måndag...

...underbara måndag!

har gjort absolut ingenting utom att vara i stallet och skällt lite på min mamms som är en sån toffel ibland, man kan inte hålla på o göra massa ärenden åt folk om dom inte ens kan se till o göra en enda grej tillbaks!

bläblä

anyways, imorn ska jag till sjukgymnasten igen, och sen ska jag nog ta mig upp till gerdahallen och köpa mig ett gymkort, nån ordning måste det bli!


mors dag!

blev grillkväll trots haglet med fördrinx och vin, najs najs, delade 90sängen hemma i lund med mongot vaknade med årets nackspärr. hängde på mamms jobb hela lördagen efter stallet och provade en massa kläder och gjorde lite nytta. pizzakväll i seanest (sjöbo) och sen hem och krascha i en fullsize-säng, gött!




idag då? sov bort halva dan, åkte förbi mamms och gav henne en prinsessbakelse och en harry boy, vidare till stallet och slösade resten av dan på att skicka in min norska deklaration. japp! det var den helgen!



sommar, sommar, reeeegn!

usch, det ösregnar ute. och jag som skulle ta mig ner på stan och se om jag hittar nåt till mamms på söndag, äsch, det får väl bli en blomma eller nåt. det var ju så fint imorse?! ska ta ut hundarna på en tur iallafall, kommer väl se ut som en dränkt katt sen. hade en liten vision om att göra en mongoputs på skodan idag, men nu har jag suttit här o degat så länge, och som sagt, det regnar. motiverande att stå och putsa på en liten ful röd bil när det inte kommer synas att den har fått lite kärlek? nä tack.



hva driiiiver du me???

ja det kan man ju undra.
blev inget med tidningarna, rätt olönt hade det varit. körde in på ett möte i malmö i tisdags morse, sen vidare till svedala outlet -nej jag skäms inte över att handla på en outlet (halva priset off för att en söm som sitter fel på fina märkeskläder som inte kan köpas överallt, typ mq, spirit o marty) fast nu var det ju inte jag som handlade. mannen skulle ha en ny garderob och jag var personal shoppern, heaven! provade en massa massa kläder o hittade så mkt fint! tittade inte ens på tjejavdelningen, då hade jag väl psykbrutit deluxe. det tog typ hela dan, sen körde jag förbi stallet och åkte hem för lite obligatoriskt mys efter hela 2 dagars gräsänklingsskap.

onsdag då? hoppade på morgonen, fikade i bokskogen i torna- hällestad, solade lite o klippte lite tyg med moster, åkte hem och överraskade mannen med att både ha dammsugit och diskat- duktig hemmafru!

idag har jag inte gjort mycket vettigt, åkt fram o tillbaka till malmö två gånger för att min privata meckare inte har nån koll. fick iaf kollat vad som behöver göras på skodan innan besiktningen, ska bli skönt o få det ur världen. solade när solen tittade fram och åkte till stallet. storhandlade och åkte hem. en rätt lungn dag helt enkelt.

i helgen är det veberöds dansgala (skratta inte) och det är första gången på fyra år som jag inte ska dit. rätt konstig känsla, men jag har nog kommit till insikt att man måste vara skitfull för att ha kul på dansgalan (eller så lärde jag mig det förra året när jag bara väntade ut kvällen för att få åka hem ;)). hur ska man annars kunna ha roligt åt perikles o arvingarna?! nej veberödsborna får ha sitt "event of the year" för sig själva i år.

nattsuddare?

vilken toppeidé det var att dela ut tidningar mitt i karnevalsområdet, skitkul! får väl hoppas att det är lite lugnare inatt och att det går lite fortare, nu borde jag eg gå o lägga mig, men det är ju så ljuust! frickin omöjligt!
men det var ganska skönt att promenera runt i lund mitt i natten, fåglarna pep och det var alldeles lagom varmt :)

dålig blogg idag jag vet, men mer hinns inte med. tjopp!



bläbläblä

tävlat idag, det gick väl, okej antar jag.
åkte hem, powernappade o åt middag. inatt ska jag dela ut tidningar, nej jag ska gå med en man som heter sten och lära mig hur man gör. awesome. och imorn kommer hovslagaren kl 11, borde kanske gå o lägga mig nu? nä, det är ju ffs fortfarande ljust ute!



fick höra att jag ser ju förfärligt blek ut. halleluja, nån som vill skänka mig ett solariekort?

helg!

mingel igår och grillning idag, najs värre =) imorn blir det tävling o sen ska jag dela ut tidningar mån-tis. som den morgonmänniskan jag är så jublar hela jag!! hurra!



här är den förresten http://hullygully.blogg.se/

jaja så bra gick det

var tokpepp för träningen imorse, tejpade axeln så den inte skulle guppa runt så mkt, red fram, hoppade lite över en bom, och sen ni, första språnget, vad händer? jo gullan slår på årets tvärnit och jag trillar av såklart! fan jag brukar ju aldrig trilla av? men men, landade inte på axeln, slog nog i den lite i halsen på hästen, men det var nog nåt bra, för den känns nästan bättre nu än innan. mami fick sitta upp o hoppa lite, sen satt jag upp igen o hoppade ngr språng. hm det ser lovande ut inför tävlingen i helgen? här är förresten avåkningen sist, haha, den ligger nog bara uppe ikväll.



jo tammetusan

här går motivationen upp och ner hejvilt

det blir nog en systeryster till wellgoddamn, med bara häst, så ni som vill slippa häst kan stanna här, och ni som vill slippa höra om snusk, bilar och min ouppfostrade slyngel till pojkvän kan flytta med till den andra :) har kommit på en massa roligt man kan skriva där, lite historia, gamla hästar, åsikter och ett ordentligt upplägg för gullan och det andra puckot. asnajs!


bläää




hm?

kanske skulle ta o skaffa en hästblogg jag med? alla verkar ju ha en nuförtiden? eller bara köra en kategori på den här bloggen? får ta mig en funderare på det. skulle ju kanske vara bra för ordningens skull?


victory!


hejhallå i lådan

ja vad häder idag då? ett år igår med mannen, firades faktiskt inte alls eftersom vi var i paris för inte alls länge sen o mitt ekonomiska läge är som det är. lite tråkigt såklart, men så är det. pissochpestochsenapsgas. haha svordomsvisan med magnus o brasse, det var tider det!

 fy fan vad jag hatar att inte ha nåt jobb. aldrig mer. jag spyr verkligen på det, deluxe spya alltså. 

den här låten känns ju ganska passande idag



sen var jag hursomhelst i stallet och red lilla gullan, jättefin idag igen och inte alls lika surig mot skänkeln som igår, tränade lite på bytena igen, tänkte försöka göra 2-4 bra byten varje gång jag rider i ridhuset eller på banan nu så dom sitter, som bertil sa "man kan bara lära hästarna att byta till som är 4 år, sen går det inte". sen blev det lite precisions-styr-övningar och övergångar. fin häst!

anmälde båda hästarna till tävling på söndag, cumulus får åka med bara för att o gå en 1m i avd b, så gullan slipper stå o vänta så länge. eller det är väl mest för transportens skull :P
armen funkar bra också, bara jag låter bli allt för våldsamma gester, har fått lite tejp-tips som jag tänkte använda mig av när jag hoppar, det är ju faktiskt ganska lätt att det händer nåt, och så stabil är den absolut inte än :S



nej nu ska jag väl gå och snorta lite socker eller nåt så jag orkar med sluta-röka-mannen som kommer hem tokpumpad från gymmet och dricker lite mer uppåttjack (återhämtningsdricka). jag blev ollad i örat innan han åkte, så vad fan ska han hitta på nu?!

jag vill!

åå jag vill så mycket!

* jag vill ha ett jobb, 40h/v och normala tider
* jag vill bli bra i armen så jag kan köpa ett gymkort
* jag vill ha en mops, en svart en! 


* jag vill ha en lägenhet, en finfin sån ska det vara
* jag vill ha ett be-kort så jag kan åka runt med mina hästar själv, eller allra helst en b-korts lastbil
nu spårar vi till lite avlägsnare saker (det gjorde jag väl kanske redan innan första punkten?)
* jag vill ha en bil, en riktigt brutal en som smiskar ALLT
* jag vill ha en 3veckors resa till virgin gorda för två med avresedatum imorn

The Baths, Virgin Gorda Island, British Virgin Islands, West Indies pictures

* och en ny sadel
* och kanske en till häst, en 3åring hade varit perfekt!

men ja, rätt långt borta som sagt

askmolnshelvete

"skåne är ett bra land, våren kommer redan i mars och sen är det varmt till minst oktober"

as we speak så har vi 6 grader, dimma, regn och storm.

medans resten av sverige har 20 och uppåt (haparanda hade 26 igår, haparanda ffs!), folk sitter ute och solar i parker till mitt i natten, sitter ute i solen o äter glass. VAD HÄNDER?!






nejnej så fel ni tror

"haha sorgligt att jag läste bloggen typ en vecka försent! trodde du hade lagt ner detta nu ju..."


jag har inte alls glömt bort bloggen, jag pausar bara litegrann ibland för att mina updates ska bli så bra som möjligt nu när det inte är så värst mycket action i mysans liv.

så ja vad händer då? det var valborg som passerade ganska obemärkt, ett mycket mycket bra spex, det blev en tur till malmö arena för att beskåda sm finalen i handboll, det blev en tur till helsingborg för att våldta mammas bil med textilspray, det har varit ett otal (2) vändor till sjukgymnasten som har lagt upp en 8veckorsplan för att min axel ska bli bra och jag ska kunna rida igen, men det skiter jag i, jag red igår och det gick alldeles utmärkt! två hästar idag också, så på onsdag blir det hoppning med gullan iaf o sen ska djuret ut på tävling.

ja jag sålde ju min bil också. so sad but so true. fast skönt o slippa alla bekymmer, nu drömmer jag ju bara om att nån ska kasta en mångmiljonlott på mig så jag kan köpa mig det brutalaste som har rullat på en väg i skåne (och en vindsvåning med takterass, en helt ny garderob och en mops).

skypade med min kära lillstrumpa idag, den är i australien och steker, och sen fikade jag lite med min lillalilla mormor och skällde lite på henne för att hon går runt o gnäller på att lund är så tråkigt och upplands väsby är heaven, (ja ni hör hur det låter?) när hon inte gör något åt läget själv. sen när hon totalvägrade lyssna så gav jag upp.

just det ja! sköna bönor vid mårtenstorget; att rekommendera! toppenfik alltså! fem av fem!


åå hörrni jag har hittat så mkt bra musik! men vi tar nog en i taget va?


RSS 2.0