarande inte går att lägga upp videos?

http://www.youtube.com/watch?v=JhSneF1Kl_8

RSS 2.0