snart är jag tillbaka på fötterna igen


att vara ambitiös

ledig idag också, soj kompensation för att jag kommer jobba som en liten gris i veckan, och ända tills den nya ryssen har lärt sig allt, och fan vet hur lång tid det kommer ta. men, ledig dag betyder ingen slapp dag, var i stallet, gick en halvmil med hunden, söndags luddag ( mittemellan luch o middag) eftersom mamsen skulle iväg o jobba, ut med hunden en snabbis innan boxningen, ut med hunden när jag kom hem igen, och nu ner till espresso house för fikan som vi egentligen skulle ha tagit igår, och sen ut med hunden igen.

hörde om en undersökning där de flesta män valde tjejen med hund istället för hon utan hund, för man ansågs tydligen sportigare, hurtigare och havande av ett eget liv. poäng till my, synd bara att hundtricket inte riktigt funkar med en hund som taggar till på allt han ser ibland, reser ragg o stirrar på folk, OCH är av en såkallad vakthunds ras. byta nån?

OMG, nu snurrar det verkligen

har fortfarande inte kommit fram till nåt vettigt svar på nattens bravader, varför en så "stor" och uppenbar grej, utan att följa upp? hade det vart kortsiktigt borde något mer ha hänt, eller? och varför så opassande som just nu? aahh, jag ska inte analysera sånt här, jag är alldeles för mycket "kille" i mitt tänkande.

får se om jag kan sova nåt inatt då...

OMG

kan inte sova, körde och hämtade grabsen i malmö, och nu är jag pigg som en.. jag vet inte vad. ledig hela helgen känns mkt bra. vid såna här nattliga sessioner när jag inte kan sova tänker jag alldeles för mycket, på allt och inget, analyserar allt och blir bitter över saker jag inte gjort, och glatt påmind om saker jag gjort. aahhh, jag blir helt tokig!! nu snurrar det wayyy to much!! typ som ; vad menas med en arm över axlarna (aldrig hänt innan), om än på fyllan? och varför gör jag alltid en massa saker som betyder nåt helt annat än jag egentligen vill, utan att ens tänka på det, och kommer alltid på i efterhand att thats really NOT the way to get your way.

ni förstår, nu är klockan snart 7, nu kan jag nästan lika gärna gått upp, om det inte hade varit för att jag är ledig?

undrar när espresso house öppnar..

kaxigt ska det vara


med en vänsterjabb, uppercut o rundspark

lovely sis tvingade iväg mig på boxning idag, det behövdes verkligen, har verkligen säckat ihop totalt sen... tror att det är sen i oktober, när jag kom hem och sune inte var kvar i stallet. tidigare idag var jag bara arg på allt, min bil som jämt jämt jävlas med mig, killar med allvarliga humörsvängningar, vädret i skåne i januari, och, ja, typ allt.
men nu har jag slagit bort allt, det kommer ju säkert tillbaka imorn, men en skön känsla är det ju ändå. den här gången var det ingen naziboxning, med intervaller på 3-5 minuter och helt hysteriskt  75 min i sträck, det var alldeles lagom med intervaller på 30 sek (!) i 55 min(nästan lite för lätt), men det är ju en början, får väl börja på intensiv box sen, för jag antar att det är där alla killar är ;). 

nu är bara issuet att jag typ måste sätta min jacka i pant för att kunna köpa ett gymkort.


en hyllning till frankiesarna!



om jag kunde skulle jag gå runt i frankies hela dagarna, hade jag varit kille hade jag aldrig haft något annat än frankies under. tydligt är att frank dandy superwear gör de ultimata trosorna/kalsongerna, galet snygga, sjukt sköna, och aldrig som alla andra. hade valet funnits hade jag lätt valt kilen med frankies framför den med vanliga CK/ Armani, tråååk!!





hör ni det, alla vältränade killar med blåa ögon därute!!

för att dementera ryktet

nej, jag har inte gett upp mottot 'ensam är stark'

gårdagens inlägg gjordes i ett moment of weakness. sån är jag inte ofta ska ni veta.
satisfaction is the death of desire, man kan alltid få något bättre.

sängfösare


that time of the year

insåg att det är alla hjärtans dag snart. igen. alltid lika deprimerande. har alltid tänkt att det är bättre att vara singel tills man hittar nåt man verkligen VILL ha, inte lägga tid och energi på nån som är halvdan bara för att, aldrig nöja sig med mindre än det bästa, men fan, ibland känns det som jag skulle kunna ta vem som helst, bara för att ha nån. nån som faktiskt bryr sig, sånt där känslosamt tjafs som jag egentligen inte bryr mig om. aldrig annars utom veckorna innan alla jävla hjärtans dag.


trött på att jaga, trött på att aldrig hitta "den bästa", mina krav är inte orimliga, eller?

19/1 och fem dagar kvar till lönen

utflykt till helsingborg idag, min nya favorit! solen trotsade stormen, dock så var det ju fortfarande snorkallt. har faktiskt aldrig varit i hbg förut, men stan visade sig ha många plus, bra shopping å mysiga cafeér. dit åker vi igen.




snook funkar som soundtrack till ALLT

godnatt

- I´ve just moved you to the top of my to do list.

dagens raggningsreplik levererad.

ännu en otroligt stillsam fredag.. ja, vad ska man säga? ledig imorn, quite nice, ska tydligen på utflykt till helsingborg. en helt galen förmiddag idag dock, hoppa två hästar, bygga bort hinder, visa två hästar för köpare, allt på en gång. sen i onsdags har beslutsamheten inte riktigt varit på topp på gården, har växlat mellan " vi säljer så många vi kan imorn, sätt igång allihop ( unghästar som vilat i en månad)" till " nääää, det kan ju vara kul att ha kvar den, och den, och kanske den också."  aahhhh, helt galet vimsigt, en hel hög förhastade beslut, nä, inte ens det, förhastade ideér, som efter en halvtimme tas tillbaka, lagom tills man har ändrat om halva planeringen, en massa onödigt fixande... well, som tur är blir man van efter två år. 

kanske tillochmed lyckas med en riktig sovmorgon imorn. sweet dreams på er, jag vet vad jag ska tänka på när  jag somnar iallafall ;)

imagini visual profile- domen...

mycket av det stämmer, fast delar av den "vilda" my har blivit pausade på sistone, kanske sen man blev för gammal för att komma undan vuxenpoängen...



Moods
Sofisticat: You´re adventurous and like to explore your environment. You like to impress and make an impact. Nothing beats high altitude. You have an pioneering attitude to life- always moving on to the next challenge. As for music, it´s the soundtrack to your world. An open road, your favourite tracks- clinch are there to be enjoyed! You really care about your appearence, if you feel good on the outside, you´ll feel good on the inside, right?

Fun

Thriller: Oh- insatiable! Your thirst for affection never drops. For kicks, nothing beats an adrenalin rush. You like to take risks and push limits, you´re confident and brave. You can make the best of any situation- always a lot of fun to be around. You love to laugh, and have a bit of a naughty side.

Habits

High time roller: You never have enough rest- either you´re too busy, exhausted or perhaps just a little lazy? Either way your snooze is your best friends, and at times your worst enemy! Your choice of drinks reflects your classic taste- yes, you´re a bit of glamorous one.You are only seen in the best, and the finest.

Love

Touchy feely: When it comes to love, you think sex. Let others think of you , you like to take more of a hands- on approach! When you think of freedom- you think of energy and activity, exploring your boundaries and pushing limits.Love for you is about human contact- the nitty gritty.

http://dna.imagini.net/friends/



för att citera lejonkungen- "simba, du är mer, än vad du har blivit."

lättskrämd? jag?!

såg the messengers igår kväll. han som har gjort den ( och såna som the grudge) kan inte vara riktigt frisk i huvudet. fy fan!! egentligen är jag en sån som inte ska titta på rysare, för jag inbillar mig saker hela tiden, för att inte tala om hur rädd jag är från början till slut, men, envis som man är skulle jag aldrig, aldrig sluta titta på en film mitt i för att den är för läskig, jag bangar aldrig ur när jag väl har påbörjat något. så är det bara. men det hade ju varit trevligt att ha någon att gömma sig bakom.

kollade även på the catacombs, men den var inte hälften så creepy som den andra.


vilken beslusamhet!!

jag kom faktiskt ut och sprang. i hela 45 minuter, väldigt nöjd med det, ja.


gör testet! det hade faktiskt ganska rätt.


http://dna.imagini.net/friends/

get a grip for fuck sake!!

fy fan. nu måste jag verkligen ut och springa, bara jag tar mig ur sängen och får på mig kläderna så.... nu måste jag verkligen ta tag i mig själv igen, vore bra om man kunde bli hälften så hurtig som man var i höstas, med kickboxning, squash, powerplate och en massa jobb. önsketänkande kanske?

för tillfället är jag så trött på min bil som man bara kan vara. så fort besiktningen och bucklan är avklarad ska den bort!!! fast ändå... jag vill ju inte byta ner mig, min bil har faktiskt vunnit alla race utom ett. om jag inte ska köpa värsta lilla rallybilen, men då går ju hela idén med att vara en ekonomisk bilägare i kras ändå..

någon som vill ha en långmilar volvo med turbo och nya bromsar??

du är ful, jag är ful. vad väntar vi på?

http://www.raggningsreplik.se/

skulle man vända och gå på direkten om nån sa nåt sånt? det värsta är nog att jag bara hade skrattat och faktiskt stannat kvar ( om inte snubben såg ut som gollum själv). humor uppskattas!!


dagens

något arg på min ryss idag igen, men orkade inte skälla på honom igen, så jag skickade bara hem honom. linkin park har gått i ipoden hela dan, väldigt bra musik att vara arg till. enjoy och känn ilskan bara rinna av.

http://youtube.com/watch?v=5xSjbAHx0l4

ingen video eftersom bloggen verkar finnas till för att jävlas med just det här inlägget

när man har sjunkit riktigt lågt...

Nu är det åter dags för den mycket populära dansgalan i Veberöd.

Det blir en Dansgala 2008

Fredag 23 maj: Arvingarna och Perikles

Lördag 24 maj: BlackJack och Vizex


Biljetter Kommer att börja säljas den
            14 april kl 18.00 hos

Vaif:s Kansli och Preem i Veberöd.

Åldersgräns 18 år. Ungdomar mellan 15 och 18 kommer in i vuxens sällskap.

Välkommen!


 JAAAA, veberöd beware! jag vet hur det låter utifrån, men i år kan det nog bli riktigt kul.. sickan har en plan, moahaha... ;)

hur ska det här sluta då?

haha, satt och tittade på gamla bilder:


   hur kan en sån liten bli så stor på 10 månader?? 

come give me sunshine

goo goo dolls - slide




såhär bra humör är jag på för tillfället, trots missen igår. det känns som att allt kommer lösa sig rätt bra ändå.

det går åt rätt håll nu

mayday, major failure

fan vilket jätteläge jag missade igår, tack vare min mamma. fuck.

efterfest?

det är vid såna här tillfällen man ångrar att man inte har kvar alla x antal pengar man har lagt ner på hästarna under 15 år och har köpt sig en egen lägenhet istället. fuck vilken chans jag sumpade där !  fetmorr

fredag igen

lite extra sugen på att gå ut och skaka rumpa heeela helgen, då lyssnas det bara på "negerdunk", no affence, det är inte jag som kallar det så.

morr

varför är folk så av och på? är det så alla är? på topp ena dan följt av en svacka på tre dar. man får väl anstränga sig lite? allt kommer inte gratis, sjukt irriterande med folk som inte har lärt sig det än.

give it a try, you'll like it

dagens musik

wow, finally funkar det igen!

vissa funkar bättre att bara lyssna på och inte se. typ lars winnerbäck, att höra, gudomligt mysigt och nostalgiskt, att se, mindre mysigt och väldigt mycket svårare att se sig själv och på en picknick i parken med en massa folk och en gitarr. ibland måste man få ha sina illusioner om hur saker och ting skulle kunna vara.



det är såhar det ska vara

snön i lund och allmänna funderingar

 den låg kvar en natt.. som vanligt. det lär inte bli nån pulkaåkning efter bilen i år inte..

är det något? ibland absolut, ibland inte, well, I'm in. speciell var ordet va? hold on to whatever will get you through

såg x förra veckan, med bihang ( dvs flickvännen ), stackars henne att ha en sån pojkvän. därför, mina vänner, ska man inte binda upp sig, det kan alltid dyka upp nåt bättre.



- vem har dreglat på musen? ska börja samla till en citatbok :)

eewwww

läste precis om felching i en blogg på PAUSE, fyfan, jag är sjukt äckelmagad i vanliga fall, men det här, det går bara inte att beskriva hur illa man mår av det. googla det själv, jag tänker inte beskriva det här, ännu mindre nämna ordet igen.

varför stormar det alltid värst hos mig?

för att stället ligger på en ås kanske... kan ju vara det. snorkallt har det varit de tre senaste dagarna, blåst så hästarna vänder och backar emot vinden på väg ner till ridhuset. tror att det börjar bli dags att lägga ner anti-långkalsong kampanjen snart, när man tappar känseln i låren låter knöggel under ridbyxorna mer lockande än någonsin.

nu snöar det i skåne. har vi en jävla tur blir det kanske en tur med pulka efter bilen imorn!!!

appropå snö i skåne, är skåningarna värdelösa på att köra bil i vanliga fall, men när det blir lite halt, holy mama!
här kör dom inte för fort så dom åker av vägen, dom kör för långsamt så dom glider av. sen att dom aldrig vågar prova hur halt det är hjälper ju inte heller, här tar folk det säkra före det osäkra och kör 40- 50 hela vägen.

är det inte obligatoriskt att bli godkänd på halkkörningen om man bor i skåne?

att ha tur brukar inte vara min starka sida

halleluja! min ryss i stallet tabbade sig verkligen ordentligt på nyårsdan, var aspackad hela dagen på jobbet. tycker verkligen inte om honom längre, men guuuud så skönt att han inte blir hemskickad på tisdag!! jag och alla andra hade preppat på att jag skulle jobba 7- 18, 6 dar i veckan i tre veckor... varken jag eller min rygg hade pallat att göra både hans och mitt jobb så länge.

den här veckan kommer sluta bra, det känns bara som det ;)

jag bjuder på ett leende

nyår har varit, jag har varit sjukt arg på min ryss i stallet, vilket slutade med att han slutar nästa vecka, men all of a sudden blev jag på väldigt mycket bättre humör, varsågod



RSS 2.0