önskelistan nr 3

en "pojkvän", och ingen som är snäll och vill hänga hela tiden och inte kan vara utan en i mer än en halv dag. lite självständighet tack! en riktig man ska det vara, som har ett jobb, ett eget liv, egna hobbysar som tar tid. eler pojkvän var kanske att ta i, jag vill bara ha sällskap, nån.

 en riktig man alltså, med riktiga käklinjer, mkt viktigt

hett tips

"I might be short, but it ain't my legs holdin' me up." shit vad kul, kolla på jeff dunham på youtube

avguda!!!

eleven.se, vilket påhitt!!! har precis packat upp mitt paket bestående av; badskum med choklad doft, en socker skrubb, en badolja mint- lavendel, 3 doft ljus och en rengörings gel med aprikos, plus det lilla present paketet man får när man beställer! helt underbart!!! från och med nu ska jag börja med dagliga bad.

att battla vid rödljusen påväg in i lund från veberöd en fredag är verkligen veckans top notch, nackdelen är den, att jag ibland (ofta) kör en extra runda på "ringvägen" för att hitta nån mer som vill leka, oftast är den här turen helt värdelös, men när jag väl kör upp brevid någon som gasar ikapp kör jag desto vildare. livsfarligt betyder det. nåja, blir jag av med körkortet har jag nog förtjänat det ganska hårt. nu har jag ju inte ens några hästar och köra, så man kan ju alltid köra moppe! ekonomiskt blir det också!

önskelistan nr 4

en bil, men inte vilken bil som helst, den måste vara snabb, snabbare än den jag har. man kan ju inte köpa en nybil som är långsammare än en gammal volvo, så den nya måste alltså ha turbo. man kan ju inte battla vid rödljusen om man inte vet att man kommer vinna.


 typ en sån skulle duga, då är jag nöjd

önskelistan, nr 5

nästa fredag fyller jag år, absoluta önskelistan ser ut såhär, vi börjar på nummer 5:

en stor låda med blandade sorter champange i prisklass 1000 kr och uppåt. inte för att steka  med, utan för själva klassen att dricka den, och för att spara flaskorna, sånt gör jag ser du, sparar på alla bubbelflaskor, dom gör sig väldigt fint på hyllan i mitt rum. och kanske en flaska grey goose, för att en gång för alla sätta Stekarn på plats :)

greys anatomy

vad är det för människa som sitter och hittar på karaktärerna i greys? - jag vet, vi tar dom mest olika och mest komplexa människorna vi kan komma på och sätter ihop alla dom på ett sjukhus, coh dom får bara umgås med varandra, inga vanliga människor här inte! sjukt irriterande, derek skulle ha dumpat meridith för längesen, hon brydde sig ju inte överhuvudtaget, burke och cristina skulle ha gift sig och fixat "roadbumpsen" på vägen, izzie skulle ha gett upp george efter första försöket och x (kommer verkligen inte alls på vad han heter för tillfället) skulle ha tagit addison när han hade chansen. herregud! människor! gör det inte så förvirrande!!! inte en enda som fick ett lyckligt slut, vad hände där? vad var det för bra med det? puckon

ååå

Om alla klockor skulle stanna
Om inte nu och då fanns
Om du fick önska vad du ville
Skulle du då va nån annanstans
Tillbaks till glömda dagar
Och för månens skull en sista ljudlös dans


http://www.youtube.com/watch?v=_ZyAfn2_Vqw



guuud så mysigt

idag har jag:

* varit i stallet, aka utomhus från 08.00 till 12.30, förfrös tårna på kuppen.
* ätit luch på johannas i veberöd, varma rekommendationer :)
* frusit i 3 timmar till.
* kom hem, gick ner på stan och köpte en väldigt efterlängtad taklampa, let there be light!!
* köpte en chai latte på vägen hem... mmm, myskänsla!!!
* nu sitter jag i min säng, under dun täcket, och se på fan, nu har tårna nästan tinat!!

slutsatsen = dubbla strumpor och byxor hädanefter, vintern har kommit till skaune


ojoj, där sprack den hypen

lite besviken på filip o fredrik, att låtsas att man flår och äter nåns husdjur var för långt över gränsen. tog nästan åt mig där ett tag. vet inte riktigt vad man ska säga om det. sånt gör man inte.

ojoj

600 spänn försvann idag, fråga inte hur... det är nog meningen att jag aldrig ska komma ut på stan, jag ska bo i stallet hela livet, annars blir det för farligt för min ekonomi.

lördagkväll

nu är håret färgat, var lite rädd, trodde jag skulle bli blond som i blond, men det blev typ nougat färgat, askalas! nu saknas bara en riktigt bra klippning så är jag i topp trim! eller top notch som vi säger i stockholm. 

 fick för mig igår kväll att jag skulle prata 'riktig' stockholmska igår, det höll en halvtimme tror jag, det var ju ändå för högt för att nån skulle höra.

vart en riktigt najs ledig dag, lång brunch på espresso house vid stationen (den är mysigast!) imorn blir bara en halvdag på jobbet, eftersom alla små hästar vilar på helgerna :) skyltsöndag i lund imorn, lite lagom mysigt såhär sista helgen i november. beställde ett paket från nelly.se, hittade även typ världens snyggast skinnjacka från redrabbit.... pappa.... vi har ju inte setts på vääääldigt länge, lite kompensation kanske??

nu är det time for some hemgjord pizza och film, vi ses på stan imorn!

godmorgon

ok, jag kan medge att jag hade fel igår, vi kom ut ändå, sen att vi gick hem halv två var en helt annan sak, vi gick dit iaf ;), ville gärna stanna, men att vara kvar själv hade nog inte gått så bra, med tanke på köttmarknadsstatusen därinne behövde man nån som kunde rädda en emellanåt. anywho, nu vet vi ju att stället finns, och dom spelade asbra musik heela kvällen! i värsta fall får jag väl vänta tills malin blir 18, för hon vill dansa till sån musik som jag vill.  lite bra är det kanske ibland att ha en vild lil sis.

fan

jag som var så taggad på ikväll, har inte ens kommit iväg, och jag kan ju lätt sätta en hundring på att A o M kommer banga vid midnatt, garanterat, enda anledningen att det kanske är en bit å cykla för dom.  om man inte ska gå dit själv isf? det skulle vara ett mkt självsäkert drag, men... ensam???

eller så kan man uttrycka det som i serierna:
AAAAAAAAAAAARRRRRRRRRRRRGGGGGGGGGGGGGGGGHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ikea

anledningen till att jag alltid tycker bäst om att shoppa ensam, oavsett om det är mat, möbler eller kläder, är alla andras obegripligt ofattbara långsamma tempo. nästan all form av gående är en transportsträcka, jag har inte riktigt fattat grejen med att "njuta av åkturen", hellre komma fram tidigare och hinna göra mer av det man hade tänkt, än att hitta på en massa extra på vägen. det kan ju också vara anledningen till att jag alltid kör fortare än man får, långsamt är aldrig, aldrig kul. 

typ ikea, hur många gånger har man varit där? man borde alltså kunna hela sortimentet, nyheterna ser man på internet, i katalogen, på stan. ändå är det som att gå i en rulltrappa där folk står stilla på vänstersidan, man måste leta genvägar mellan stolar och bord, VARFÖR GÅR NI SÅ LÅNGSAMT? har ni inget bättre för er än att strosa runt på ikea? + en hel hög av er har körkort, ni borde väl ha vett nog att lägga er i högerfilen så folk om vill köra om kan göra det? nä visst fan, skåningarna gör inte så. puckon!

det var det bästa med att komma hem från afrika till arlanda, att åka med en massa buisness män som gick ifrån planet i stockholms tempo, dvs snabbast möjligt utan ansträngning, och höra riktig stockholmska igen. fick höra senast idag att jag borde ju ha tagit åt mig lite iallafall av skånskan efter mer än två år här nere. - och det  är väl en jävla tur det, jag tycker om min stockholmska, det är det enda jag har kvar från typ tiden "på östermalm", högstadiet och då, nåt annat fick jag aldrig med mig.

stockholmska är en fin dialekt, den ska jag behålla så länge det går, om det inte dyker upp en skånsk grabb som får mig att byta åsikt ;)


familjen sjöstedt

varje gång vi bakar bullar (jag, mamma o malin), blir det typ ett stort bull berg mitt på köksbänken. ingen bulle är den andra lik, kokos o vanlij socker, mandelmassa, russin o kanel, ibland slinker lite riven choklad med, och typ 10 vanliga kanel bullar, så att alla utomstående kan få en var. när bullarna sen ska ätas måste man leta noga för att hitta just den sorten man vill ha, sen när bullarna tinats blir det alltid slagsmål, i form av; bull tallriken ställs ner på bordet, ingen säger nåt på ca 30 sek, sen måste man titta ut den bulle som har mest pärlsocker och russin, och självklart är störst utan att konkurrenterna ser vilken man kollar på. 20 sek senare kastar alla sig över 'sin' bulle, och släkt som vi är, vill ju alla ha samma. det slutar alltid med att någon slickar på bullen, eller så får alla en del av varje bulle. (mamma deltar inte fullt så ofta i bullkriget, hon har lärt sig efter 17 år)

gör alla andra likadant?

fy fan

nu börjar jag verkligen bli för gammal för det här jobbet, tur att min polack bara är ledig en dag i veckan... började morgonen med att bli knockad av en dum jävla häst, han måste ha träffat nån gråt nerv, så tårarna bara rann, plus allt vanliga som gör ont när man jobbar, typ nacke, axlar, rygg, höften/ ljumsken, knät , yadayadayada, ni vet. känner mig verkligen som en gammal tant.... rullstol när man blir 35 då?

det konstiga när jag satt i spånet efter att ha halv svimmat, innan tårarna kom, kände jag inte igen känslan, kan man glömma bort hur det är att gråta? är det definitionen på hjärtlös?

jordgubbsteorin

äh, vi tar det nu istället, den här kom jag på i somras;
att plocka jordgubbar är som att leta ragg på krogen, först får man gå ett varv för att få en överblick och se var utbudet ser bäst ut, där stannar man, sen måste man gå lite djupare och leta lite noggrannare, kolla alla gubbar, dom får inte sitta för nära marken, då är dom säkert smutsiga, hittar man sen några som ser mogna och fina ut måste man ju smaka på några, man vill ju inte jobba i flera timmar för att sen komma hem och inse att alla jordgubbar är sura! tillslut efter mycket jobb, kommer man hem med enbart dom bästa, inga halvmogna bär här inte, och blir inte besviken på smaken en enda gång!

därför måste man vara ytlig, det tar för mycket tid och onödig energi att ge alla en chans, gillar man inte första intrycket kan det lika gärna va!



ytlig? jag?

reminder

påminn mig att jag ska berätta om min jordgubb  vs. krogen -teori senare när jag hinner, sjukt bra!

jag saknar min sune

som fan faktiskt, jo, jag är väldigt ledsen att han är borta, fast det inte syns, för skulle det synas skulle jag bara ligga i min säng och vara ledsen, och det går ju inte. så jag gör som alltid, tänker man inte på det, behöver man inte känna det. jag vet att han bara var en häst, men han var som min bästa kompis i tre år. min bästa kompis som jag till slut ville få utdömd. som jag inte ens sa ett ordentligt hejdå till för att jag inte klarade av det. fast han förtjänade det.

         

hard work

sjukt trött blir man av det här jobbet...  sitter ner typ 40 minuter på hela dan, eller, jag sitter ju på hästarna, men det är ju inte slötid direkt, inte när man har så vilda hästar som jag! nä, unghästarna är duktiga, alla är nästan färdiga till jullovet, utom min egen värsting som jag har sparat till sist, så att dom andra inte ska bli lidande om jag trillar av och bryter nåt...

 = trillar jag av och bryter nacken är det hans fel

att ha en vild lillasyster

senast igår gjorde malin en repris på stålmannen hoppet i min säg, med resultatet att en fjäder knarrade som en groda hela natten. nu sitter hon och kollar på mio min mio på typ högsta volym, igår var det hits for kids, behöver jag säga mer? och så klagar hon på att jag gnäller? kom igen när du har flyttat hemifrån och flyttat hem igen, jävlar vad jag ska hoppa i din säng, sno din dator, läsa dina msn konversationer, ockupera halva huset med mina grejer,  snålåka med din taxi, snåldricka din champagne, osv. då du!

back in the days 1

rsg fest innan eller efter jul? spelar ingen som helst roll, bara det blir av!!! nästan som back in the good old days, västerås beware, cause ridbrudarna är tillbaka! nåja, nu ska vi väl inte förhasta oss, men det skulle vara sjukt kul å träffa det gamla gänget igen, och bara gå ut och dansa heeela natten lång, som förr i tiden!
 

 jodå vi var där nånstans, sägs det :)


mer nostalgi kommer, jag känner det i tårna

en helt vanlig ledig dag:

har vart ute å promenerat och fikat i lund, mkt trevligt, men även en liten uns deprimerande, en och en halv månad kvar till jul och nyår, och jag har varken råd att köpa dom perfekta julklapparna, eller några som helst planer för nyår, fast det har jag väl iochförsig aldrig haft, och det brukar ju lösa sig ganska bra ändå. men fan, det börjar kännas lite hopplöst att bara gå och vänta på att saker ska fixa sig själva i sista minuten...

anywho, mia har lovat mig bästa julklappen, fast jag kan gärna få den ett tag innan jul, typ sisådär... ikväll kanske?? vore inte helt fel faktiskt

alltså...

finns det något bättre än killar i kostym? när jag fyller år, vill jag ha en sån här i present:

          eller en sån här:         

jaha, så vad händer ikväll?

veckan började bra, jag var sjukt taggad på helgen, det skulle bli så bra alltihop! men sen fick jag akut magsår pga stress, som fortfarande inte har gått över, och nu verkar det så illa att jag tillochmed stressar upp mig för att jag inte vet vad jag ska göra i helgen, för att jag så sjukt gärna vill göra något. my! du som brukade vara den lugnaste av oss alla. nu är jag på väg till systemet för att vara preppad om nån skulle ringa, och imorn är jag ledig, men vad gör det, när jag ändå kommer sova tidigt i min egen säng ikväll?

fuck, vad deprimerande, snart måste jag göra nåt åt det här.

att komma på vad man vill göra med sitt liv.

malin hjälp!!

måste tyvärr erkänna, att jag fattar ingenting av hur man gör med den här så kallade bloggen, får väl ta hjälp av sis imorn, och då är det illa!                          



      skulle den där kunna vara till hjälp?

Well, sån e jag

Your Score: Smartass


You are the Smartass! You are rational, extroverted, brutal, and arrogant. In fact, you could very well be the anti-Christ, as you are almost the exact opposite of everything Jesus was supposed to be. While Jesus says love your enemy, you say love beating the crap out of your enemy. While Jesus raises the dead, you raise hell. While Jesus walks on water, you tend to sink.

You probably consider people who are emotional and gentle to be big pussies who are obviously in lesser stature than you. You have many flaws, despite your seeming intelligence and cool-headedness. For instance, you aren't very nice. In fact, you're probably an asshole. And you are conceited and self-centered. Not only that, but you are very loud and vocal about all this, seeing as how you are extroverted. There is no better way to describe you than as a "smartass", I'm afraid. Perhaps just "ass" would do, too. But that's a little less literary and descriptive. At any rate, your main personality defect is the fact that you are self-centered, mean, uncaring, and brutally logical.


To put it less negatively:

1. You are more RATIONAL than intuitive.

2. You are more EXTROVERTED than introverted.

3. You are more BRUTAL than gentle.

4. You are more ARROGANT than humble.


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0