är jag fortfarande bakis??

gick segt som fan på gymmet idag, tog väl en sisådär en halvtimme innan jag fick upp farten på crosstrainern, kändes precis som att jag fortfarande var bakis. möjligt?



you can't start a fire without a spark

midsommarsnaps?

ja så har den här helgen också gått. i fredags åkte vi till en stuga i borrby, ett litet litet ställe ut mot simrishamn vid havet. grillning, kubb och en ofantligt onykter my (vart tog mitt bra spritsinne vägen) till trots så blev det en helt ok kväll ändå, som avslutades med att en ganska ordentligt inrökt orökande my blev ganska så lullig (snarare komastatus) av cigarettröken. en aning skallebank dan efter och sen åkte vi hem. en dusch och ett ligg senare var man som en ny människa och sen åkte vi hem till n & l, och åkte sen vidare in till malmö-lilla torg och fridays. en jack daniels-burgare satt riktigt bra sen körde vi hem och drack lite kaffe. senare på kvällen blev det spa och badtunna och en lite mindre mängd alkohol, riktigt nice och jag tror att jag svettades ut alla rester av bakfylleångest redan i jacuzzin. 

hemåt och en riktig sovmorgon i söndags sen åkte vi till ystad och hoppades på att vädret var bättre än sist vi försökte sola, och det var det ju, alldeles perfekt nästan, klarblå himmel och svalkande vind, en aning för kallt i vattnet bara. tre timmar senare tog vi en glass och körde vidare för grillad gratismat i sjöbo. där kom även brännan ikapp och idag är jag rätt mycket mer röd än brun. igen. jaja skitsamma det ska grundas ordentligt!




tramps like us- baby we were born to run
hade inte systeryster redan nämnt det hade jag tagit det som tatuering redan imorn!

sicket obefintligt ös..

..det är just nu. ingenting på jobbfronten ooch jag fattar inte varför, alfa- och försäkringskassan hatar mig och tycker att jag ska leva på luft, jag har blivit hela släktens lilla springflicka och jag vill verkligen inte åka ensam till min pappas kalas. blä. om man ignorerar problemen så försvinner dom, har jag hört?


golfmaster!

tog en glass och spelade minigolf i ystad igår, eg pysslar jag inte med såna töntsporter, det finns nog verkligen ingen sämre förlorare än mig. men hursom, det var roligt, efter några sugiga hål kom putt-träningen med golfkusinerna ikapp och jag vann med 8 slag! (71 slag på en 18-håls bana är väl kanske inget att stoltsera med?)

sen gick vi (jag ) och doppade fötterna i havet, svinkallt, men ändå lite mysigt sen blev det en kaffe på donken. varför hamnar man alltid på macdonalds i ystad till slut?

idag har jag varit i stallet, försökt starta moppejäveln (behöver jag säga att det inte gick?) tränat med alla fredagsgymmare på gerdahallen, hämtat mormor på stationen och tog en fredagskaffe i solen. sjukt nice, hoppas metrologerna har fel igen och att det blir kanonväder i helgen. sista tävlingen nu sen får dom 3 veckors semester. vad ska jag göra då om dagarna? träna 2 gånger/dan?

mördar-my

på vägen hem från stallet igår körde jag över en liten andunge :S den var ute o gick alldeles ensam, kamouflerad med asfalten var den också. åå vilket trauma! stackars liten! fast jag kan också ha bara blåst omkull den, för det låg inget litet luddigt på vägen idag? mycket märkligt.

andunge018.jpg image by adine2009
bilden är lånad från google


hursom, igår meckade vi lite moppe, eller skruvade av batteriet iaf, köpte ett nytt, åkte hem och tränade och solade resten av dan. åt chevré sallad med nypotatis, bönor och kassler och vattenmelon till efterrätt i mormors trädgård, riktigt nice!

nu ska jag iväg o träna igen och sen ska jag sola hela em, har tom med bikinin idag! B-)

det går bra nu =)

man blir så sugen på resten av skivan när man hör den här!




3 kilo är spårlöst försvunna sen jag köpte mitt gymkort och förbjöd fikabullar och onyttigheter alla dar i veckan utom en =) awesome!

moahaha


fullspäckat!

har fixat tillbaka mina pengar, fått tag i deltagarbeviset till hästen och ätit frulle. nu ska jag till gymmet, sen ut med hundarna, sen till sjukgymnasten och sen ut till stallet o tävlingen ikväll =) kul o ha lite o göra iaf :)

awesome låt förresten





ja hur fan ska det gå?



pengarna från payson är snart tillbaka iallafall. häpp!

gratis premium!

http://www.gratispremium.com/?ref=470944

gå in, gör undersökningen o bjud in 6 vänner, piece of cake ;)

blä

nä jag hade nog inte så mycket mer att säga än att payson sucks och jag har en massa pesetas som snurrar runt i cyberrymden hela helgen. AWESOME!!!!!



åå vad trött jag blir!

på payson och alla andra motherfuckers. just nu är jag alltså typ 4000 fattigare för ett fel på deras sida som tydligen bara fejkade ett fel o tog pengar ändå. mord på dom och jag hoppas att alla som googlar payson får upp det här. (fast det tror jag ju iofs inte) nu ska jag in i duschen o sen ska jag ta dagens femminutare till att tycka synd om mig själv. fan!

ganska nöjd med idag ändå

fast har eg inte gjort nåt vettigt, var i stallet imorse, åkte till lund o åt en jätefrulle bestående av gröt, grapefrukt o knäckemacka. cyklade till gymmet o styrketränade lite, sjukt matcho! svintrött åkte jag hem och powernappade en stund med katten. lämnade in ett par stövlar och körde och hämtade mannen på jobbet. hemhemhem och lagade värsta middagen (kan väl diskuteras) och ikväll blire film =) skittråkigt blogginlägg idag jag vet, saaarrryyyy!


hurtigt värre!

upptäckte en sån där trevlig mongoträningsvärk i bakdelen sen igår när jag red imorse, och för att bättra på den lite gick jag en mil (1 mil!!) på crosstrainern idag (70 min) jag typ dog. eller snarare död åt mina arvsanlag som gav mig förmågan att svettas som en gris efter fem minuter. åt en halv burk lätt kesella med lite flädersaft light till lunch, och ju såklart den obligatoriska nastynasty gröten innan gymmet till frukost.

är det så? kan det vara så? att my har gått och blivit hälsosam?


just det ja

jag var ju hos sjukgymnasten igår också, tydligen är det frakturen (den ska vara läkt iaf) som sitter på själva ledkulan som gör att det gör så satans ont att lyfta armen mer än 60 grader "uppåtutåt", maddafakka.

idag har jag hoppat hästen, gått en timme i skogen, mongotränat (varför är det så mkt roligare att styrketräna än att konditionsträna?) med en kvart på crosstrainern efter, gick hem och stal lite mat av mamma och tänkte göra en mongotvätt på skodan m vaxning o hela kittet. tänkte iaf. tills det kom en sur bitterf***a och sa att jag inte fick tvätta bilen i mosters garage. -det här ska jag minsann ta upp i styrelsen! frös kärringen och jag sa -gör det, sen var jag inte så sugen på att stå där så mkt längre. idiot.


helgen som gått då?

i fredags blev det ju ystad, nice nice, men fortfarande lite tråkigt att inte kunna vara med och svinköra själv.
i lördags tvingade jag med mig min 5 åring (pojkvän) ut på picnic i solen.
- asså är det långt kvar?!
- i en kohage?! baaaaaajs!!!
- i gräset?! euuuu!
- en fluga! euuuu!
ja så lät det i typ en timme eller två. mogna män man hittar här ute i ocivilisationen? haha men jag gillar att skratta åt han ändå :P sen blev det finfin middag hos svärpäronen och bara chill.
söndagen spenderades på tävling i solen, såna dagar tycker vi om, fast helst med lite längre mellan starterna så man hinner byta om o ligga o steka ett tag emellanåt.

igår var det student, nej först gymmade jag, tack vare min oplanerade karaktär (jag hann inte) blev det bara en halvtimme på crosstrainern (fast ändå 5 km) och lite situps. sen iaf, vidare och hämtade upp fyllot (nej, inte pojkvännen, studenttagaren) på nova och sen ut till dalby, mat o fritt fylle skulle det vara, fast jag skulle nog kalla öl, cider o vin för mingeldricka, fylle är sprit! fick i mig en oansenlig mängd cider och vin, och en liten liten stänkare med whiskey (därav min underbart ljuva stämma imorse).

ikväll blir det student igen, även idag på okänd mark, men ingen whiskey idag =)



jag skaaa

kommer en update ikväll tror jag, nu ska jag till gymmet!

fifan vad jag har stekt!

eller grillat mig själv kanske. var i stallet imorse, kom hem till lund, tog mig till gymmet och körde lite styrka (jag vet att jag bara borde stå på crosstrainern 24/7, men jag pallar inte), man kan ju inte bli tightare om man inte tightar till musklerna också, och så som jag har degat de senaste två månaderna blir det intensivkör nu! men bara en kort period eftersom mina "muskler" brukar vilja anpassa sig mer o bra mkt snabbare än vågen.

anyways, rullade hem (på cykel) och åt lite gröt, fifan för vanliga havregryn, fiberhavregryn ska det vara!, med hallon, duschade och gick ner till mormor.
mormor bor på bottenplan och har en liten gräsplätt som är perfekt för grillning (solning) så där har jag legat de senaste tre timmarna. asnajs, men idag var det nästan för varmt. men men, vägen till jyllenbrännan är inte lätt.

so on and so on, nu ska jag köra årets onödigaste runda till veberöd för att peggy inte kan säga till folk som har lovat men inte håller. sen vet jag inte vart fredagskvällen tar oss. ystad kanske?

hell yeah!


halleluja!

idag har jag köpt ett gymkort, och tränat, duktig my!



soool!

vilken uppochnerdag det har vrit idag, halt häst- fin häst- fint väder- billagning på 6000. blä, men jaja så är det.
nu är iaf gyllenbrännan grundad, och from imorn blir det ordning på hälsosamheten. nu ska jag köpa det där gymkortet, sen blir det 0 i fikabröd, och allt annat sockrigt sött alla dar i veckan utom en. basta.



RSS 2.0