sicket mongo

hamnade i hbg i fredags och tittade på lite olagligheter. kul o se med anledning av att det var galet länge sen nån körde fortare än 50 på en träff, annars var det väl same old same old. det är verkligen inte samma sak när man inte kör själv.

var i stallet till sent och köpte hem mat till mig själv, slökollade på tre filmer tills det var dags att hämta hem mannen i huset som varit på kalas med halva jobbet. full som ett ägg. hittade knappt handaget på bilen. det var en intressant färd hem -ööö kattjävel jag skickar en faktura för bromsarna!!!!  and so on and so on.

ja det var ju inte jag som vaknade som ett kolli imorse, sen var det nån som fick för sig att det var en kul ide med vattenkrig. i sängen. eller krig och krig var det ju inte riktigt. jag har inte så mycket att säga till om redan innan, och med en trasig arm har jag inte en suck. pucko. då tröttnade jag och åkte till stallet. där var djuren snälla iallafall. kom hem och bråkade lite till, åt mat osv. imorn blire båstad!

värmekoma!



blä jag dör, det är så sjukligt varmt, och jag är verkligen ingen sommarmänniska, varmfodrad som jag är? iofs så var det inte bara jag som dog av värmeslag under dagarna i falsterbo, schwittfest deluxe! lite ångest att jag inte har solat nånting, men det kan jag ta igen i veckan, hellre det än att ha suttit på banan hela helgen och varit sne´ solad och tokbränd. 


monday bloody monday

axel är lite bättre nu åtminstone, provade med fria vikter istället för maskinen och det var lite lättare, sen kan ekonomerna på gerda undra hur mycket dom vill varför jag sitter med 2kilos-hantlar och flaxar (har abslout noll koordination i vänsteraxeln uppåt). i helgen har vi solat och solat, jyllenbrännan är på g!

hade tänkt en massa saker idag, men rida sket sig eftersom det varkade bli dåligt väder när jag kollade vid fem, så då sov jag vidare, och när jag vaknade nästa gång var det 40 grader i solen. nej tack. kändes ganska olönt att köra till lund bara för att träna så det får bli en promenad lite senare ist.

hejhej



bitterdag

sovit som en kråka och har pissont i armen. bara så ni vet.

RSS 2.0