hemma!

igår drack gubbarna sig så fulla att vi fick stänga baren halv ett. skandal! dräggiga var dom också. igen.
sa upp gymmet gjorde jag också, så nu är det officiellt bara en månad kvar tills jag flyttar hem!

halv 4 var vi klara och efter lite mat som bestod av räkmousse till förrätt och yoghurt med kalaspuffar till huvudrätt så minglade jag lite med receptionen o sen hoppade jag på bussen till flyget. lååång väntan, sen fick jag en plats längst bak meed värsta mongofamiljen på 13 pers. där noterade jag även dagens outfit, mysoverall! magic, med luva och blixtlås så man kunde stänga ner totalt, även luvan. otroligt, otroligt störiga var dom också, fick nackspärrs-sova en haltimme o sen landade vi. tåget från kastrup, och sen var jag hemma!

gick till polisen och hämtade mitt pass, och sen till espressohouse för o köpa en scones som jag hade tänkt på sen igår. självklart var det årets kö. så jag gav upp och promenerade hem med totalt oslaskvänliga stövlar som saknar halva sulan. bra tänkt. efter ett halvårs promenerande kom jag hem och blev välkomnad av båda katterna, gulle! nu väntar jag på tilly med lunch, har druckit en superstark kopp kaffe, så trött är jag inte, trots att jag gick upp halv elva igår morse. hade tänkt hålla mig vaken hela dagen så jag kanske somnar i normal tid idag och vaknar svintidigt imorn. vore ju bra =)

nämen hade nu, i helgen ska jag bara myyyysa!

jag blir så trött!

på alla dessa sluskiga medelålders gubbar med vigselring på fingret som måste hålla i sig i baren för att kunna stå upp och sluddrar fram ett "ska du behålla rumnyckeln så du kan komma upp sen?" jävla sluskar.




ännu en dag avklarad, nu ska jag upp om 6 timmar och iväg till gymmet innan jobbet, efter det är det bara en dag kvar!

out my bitch


yay!

jahaja. fredag då, sviintrött på jobbet, somnade nästan sittandes på en tralla (ja det heter så på norska, har glömt bort det svenska ordet, vagn kanske?) körde direkt till ida, tog en powernap sittandes i hennes soffa, sen drog vi till jessheim, middag på big horn m lasse, nathalie, thomas o robin, najs =) sen hem till thomas syster, förfest och jag har aldrig. tillbaka till stan och in på krogen. bitchiga brudar och massa bjuddricka och skoj hade vi. tillslut splittrades järngänget, svinfulle thomas gick hem till sig, ida drog på nachspiel (ja ännu mer norska) och jag var trött och sliten så jag åkte hem till ida.

lördag och bakis som fan. eller ont i huvudet iaf. I blame it all on the tequila. gick upp ur sängen vid tre och gick till jobbet fem, seg som fan och dagens middag var nog det bästa på länge! lammfilé med potatismos, sparris o rödvinssås. sååå nice! jobbajobba hela natten och sen hem till min säng! såå skönt!

söndag, idag då, absolut ingenting! gick upp, åt frulle, gjorde ingenting, gick o beställde en pizza, gick o startade bilen under tiden, gick hem och gjorde ingenting igen.

nu är ju tvn ockuperad av alla andra som vill kolla på skidskytte, hur upphetsande det nu kan vara? bli väl en film på datorn då =) 

nu äre bara fyra dagars jobb kvar och sen drar jag direkt från jobbet och hem!!

happ...

då var bilen inte inparkerad längre, det var ju synd, fast nu känns det lite mer motiverande, ska ju ut imorn o allt! och jobb på lördag så vi hörs på söndag antar jag.

 haadeee!

det är tydligen nån mer än jag som inte vill att jag ska jobba imorn

först kom jag på att de enda svarta byxorna jag har är trasiga och kastade, och jobbyxorna funkar inte alls, dessutom ligger de fem mil härifrån. sen skulle jag gå och starta min bil ett tag, och där stod den, rätt fint inparkerad av två jävla nötter. 5 cm bakåt o en cirkus 2 dec framåt, hur fan ska jag komma ut imorn????

dock en bra bortförklaring till att inte kunna komma.

usch- whinywhinyblogg

jag gillar verkligen inte att vara ledig. inte ledig i oslo iaf. speciellt inte när jag vet att det blir alldeles för få timmars jobb den här månaden, och jag fick precis en mongostor elräkning, och jag ska vara på tråkjobbet klockan 0700 på fredag (8 olidliga timmar i sovande tillstånd). och det blir inte bättre av att mina roomies går runt och puttinutt-myser hela jävla kvällarna. spy alltså. och jag har verkligen ingenting att göra, eller jo, men allt kostar pengar, och pengar har jag inte råd att göra av med nu. fan

men men, nästa fredag åker jag hem =) yay!

oslo 0- my 1

haha jag hittade en plats!

och det snöar, stooora fina flingor!



uuuöööööö

en mil på crosstrainern, snart måste jag gå och flytta på bilen, och jag fattar inte varför dom ska ploga alla gratisgator på samma gång, så nu finns det verkligen ingenstans att ställa bilen. =hittar jag ingen annan gratisplats nu så får jag gå upp kl 7 imorn när dom har plogat klart.
blääää

aaaaaalldeles för nära att spåra

å fy, caliroots.com, zoovillage.com, smartgirl.dk, nelly.com, hollywood.se, det är bara för mkt!
köpaköpaköpaköpaköpaköpaköpaköpa!!!!

nej jag ska inte, måste vänta till mars. måste.

moahaha


norgehistorier nu irl!!!

bilen startade när jag skulle till jobbet, halleluja! 10 timmar senare startade han igen! sen kom ju kruxet. skulle köpa kylarvätska på mack nr1, frågar tjejen i kassan, står det inte där ute? ut o kolla, jo 2000 dunkar med spolarvätska, men inget till kylaren, går in o frågar igen, näää, då har vi nog ingen. åkte till mack nr 2, hittade kylarvätskan, och passade på att fråga efter en multimeter, -en sån som man mäter batteriet med.
-va?
-ja mäta hur mkt batteriet laddar?
- har du en elbil? vill du ladda?
-nej jag måste kolla batteriet, det är en bensinbil.
-batteri?

sen gav jag upp.

borde man inte åtminstone veta vad kylarvätska är om man jobbar på mack? eller iaf veta att det finns ett batteri i bilen även om det inte är en elbil?
jävla nötter.

nåja, gnatt, gym o långjobb igen, sen är det söndag och bara 11 dar tills jag kommer hem!

ett litet hejdå till min lilla lilla farmor också som dog igår natt, men det var väl skönt att det blev hennes tur tillslut.

kolla vad jag hittade!

http://www.hollywood.se/
typ ballaste accessoarerna på länge! rätt balla byxor också, men jag ska låta bli dom, jag lovar! ;P
http://www.hollywood.se/sv/6/byxor#filter={5:[1523]}&page=1

magic


 
fy fan vad bra den är!

anyways, de senaste dagarna har jag gjort en massa mindre kul. i tisdags skulle jag åka till jobbet men fick en mindre kul överraskning istället. skodajävlen startade inte. kris och katastrof och inga startkablar, panikringde maria som som tur var var ledig så jag stal hennes golf. jobbade 10 timmar och körde hem. provade igår att få igång bilen men den ville inte, fick ta tåget till jobbet, jobba 12 timmar och ta tåget hem igen, eller nej först fick jag vänta på tåget i en timme. gå hem genom stan mitt i natten utan att bli rånad och våldtagen av knarkarna på jernbanetorget och sen var jag ganska trött.
sovasovasova hela dan idag, sen iväg o köpa nya startkablar, visste ni förresten att "jod" på norska betyder j? jaja tillbaka till bilen o visst fan startade den. ut o körde ett tag i stan o nu står den där igen, hoppas fan för bilens skull att han startar imorn!

if you're wondering if i want you to i want you to


:O

http://www.expressen.se/sex/1.1853661/for-mycket-sex-kan-orsaka-musarm

men fan?

skrev precis ett inlägg som bara försvann?

helgen är slut och jag blev ensam igen :/

ledig imorn också så då blir det väl gymmande och shoppingsuktande i cyberspace för hela slanten. yay!




RSS 2.0