hejhej nu är jag tillbaka



haha norska låtar är väl helt underbara?

paris?oslo? stockholm? nej nu är jag hemma i lund på riktigt. det tar bara ett tag att landa och landa på rätt bana.

jeg er ikke sint, bare veldig veldig skuffet



jo jag är arg också, på folk som int kan hålla o komma ihåg muntliga avtal och hittar på anklagelser hipp som happ. ska bli så jävla skönt att slippa det här tjafset.

skandal!

vad händer med en halvtimmes matpaus när man jobbar själv? den försvinner ut i tomma intet.
jobbet igår gick bra iaf, hela 160 kroner i dricks, nog rekord för under 50 gäster. ja inget mer kul på listan idag, jobb o jobb. ruskigt bra humör iaf!


slutspurten!!! -I like that



ni får ursäkta brösten i förra videon (kan vara bra att titta på det man lägger upp först) men den bjuder jag på.
den här däremot- är riktigt bra, inte videon, men låten

idag vart en bra dag, igår var också en bra dag, lång, men bra, 12 timmar , varav en timmes riktigt drinklangande. hm. fick göra en massa roliga drinkar iaf- det blir så när det är mer kvinnfolk som vill prova lite nytt än bara mansfolk som enbart dricker whisky, gt och öl.
anyhow idag då, fick en hel del packande gjort, såg helt random och oplanerat sm-finalen för seniorer ( ja senior ja, själv har jag klassats som senior i 3 år, fy fan så gammalt!) sen var det tacokväll hos ida med både nytt o gammalt folk. nu är jag hemma och hittade tom en gratisP!! påtal om gammalt förresten så har jag nu haft mitt körkort i fem år och 6 dar, grattis till mig, det trodde ni aldrig va?

nej gnatt, imorn börjar vi sista rycket, fick ihop 52 timmar på 4 dar förra veckan, ska vi satsa på 55 den här då?

I think I liiiiiike it!



8 dagar kvar tills jag flyttar hem, naaaaajs! ledig idag o har packat lite, jobb imorn, tacos hos ida på söndag o sen är det jobb hela veckan tills jag åker =)
löööve to roadtrippa! hoppsan vad tryckte jag på nu? jättetext? jaja. hursom, packa bilen, gå till delideluca o köpa frulle, ladda ett usb minne med grym musik o sen är jag påväg!!


kul grej igår förresten, frågar en gubbe vad han ska ha -två öl. jaha, tappar två öl o frågar nästa vad han ska ha medans gubben letar efter pengarna (hur fan kommer det sig att folk som alltid ska ha hjälp först aldrig har bestämt sig eller har pengarna framme?) -en öl skulle den andra ha. -NÄNÄNÄ nu var det min tur, jag har stått här jättelänge, jag SKA ha mina öl först!!!
- ja jag vet men jag kan faktiskt göra två saker samtidigt. svarade jag
han mutttade lite o sa inget mer. 12 kronor i dricks fick jag också.  folk slutar aldrig att förvåna en.

som han som hade låst sig ute från rummet i bara kalsonger. eller hon fulla tantalanta som hade låst sig ute utan en tråd på kroppen och var o virrade i brandtrappan och blev eskorterad till sitt rum av receptionen. eller gubben som ringde o frågade vart hon tog vägen.

ja jösses ja.


ååja

lite golvskurande, en timmes promenad och en tonfisksallad senare. najs =)

jo helgen förresten, när jag tillslut kom till kyrkan, efter flygtåg, tunnelbana, buss o buss, en typ 10 minuter sent, så gick det ganska smärtfritt, sen bar det av till forresta på lunch. ja som sagt med släkten jag inte har sett på 9 år. men det var ganska trevligt. efter "kalaset" liftade jag till stureplan och gick på fönstershoppartur. ååå så mkt fina kläder det fanns! anyways tillslut fick jag tag i eva som jag skulle bo hos, åkte hem till henne, lagade middag och degade tills jag slocknade.

lördag, upp kl typfem och till centralen o arlanda express, smärtfritt till flyget och somnade innan planet hade startat, halvvaknade när bältes-lampan släcktes o satte på ipoden, somnade, halvvaknade när lampan tändes igen för att stänga av ipoden, och vaknade när vi landade, skönt att kunna vara så lättransporterad :) hem och sov bort hela dan och sen blev det deli deluca till middag. söndag (pre cocktailkvällen) blev det storstädning med resten av roomiesarna och lite telefonprat.

nu börjar mongoveckan och sen är det bara en vecka kvar!

totallly fine

jadåså. det var ju cocktailkväll igår, och man kan ju tycka att jag borde må piss idag. men icke! jag <3 att dricka sprit, blir verkligen aldrig bakis av det! kalaset slutade vid 2 igår och jag vaknade kvart över 7, pigg som fan. gick upp o hämtade en flaska vatten och gick tillbaka till sängen o kollade på det regnar köttbullar. barnfilmer 4 life!

gårdagen var galet rolig iaf, bilder kommer kanske lite senare, steinar kom med all utrustning och smällde upp en bar i köket, bjöd på allt och alla möjliga sorters drinkar. lovely. alla hade kul, men tönten som jag inte hade bjudit (men som thomas glatt bjöd in) var nog den mest självgoda idioten jag har utbytt meningar med, men det var kul att träffa en sån också. vi spelade en massa fyllespel och sen blev det kebab för alla utom mig som hade ätit en halv pizza innan, sen var grabbarna så jävla dritings att vi fick avsluta kvällen, kenneth sprang runt och skrek om att han var bäst på allt och lasse somnade i soffan, thomas var för en gångs skull kontaktbar men inte mer. tjopptjopp sa det och sen var allt nerpackat och det såg ut som att ingenting hade hänt- sånt gillar vi.



halva jag säger gå till gymmet när du faktiskt är vaken, halv jag säger, vad är det för mening med det, när jag ändå kommer vara svintrött resten av veckan och träna några dar och sen låta det dega iväg igen? nej omotiverat gymmande gillar vi inte, dessutom kommer jag vara hungrig när jag har tränat, och med inga proteinshakes och enbart soppa som mat hemma måste jag handla mat, och det hade jag inte tänkt göra en enda gång till i norget. sådeså det blev alltså walk over (heter det så) på gymfronten. hejhej my med sämst självdisciplin. det får bli en promenad istället. utan en enda krona i fickan, en takeawaylatte är ju sååå lätt att råka få med sig ;)

ujujujuj

det lär ju inte bli nåt gym för mig imorn.

en fredag.

en mamma med maginfluensa, en syster i kuala lumpur och en pappa utan samvete med øversvæmmad estnisk kællare læmnar mig sjælv på begravningen idag. med slækten jag aldrig umgås med. gott mos!

detta inkluderar ju en helt oplanerad eftermiddag i stockholm, vad att gøra?!


ær på flygplatsen nu, jobbade till två, sov fyra timmar, och vad ær det førsta jag ser nær jag har checkat in? folk som dricker øl?! innan 7?? har folk så dåligt med krøktid att de måste dricka varenda minut av semestern? inte klokt. jaja wish me luck!


hallåååååååååååååååååååååååååå

jag lever!

kom tillbaka till norget igår runt 11ish, bilen stod på jobbet och var stendöd, så jag vadade genom snön hem till ida. kom fram med två kilo snö i skorna och snötäckt upp till midjan, och en arm. däckade i hennes soffa, blev bjuden på soppa och gick till jobbet. tvångsvända på dygnet är ingen rolig grej, men dom dricksade rätt bra, bra nog för att jag skulle kunna ladda min telefon iaf. hittade en volvo att starta bilen med, och när vi tillslut hittade plus o minus på bilfan (nej dom satt på olika ställen) fick vi igång blixten. körde till entrén för att byta om o när jag kommer ut o sätter mig i bilen så dör den igen. kul, same procedure sen körde jag hem. idag startade han som han skulle och snart ska jag till jobbet igen. inget gymmande idag, men från imorn blire fullfräs igen.

förra veckan då? tjaaa nu kommer jag ju inte ihåg nånting, men jag har varit med på hoppkurs med båda hästarna, fått galen träningsvärk, ridit, gjort en massa småsaker, och bara myyst! jo kört ut min bil har jag gjort också, den är sååå fiiiin! love it! på sommardäck, det var ju en.. hmm.. upplevelse. ätit massa god och onyttig mat, varit på bio och klappat på mina katter =)
kommer jag på nåt mer ingående så skriver jag det senare, nu är det bråttom! äta, duscha och bli klar på 45 min! paniiik!



RSS 2.0