hallåhallåhallå

och vilken comeback det blev sen.
eller inte

ja vad gör jag om dagarna nu då? typ ingenting, lullar runt och ser ut som en krympling. alternativt säl i liggande/sittande pose. så jävulskt ohett så jag skulle kunna spy lite på mig själv. haha nejdå, så illa är det väl inte riktigt.

idag var jag hos farbror doktorn för o få ett intyg för att kunna sjukskriva mig från min arbetslöshet. tragiskt va? som alltid slutar det liggandes på britsen eller vad fan det kallas (nej inget snuskigt nu) för att han drog så våldsamt i armen att jag höll på o svimma.

imorn äre valborg och prognosen för stadsparkshäng i solen ser väl ganska obefintlig ut. gråttgråttgrått. tråktråktråk. jaja jag får väl dricka öl här hemma då.




men lite giratthäng (HAHAHA det skulle vara gitarr men jag bjuder på den) på en picknickfilt med tillhörande kall öl och en riktigt dlish lunch till den här hade ju verkligen inte varit fel.

men det ska tydligen vara sol på söndag.
vi tar det då va jocke?!

toppen



gullan var duktig i onsdags iaf. synd bara att det ine blir nåt tävlande för nån av dom på minst 4 veckor.

trillade av igår och slog axeln ur led. asnajs o bara mitt fel. har det på film också, får se om jag känner för o lägga upp det.

ja så då blir ju det mesta uppskjutet. nån som känner för att anställa en bartender med en arm?

say whaaat?



lackar på mailadresser som inte funkar, och krogar som inte har öppnat för säsongen. skit på er. och på vädret också, kan det bli mycket tråkigare?

dutti my!



har gjort en massa nyttigt idag, inte kommit så mkt längre men vad fan, har kommit en liten bit iaf.

le grande COMEBACK!

nu är jag tillbaka men jag kommer inte riktigt ihåg vad som har hänt sen sist, eller i vilken ordning.
vi improviserar!

flyttade hem från oslot tre dagar för tidigt och suprisade i vollsjö. kul kul =)

åkte på långweekend i paris, bästa födelsedagspresenten ever! vi såg allt man ska se, sprang upp i triumfbågen, fikade hela tiden och spenderade en massa cääääsh!
flög hem igen och kom tillbaka till inget jobb, bilen på verkstan men en nedrans fin liten häst!

så har det rullat på , jag är verkligen sämst ever på att ta tag i saker som att bara ringa ett samtal, men nu går det nog åt rätt håll.

idag har jag hoppat hästarna, gullan är supersuperfin! hoppar svåra linjer hur enkelt som helst, skulle nästan kunna åka med på tävlingar nu, men det vågar jag inte riktigt, har inte tid med nåt jättebakslag för att man tar ett steg fram två veckor för tidigt. semifinalen till hösten känns inte allt för långt bort iaf =) den andra tjockisen.. ja han sköter sig, alldeles för bra, hoppar allt så enkelt så vi vet inte vad vi ska hitta på för att han ska få tänka till lite. jaja, har iaf beställt en licens åt honom nu, så snart blir det större klasser!

gick ut o gick en runda i les vollsjö idag också, hittade en fin liten stig på oanvänd betesmark utan staket el nåt sånt. tills det kom en gubbe och sa att "det här är privat mark" -hörrudu gubbe lilla, har du hört talas om allemansrätten? tänkte jag säga, men orkade inte, sa bara ojdå, det visste jag inte, och gick vidare.

just det biljävlen också. den pratar vi inte om just nu.

ja det blir nog lite mer hästar i bloggen nu tills jag har nåt annat att sysselsätta mig med på dagarna. men ni klarar er väl? musiken försvinner inte :P



RSS 2.0