jag ska heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeem!!!!!!!!

nästan en hel vecka!!!


oslo en månad senare

japp, nu har jag varit här i en månad, och två dar om man ska vara petig, och jag gillar det! har lyckats med bedriften att hitta en finfin lägenhet (kanske inte min förtjänst men men), ett finfint gym, latte för 20 spänn och ett kanonjobb, som visserligen lämnar lite att önska, men jag trivs så bra att jag nog kan klara mig utan ett tag till iaf. fast jag skulle ju helst vara hemma nu ändå. men men, det här ska göras, snart är det mars, och då gör jag inte om det, inte själv iaf.
nåja, jobbade igår, kom hem halv 6 imorse, jobbar ikväll och imorn. kommer jag sova heela söndag? typ ja
orkade inte ens ta mig till gymmet idag, så det får bli morgondagens mission. vi ses i dimman =)




23/9 och 11 dar kvar till lön

dom 11 dagarna skulle grna få vara 4.

jaha ledig idag då. jobbat mån tis, har gått bra men galet lite med dricks, det här går fan inte. jo min kära far (ana ironin) skulle ju komma på besök också, han kom i så god tid att han hann umgås med syster i två timmar måndag kväll, och åkte såpass sent att vi hann umgås "hela familjen" i en hel timme på tisdag. wow, jag blir lika imponerad varje gång.

nu ska jag till gymmet, måste bara flytta på bilen och försöka hitta en gratisplats, vilket känns ganska hopplöst mitt på dan, suck det är ett jävla aber det här med parkering i oslo.

godmorgon sverige


bläh, hur man undviker städning in i det sista

core-pass imorse, plus alla andra övningar- hej träningsvärk igen.

hade tänkt städa innan pappa kommer men skjuter på det hela tiden, och kom på att jag tydligen jobbar klockan 6 ist för 8, så nu börjar det bli lite bråttom? jaja det löser sig

imorn blir det en heldag på stan, följt av jobb igen, onsdag ska jag sova hela dan (och träna lite såklart) är ganska nöjd med att jag har jobbat mellan 41 och 45 timmar de senaste tre veckorna, sånt är bra om man har två p-böter och en och en halv hyra att betala. fick för övrigt en sånt sjukt bra idé igår, men den är topphemlig ;)

nej- fram med dammsugaren!

mjukismy





10:59

kaffekopp nr tre
mjukglassmaskinen, popcornmaskinen och kakfatet blänger på mig
har tillochmed gett mig på en apelsin (nåt som inte försökts sen jag var 5,
i brist på tålamod att pilla bort allt det vita)
sofforna ser galet lockande ut. men tänk om det kommer nån?

och jag ser bara snusk överallt

försvinner jag så har jag blivit tvångsinlagd på psyk

tack ja?




http://motor.msn.se/nyheter/2009/09/18/frankfurtsalongens-absoluta-varsting/?picture=1#page-content

skulle inte tacka nej

söndag= vilodag?

jaha

var på spinning i fredag, sjukt hurtigt och rätt underhållande faktiskt, men när jag tänker efter så är cykellår inget jag strävar efter att komm till. jag vill gärna få plats i rc-stolen när jag kommer hem. så spinning får bli nån mer sporadisk pausunderhållning i powerwalkandet. gillar gymmet förresten, fint och nytt och jättelite folk konstigt nog. http://akersgata.goldsgym.no/ nice

blev inkallad på extrajobbet igår, från 8 till 8 bra med pengar, men mindre bra att vända tillbaka på dygnet över en natt, att gå upp halv 6 är ju som att gå upp efter tre timmars sömn, och definitivt inte kul att gå upp n¨r grannarna fortfarande har fest. tog på mig att jobba idag också. själv. behöver jag säga att jag verkligen inte har nånting att göra här eftersom jag sitter o bloggar redan klockan 9? dessutom lär jag bli sittande här till 5-6 ikväll. kul? nje, jag som skulle sova igen allt missat idag, men det går ju inte, o sen kommer pappa måndag tisdag, samtidigt som jag jobbar måndag tisdag. sova får jag göra på onsdag!

hoppas det låter som det ska, har inget ljud på jobbdatorn!


vad i helvete??!

vem är den tragiska och osympatiska bitterf*ttan som har bestämt sig för att jaga hem mig till sverige igen?

det är en norsk jävla p-lisa.

p-boten i onsdags kan jag ta, den var ändå 2 meter för nära ett övergångsställe. men den igår? 0,5 meter ifrån samma övergångsställe?! jag som tillochmed klev ur bilen, stegade upp fem meter och rullade fram lite extra bara för att. och det måste ju vara samma p-lisa på samma gata 2 dar i rad?

"haha nu ska jag trycka till svenskjävlen riktigt ordentligt, dom ska inte komma här och tro att dom är nånting"
jag sätter en hel p-bot på att det var så hon tänkte.
ursäkta anfallet-back to normal

kom hem från jobbet nu, godnatt på mig själv och godmorgon på er alla andra. hoppas ni har kul på jobbet medans jag får min ack så ensamma men nödvändiga skönhetssömn. (som om det skulle hjälpa)

gnatt

öööö

hej jag heter my och är så långt ifrån trött man kan vara.

för dig är klockan mitt i natten, för mig är det typ tidig kväll.
vid lunch för dig imorn har jag förhoppningsvis precis vaknat.
och då har jag garanterat sovit bort en halv dags fint väder också.

att snurra om dygnet suger rutten bäver rent ut sagt.

och det gör p-böter också när jag tänker efter.

ok, såhärva?

jag dör.

var på ett core-pass (mage o rygg) och gick en halvtimme i uppförslut på gymmet igår, vaknade med mördarträningsvärk, gick till gymmet för en dejt med en pt som resulterade i en timems intensivboxning. fy fan vad jag inte ens kan gå ordentligt nu. tror att jag håller mig till en promenad imorn. träningsvägledning på torsdag. häpp!

på jobbet igår blev det lite mycket ett tag. vi var två stycken, och när 120 postbankare är färdiga med middagen chargear dom baren. samtidigt la kassorna av, så vi fick skriva allt för hand, samtidigt som nån bitter brud kommer och bestälelr fem olika drinkar PLUS 10 b52, ni vet dom där jävla shotsen som skiktas i tre lager? för fan. men det gick det med, fick skapligt med dricks också :P














.

ååå

är så skadligt sugen på en latte. och deli de luca (typ 7eleven) ligger 100 meter härifrån.
var ju faktiskt ganska ordentlig på gymmet imorse... blä, nej nu går jag.

för er som inte hänger med i svängarna, disciplinen är inte på topp för tillfället

just like back in the days

  


http://www.windjammer-landing.com/default.asp


när jag blir rik så blir det första som bokas en tvåveckors hit. been there done that, going back! kan vi ju alltid låtsas?

oslo dag... ja vem fan orkar räkna?

jo jag orkar, räknar nästan tillochmed timmarna när det är så illa, vill bara att tiden ska gå lite fortare, att det inte skulle vara 7 månader tills jag kommer hem igen. misstolka mig rätt, att bo och jobba här är grymt, men ändå.. det saknas nåt.

jaja, nog med känsligheter, allt annat går jättebra, gymkort är införskaffat, jag får en massa gratismat på hotellet, jobbade 12 timmar igår, och alla norrmän är totalt genomfascinerade över mitt namn. överväger allvarligt att sätta en postitlapp brevid namnskylten där det står
JA jag heter my på rikigt
JA jag heter bara my
JA jag har hört om mumindalen
och NEJ namnet är inte taget från lilla my.

norrmän alltså.


 

kött fifan

my har nu officiellt blivit en mjukis

oslo dag 16 & 17

jobbade på quality igår (konferensvärdinne-grejen) 14- 21, har nog verkligen lyckats vända på dygnet nu, kanonpigg på nätterna och totalt medvetslös till lunch på dagarna. jaja det är väl som det ska vara.

idag då, gick upp 8 och letade reda på en gratis parkering långbortåthelvete, gick hem och sov lite till, åt frulle, tog en promenad med slottsparken som mål, det tog en halvtimme att hitta den, otroligt fin park för övrigt, en kvart att gå igenom den och 10 minuter att gå hem igen (?). tog en tur på stan med linda, köpte ett skärp (mkt nödvändigt) men lyckades hålla i kortet resten av turen, trots alla frestelser där var. vilken shoppingstad alltså!!
hem och hämtade biljetterna till fotbollen, spårvagn och tåg till ullevål, skickade fakturan på vinet till andreas, 1a halvlek var faktiskt rätt kul att se, andra var lite segare, norge vann f ö med 2-1, och jag fick en norge-halsduk på köpet :P plankade på tåget hem och nu är jag här. pigg som fan igen.

gnatt


ikväll steker vi hårt

loungebiljetter till norge- makedonien på ullevål med förätt, varmrätt och dryck innan matchen, kaffe och dessert i halvtid, och öppen bar efter matchen. we like a lot!!

jag blev precis lite kär

http://www.stormwatches.com/watches/womens/metrica-12403

http://www.orolus.com/cgi-bin/ShoppingCart.cgi?action=ShowPic&search_for=K3423330


passar sig nog bra till pappsens önskelista ;)


dagens norska ord

purken*

*polisen

oslo dag 15

träningsvärken blev inte så farlig, trots totalt otränande sen i maj, axlarna känns väl rätt mycket, men jag hade inte tänkt göra vågen idag ändå.
blev tgi fridays uteservering till middag, myysigt!


oslo dag 14- vad fick du till middag?

blev 10 timmar igår, med 6 timmars lördagstillägg, 4 timmars nattillägg och 1 timme övertid, fiina pengar! hjälpte till med matuppläggningen och fick middagen gratis, we do like :P dock mindre bra för dieten, men man lever bara en gång, dessutom tog jag igen det när jag boxades idag, sjukt skönt!
folket igår var rätt lugna med drickandet, trevliga och jag fick faktiskt en del beröm och ändå helt ok med dricks, dock så vägrade dom gå, så vi stängde inte föränn halv tre, hemma halv 5, grrreat!

blev väckt på näst bästa möljiga sätt imorse, mötte upp syster och anna och åkte med linda till boxningen. jag kommer mest troligt inte kunna gå imorn :S hem och fika på takterassen och nu kollar vi på the taking of pelham 1 2 3. i norge så har tydligen ingenting öppet på söndagar, utom 7eleven, och vi har ingen mat hemma, så det blir middag nere vid akerbrygge ikväll!

tjippohaj!


oslo dag 10 11 12 & 13

en aning sliten ja. jobbade i tisdags kväll, 20-04, jobbade på nya jobbet ons 07-12, baren 20-02, nya jobbet igen 7-12 på tors, och baren 17-04. sov typ hela fredag, var på banken o fixade, mötte upp en nyinflyttad syster med lite grejer, gick hem, tog en kaffe, och däckade framför tv:n. sjukt sliten, men nu är jag tillbaks. jobb ikväll kl 18 och ledig imorn =) tänkte väl gå ut och gå en sväng i höstrusket innan jag åker, ja det har redan blivit höst här, kom precis på varför jag gillar vädret i skåne bättre än vädret i stockholms-höjd.


 

en liten paus...

från bloggandet tills imorn em. de sista 43 timmarna har jag jobbat 18 och sovit 8, ikväll ska jag jobba minst 10 till. sova bort en hel fredag? jatack.

städmotivation ;)


oslo dag 9

en massa massa jobb den här veckan, men det ska bli kul! har äntligen fått mitt skattekort så nu ska jag bara hinna ta mig till banken och fixa ett norskt konto också.

käns iaf mkt bättre idag =)



RSS 2.0