omotiverat var det här

(jag lyssnar på gamla kent-låtar, det säger väl det mesta?)

blä. 55 timmar den här veckan då. ledig imorn och alkohol ska förtäras, jag borde vara tokpeppad men jag vet inte. jo det ska bli kul. känns som att två veckor kommer gå långsamt utan betoning på dag för dag, allt bara smetar ihop och känns som en hel evighet, och ändå hinner jag inte göra nåt eller fixa nåt i tid. sen komme rnästa två veckor gå tokfort och jag kommer inte hinna med nåt av den anledningen istället. hopplöst är nog ordet jag letar efter.

nej godnatt, hoppas ni har haft en kul lönelördag och att ni inte kommer ihåg allt för mkt.

herr åååågren!

kom precis på besök

av anledningarna:
* jag sover verkligen bort hela dagarna, vaknar en timme innan jag ska till jobbet och ignorerar att jag betalar en svindyr månadsavgift på ett gym som jag inte har satt en fot på på två veckor. men det positiva är att när jag faktiskt var duktig på gymmet så hjälpte det iaf till något. för fy fan vad degig jag känner mig nu.
* jag blir 23 om en vecka eller två. hej medelålderskris.
* jag vet inte ens vad det är för dag längre, torsdag? lördag? folk dricker som om det vore deras livs sista löelördag alla dagar. igår var det ett gäng grabbar som hade 25 gratisdrinkar kvar när vi skulle stänga, dom svepte drink på drink i samma takt som jag gjorde dom. sen raglade vuxna medelålders män runt, gick vilse på baksidan av hotellet och missade bussen hem, smörjde in händerna med tvål och slet sönder pyntblommorna.
men men, imorn ska vi dricka upp idas sprit och igår vann jag faktiskt en cocktailkväll för tio hemma hos mig med en bartender och gratis sprit från bacardi. najs!!

rip

ja så länge överlevde "jobbyxorna" jag köpte i slutet av augusti. men det hade jag ju räknat med, när det står 200 kr från hm på kvittot. tur att jag har fått mina riktiga kläder då :) sitter och lyssnar på en absolut 90's spellista på youtube, måste eg gå NU och göra mig klar till att åka till jobbet igen. två pass kvar den här veckan. och jag har fortfarande inte kommit tillbaka till gymmet. inte bra. inte bra alls. har skickat iväg lite pengar i cyberspace också, så bra gick det med det sparandet, lönen hallå!! typ 10 dar kvar, hur fan ska det gå till?

bråttom bråttom


http://www.youtube.com/watch?v=O6XE1XRiLeY

haha lovely

if she wanna go she goes



she does'nt care how she gets there
long as she gets somewhere

jooooobb

kom hem klockan 6 imorse, sliten som faen, men passade på att boka biljetten hem över jul medans jag var relativt pigg. så den 16e december kommer jag hem, och flyger upp igen den 4e jan och åker direkt till jobbet.

idag var det sol ute för första gången på 25 dar, men den sov jag ju självklart bort. fikade med syster (ja vi är sams igen) och diskuterade julkappar. åker till jobbet om två timmar så nu har jag ingenting att göra. blä

kommer mest troligt jobba ända fram tills jag åker hem, julborden börjar nästa vecka, 900 pers den 4e. myyyycket städning efter det :S

men sen är det jul!!


jag ä int bitter

det går tydligen fortfarande bra för "mina" hästar. den jag hade sen den var ett år gammal, som var borta två månader förra hösten och kommer tillbaka livrädd för att hoppa, som jag fick tillbaka på en månad, som sen såldes för en massa pengar går fortfarande jättebra, hans halvsyster som stannade och rev hela förra året som det tillslut blev riktig ordning på har tydligen blivit en favorit hos EL i holland. jättekul, men vad fick jag för det? nä det var nog tur att jag blev tvungen att sluta i någotsånär tid.

jag har iaf kvar gullan. och hon ska bli bra, och henne ska jag ha all credd för. har jag bestämt.



fast jag får nog sätta ett kanske på det iaf. I´ll let you know in april.

söndag, eller måndag?

nu är jag tillbaka, lite friskare, och på lite bättre humör. det är en massa jobb nu, men det gillas, enbart 13 procent i skatt den här månaden. i lördags var multiarenan hyrd till ett pakistanskt(?)bröllop (400 pers), inklusive 3000 barn som släpptes ut i det fria på hotellet vind för våg, och dom hamnade i baren, spring, skrik och dom blåste ut alla ljusen var 5e minut. har jag nämnt att jag inte har så mkt till övers för barn? speciellt inte dom som är jobbiga och inte gör som man säger till dom. extremt nära att jag tog en ungjävel under var arm och slängde ut dom. men det hade nog inte blivit så poppis. men vi överlevde det med.

ledig dag idag, som tillbringades i sängen pratandes på skype. till klockan 22 då jag vaknade till liv, gick till deli de luca och köpte mat, inte alls lika roligt den här gången, eftersom puckot i kassan värmde foccacian i micron och inte i mack-järnet, och kaffet smakade som att maskinen behövde få sig helgens rengöring. blä. fastnade framför tv:n och div skräp-serier fram till nu, och jag är fortfarande pigg. kanske ska börja luska på lite julklappar? mammas är fixad, eller ja, jag vet vad jag ska köpa, j:s är jag halvklar med men absolut inte helnöjd med, och vad ger man till en syster som bor 15 min bort men inte har hörts av på två veckor och verkar ha sagt upp kontakten för gott med en?!

jaja ska jobba imorn och sen hela veckan, gå till gymmet imorn och fråga varför i h*ete dom har skickat en faktura med en ospecad extraavgift på när jag lämnade in lappen om autogiro för en månad sen?! stryk skulle dom ha. fan det går mycket pengar nu som jag inte hade räknat med, jaja, det är bara siffror på en skärm, sålänge jag kommer hem härifrån med åtminstone lite plus på kontot är jag nöjd. boka biljett hem över jul imorn också, yay!!!

åå nostalgi!! bilen till stallet en lördagsfm eller ekebylund en söndag och bullbak i köket.
obeskrivligt!





blä

sitter i min säng och tycker jävligt synd om mig själv i all min ensamhet medans j försöker muntra upp mig via cyberspace med mindre lyckat resultat.




var på jobbet i en timme idag. kändes lönt. det var "cognacskurs" eller Braastad-reklam, vilket man vill, men det var intressant :) sen kom jag hem och däckade som sagt i sängen. tjoho. kul liv

nu så!

förra fredagen då. hade jobbat som en gris hela veckan, bokade min gratismassage på gymmet för att kurera ryggen, det gick väl sådär. dagen gick i slapphetens tecken tills jag körde ut till gardermoen för att hämta j, och istället för att åka hem hela långa vägen till oslo hade jag bokat ett rum på jobbet, mys! favoritmannen som han är hade han ju med sig en flaska finbubbel också :) hem till oslo dan efter och sen gick hela veckan alldeles för fort, jobbade monsterpass måndag och lördag, med julklappsskatt och allt i november så måste jag ju jobba lite iaf. film, lite utemat, promenader osv, vädret visate ju inte oslo från sin bästa sida direkt, men vad gjorde det?
vi fick iaf en kväll med snö =) bilen blev kurerad också, så nu behöver jag inte bromsa med handbromsen längre. försoffningsveckan gick och det blev söndag, ännu ett tråkigt hejdå på gardermoen och sen hem och ta igen lite förlorad sömn.

jobbade 13 i måndags, bara 7 igår, fick åka hem eftersom det var så lite att göra och jag hade så galet ont i huvudet. idiotsjuka. en massa jobb resten av veckan också, om jag bara lyckas bli lite friskare. blä

jaha

vad tomt det blev nu då :/
ja jag vet att det krävs en del uppdatering här, det kommer, jag lovar!

va?

det snöar men stannar inte på marken, och har gjort så sen igår? skumt

pajade ryggen på gymmet igår, härligt!! like back in the good old days, följde upp med 13 timmar på jobbet, annu bättre.




bråttom till jobbet igen. haj!

fortfarande ingen snö i oslo

klar med "det-mindre-roliga-jobbet" den här veckan, två långa pass i baren, sen är det ledig fredag!!! har bokat massage på gymmet, och sen ska jag bara göra ingenting tills jag ska ta blixten och hämta j på flygplatsen. så frickin nice!! bilen är säkert parkerad, imorn ska jag till gymmet, sen hem och vänta på soffan, den saknade soffan, den stora soffan, den underbart sköna soffan. lovely!

nej nu ska jag gå och knoppa. är det någon utanför våran familj som har hört ordet knoppa i sammanhanget sova? eller är det egenpåhitttat?

snö!!

det hade visst snöat utanför oslo igår, här regnade det bara, på gardemoen ligger det 1 dm snö, kul!!!

regnet kan jag ju däremot  vara utan.

gymmade igår och idag, skönt att jag inte känner nånting av att göra samma övningar idag som jag förra veckan fick sån brutal träningsvärk av :) jobbade igår, betalade mitt livs första piggdekksgebyr på vägen hem, upp "tidigt" idag (1030), gymmade och gick en sväng med pepper, nu ska jag till tråkjobbet, så vi hörs väl kanske ikväll.

förresten, jocke, nu har jag också en hemlighet till fredag :P

fast jo det har jag ju faktiskt


ok jag ljög

nyårsplanerna ÄR bokade :)

ett steg närmare- om man är positiv som fan så går allting bra

biffen gick igenom besiktningen ua för en kvart sen, halleluja, nu ska bara kontraktet skrivas, och transporten upp till stockholm betalas ( av köparna) en stor sten trillade av min vänstra axel, nu är det bara gullan kvar, och med henne på lösdrift kostar hon knappt vad jag lägger på bensin en sommarmånad. skööönt!!!


     
     

fast jag kommer nog sakna honom- litegrann iaf


 

galet bra nu, snart fredag, snart lön, nyårsplanerna snart fixade, mycket snart, men det går bra!!

jo förresten

jobbade 13 timmar i fredags, gästerna för kvällen var 40 döva, 30 surkärringar från skatteetaten och 150 naprapater i åldern 22-28. yngre folk är verkligen SÅ mkt trevligare, att jag fick 400 spänn i dricks för att gå med deras drinkar till bordet två gånger gjorde ju inte heller nånting. kom hem klockan 6 och blev väckt klockan 12, iofs hade moster o athena gjort scones o hela faderullan, men ändå, jag brukar inte klara mig så länge på bara 6 timmars sömn. ut på stan med ont i fötterna, hittade en långskjorta på rea och köpte mig ett par vantar. 79 pix, men ändå vantar. jag har nog aldrig köpt ett par vantar som inte har varit för hästbruk.

sen gick vi ner och hämtade systeyster som slutade på jobbet och sen gick vi och tog en fika, stora kanelbullar och en dubbel latte, delish!! hem och laga middag, svängde ihop en melon daiquiri som blev sådär halvdan utan melonlikör. god mat och sen var jag slut för dagen. frukost med alla inkl syster imorse sen åkte besökarna hem, med en hund mindre, så nu blir det extrapromenader för my! det gillas.

det var nog helgens rapport, nu ska jag leta lite mer julklappar och tatueringar! tjipp!

just det, laddade ner paranormal activity, fy fan den ser jag ju garanterat inte själv säger jag bara!



RSS 2.0