Jag vill gå hem med dig

kunde inte säga det bättre själv. eller kommer aldrig kunna säga det bättre. eller överhuvudtaget.



nostalgi-flashback!!



den här går på mtv at the moment. shit vad snygga vi var när vi dansade till den på scenen i matsalen på en av spex-dagarna i trean. vi började med att driva med alla rykten som gick om våran klass, ex pappa betalar, vi "ridbrudar från strömsholm" snodde alla hallstahammar- tjejernas grabbar, och vi gjorde inget annat än festade hela veckorna.  där kom dansen in, avslutningen var grym, jublet i matsalen lyfte taket när alla drog av sig tröjorna, top notch! ( vi blev inte mkt populärare hos tjejerna efter den dagen)

fortfarande vaken....

john mayer- slow dancing in a burning room


självdisciplin, vad är det?

sitter i min säng, klockan är 23.20, jag ska upp halv 6 imorn. varje morgon är jag lika trött, varje morgon ställer jag om klockan fem-sex gånger, snoozen kan jag inte ha, för den stänger jag av i sömnen. det slutar alltid med att jag släpar mig upp ur sängen tio minuter innan jag ska åka, trycker på kaffeautomaten innan jag hämtar tidningen i hallen (hela vägen till hallen!) gör en espresso, äter en macka och läser tidningen på cirkus 20 minuters zombie-speed. =my är ALLTID minst en kvart sen. jämt. har funderat på att prova sova lite mer än 6 timmar, men det är fullständigt omöjligt!! jag är pigg på kvällen, inte morgonen.

vem kom på att hästarna ska ha mat klockan 7 på morgonen??!!

jaja, ryssen kommer tillbaka på måndag, sen börjar jag inte förrän 9 i en månad!! lyx på hög nivå

dääämn!!

så mycket grabbar, och vilka grabbar!! kött fifan, från och med nu hittar du mig på färs & frosta arenan.

off to FoF arenan

Fil:Ljubomir Vranjes 04.jpg

handboll!! sjukt kul, sist jag var på en match var det sverige- island i semifinal i globen, hmm, 7-8 år sen? har jag nämnt att jag var grym på handboll när jag gick i skolan? en kvinnlig vranjes, så att säga. lovely, det enda sura är såhär i efterhand  att jag inte började med det istället för med hästarna när jag var liten.


"-fortsätt filmtiteln: jag vet vad du gjorde.... men jag kände det knappt"

idag har vi lärt oss nåt nytt

- nämligen att det kanske inte är den mest briljanta idén att rejsa i nedförslut på skånes sämst asfalterade väg med en bil som väger typ 50 kg. vi kan väl säga att det var så sjukt jävla nära att jag studsade av vägen, definitivt inget jag gör om, men jag vann i alla fall...

jobbrelaterat

häpp! unghäst nummer 10 på tre år är inriden och klar. ganska nöjd, har klarat av 7 av dom 10 helt på egen hand, och bara trillat av en av dom, credd till my! ett tips bara (sabina! pay attention!) sitt aldrig upp på en unghäst du inte har hanterat från marken själv, hur snäll ägarna än säger att den är. det gjorde jag en gång, och aldrig mer, for runt som en jävla vante i minst fem minuter innan jag satt som ett frimärke i väggen ovanför sargen (runt 170 hög...) how to learn the hard way... för övrigt lyckades jag skrämma fölungen så att han ramlade baklänges och slog huvudet i väggen idag...

edit: och med aldrig hanterat från marken menar jag såklart att den säkert är hanterad innan, men gör ngt själv med den från marken innan du sitter upp, så att du känner djuret någorlunda

I need a hero

http://www.youtube.com/watch?v=iovcnjuf2WU

att ens tänka på att be någon komma tillbaka, då är det illa, riktigt jävla illa, att vilja ha nån så mycket att man ska behöva be om det, när den uppenbarligen inte vill ha dig lika mycket tillbaka, vad fan är det? jag har alltid kört i mitt spår, att är det inte ömsesidigt är man "better off without it", men jag tror att moralen börjar svikta. för vaddå?

shoot me somebody.

delrapport 2

julfika hos mormor lagom till kalle anka, slutade med att alla somnade, på golvet, upp o ner i en fåtölj, ja, du vet, sen blev det hem och ordna till middagen. hur mycket mat som helst, öl, vin o baileys, top notch! senare till paketutdelningen, så freakin' mycket!! och så himla bra! bara en massa bra presenter, alla nöjda och glada. vid midnatt gick vi på långpromenad med alla hundarna för att gå ner all mat lite, en riktigt bra julafton hur som helst!

       
         

idag var det trräning. tänkte att jag skulle ha lite sovmorgon, men blev lite orolig när jag inte hade hört ngt från bertil kl 10, så jag tog mitt pick o pack och åkte upp till ridskolan, 20 i 11 fick jag svaret: - halv 12, -oj sa jag och körde ut till veberöd på en kvart, kastade in hästarna i lastbilen och åkte tillbaka till lund på 20 minuter, stackars djur, men dom stod iallafall upp när jag kom fram. var lite sen, men vad gjorde det, när det droppades kommentarer som bygglovs-matte hade blivit avis på. - dina hästar ser så väl-ekiperade ut!!  den var ny. som sagt, beröm är det jag lever på :P


delrapport nr 1

Christmas Wallpaper Merry Christmas Wallpaper Happy Christmas Backgrounds

frukosten avklarad, gick ganska lugnt till, utom ett par gånger då den standardiserade hets-diskussionen höll på att uppstå, men vad fan, det är jul, idag låter jag bli att säga emot, utan nickar bara medhållande.

har varit en sväng på jobbet, ska bara in i duschen, sen ska det tydligen ätas igen, nån som ska med ut o springa en runda innan middagen?


god jul allihopa!!


juul!!

helt otroligt, tog ledigt idag efter 2 hästar, klarade av allt på listan, systemet, bageriet, mat, alla julisar, granen, fixat lite med bilen, under full kontroll, har inte glömt nån eller nåt whatsoever. granen var by the way den finaste ever, 3.5 meter kungsgran, kan det bli bättre?! skickade upp syster på stegen för att fixa stjärnan, hampe da gangstah kom hit o hjälpte till att pynta, packade in paket och hann med att provsitta i påsen jag fick ngr julklappar i. sen kom jag inte ur den, fick välta och kravla ur. den synen! morgondagen verkar mkt lovande, bara vi klarar av att hålla resten av släkten under kontroll. ska ut till jobbet en sväng efter frullen, kan nog passa bra med en liten paus från hysterin.


        
                     

mysigt värre i världens bästa lägenhet!!

fördelen med att ha en pappa med dåligt samvete

                   

var var jag nu då? jo- har äntligen kommit upp på 2åringen- julklappen är säkrad, jag hoppas på ett par hunter-stövlar eller nån av dom jätte-fina bilderna på hästarna på gården.  snart ska hästarna få sin vintervila, men först är det banträning på juldagen och annandan, jag vet jag vet, tänkte åka ut o rida lite på julafton också ^^, sen ska dom visas för kunder, hoppas att vi blir av med en eller två, lite provision skulle inte sitta helt fel.

på tal om pengar fick jag ett mycket trevligt samtal från pappa. nej, jag hade ingen dålig barndom, bara en pappa som aldrig var hemma, och jag skiter fullständigt i vad han gjorde när han inte var hemma, men det kan han gott ha lite dåligt samvete över. så nu klarar jag mig ett tag till, fan, jag kanske tillochmed kan unna mig lite mellandagsrea!!

brudar- blunda nu- fått lacksläpp på bakspoilern, jävla irriterande, men det får jag väl leva med, ena sidokjolen däremot- som blev anfallen av en mötande bils navkapsel, sprack i båda ändarna, kommer svida som fan att fixa det, har limmat lite provisoriskt så att den håller vintersäsongen ut i alla fall :S- nu kan brudarna titta igen

bjöd hem chiefen på middag igår (jag lovar, inte alls så formellt som det låter) jätte trevligt, fick det här kortet, visserligen bara utskrivet på vanligt fotopapper, men så sjukt fint ändå!

                   

biffen från sin allra bästa sida- sussi och fotograf- danne var ute och tog bilder på sussis hästar (till vernissagen hon skulle ha tillsammans med cocktailpartyt i nya lägenheten i sthlm- fancy schmancy) och lägligt nog rymde biffen-igen. snyggt!!

kusinen som ska föreställa äldst i barnaskaran kom hem igår, idag hade vi speed-shopping-race på ica, försten ut genom dörrarna vann. när startsignalen gick tog andreas alla mina varor och kastade ut dom bland rotfrukterna, jag kontrade med att ta hans varor och springa. senare blev vi bomarderade med körsbärstomater, jag svarade med att ge honom en lårkaka med julskinkan. självklart vann mitt lag. In my world- losing is not an option

dom säger att det är jul snart, idag var det strålande solsken och 8 grader ute. vi skippar vintern i år va?

bläää

ligger i sängen och håller på att bli sjuk. slutgnällt för idag.

blev lovad en riktigt fin julklapp om jag lyckas sitta på 2åringen innan jul. hmm, jag har fyra dagar på mig. den är dum som fan, men snart ska det gå, nästa stadie i övningarna är det mest kritska, själva över-svingandet av höger benet så att man faktiskt sitter på djuret (fram tills nu har jag bara hängt sönder både revben och mjukdelar i magen), även det enda tillfället då man verkligen är totalt chanslös om det händer något. speciellt som hästen slänger sig baklänges på bakbenen :/ men det ska nog gå, den 23e byter jag taktik och sitter upp fort som fan och håller i mig utav bara satan. jag är ju redan så sönderslagen som man kan bli?

så nej, sjuk nu är inget alternativ.

tittar på love actually, den enda romantiska-kärleks-tjafs-puttinutt- filmen jag faktiskt tycker är lite gullig.

nu- återhämtning

riktigt otrevligt


När det äntligen är över


julledigt? (whiny whiny)

jag vet att det finns folk som jobbar 13-timmars- skift, och har det väldigt mycket värre än mig. men jag måste bara få gnälla av mig lite här, så ni slipper höra det live.


alla 7 hästar ska hållas igång ända till trettonhelgen, av div. olika anledningar, (jag vet, det låter inte klokt att ha igång 4-åringarna så här länge), det betyder att jag jobbar som vanligt, 6 dar i veckan, till den 27e, när ryssen åker hem. då får jag ta hans jobb också, a k a dagar från 7 till 17-18 ("fysiskt arbete", hela dagen), till den 5e när han kommer tillbaka, och EBSkursen börjar, 9-15 varje vardag i malmö, efter det har jag 2-3 hästar i veberöd att rida varje dag, på helgerna har jag väl tur om jag kan vara ledig en dag, ryssen måste ju få vara ledig också. den 30e är jag (förhoppninsvis) färdig bartender och hade tänkt börja tjäna lite pengar. plus att då ska hästarna sättas igång igen inför vårens bravader.

sen den 14 juli har jag haft 4 extra lediga dagar. 9 hästar om dagen i tre månader, tävling varje helg i tre månader.

är det bara jag som inte ser något slut på jobbandet? fan, jag vill gå ut, ha roligt, komma hem 7 på morgonen och kunna sova bort hela dagen utan att överhuvudtaget behöva fundera på något som rör hästarna. men jag ska inte klaga, det är självvalt. eller iallafall delvis. jag hade ju inte mycket att säga till om när mormor slängde upp mig på min nya ponny när jag var 2 år, det var ju då allt började. men jag har ju kunnat sluta på vägen.



eller?

tjoo....

skulle vara ledig idag. åkte till stallet 8 imorse, kul. sen samlade jag allt tålamod jag kunde hitta och åkte ner och köpte julklappar, har haft konstant huvudvärk sen dess, körde syster o co ut på vischan, på vägen tillbaka lyckades jag köra ifrån både huvudvärken och diverse medtävlande. ett lyckligt slut på en ganska kass dag.



att leka lite gangster i mörkret

det var mig en ilsken liten apa

åkte till jobber 0630 imorse, kom hem för en halvtimme sen. kom hem till en lillasyster som freakar ur på mig för att hon inte har gjort nåt vettigt idag. jaha? idiot, kom tillbaka när du gör något annat än fikar hela dagarna så kan jag lyssna på vad du skriker om.


skåne_ sveriges san francisco?

satte mig upp i sängen kvart över sex och fick för mig att katten hade sprungit in i dörren, fönsterrutorna i väggen mellan mitt rum o resten av lghten skakade, sen slutade det, jaha, så jag somnade om. det var tydligen inte katten.

http://www.dn.se/DNet/jsp/polopoly.jsp?d=147&a=864394

John Legend- Everybody knows


gömmer du huvudet i sanden?

hittade ett test på hur konflikträdd man är i en gammal pause, mitt svar blev klockrent igen

"Du är en framstormande bulldozer som helt saknar dynamik, känsla för tajming och förmåga att läsa av din omgivning och folks sinnesstämning. Tur att du är alldeles för självupptagen för att bry dig om såna trivialiteter. Faktum är att de kan dra åt helvete allihop vad dig anbelagar. Du är en ond människa och du njuter av det."

jag är ju ärlig iallafall. och det är inget konstigt spel, det är sån jag är. rakt igenom

Ismen &Gorillala- alla gillar brudar

kan jag också få flumma runt i sveriges skummaste musikvideo till den sjukaste låten? isället för att ha stressat lund runt för att hitta bultar till mina däck, kört över nåt skit på vägen så det lät som att jag tappade hela bakspoilern, försökt hitta en glödlampa som ser likadan ut som den gamla... nu har jag intagit ryggläge i soffan i ren protest.



jag måste vara lite trött

dagens felskrivning: okyckligt. skrattade så jag höll på att trilla ur sängen. hmm?? sova kanske?

Benny Benassi- California dreamin remix



edit: jag har motorolja under naglarna. hörde jag någon säga machopoäng?

orka??!

folk som tar allt så jävla seriöst, överanalyserar allt och aldrig kan låta saker bli som dom blir. varför inte bara ha lite kul just nu, istället för att tvinga sig på något som inte känns helt 100 (vad som nu nånsin känns helt rätt)? och varför lägga ner nåt bara för att man inte tänker gifta sig med objektet ifråga, trots att man har så galet roligt  sådär nångång ibland, lätt och okomplicerat.

och nej, får man inte lika mycket som man ger, så är det inte värt ansträngningen. funkar det så funkar det inte. basta.

vad fan är det för fel på kravlöst? I don't do serious

lite insnöad at the moment

http://www.youtube.com/watch?v=VJ8x1K4N8K8

HA!

jag klarade det. lamp-bytet. utan att kasta grejerna och morrande gå därifrån. en del fula ord blev det ju dock när jag inte fick bort luckan på 10 min. men, jag tog ett djup andetag och fixade det. men det svider fortfarande i mitt pekfinger :/

en riktig mysdag

idag har jag, förutom allt det vanliga,: släpat med mig mormor ut på promenad i skogen med tillhörande kaffe, storstädat här hemma, mkt välbehövligt^^, bakat världen bästa lussebullar, innehållande smör, apelsinskal o mandelmassa. top notch!! nu ska jag ner och byta en lampa på bilen, får väl se hur det går, tålamod och småpill är allt annat än min grej.

skickar med en dagens, texten skulle faktiskt kunna betyda nåt, men min version är inte by far så djup.

Melissa Horn & Lars Winnerbäck- Som jag hade dig förut


TA DEN!!

ja, jag ska vara tråkig ikväll, men satan, hur underbar är inte den här?? med bättre ljud på högsta i bilen, YEAH!!



snö!!!

så fucking wunderbar!! med ett dm-tjockt lager på gårdsplanen var jag bara tvungen att koppla ur antispinnen , det hade nog inte behövts, men kul hade jag! att frontspoilern fick agera plog är en annan sak. ^^

däremot får vi väl hoppas att den försvinner snart, eftersom jag inte fick på vinterdäcken idag heller, det var väl väldigt märkligt att tillochmed orginalfälgarna skulle vara specialare, men, snälla som dom var skulle dom fixa det till måndag kväll, jag håller alla tummar att dom inte säljer däcken ist....

bästa den här veckan: mössan till växelspaken. vilken passform, vilken färg, vilken skicklighet,  klockren





(parentes från helgen)

jag skulle kanske överväga att gå upp innan 6 varje helg, bli svinkall och genomblöt, få några dåliga rundor och komma hem mitt i natten utan att ha ätit nåt under hela dan om jag fick köra mina hästar såhär



den skulle matcha mitt släp perfekt <3

I washed his blood off my hands

bokstavligt talat.

början på igår var inte särskilt trevlig, harry skulle avlivas, och det var väl bra iofs, en död häst är en glad häst, men det enda jag kunde tänka på var att det var sune som låg där för ett år sen. sen fick jag äran att tvätta bort blodet från tränset och plocka undan alla hans grejer.... men men, that's life.

fortsättningen på igår var däremot bättre, kom en ny häst som jag ska rida i en vecka, bra med lite extra pengar :) men: om du nu får för dig att hålla på med unghästar, lär den för fan att stå stilla!! från att du sätter på den grimman när den bara är ett föl, säger du stopp ska den stå där den står tills du säger något annat!! det är det värsta som finns, när hästen gör som den vill, sånt är grunden till allt skit som händer i den här sporten (nästan), ett ex, du ska sitta upp, hästen går iväg, blir rädd för dig som hänger på sidan, den drar iväg med dig hängande med foten i stigbygeln.....

POFF... du är död. och allt det för att hästen inte kunde stå stilla.

som tur var verkade det som att djuret hade tänkt på gårdagens övningar under natten, mkt bättre idag!!

nu blev det ännu ett hästinlägg, får väl keepa det to the subject o bryta där. nu ska jag ner och byta däck!!

finanskris i finanskrisen

hmm, vart var jag nånstans innan jag spårade och la upp en massa animerade klipp? jo, helgen, tävlingen, lastbilen kom hem igen, thank god for that. lill-fia var en riktig liten pissmärr, två stopp, sen hakade jag i 4 cm-sporrarna och sparkade runt henne, grodan, på 175+ i mankhöjd var fin, blev lite trött till 120:n, men han är gullig ändå. cashen var inte klok och bockade redan innan jag satt upp, sen blev det bara värre, tre ner o ett stopp, vi kan väl säga att jag är glad att jag lyckades styra åt rätt håll och komma runt med livet i behåll? sen fyllde jag ju år också, fick en ny hjälm, nog ganska nyttigt, tror att min gamla har fått sin beskärda del av smällar :/ en GPA speed air, helsvart, helt jävla underbar, nu ska jag aldrig mer bli svettig i håret.

jobbat som vanligt, ryssen var ledig idag, han kunde ju inte vara ledig på torsdag, för han vill titta på när harry går till himlen. fan, var glad att du slipper stå och hålla i. han är tydligen helt fascinerad över hur man gör när man tar bort hästar, och måste tydligen titta på. och det kommer från grabben som inte kan peta ner ett svalbo eftersom han inte vill vara dum mot fåglarna. pucko. för övrigt har idag varit en mkt matcho dag, har man ingen "handyman" till hands får man fixa saker själv, har slagit på en sko, lagat klippmaskinen, bråkat med en trasig dörr, allt möjligt shiet. imponerad faktiskt.

sista punkten idag är min totalt obefintliga ekonomi. oo, fick mina däck förresten, odubbade pirelli <3 back to the point, ska betala julklappar, försäkring på bilen, däck bytet, OCH bartenderkursen. ringer pappa imorn, men fan vad jag hatar det. vill inte vara skyldig honom något, eller behöva ringa o vara trevlig. som sagt, jag hade hellre haft kvar min sune, och det säger väl en hel del?

lycka i dess renaste form

Ice age 3 är påväg



hmm, var det 22 jag fyllde??

där ser man

.. jag fyller visst år idag. gick upp 7 imorse o åkte till tävling som en helt vanlig helg. utom att jag blev väckt  kl 6 av grabbarna som ringde från efterfesten och sjöng. fantastiskt. nu ska jag iväg på middag, förväntar mig presenter utöver det vanliga, som kompensation för att jag inte fick frulle på sängen imorse.

förresten tror jag att jag har tappat 2 år nånstans, 22, hur fan gick det till?? har ju inte hunnit med hälften av det jag hade tänkt. wierd

helt normalt

msn konversation med syster på andra sidan väggen


My säger:

va säger du?? nej ja har den inte

Malin säger:

ladda hem den

My säger:

ladda hem den själv!!

Malin säger:

jag hittar den int !

Malin säger:

kan du göra det ?
---------------------------------

Malin säger:

TACK SOM FAN
My säger:

SOM FAN, var e mina pengar??"!!

Malin säger:

i min rumpa

My säger:

kan du gräva ut dom därifrån å ge mig dom? behöver dom imorn

Malin säger:

du kan gräva ut som FNIZZ

My säger:

med nöje


läs dom här innan du ens funderar på om jag är något att ha

http://wellgoddamn.blogg.se/2007/december/klockers.html


http://wellgoddamn.blogg.se/2007/november/well-san-e-jag.html

bloggpaus

com hem har fuckat upp IGEN. tack för det. jobb hela dan imorn, middag o kanske kanske hinns det med en liten öl på stan. emellan det måste jag tvätta bilen, när det ligger en sandstrand av modell medium på frontspoilern kan man inte ignorera sandblästringen på sidokjolarna heller. stackarn, körde en runda i lound för att hitta nån att leka med, men INGET!! vart fan är alla?? nej, det här går inte, gnatt

 

jag kommer tillbaka när jag har något vettigt att skriva om.

dagens emelie

- vad är en cab-rio-lätt? är det en cab??

som alltid klockrent, bäst var när hon körde om alla och vann defileringsvarvet på go-karten sist.

hmm, vart ska jag bo den här veckan då?

i lund, i stan, med mamms o syster i bästaste bästaste lägenheten?
         

eller ute i veberöd, ensam i mörkret, i fetaste fetaste huset?
     
   


hmm, hard desicion...

en helt vanlig dag hos naprapaten:

- Det här var nog de värsta skrapljuden jag har varit med om!

"Skrapljud i leden är ett säkert tecken på artros. Artros i käkleden har ett lindrigt förlopp i de flesta fall. Hos en mindre grupp patienter kan det dock förekomma mer uttalade symtom och i dessa fall kan käkledskirurgi bli aktuell."

"Knäppning och knak är ett tecken på diskskada."

"Diskoperation utförs framförallt på patienter med smärtsamma upphakningar i käkleden. I dessa fall föreligger en disk som blivit förtjockad... Operationen utförs i narkos och tar lite drygt en timma. Man får som regel ligga på sjukhus till dagen efter operation ( en natt på sjukhus). En sjukskrivningtid på c:a två veckor är det vanliga."
kopierat från tandvårdsguiden.

Känner mig lite illamående efter att ha blivit rekommenderad att gå till en bettfysiolog eftersom min käke är helt uppfuckad. usch.

RSS 2.0