my-världens bästa hundvakt

s ringde- du, är mina hundar på rymmen? grannen ringde.
-jaaoo, det är mycket möjligt, har inte sett dom på ett tag.

tog jeepen och burnade iväg på grusvägen, full fart!.... tills jag fick en snabb minnesflashback och en reminder att kombon stor bil och nyskrapad grusväg inte är något att hurra över. fråga pappas cheva.

hittade inga hundar, men dom kom hem en timme senare. deras motionsrundor brukar ta runt 3-4 timmar, nu sover dom gott inatt åtminstone.

haha, det är väl tur att det inte är ungar iaf.

matcho man eller vad?

har legat o krälat under bilen i en timme. otroligt sexigt. eller inte, kanske om jag hade haft en aning om vad jag höll på med, men nä. men jag fick nog ihop det jag skulle få ihop, man lär sig! synd bara att det är räkan som är offret, känns som att volvon hade varit en lite tåligare patient... finns det snabbkurser i... bilkunskap? för oss som inte har lust o skaffa oss en händig grabb bara för att han kan mecka bil, utan letar efter andra kvaliteér som... ja, den får jag nog klura på ett tag.



vart kommer dom ifrån??

haha, vart har alla gasglada människor gömt sig fram till nu?

ett ord; full fräs

lite tur ska man ha ibland

blåste om en tre-fyra-fem bilar innan vägen gick ihop till en fil, fastnade bakom en liten ljusblå fiat som puttrade fram i 80. och vem står på knivsåsen om inte farbror blå? thank god for ljusblåa bromsklossar.
 för övrigt så märks det att det är vår, körde syster till centralen, en massa folk där, hittade en riktig pudding till grabb på ringvägen och lekte "varva motorn värst" med en spoling på mc. han vann nog, men kul var det :P


en konstig natt var det ja...

... vet inte riktigt vad jag ska tro.


nu åker jag hem till lund och snyltar lite middag och boxas lite. adios

nojjig?



typ såhär mörkt var det när jag körde upp i allén. på med musiken på telefonen på högsta och den traditionella promenaden genom huset och tända alla lampor. mörkrädd? nejdå, inte alls.

då har vi avverkat en till helg då

 

spana in det högra hörnet på bilden. japp helledigt står det!! började med att visa hur man tömmer en bag in box, vinet upp till glasets bredaste del var det va?

        

igår blev det två öl och fem pommes på viggos, sen hem och mixa en daiquiri, halva mixern är sprit, resten jorgubbar. lovely.
en bra grej med att inte dricka så ofta är att man inte bara kan sluta tidigt och köra dan efter, billigt blir det också :P

körde papps till kastrup, full fart, men ingen rolig att leka med på vägen hem, papps skrek så mkt när jag körde räcerstart igenom betalstationen, så det blev lagligt one way iaf. tvångssov ett tag med syster och nu är det söndagsmiddag med la familia, sen flyttar jag ut till veberöd. skönt som faen. adios.

alldeles lagom sliten



I don´t want nobody baby, but you


un-der-bar

... så stavas just den här dagen. strosat runt i malmö hela dagen med papps. skulle jag skriva vad vi har gjort skulle ni hata mig, men vi kan väl säga att det är en tyst överrenskommelse godkänd av alla.

hade en timme över så det blev en tur gokart på race house, dålig förlorare som jag är så är jag lite bitter över att pappa var 4 tiondelar snabbare än mig, men han har ju faktiskt kört både bil o gokart i sisådär 20 år mer än mig, plus en formel 4 kurs på mantorp, så jag borde väl vara nöjd. men ändå inte. åkte och lämnade syster och papps på arenan, dom skulle se bob dylan, jag hoppade över, och styrde räkan mot lund. på vägen hittade jag leksällskap i form av en stekare i pappas bmw, men han hade flickvännen brevid sig, inte en chans att jag blir av med körkortet för en sån, tänkte jag och släppte honom, när han senare kör av vinkar han av mig när jag kör förbi, jag vinkade glatt och körde vidare. hittade en trevlig volvo med otroligt mystiskt tonade rutor, kul körning, fast jag inte såg vem/vad som körde.

hemma och lämnar shoppingkassarna nu, cyklar ner till viggos för öl, sen blir det drinkar i mängder och nfs undercover.

tjo!


kul förresten att man är känd efter en enda kvälls körning, 4 vändor, grabbarna som jobbade på race house kände tydligen igen mig och min bil. hmm

ikväll/ i helgen

tar jag igen en månads alkoholintag.*
¨
tjoho, det gäller att börja i tid.
* är numera känd på systemet i dalby efter att ha varit där i tre dar i rad och köpt en låda vin alla dagar och diverse drinkingredienser.

en sak jag aldrig kommer förstå...

varför säger folk, ja, grabbar är överrepresenterade i kategorin, en massa saker som dom aldrig håller? och dom säger det helt oprovocerat också! jag har inte bett om guld och gröna skogar, så ge fan i att lova det om du inte ens vågar/orkar genomföra det.

segt var det här

ska gå om 5

ska byta om, hitta kortet och linda händerna

och cykla i snöstorm

känns loooovande

on fire...

...inte riktigt at the moment?

åå, dumma dumma skitväder. nu snöar det, inga illegala aktiviteter för mig idag då, nu blir det boxning istället, trött och hungrig som fan är jag, ingen bra kombo det inte. "swing like a butterfly sting like a bee" har aldrig känts längre bort.

tagga till för fan.

förlåt, jag hittade bara en video med halva låten


imorn kommer papps. skulle jag vara elak kan jag kalla det sponsormöte. men så elak är jag inte officiellt. har jag hört.

ångkokt?

lastade tre hästar o körde minikaravan till träningen imorse, tänk vad praktiskt det hade varit med ett E på körkortet så hade jag bara kunnat hänga på släpet på lastbilen.jaja, det funkar ju som det är nu också. alla djuren skötte sig, mammas häst överraskade positivt med att trycka till ett riktigt supersprång runt 150-160 högt över ett hinder på en meter, lillfia hade kunnat gå tre varv på jägers utan att bli trött, och mini gjorde debut i nytt ridhus, riktigt duktig faktiskt, när han kom på vad han skulle koncentrera sig på. 
åkte hem och fick för mig att jag skulle göra klart alla hästarna innan jag åt lunch. en av mina mindre bra ideér, gav upp när jag missade uppsittningspallen med en halvmeter (ja, min bästa kompis är en pall. alla mina hästar utom en är
170+ och jag är typ tre äpplen hög.)
körde på ett hemma-spa light när jag kom hem, snart så har jag kommit på det perfekta receptet på en helrekond, framsteget idag var en hemmagjord skrubb, steget bakåt var att badvattnet var närmare kokpunkten än perfekt-punkten. man lär sig alltid något nytt, och idag har jag alltså lärt mig att om det bränns när man stoppar ner tån, ska man definitivt INTE sätta ner hela foten.
skickade iväg mitt cv också. håll tummarna!!

typ status jättetrött nu. nu är det bara två dagar kvar, sen har jag en hel helg ledigt, första sen i julas om jag inte minns fel, sen flyttas det ut till veberöd för en vecka, eeuuuu, det ska bli så skönt!!



bläh, sängläge NU, bra väder och lödde imorn? jodå

jodåsåatteh

nu är räcerdäcken på, ge mig bara lite sol så ska det nog bli lite motionering av räkan imorn kväll ;P


däremot så syns det ännu bättre nu att bilen är högre än malle på snus, och däcken ser ut som små moppehjul. jaha, så står en uppsättning 18" på önskelistan också...

4 minutes


lägesrapport

allt har gått enligt planerna, än så länge, iofs så snöade det imorse, så jag tog tillfället i akt och firade med en latte så fort solen var framme istället. men nu är jag tillslut klar med mitt cv. det värsta kruxet var att hitta en bild. seriöst, 99.98% av alla bilder jag har hittat på mig själv är ful-posande eller bilder tagna i ett kraftigt onyktert tillstånd. inte riktigt något man är sugen på att klistra in.
gissa förresten vems gamla volvo på 37 000 mil som gick igenom besiktningen ua? å, gammelman, jag blir nästan lite stolt över honom, så mycket som han har stått ut med tillsammans med mig, haha, ja, utöver min vanliga körning kan jag ju tillägga bränslepumps haveri mitt ute i ingenstans i tyskland, kamrems-frånvaro mitt på hallandåsen ensam med unghäst i släpet kl 7 en söndag... osv, säga vad man vill om dom gamla volvosarna, men dom GÅR bara inte att ha ihjäl.

titta, det fanns ju en passande video också




ikväll har jag slagit och sparkat på min syster. hårt. och det kändes riktigt bra. jag har sagt det förr, och jag säger det igen, boxningen är den bästa ( och billigaste) syskonterapin som finns!

imorn ska det trimmas satan ur hästarna, sen ska jag hem hem hem och skriva ihop ett rikitgt klockrent CV. blir jag nöjd ska jag nog fira med en latte i solen, för jag hade tänkt mig att det skulle vara fint väder också.

seeeeeeegertåget har lämnat perrongen, behöver jag säga att det går bra nu?

sååååååååååååja!

ringde precis två samtal som jag har gått och skjutit på alldeles för länge. och det gick så satans bra! mer tänker jag inte säga, inte än iaf, såvitt jag vet finns det inte mycket trä att ta i på internet?


edit: och fy fan vad bra det är att vara tjej ibland.

keep on rising



jobbade som en liten gris igår, tävlingen idag gick väl helt ok, personligen är jag mest nöjd med att jag lyckades hålla mig kvar på hästen på framhoppningen som, som alltid när det bara är unghästar, var som en enda stor sandlåda. flyger en i luften flyger alla. kom hem med förfrusna tår och fingrar och gick all in för månadens hemma-spa. lovely, badskum, ljus, myslistan på ipoden och choklad-duschkrämen. stavas H-E-A-V-E-N.

ny vecka imorn. 5½ dagar.

för att svara på frågan

nästa helg är jag ledig, inget värre än det.  men bara det att inte behöva gå upp och vara på topp klockan 6 är heaven när man inte gjort annat de tre senaste helgerna.

vad har du att ångra?

hela mitt vänsterben skakar för att jag har så jävla ont i höften/ljumsken.

nu är jag inte en sån som ångrar saker jag gör, visst har jag väl gjort en del dumt, men min åsikt är att gjort är gjort, varför ska man gå runt och vara bitter för sånt som man inte kan ändra istället för att lära sig av misstagen? hursom, om jag skulle få göra om en enda timme i mitt 22-åriga liv, så skulle jag aldrig ha varit så dum och envis den dagen jag fick för mig att jag skulle rida ute på 4åringen som tagit ett halvår och xx antal avåkningar att rida in. då hade jag kanske kunnat gå ordentligt idag.

eller så hade jag riggat en videokamera över ridbanan. haha, jag hade betalat mycket för att få se den rodeorepan avslutad med en dubbel frivolt på tre meters höjd i repris.

det är nog dött lopp mellan de två alternativen.

man lär sig

en bra sak med att jobba 6 dar i veckan är att man lär sig ta vara på sin enda lediga dag.  idag blev jag ju iofs väckt 0710 pga ett pucko som var tvungen att ringa och skrika på mig. men men, det var ganska skönt att bara dega i sängen också. tills fetto-katterna kom och ockuperade sängen. gick ut på långprommis i solen med syster, gjorde en riktigt latte när vi kom hem och stekte lite amerikanska pannkakor (ja, fullkornsmjöl nyttjades). gjorde schemats obligatoriska städning i speedy-gonzales-fart och däckade på mosters balkong med tilly, cirkus fem koppar kaffe senare gjorde jag lite nytta och skruvade upp gardiner, produktivt värre! nu sitter jag med ett glas vin och middagen lagar sig själv ;)

ååå vilken toffel jag har blivit. men som sagt, nästa helg.....

ååååå- upp i taket!!



tics i partynerven. en helg kvar, börjar 7 imorn, och på lördag ska 2 hästar vara packade och klara att åka till granelundshallen klockan 8. men nästa helg. då du. heaviest krök ever.

nej nu ljög jag riktigt ordentligt, den gör vi absolut inte om, det räcker med en gång/halvåret, men dricka sprit ska jag göra, göra ngr riktigt farliga drinkar. och inte ha några måsten alls. kanske tillochmed snylta åt mig en hel helgs ledigt. men då ska det till något riktigt stort, typ som ett telefonsamtal?! (som sagt, du vet precis vad jag menar) nej, papps kommer ju ner då, måste ju se till att behålla mitt... dåligt-samvete-övertag

men sen blir det väl ytterligare tre jobb- och tävlingshelger i rad. tjoho.

men till alla er som tycker att jag är en riktig tråk-toffel- jag tar igen det i sommar. guaranteed.

my för fan

kan nån bara komma hit och ge mig en ordentlig j*a örfil så jag tar tag i mig själv och gör det enda lilla, simpla uppdraget som jag hade för idag, som jag har gått och skjutit fram i alldeles för många veckor.

hit me baby.

en update på svenskan hade inte varit helt fel

nu är jag... avslagen? kan man säga det? antagligen inte, men det hade varit en klockren beskrivning på vad jag är just nu. grymt skönt.

sol sol sol

det är  våååååååååååååååår!!

när solen värmer mer än vinden kyler, då är det tamigtusan vår i skåne!

har solat på mosters balkong i tre timmar idag, nej jag hade inget bättre för mig, brännan ska ju grundas i tid, speciellt eftersom -man kan ju inte ha mindre kläder på sig när man rider än såhär! haha, en klassiker sagd av mig själv vid ett tillfälle när det inte kunde misstolkas mer än vad det gjorde.




boxning ikväll, ska bli ruskigt skönt, har lyckats dega ur igen med influensa och allt annat skräp på sistone, men, nu är vi tillbaka på beach 09 spåret igen, eller ja, ett ganska luddigt spår kanske. nåt som liknar ett spår iallafall. kanske ett streck i marken åtminstone.

småstadssyndrom?

gjorde en intressant iakttagelse i världsmetropolen veberöd.

såg ett gäng runt 18 minus stå och hänga bakom ett par bilar. jaha, moppebarn, tänkte jag, de är ju trots allt ganska väl representerade där ute. efter nån minut går gänget därifrån. det visar sig att det inte alls är några moppar de skjuter framför sig.

det är barnvagnar.

herregud! är det ett småstadssyndrom? innan man är 20 skan man ha planerat sitt liv, ha ett heltidsjobb, hittat sin andra halva, köpt hus o volvo, och helst skaffat barn för att vara riktigt lyckad.
det är något jag freakar riktigt ordentligt på. kul att du har "settled down" redan, vad ska du göra restan av ditt liv? skjuta barnvagnen genom veberöd i 40 år till? nej lägg paniken brevid ett tag, man kommer väl på vad man vill bli nån gång, varför inte göra något man tycker är roligt under tiden? det blir väl aldrig som man har tänkt sig ändå?

no affence nu, jag säger inte att alla som bor i "tätorter" mindre än täby centrum är såhär, jag är bara "a bit amazed" över att det fortfarande fungerar såhär och att alla tycker att det är fullkomligt normalt.


and it was a lot of catching up to do

en sallad, ett tapetstrippat rum och två koppar kaffe senare är jag hemma igen.

nu har jag alla juicy details, det ska bli spännande o se vad som händer eller inte händer den här gången.

dags för en update

letar du efter mig så sitter jag i vibberrööö och snackar skit hela kvällen :P

varje kväll klockan elva...


dagens langning


är den snygg eller är den snygg??

 ååå jag älskar den!!

min gamla duger väl den med, men den här är så mycket mer..ååå!!



sjukt att man kan bli så till sig för en skjorta köpt till nåt man ändå bara hade tänkt hålla på seriöst med en säsong till?

mamms födelsedagsmiddag ...

...avnjöts på fellini igår. så sjukt gott, och ändå inte så mördande dyrt, borde gå dit oftare än en födelsedag/år. lyckades nog bestämma en utekväll i köpenhamn nästa helg också, finally börjar det hända saker :P

     

alla skötte sig riktigt bra idag, 3åringen gjorde ett ärevarv med rodeobockar, men sen skärpe hon till sig. tog ut 5åringen på en 1 ½ timmes galopprunda i vårsolen. riktigt skönt, och roligt, en backe på 1 km o 30 graders lutning 2 ggr, sen var hon ganska matt. men inte så matt att hon inte orkade slå på en tvärnit i full galopp för en vattenpöl på 30x40 cm, en normal häst hade hoppat över den eller sprungit på sidan, men nejdå.
 


fullt ös var det, nästan så man blir lite sugen på en fälttävlanshäst igen. men nej, totalt omöjligt hur man än vrider på det. men drömma kan man ju alltid. full galopp över ett stort fält mot ett picknickbord på 120 högt och 2 meter långt. så sjukt häftigt!

     


öppnade bakluckan idag och det var något som inte riktigt stämde.

baslådan låg uppochner i helt fel ände av bagageutrymmet.hmm, undrar varför? :P

oooooo

äntligen har den kommit!! den nya tävlingsskjortan från anna scarpati, kortärmad med vita uppvikta kanter på ärmarna och vit krage, mörkgrå med vita "kritstrecksrutor". den är så snygg så jag vet inte riktigt vart jag ska ta vägen när jag ser den. så jag var tvungen att köpa den, nu ska det bara bli så pass varmt att man kan gå runt på tävlingarna utan tre lager tröjor och två jackor.

men ändå. 950 spänn i utpris är inte klokt för ett impulsköp. speciellt inte när man har lagt ut femsiffrigt på bilen samma vecka. men ni känner väl mig? kvalitet före kvantitet i alla lägen.

mammsens brutala personalrabatt kan vara ruskigt bra att ha ibland.


så vad har jag gjort i helgen då?

     

tja, det blev en ganska varierad helg för en gångs skull, från en heldag i stallet med lerbadande hästar, till streetracing i malmö med halva rosengård, till gegg-tävling i trelleborg med avfärd halv 7. observera att på mittenbilden har jag inte gått i leran, bara suttit på hästen, det går tydligen att bli lerig ändå.

tävlingen gick väl helt ok, nu har jag nog kommit på hur jag ska sparka runt den där lilla pissmärren. man håller allt man kan i stångtygeln och hakar i sporrarna med de största trissorna så hoppar det lilla livet faktiskt, att det känns som att man har backat femton år i utvecklingen till b-ponny stadiet för man väl leva med ett tag. tävling nu i helgen igen, sen är det faktiskt en ledig helg, hmm, man kanske skulle slå sig lös och gå ut? har jag inte helt fel är det väl också nrj at the club den helgen.. tooooni?? listan kanske?

ok, måste varna bittra läsare som inte förstår sig på ironiskt självskryt, men här kommer en ego-boost som heter duga.



Kul att du körde i helgen :) Mer östrogen som kör på strippen

"shit vilken brud!" haha grymt kört!

hallå vildingen, gick det lika fort hem igår oxå

Bra kört i lördes :)

blev imponerad över din körning

Skoj o se dig rejsa och piska en Bmw 530 måste förnedrart Killen till max
det där var det absolut sista ni får läsa om mina bedrifter i lördags, det känns som att ni kommer få höra om fler såna i sommar :P

just give me this moment

i förebyggande syfte måste jag nog be om ursäkt för mig själv.

ja, jag blir väldigt nöjd med mig själv när jag lyckas riktigt bra med nåt. kaxig, självgod, egenkär och uppe i det blå . så bara ignorera mig när jag går runt med ett fulleende på läpparna ett tag framöver, fråga inte varför, då förlänger du bara processen. jag måste bara få vara löjligt nöjd med mig själv ett tag.

som sagt, jag lever för beröm och bekräftelse.

do I need to say more?


alltså... OJ

så sjukt roligt har jag haft idag. åkte till p-huset i malmö, gick nåt varv, spanade och socialiserade, mkt fina bilar, o några mindre. åkte vidare på en runda i malmö, jag som brukar få leta för att hitta nån som vill busköra med mig, körde i klunga med minst 20 st likasinnade :P undan gick det, vidare till "strippen", tittade på ngr bilar först, sen blev jag så sjukt sugen på att köra själv, drog med mig min nyvunna vän och körde ett race, inte helt hundra på vem som vann? hursom, blev framvinkad av en bmw 530 nästa varv, och satan vad med smisk han fick!! hoppas han skämdes. blev ngr varv till innan vi åkte till mcdonken, sen bar det av hemåt för melodifestivalen och lite vin. 

har tydligen hamnat i  något av en vinperiod för tillfället, appropå ingenting, på strömsholm var det sprit (no shit?), sen blev det en viloperiod med öl, vidare till champagne, sprit igen, och nu vin?! har jag blivit gammal?

jaja, hursom, fattar inte vad jag har gjort i stallet i 20 år när man kan hålla på med sånt här?! så himla roligt, och dagens bästa kommentar är delad mellan:
-ja, hon är ju ingen hästbrud iallafall. (det sas innan han visste vad jag jobbar med, thank god för den!!)
-d e en brud som kör! (jaja, bring it)

fick även syn på nån som jag gärna skulle se lite mer av igen. du vet.
suck vilken tråkig lista-upp-allt-jag -har-gjort-idag- blogg det blev, men jag är fortfarande i extas. ny värld, nya människor, så frickin' nice!!!





tävling i trelleborg imorn, upp halv sex.... -wooo!! upp i taket!!      eller kanske inte.

idag har my...

... varit på sitt livs första bilträff.

rapport kommer  sen. jag adrenalinkickar fortfarande.

how to die a little bit

var hos naprapaten för 4e gången denna månad. tjosanhejsan mer pengar i sjön och ont som fan gjorde det, som alltid.

men det som inte dödar, det härdar.

varit o hämtat mercan, som tur var behövde dom bara byta bultarna till draget. - vad var det som körde på dig? en lastbil?!! kul att bultar som håller för släp med hästar i blir så krokiga av en smäll i typ 10 km/h.

pizza o hyrfilm ikväll. rapport om kriget som började igår kommer ikväll.



my second baby <3

när jag ever tänker sluta på ettan, om jag nånsin kommer göra det, är det utan tvekan lastbilen jag kommer sakna mest



utan tvekan det bästa jag har kört hästar i, automat, och går hur fort som helst utan att det märks och utan att hästarna trillar omkull. alla hästar går in i den utan att fråga, och det GÅR faktiskt att åka på tävling med två hästar själv. att den är ganska fin gör ju inget heller. lovely

oh, what a wonderful world

sålde två av "mina" hästar för sex veckor sen, båda var ua på besiktningen, och gick efter det bara promenader i ridhuset pga skaderisken till köparen behagade betala för djuren. tre veckor senare ringer människan och säger att en av hästarna är halt och att folk har kommit till henne och sagt att hästen varit halt "fler gånger" förut, så hon vill lämna tillbaka hästen och få sina pengar tillbaka. jag har sett hästen sen den var 2 år gammal, ridit in och utbildat den, och kan svära på allt jag äger, vad det nu är värt, att den aldrig har varit halt. för att vara på den säkra sidan åker jag med hästen till våran vetrinär idag, med en ny historia om att den har varit halt på höger bak sen den kom, men den är tävlad och tränad som vanligt ändå. tillslut visar det sig att hästen är halt på höger fram, alltså noll connection med höger bak whatsoever. x vill fortfarande lämna tillbaka den med argumentet: -men det kan ju ha hänt vad som helst veckan den stod kvar hos er?!

jaha, de fem veckorna den har varit hos er då?

det här är alltså en ryttare på elitnivå, med stor sponsor och sikte på internationella mästerskap om ngr år. logiskt?nej. men om man kopplar ihop det med ryktet att hon rider sönder häst efter häst blir det lite mer logiskt.

jävla puckon, det är djur vi håller på med, inte bilar med garanti och utbytbara delar.

den mannen, den rösten *

 



jag tror att pharrell är mannen i mitt liv. han har bara inte kommit på det än.

-


lovely

Rosewater - Hand & Body Lotion

har svårt att hitta nåt som luktar godare än den här at the moment (trots de tio olika parfymerna på hyllan), eller jo, very irresistible- parfymen från givenchy, men den har ju ett helt annat syfte här i livet än att få kudden att lukta gott :P

middag en tisdagskväll?

mingel: mousserande jordgubbsvin, smördegsknyten m ost o pesto
förrätt: toast m äppleskiva, chevré ost och honung, vitt riesling vin
maincourse: färsk pasta m spenatröra, mer vin
efterrätt: årets moffigaste mintchokladkaka o kaffe

inga små krav hon hade på menyn, denna dära. men så är det ju hon som bakar en plåt kakor och äter upp själv också.

jag är så mätt så jag tror jag dör


morgondagen ska bli spännande, rapport kommer imorn kväll. och btw, hittade en benassi -samling med över 200 låtar, så snart kommer det mer upp-i-taket-mucixx.

för det är någons födelsedag....



grattis systeryster!!

dagens scenario

vi går in genom grindarna, ser folkhavet, och rent automatiskt sträcker jag ut handen till syster som lika automatiskt tar den för att inte tappa bort mig och följer efter.

hade varit helt logiskt

om vi hade gått in på slagthuset kl 3 en fredagsnatt och färdplanen gick rakt över dansgolvet.

i verkligheten var det en måndagseftermiddag på ICA. totally makes sense? senare i jakten på mintolja när jag äntligen hittar en liknande sträcker jag handen bakåt, utbrister -AROM!! och grabbar tag i systers bröst (för allas välmående, hon hade dunjackan på sig). vi skrattade tills vi typ låg på golvet. som sagt, måndagseftermiddag var det.
jag undrar fortfarande varför vi är ökända i veberöd??

"let me get that junk in your trunk"



jaha, och vad har jag gjort idag då? jobbat, försökt tämja min 3åring (varför är det alltid mina egna hästar som är värst?) som bockar och far åt precis alla håll utom dit hon ska. igår vinglade hon rakt in i väggen (klämde mitt ben gjorde hon också) och blev så rädd för sig själv att hon gjorde ett hopp typ 4 meter baklänges. försök sitta kvar på den du!

gjorde lite ärenden inför systers födelsedag imorn :P och körde in till malmö och lämnade motvilligt ifrån mig räkan igen, den här gången för bromsbyte. avslutade med en latte to go i solen. våår!

hade nåt fyndigt att skriva om för fem rader sen, men det har jag lyckats glömma bort, kommer väl på det senare, om vi har tur

dagens favorit i repris


did I just bust myself?

*bust som i sätta dit, inte som i bröst

 
börjar fundera lite på vad jag har gett mig in på, och hur fan jag ska ta mig ur det på smidigast möjliga sätt. tips?

jasså där ser man

en kompis skickade en länk idag.
säga vad man vill om flashback, men det kan vara ganska underhållande. https://www.flashback.info/showthread.php?t=707694 kul o läsa vad folk har för mer eller minre konstiga ideér i början, sen spårar det som vanligt när hästfolk lägger sig i ( läst http://wellgoddamn.blogg.se/2009/january/utkast-hastmanniskor-maste.html?) du har fel och jag vet allt, yadayada.

att bli kallad "ridtjej/hästtjej" tar jag som ett pinsamt skällsord, men jag orkar ändå inte vara en sån tönt och förklara hela den långa skillnaden. för mig är en äkta hästtjej en fanatisk 14-16 åring som har hästbilder på hela väggarna hemma, gör allt för att bara få vara i stallet så mkt som möjligt, pratar inte om annat än häst och puttinuttar med djuren som om det vore hennes egen unge som hon måste klappa lite på varje dag för att de ska överleva. hon lever enbart för sina hästar helt enkelt.

för mig är hästarna som mina arbetskollegor. vi samarbetar för bra resultat, men umgås inte privat, och blir inte deprimerad när nån säljs, det är ju det jag jobbar för? jag pratar inte häst med folk "utifrån", om de inte frågar förstås, min bil ser inte ut som en soptipp (nej, inte ens gammelvolvon gjorde det) och jag låser in hästkläderna i en låda så fort jag är färdig för dagen. och, jag är ledsen att droppa det här för er "hästtjejer" som råkade läsa det här inlägget, men hästar dör. har väl avverkat några stycken i mitt liv, men det är väl sånt som händer, har den då inte blivit medicinskt behandlad i livet, gör mat av den, det mår den väl inte dåligt av?

nej jag lackar på folk som ska göra sina hästar till folk, skaffa dig då en riktig toffel till pojkvän istället. han är också "trogen och lyssnar alltid på dig". nästa faster/moster som kallar mig "en riktig hästtjej" och slår ihop händerna sådär ni vet får en bitchslap tillbaks.

den andra halvan av disskutionen på fb, sänghalvan, låter jag vara osagd tills vidare :P


bor man i skåne så gör man...

möuyy schöööuustitt peu kurrääsch itt

översatt till rikssvenska- my sjöstedt på courrege 1- ska det vara så svårt?
åkte till stallet 7 imorse, kom hem för en timme sen, riktigt nice, eller inte, var på tävling där två klasser med totalt 100 starter, som hade kunnat ta 2½ timme, tog 4 timmar. kul? nej. dåligt gick det också.


den här så kallade influensan verkar inte vilja ge sig. när jag solade på luchen (ja, chefen är borta och jag kommer och går som jag vill på slottet) började solariet plötsligt snurra i en väldig fart. jättekonstigt.

-can't explain why it's not enough-

show me what you workin with


meow

Du är en vägfara och en fartdåre - och du vet om det! Bara du närmar dig bilen så stiger testosteronhalten i kroppen och du känner för att meja ned någon, gärna en arrogant fotgängare som har mage att kliva ut på övergångsstället. Tagga ned tiger.

haha, skulle precis skriva att bilen spinner som en tiger i miniformat när jag gjorde testet http://www.tv4.se/1.870222/vilken_sorts_bilforare_ar_du 
hästarna har skött sig riktigt bra idag, till skillnad från igår, när kvalitetsnivån var lite... svajig. toppen på kurvan var när 5åringen hoppade en halvmeter högre än vad hon behövde, den djupaste dalen, efter en bockig väg ner, var när hästen låg på knäna i hindret och jag satte en hand  i spånet. trillade inte av hursom. äsch, dom gick väl ganska bra, man får inte vara kräsen.

tävling imorn kväll. ja, kväll, fredag kväll. men det är självvalt på något sätt.
gangstahstuk idag med , poppade den här när jag gled förbi en gubbe i en volvo idag, tror han blev sur eller nåt, för han pressade sig in i filen brevid mig när jag stannade vid ett rödljus.

lilla gubben, vad trodde du?



min baby är tillbaka <3



han är frisk han är frisk han är frisk han är frisk han är frisk!!!!!!

finally! och han går som aldrig förr, sån obeskrivlig känsla att bara trycka gasen i botten när jag kom ut på motorvägen och blåsa förbi alla andra, och ljudet! att ha en ordentligt fungerande bas och bara... waaahhh!! så glad är jag. och ännu bättre blev det när gubben på verkstan tyckte att det var jätteroligt att jag gillade att köra fort, och gav mig numret till en bengt, som tydligen skulle kunna ordna bankörning på sturup :D humöret dalade dock lite när han sa att bromsarna fram var helt slut, och skivorna bak också var påväg.... och när jag noterade att ljuddämparen hänger lite misstänksamt löst... men det är skitsamma, det ska jag nog kunna fixa själv. nu jeflar!!


Drop it like the way I are

bloggen verkar bli lika drabbad som jag själv när jag är sjuk, trots att jag har haft datorn på arm- eller benlängds avstånd i tre dar nu. gjorde ett försök att jobba imorse, men när jag höll på att svimma efter promenaden till ridhuset gav jag upp efter en häst, kändes som att jag hade lite tur som kunde köra hem, och hålla mig på vägen.

appropå att svimma så var jag hos naprapaten igår, jag typ dog. nej det gjorde jag inte, men jag svimmade faktiskt, inget dramatiskt, bara en kort blunder, men jag är ändå lite imponerad av mig själv.

anyways, jag hade tänkt vara frisk imorn, har två hästar som jag verkligen måste åka och träna med, och sen på eftermiddagen ska jag iväg och göra lite annat, vad det är tänker jag inte säga förrän det är gjort, annars kommer det inte bli av. ruuuuuuuuuuuuuuligt!!!!




börjar tappa benassi-andan lite, nån som har ngr roliga tips? annars trillar jag nog tillbaka i gääängstahträsket igen. YEAH MF!

ursäkta anfallet, börjar lacka på att inte kunna göra något fysiskt ansträngande.

och wtf tog min prins i en pimpad bil vägen?!
ja du vet vad jag menar.

skadeglädje är den enda sanna glädjen?

en sjukt bra sida att ha när man tycker lite extra synd om sig själv. läs och skratta åt alla andras misär http://www.fmylife.com/ 


"Today, I babysat a five year old girl. She ran up to me, threw her arms around my waist and said, "YUMMY! I'm going to eat you!" with her face in my crotch. I said sarcastically under my breath, "Finally, some action!" I turned around to find her dad staring at me, having heard. He's my cousin. FML."


fix you

har legat däckad i sängen i ett dygn. inte ätit nåt sen 16tiden igår. ännu en veckoplanreing körd..

influensahelvete.



RSS 2.0