guten morgen

har precis hämtat min slarviga syster och varit uppe sen 4. nu åker jag snart (ja ngr dar då) härifrån och jag har inte hunnit med nånting vettigt öht. blä
catch you later

alltså förlåt allihop

så fruktansvärt snål jag har varit med julklapparna i år. fast ganska skönt, ingen panik, trots att jag var sent ute igår som vanligt, allt är liksom klart ändå. att ett datorköp kommer tugga på mina "bilsparpengar" gnager lite i huvudet iaf. men det ordnar sig, det är tanken som räknas, eller hur?

juuuul!

julstädar hemma i lund med ett par för stora toffisar på fötterna och världens (och nej jag överdriver inte ett dugg) fulaste långkallingar. dom sitter nog så illa ett par långkallingar kan. samtidigt jagar jag katterna med dammsugaren, vattnar blommor som törstat ihjäl sen jag var hemma sist, plockar fram julpyntet och slår in paket. jag och mamms köpte en gran igår som jag är otroligt nöjd med, något dyr, men alldeles perfekt. klar med alla inköp, nej ska till anderssons o köpa mat, men sen är jag klar, nöjd med alla fynd utom ett, och hade velat ha ett till, men det får gå ändå. nu ska jag hitta mig lite hemmalagad gröt och sen ska jag fortsätta hoppa runt till absolut 90´s.

http://www.youtube.com/watch?v=05nXkNxKkW4

http://www.youtube.com/watch?v=_z1lWgVJXOk

hva skjer??

hemma. skönt.

packade in mina prylar och en hund i bilen i tisdags och åkte hem, i snöstormen, själv såg jag ingen snö förrän på hallandsåsen. där var det storm, även så i lund. skönt som fan att komma hem och bara få vara. dock så har jag gått upp kl 7 som senast ända tills idag, imorn är det sovmorgon. har faktiskt inte lyckats göra något vettigt whatsoever sen jag kom hem, jo jag har lämnat in bilen. men julklapparna är inte klara. jaja jag har ju tre dagar på mig nästa vecka (precis som vanligt ute i sista sekund). hästarna sköter sig iaf, brutal träningsvärk men det får man tåla. gullan sköter sig riktigt bra, på tygeln och allt!

ja snö också. jättemycket! eller euforin försvinner så fort man sätter sig i bilen. eller det är ju kul att köra i snön, men medtrafikanterna!!!! skåningar på snö!!! fan det finns inget värre. medelhastigheten på plogad torr motorväg ligger på 30-40 km/timmen. rusningstrafik kan jag tåla att sitta i , då finns det ju en vettig anledning till att det går långsamt, men för faaan! spänningslåsningar i käkarna deluxe av bara irritationen på alla andra. blä.

fick för övrigt världens bästa födelsedagspresent/kanske hemflyttningspresent också av världens bästa grabb =)

nu ska jag ut med hundarna i stormen, luncha, beställa vin och sen åka och hämta skodan. om jag orkar alternativt har tillräckligt med tålamod att ge mig ut i trafiken igen. so long suckers!




dritings!

fick nog till den perfekt fyllan igår, drack nog relativt mycket men kom ändå aldrig till läget "sludder och vingel" och inte ett dugg bakis idag. eller jo lite "bakis och skakis" fast utan bakis var jag nog allt imorse.

själva festen var kul, norsk julmat kan jag ju däremot vara utan, men slutade en och en halv timme för tidigt för att ngn nödvändigt skulle däcka med ostadig puls så ambulansen blev inringd, då gick vi hem och la oss.

sen blev det idag, 1 ½ liter läsk senare var jag människa igen, nu ska jag bara packa min väska, gå till affären och köpa lite proviant till imorn, sen är jag klar, sängen tidigt idag och sen åker jag hem hem hem hem hem hem imorn bitti! yay!

trööööött

fy satan så trött jag är. kom hem kl 7 imorse, gick upp halv 12 och gick till gymmet, finally klar med den där jävla 24 gångers grejen. förkrök om två timmar och sen personalfest. död my imorn kan jag ju garantera. sen på tisdag tar jag skräpskodan och åker hem =)



såja

nu är jag ganska lugn igen. och på tisdag åker jag hem!

jobbade 14,5 timme igår, och mer lär det bli idag, sliiiten my på julfesten imorn



fan

varför kan saker och ting inte bara få rulla på som vanligt ett tag utan att det ska komma upp nytt skit hela tiden?

från bra till dålig till bra igen

dan började bra med gymmet och sen en runda på stan med ida som hade tagit sig från isolationen ute på gardermoen till storstan, vi sicksackade mellan kravallstaket och poliser, orskade kaos på karl-johann (nej det var brandlarmet på hm som gjorde det) ja det var ju den stora obama dagen. han stog o vinkade i 2:30 min åt 10 000 pers som trängdes på eidsvollstorget medans jag satt i soffan tre minuter därifrån och såg spektaklet på tv.

sen hem och luskade på en lösning på det här lilla problemet


(68 hästar ska inte låta så)

vilket inte var så lätt. det var inge kul och dagen vände neråt rätt fort. men nu har jag nog löst det. raoadtrip själv i en puttrande skoda i max 120 känns väl sådär, men jag kan åtminstone handla mat på vägen upp igen!

sen blev det namnsdagsfika (malin på självaste nobekdagen, lätt att komma ihåg!) och tillslut blev jag ganska nöjd med dagen. godnatt på er, nu ska jag försöka sova. ny helveteshelg börjar imorn.

endast tomten och my är vakna...

släpade en pall med läsk genom köket när den tillfälliga musikern säger "come here" och ger mig en bamsekram, "happy birthday!" en sån gullig man alltså.

har gymmat och jobbat idag, imorn är jag ledig igen, då ska det gymmas och shoppas. jag har (vet att du har hört det x antal gånger förut, men nu är det faktiskt sant) verkligen ingenting att ha på mig, varken på söndag eller nyår, så nu ska det spenderas. men inte alltför mkt. skodan har börjat låta som en stressad rallybil med 3" hela vägen. mindre bra.

slåss med obamafanatiker ska jag göra också. dom ockuperar hela oslo. idag cirkulerade det tre helikoptrar runt mitt hus, var lite sugen på att gå upp på taket o spana in läget, men jag bangade, då risken att bli nerskjuten kändes större än chansen att se nåt kul.





nej nu borde jag sova, måste börja mission vända tillbaka på dygnet snart. hur fan nu det skulle gå till?

chefen frågade

vilken som var den finaste svenska sången som fanns, jag röstar på den här


Dec. 8, 2009

hurra för nätshopping! nu har jag nästan koll på mina julklappar. känns bra att nästan vara i tid för en gångs skull.

50 min powerwalkande på gymmet idag och sen fick jag gå ner och hämta hem en hund medans själva hundägaren åkte bil hem, kändes lönt?! ner på stan igen, köpte mina två grejer på totalt en kvart, medans resten av tiden gick åt till att vänta på sällskapet som gick lös på kläder ist för julklappar. ååå vad det går spasmer i shoppingnerven! så mkt kläder! och så lite pengar! nej eg inte, men jag ska nog spara på dom pengarna ett tag. men jag har ju faktiskt lite tid över på torsdag... hmm..
blev bjuden på födelsedagsmiddag också, tgi fridays, en jack daniels burgare och en halv oreo dream senare var det total matkoma på my. men gott var det.

sitter och lyssnar på en massa gamla låtar, nostalgi på toppnivå!






grattis till mig själv =)

skulle visst inte jobba själv idag, men jobba ska jag iaf. got2go.



16 timmar

och jag dog en liten smula. men bra med timmar när man bara jobbar två veckor på en månad. nu är det bara 10 dagar tills jag åker hem, fyra lediga dagar, en helvetes-julbordshelg, och en julfest. kul!

anyways, vaknade vid tre idag och gick på dejt med syster på nån sorts pre-födelsedagsfirande. julmarknad på akerbrygge, varm choklad i gräddform, typ årets godaste pannkaka, sen gick vi till olivia och åt lite till och pratade barndom, planerade veckan, julen, och även lite framtid. gick hem och somnade en timme i soffan, gick ut med hunden och nu kommer jag inte somna förrän om minst tre timmar. toppen.

imorn blir det gym, hundpromenad, jobb ensam med typ 30 gäster på hotellet. upphetsande värre! inte riktigt va, men skönt med en lugn dag efter helgen. fick äran att servera 150 pers glögg inom en halvtimme, när dom skulle ha varit 50. men det gick det med.

gnatt

300 000 i omsättning och ett dygn senare

mina fötter säger att jag har jobbat i 23 timmar, men klockan säger bara 13,5, hur kan det komma sig? jaja nu ska jag sova 6 låååånga timmar innan jag ska upp o på't igen. gnatt



fakking morons!

gick ju som sagt var upp svintidigt för att hinna gymma innan vaktmästaren kom, nån som tror att han har kommit än? nä precis.

idag har jag: (veckans luddigaste inlägg)

* gymmat, duktig my
* nästan kört över en räv, stannade och tittade på den, jättefin, jättestor och en sån där jättefluffig svans hade den också, fin!
* gjort mitt livs första doughnut (stavas tydligen så). med skodan.
* och även kommit på det roliga i att dra i handbromsen i tid och otid. även här med skodan. det har nämligen snöat en massa utanför oslo, och på jobbet, och på parkeringen på jobbet. men jag undrar när gästerna börjar klaga på att det är nån som kör som en idiot utanför deras fönster mitt i natten.

imorn då. måste gå upp svintidigt för att hinna till gymmet innan värmereparatören kommer halv ett, och sen köra till jobbet klockan två. aka det blir ett pass på minst 15 timmar imorn. och på lördag. yippiekayay motherfucker. nä.


haha från och med nu tycker jag inte riktigt lika illa om måns som jag gjorde förut. enjoy!


sova kanske?

50 minuters kondition idag och hela "magprogrammet" som gav dubbelt så mkt träningsvärk som jag redan hade, men jag är rätt nöjd =) nu sover alla utom jag, syster kom inte närmare sitt hem än min säng, så nu måste jag slåss med henne hela natten. som tur är har hon ett eget täcke iaf. täcket ja, det ständiga issuet. sover man själv använder man aldrig täcket, sover man inte själv så bara ska man ha täcket. lustigt det där vad man gör i sömnen, eller hur? ;)

nej för fan godnatt folkens!



wow

vaknade redan klockan två idag (igår) samlade alla krafter jag kunde hitta och gick till gymmet, hann tillochmed se solen i en hel kvart innan den gick ner, gick hem, handlade mat, en riktig spa-dusch senare åkte jag till jobbet. riktigt skönt att göra nåt annat/nåt mer än att vakna och åka till jobbet. måndagen var däremot en riktig sugdag i baren, typ inget folk, och dom som var där drack en öl var sen gick dom vid midnatt. blä.

nåt som jag är riktigt nöjd med däremot är min lön som jag har skrapat ihop på tre veckors jobb, 24 tusen norska, aka 31 svenska lakan. hej julklappspengar. moahaha
en mindre bra grej är att du är där och jag är här när jag helst av allt hade velat vara där.






RSS 2.0