...och veckan har vänt

jag lever. trots en blå/röd armbåge från boxningen, stelopererad rygg, och höftböjare som gick på semester redan klockan 9 imorse. men who am I to complain? nu går det bara uppåt/framåt. februari är slut om två dagar. snart sitter man och fryser på uteserveringarna igen!!

gnight

onsdag- veckans vändpunkt

imorgon är det onsdag, jag jobbar själv, och ska dessutom hinna hoppa tre hästar.

men sen jävlar, chefen kommer hem= jag får min lön, tävling på lördag, ledig på söndag, equal ett frickin' bra slut på veckan. sen är det en bra vecka till, heavy stekar party på fredagen, tävling igen på söndagen, sen fyller sis år!! om ni bara visste hur bra det kommer bli. det är nästan så att jag blir lite rädd för mig själv, this shit har jag hittat på alldeles själv, nu ska jag bara ta mig i kragen och fixa klart it.

men först ska man överleva morgondagen.

lasse w- mannen som tar mig tillbaka till the good old days... även de mindre bra..

my sense of humor


att vara lite elak ibland

håll med om att stora, grabbiga bling bling klockor är galet balla. sjukt snygg miss matchad acessoar, men det kräver nog ett par klackar i modell högre för att väga upp wannabe- gangster stuket. annars kan det ju sluta med att man ser ut som frida. som en hockeyspelande tjej utan ett uns av stil, med blå ögonskugga all over och pulp fiction- frippa. ett par byxor som verkar ha glömt passformen på klippbordet, en tisha från myrorna, och en adidas jacka som hon snott av missy elliott tidigt 90 tal. som sagt, henne är jag inte värst vidare förtjust i.

åter till ämnet, stora klockor, het klubbdetalj. over and out 


                                                          

satt på ett litet fik med sis idag och skrattade åt folk som passerade på gatan nedanför. sjukt kul, och ingen mår ju dåligt av det heller! skadeglädje är den enda sanna glädjen. men ibland kan man ju undra, hur kan det finnas så många människor som ser så fruktansvärt TRÅKIGA ut? absolut intetsägande kläder, en hållning som inte ens ringaren i notre dame skulle bli avundsjuk på, och ett ansiktsuttryck som skriker ta mig härifrån!

nej, jag vet, jag kanske inte är så mycket bättre själv, men jag försöker iallafall.

sovdags, ska bara se klart slutet på "tolken", rätt spännande film om en tolk i fn och en massa afrikaner. man längtar faktiskt tillbaka dit ibland, analys på varför kommer en annan dag. en sak som var säker var att yngre, vita tjejer var populära, that´s for sure

sleep tight

dagens


har svenska folket gone mad?

och who the fuck röstar på frida? frida som kom med låten dunka mig gul och blå, frida, bondtölpen från skivarp, med låten upp och hoppa. what?! är det lilla melodi festivalen vi håller på med? nä, från och med nu tittar jag bara på pausunderhållningen, i vanliga fall är jag väldigt anti giftemåls- grejen, men med björn gustafsson kan jag tänka mig att göra ett undantag.

blev för övrigt väldigt sugen på en tripp upp till stockholm snart....

sjukt bra pepplåt

en fredagskväll

middag med favvo kusinen som är hemma från spanien över helgen, myyys. jobbat själv hela dan idag, sickt trött, varit igång sen halv 7 imorse ända tills nu, well, tolv timmar då, inte suttit stilla nånting, utom på lunchen. det är najs.  ledig imorn, en sväng till flyinge, sen fika med vetebröds folket som ska ta sig in till storstan!

                                                                 goobben då!


ARG

kom inte och lek besserwisser med mig om saker som du så uppenbart inte vet något om bara för att du lekte runt på hobby nivå för tvåhundra år sen. och dissa inte mina ideer som inte handlar ett dugg om dig bara för att påpeka att dina är så mycket bättre. och låt mig för fan göra MINA saker på MITT sätt, jag är trots allt 21 år, några vettiga beslut borde jag kunna ta själv. thanks, I appreciate it.


turn off eller vad?

http://media.nymag.com/fashion/08/lindsay-as-marilyn/

alltså... fräknar i ansiktet i all ära, men liiite over the edge skulle jag nog kalla det här.

det är ju inget jag skulle gå igång på iallafall.

bojkotta OS?

bojkotta OS i kina diskuteras vilt på tv:n för tillfället, tönterier! ska man sätta regler för hur det ska gå till får man väl bojkotta rätt många länder. jaja, en massa människor har blivit avrättade, och deras anhöriga, yada yada. wtf! alla svältande barn i arfika? en hel hög döda människor i öst? usa:s beteende? fram för OS som bara får arrangeras i europa! då ska man inte heller skicka iväg vanliga turister dit. OS står för idrotten, politiken är politikernas shit. basta!



var inne i malmö och hälsade på mina homeboys på plåtverkstan imorse, well, lite uppskattning är alltid kul!





                                                      jag kan inte viska, mycket högre än såhär
                                                      jag kan inte visa dig, mera tydligt än såhär

omg, vad kommer hända sen?   gnatt

tisdagsblandning

det snackas tydligen om mina ben på byn.

ett hopp närmare att sälja bilen, men några fler verkstads besök ska vi väl hinna med innan vi skiljs åt? antagligen, med min tur.

halvt hjärndöd, tittar på gossip girl, ska snart ut med hunden, igen, känns som att jag inte gör något annat när jag är hemma. bra motion dock, ju fortare man går, ju lugnare håller han sig, bra motivation!!

lite stolt är jag nog allt

image37

tydligen har jag lärt mig nånting på att bo solo eller i kollektiv i fem år, det är inte många grejer jag kommer ihåg, men ibland, så! vuxenpoäng till my!

paint the silence

how can you say your life is empty
so late in the day
why would you stay another second
now your sight got in the way
a combination
of love and agression
another second lived
----
you got a right to stand or die so maybe
you take chances all the same
pain comes in stages
if we don´t make it
nothing changes


söndag igen. gårdagen var alldeles lagom, lite missnöjd över röstningen, men då är väl melodifestivalen som den ska vara? idag har jag; limmat fast sidospegeln på bilen med superlim, fick ett extra lunch sällskap IGEN, vad är det med folk som tror att man blir bästa polers bara man jobbar ihop? man bjuder iallafall inte in sig själv var och varannan dag. some privacy, please. jag får inte betalt för att vara socialt sällskap. " men hon är ju ensam", ja men du, det är faktiskt inte mitt fel, det är självvalt. brist på moral och etik? jag?

när det der ut så här...

en fredagsmorgon mellan halv 7 och 8 blir man glad

           

då kan inte saker som det här få en på sämre humör





ledig idag, har kört sis till flyget, frukost på sleven, nu ner på stan en sväng, schlagerkväll ikväll, ser fram emot pausunderhållningen :)



dagens skönaste igår:
- apelsin.. does it mean apple?
- no, it´s applesin.

skäms över att erkänna att det kom från mig, som tur var hörde ingen.. hoppas jag.. men men, man måste kunna skratta åt sig själv. har jag hört.

vi saxar en till och ser om det funkar lika bra

what if you- joshua radin

what if you, could wish me away
what if you, spoke those words today
I wonder if you´d miss me, when I´m gone
It´s come to this, release me
I´ll leave before the dawn
but for tonight I´ll stay here with you
yes, for tonight, I´ll lay here with you
but when the sun, hits your eyes through your window
there´ll be nothing you can do

-------
what if I felt like I belong
I might not be leaving (oh) so soon
began the night believing
----------


I can´t stay in one place
so for tonight, I´ll stay here with you



alla hjärtans frickin´ dag

egentligen avskyr jag den här dan, brukar alltid bli aningens bitter över att jag är ensam än en gång, men fan, idag, har varit helt off the chart. så bra humör som jag har varit på idag har jag nog inte varit på flera månader! helt sjukt, och jag har ingen aning om anledningen till detta rus.  det kan vara att det har varit strålande solsken hela dan, att jag har köpt en sjukt snygg skinnjacka eller att det bara går jävligt bra nu. men det känns som att det är ngt mer. hör av mig när jag vet.

...och som jag sov!!!

drömde som jag typ aldrig har drömt förut, långt och sammanhängende om en och samma person. kan det betyda ngt??

wonderwall- nåt att sova på

-------
by now, you should've somehow
realized what you've gotta do
-------
there are many things that I would
like to say to you
I don't know how

I said maybe
you're gonna be the one who saves me
and after all
you're my wonderwall

ställ er upp och bojkotta!!

alla hjärtans dag imorn..... fy för kattsingen, skulle man kunna säga, men jag väljer att helt enkelt bojkotta hela dagen. lunch med emelie som också bojkottar, jobba på som vanligt hela dan, kvällen kan dock bli lite svår, men hård som jag är, så ska jag väl klara det med.

det känns ändå lite bra på nåt sätt, men jag kan fortfarande inte förklara varför, för det har jag inte kommit på själv än.

jag och sis har förhoppningsvis lägenhete(rna) för oss själva i helgen, sjukt skönt, om nu bara sjuklingarna kommer iväg imorn som planerat. får se om vi kan styra upp nåt, eller om sis dumpar mig, då ska jag bara njuuuta av ensamheten! (hur kul det nu lät)

nu, ut med hundarna och hämta mamma på jobbet. ciao!

dagen

fick verkligen ett storstädningsryck i eftermiddags, nu är det så fint, luktar rent, nya lakan, jag är ren och luktar ck´s in2u (favoriten), och kanel- doft ljusen är on fire. har varit och tittat på när sis hade ngn sorts teater med klassen (estet) eller, dialoger kallades det visst, galet djupa var vissa av dom iallafall, så jag var tvungen att panik cykla hem och titta på sista halvan av " i huvudet på gynning". det är mer på min nivå. nu är klockan tydligen jättemycket igen... god natt!!


för en god natts sömn


ombytta roller

jag och sis diskuterade gamla barndomsminnen när vi åt middag, sjukt kul, hon var en liten gris most of the time, och som det underbarn jag var, slog jag aldrig tillbaka, utom några få gånger, tex när jag drog undan tidningen som hon ställde sig på, för den skulle jag minnsan inte få ha, så hon fick ett sjukt stort ärr i tungan, för övrigt lurade jag henne att hoppa på mini ponnyn vi hade några gånger, behöver jag nämna att ponnyn inte var jätte road av mina hopplektioner? det var inte många gånger vi kom tillbaka till stallet efter en lektion utan avtrillningar.

för övrigt hade vi ett antal barnflickor (vi kaske var lite bortskämda trots allt?), varav en vi tyckte lite sämre om, hon var stor som ett hus, bullrig och brusig, nä, henne tyckte vi verkligen inte om, och tydligen så visade vi det också. uppenbarligen så har vi bytt roller nuförtiden, jag och sis, hon som var elak och arg är idag toffeln som kan börja snyfta för typ vad som, och jag som var tyst och snäll är den som är kall och hjärtlös och skrattar rått åt all sorts emotionellet tjafs. haha, be om ursäkt för att vi var elaka när vi var små? nädu, hon hade ett val, hon hade kunnat packa sina väskor och åka hem, gjorde hon inte det får hon skylla sig själv och bita i det sura äpplet.

lilla gumman

trötter dvärg

hade moffkväll i lördags framför melodifestivalen som för i övrigt var totalt värdelös. problemen med mina moffkvällar (händer ganska sällan nuförtiden) är att när man står i affären är man så sinnessjukt sugen på glass, godis och allt annat fettbildande man kan hitta, så köper man alltid upp sig på ett lager så stort att man hade kunnat överleva på det en hel norrländsk vinter och lite till. så moffdagarna varar alltid två eller tre dagar extra, vilket genast gör dom mycket värre. suck.

träningstävlingen igår var mycket lyckad. den stackars unghästen som hoppat tre gånger med ryttare tidigare i sitt liv skötte sig, trots dumma små barn på vilda ponnysar som stod ivägen, och vuxna människor som tycktes ha glömt bort dom två enkla reglerna för en lyckad framhoppning; håll till höger och skritta alltid innanför spåret. sånt kan vara väldigt svårt att hålla reda på verkar det som. jag kan nog vara en riktig liten bitch när folk står ivägen, diskreta kommentarer när jag rider förbi, pratar högt om dom med min "medhjälpare", och arga, kanske en aning snofsiga blickar hör till reportoaren. men fan, kan man inte ens ridhusreglerna, som man lär sig först av allt, har man inte ens på en träningstävling att göra.
anyway, unghästen hoppade sina 2 st 80 cm rundor felfritt, den knepigaste hästen av alla gjorde en väldigt tålamodsprövande första runda, men den andra var riktigt normal! värst av allt var när den lilla tjejen som stod vid dörren böjde sig ner precis när jag red förbi med hästen som senast förra veckan sparkade ner två hinder utan förvarning och kan skicka ut en fot lite hursomhelst, fy, jag såg verkligen rubrikerna framför mig; ~10 årig flicka sparkad av häst, huvudet landade 10 meter bort. usch. den sista stackars hästen hann jag inte ens rida fram, men det var kanske bra, för han gjorde två top notch rundor. tre timmar på hästryggen senare, och ingen lunch som vanligt åkte jag hem med hästarna, alltid hästen först, sen styrdes kosan hemåt för en 15 min lång power nap, sen söndagsmiddag med hundkalas på köpet.

lite trötter idag alltså.

att analysera mer än någonsin

detta, folks, är min ´ljuspinne´ som jag fick igår kväll, och den lyser fortfarande! hoppet är det sista som överger en, tillsammans med ljuset.  väntar fortfarande med spänning på en utförlig rapport by my spy.... mer info kommer...
- håll den högt, så lyser den längre. så sant!




träningstävling imorn, tre hästar med typ fem minuter mellan varje start, sånt är alltid kul en söndags morgon!
    godnatt på er

fredagskvällen

gårdagen började med en panik tur på nova för att hitta nåt att ha på mig eftersom jag hade lovat att ha tights och tunika på mig. tydligen så pratas det om att jag ser så smal ut i ridbyxor, "åk hem och tvätta ridbyxorna och ha dom och ridstövlarna ikväll!", tjaaa, kanske inte va? anyway, jag och sis drog oss ut till det berömda veberöd för förfest, nyktert för min del, eftersom jag körde, igen, fast å andra sidan, det gör mig inte så mycket att köra, jag kan ha ganska kul ändå, det är ju alltid skönt att kunna komma hem när man vill. well, trevlig förfest, trevligt folk, sen drogs det vidare till malmö och hedkandi, gick rakt in, förbi kön, letade reda på ett bord, och sen kom champagne hinkarna fram! (nykter chaufför var det ja)resten av kvällen bestod av dansande, viftande med ljuspinnar och skålande. tidig hemfärd för min del, nyktert och att ha jobbat två veckor i sträck var ingen särskilt pigg kombo. kul hade jag iallafall, och idag är jag ledig, har tagit en välförtjänt sovmorgon, planen var ju egentligen att åka ut och rida på förmiddagen, så bra gick det.

schlagerkväll ikväll! egentligen så finns det inte en del av musiksåpan som jag tycker om, men man måste ju liksom bara se det.

got some great gossip igår, ooo, spännande, spännande!!

brunch på espressohouse nån?

you just leave it all up to me ..

I´m gonna show you what it´s all about.



hade hela huvudet fullt med saker som jag skulle kunna skriva här för två minuter sen, men två minuter är en hel evighet i mys lilla huvud, så allt fösvann ut i tomma intet.

såg gossip girl ikväll, hade gärna haft alla "problem" som dom i serien verkar ha, om jag vade vart lika snygg och haft lika mycket pengar och fina saker som dom har. för så är det folks, man kan köpa sig lycklig, visst, kanske ingen varaktig lycka, men då är det ju bara att köpa sig lite nytt lyckorus. en "ful" människa med "äkta" lycka kan alltid säga, -visst är jag lycklig, men det skulle vara lite lättare om....., snygg människa med ändlöst cashflow kan alltid betala det där lilla extra för att få precis som den vill, alla kan köpas, om inte, ge mig ett exempel.
 
en masse (franska har jag fått för mig) har hänt sen den några dagar långa skrivkrampen drabbade mig, jag kommer väl antagligen inte ens ihåg hälften, men jag har fått en alldeles egen hästskötare i stallet, dvs jag behöver knappt borsta av djuren nuförtiden! hon verkar dock en aning udda, men det kommer väl med på köpet antar jag, sånt tar vi inget extra för! i lördags irrade vi oss hela vägen ut till blentarp till en stockholmsk familj som vi känner sen förr i tiden, mkt trevligt, mkt roligt. förra veckan åkte vi ut till vetebröd för att sympati fika med grabben som varit magsjuk, men det sistnämnda glömde vi bort en stund, så vi tänkte; vi bakar en kaka åt pojkstackarn! syskonen vilse i ett nötskal.



på fredag är det då. hedkandi i malmö. jag har två biljetter, och inte en jävel vill följa med. sjukt irriterande. jag som är ledig på lördag och allt. jobbat två veckor i sträck, 8- 17, lite sliten, ja.

lite besviken är jag nog allt, men, det är inte över än, några chanser har jag kvar, får väl bara hoppas att jag reagerar lite snabbare nu.

titta, det blev lite skrivet iallafall! imorgon; hoppa och filma alla hästar, har vi tur får vi med några bronco hopp också! det hamnar på youtube, kan jag lova!

gnatt på er

så många gånger vi såg den här




hilarious

RSS 2.0