häpp!

inget bloggande på tre dar, ja vad händer? ja inte mkt speciellt, eller jo, en massa, lägehet signad och klar, intervju på tisdag, hoppas hoppas hoppas. annars gör jag inte så mkt, passar en hög hästar i sjöbo, har alltså bosatt mig därute, vet inte hur omtyckt det är, eftersom jag inte kan sova ordentligt, rullar runt och petar på folk, och när jag väl somnar, så snarkar jag ist. jag skyller på att bönderna tar 2a skörden hö nu.

var på kakbuffé igår, tur att malin inte var med, hon hade ruinerat stället.

hemma för att byta kläder och fixa lite betalningar och sånt shiet. ekonomin var över förväntan bra, men det känns som att man borde hålla så hårt det går i pengarna tills man vet att man har ett jobb igen. nu ska jag ner och tvätta bilen, fan, inte gjort på tre veckor (:O), har inte ens varot på en enda bilträff på tre veckor. men på fredag blir det ystad! och nu tror jag tillochmed att jag tar med mig dammsugaren (nej inte till ystad)


varsågod, för all del :P

haha, hittade den :P som straff kommer jag antagligen få hör den nonstop hela kvällen o natten?



fast personligen gillar jag den här bättre ;)


moahaha

nu är jag hemma igen

sjukt att man kan ha ett sånt slagsmål och sen några timmar senare sitta vid samma middagsbord och låtsas som ingenting. jaja, dom kan ju sluta räkna med mig hjälp framöver iallafall.

this goes out to you, and you.



och kanske lite till mig själv också.

för faen

idag var första gången ever jag klev ut ur en bil, tog min väska och började gå hemåt. dom övertygade mig att åka med ändå.

vi får väl se hur det går imorn.

borde jag..

borde jag sälja bilen om jag åker till norge??
varför? för att casha in lite pengar ist för att ha pengarna stående i ett garage och kosta pengar i ett halvår
varför inte? för att jag frickin älskar min bil?

forget all about tom dooley

till mitt försvar för tabben igår så är det nåt fel på min dator igen, nu funkar inga lösenord nånstans?

har tydligen namnsdag idag, wooohooo! kanske?


och imorn då?

imorn har jag absolut ingenting att göra. verkligen ingenting. jag ska inte ens till stallet. vad gör man då?

ännu en helg

konstiga uppdateringar här nuförtiden.

fredags då, däckade tidigt, solstekt som jag var, efter ett 5-min-samtal med två grabbs på totalt obegriplig (onykter)skånska. lördags: sista trimmnigen på fia, sista putsen, ja en massa sista- grejer. körde vidare till sjöbo och plockade upp något som skulle föreställa en grabb men mer liknade en trasdocka. deg och moff hela dagen men jag klagade inte, kände mig lika sliten jag.

söndag: upp tidigt efter 3 timmars sömn och köra fia till falsterbo och lämna henne till erika som tog med henne till holland. en sista klapp på hästen som jag både hatat och tillslut tyckt om men inte fått ett dugg extra för och sen åkte jag tillbaka och plockade ihop det sista. tillbaka till skogen och kraschlandade i sängen igen för ovanlighetens skull. tillslut lyckades vi samla oss och körde till veberöd för tidig middag, och fy satan jag har aldrig varit så mätt i hela mitt liv. efter lite funderande var det antingen fylla eller spontan-road-trip till göteborg som gällde . det blev göteborg (nej det var inte min bensin). vi kom dit, körde vilse, och körde hem igen. gbg en söndag mitt i natten var inte allt för livat. hem och sooova.

idag: en tant ringde på annonsen på fia. - sorry en dag för sent, ja typ alla ringde imorse, förbi stallet och städa upp det sista, så nu är det bara en sadel, ett träns och en borste kvar. hem och underhålla syster som tydligen är hemma igen. fika med hemmagjorda kakor och sen ner till nova (utnyttjad för körkortets skull? såklart) tänkte inte köpa nåt, men kom hem med både en fyndad weekendbag och ett par asballa skor som var på 50%. mamms kom hem och vi körde till malmö och hittade några otroligt praktiska plastlådor till stallet. dagens sista punkt var middag med alla. hysteriskt och i samma ordning som vanligt, lite irriterat och diskuterat i början, men allt löser sig till kaffet. övertalade kusin vitamin att han ska hyra en tvåa i oslo med mig (och prata lite med dom på hotellet han kände, tre ord, kontakter är allt!). hittade en sjukt fin på första försöket, kostar som fan, men det gör det ju, det går liksom inte att komma undan. det blir lägenhet, en häst, garage till bilen och mat, så jag borde ju kunna spara ihop en del iaf.
ja jag hade tänkt jobba som bartender i norge ja, tjäna lite pengar och få erfarenhet på papper, komma tillbaka till april, trimma till gullan, kvala henne till championaten, och jobba i båstad hela sommaren. sen vet jag inte mer. allt här hemma ger jag inte upp iaf ;)

dagens blondie moment lyckades nog jag vinna idag iaf. blev trött på syster som efter att inte ha tagit hand om sin dator nu måste köpa en ny men ignorerar det och använder min ist, lägger upp 2000 bilder och allmänt segar ner den. "jag byter lösenord så hon bara kan använda den på mina villkor" bra idé, om man kommer ihåg eller skriver ner det nya lösenordet. eller, komma ihåg det gjorde jag, men det var tydligen fel ändå. skickligt. som tur var var både andreas och mårten här och kunde fixa det. jaja, man måste kunna skratta åt sig själv, som jag alltid säger.




håller tummarna för en roadtrip till helgen :P

shit

ja jag har varit i falsterbo och stekt idag. kul och lagom att ta allt på en dag, drygt som fan att behöva sitta o köra ner o upp i flera dar för o se en klass åt gången. anyways solbränd blev jag också. (eller bara bränd) topp

igår var trevligt, lite som det alltid är, några som är lite fina i kanten, några som man känner, och några som man träffade när man var "såhäär liten!!"

här blandar vi tidsordningen hejvilt

kom hem fett sent från f-bo, har skickat iväg 12 mail om jobb, 2 minuter senare fick jag svar. shit. det hade jag ju inte tänkt. fan




jaha då går jag och lägger mig då. själv för 2a dan i rad. galet mtf tråkigt

do it do it!

alla skriker på mig men jag vill inte.eller jo, på ett sätt, men inte på ett annat.
det skulle vara grymt
det skulle vara förjävligt

men att försöka har väl ingen dött av?

nu har jag nåt att fundera på inatt iallafall (?) gonatt



faaaan

vad dumt det blev nu då

världens bästa idé som visade sig vara allt annat än bra men hade varit fucking briljant om det inte hade varit för omständigheterna som jag har satt mig i.



och nu har jag bråttom igen- utflyttningsbuffé hos sussi ikväll

är det nån som försöker säga nåt?

okejsåhärva.

först voltar andreas av vägen

idag står jag hos fölen i hagen och hör däckskrik bakom buskarna. då får en grabb i en pimpad golf sladd, från ettans gummi, håller sig på vägen till infarten in till oss, bumpar ner i diket, skrapar upp 10 meter gräs, studsar igenom staketet till stora hagen, snurrar två varv och stannar, fortfarande på rätt håll, 100 meter in i hagen. han klarade sig alldeles utmärkt som tur var men ändå.

det finns folk som säger att allting kommer i tre, är det nån som dör, hör man alltid om två till snart, osv. då undrar jag vem fan är det som åker av nästa gång?

storstädning av kameran o mobilen

                           '        
     

mycket hästar jag vet, sista rycket nu!

lite grejer? nån?



nej katten ska inte med, hoppas jag






hur mycket grejer kan man samla på sig?!


allt och ingenting

hmm ja. susade upp till båstad i alldeles för många km för mycket medans andreas fortfarande låg på lasarettet efter en troligen för vild omkörning och två volter rakt ut i skogen. samtidigt som ett jävla russin till kärring höll på att preja mig av motorvägen. hängde mig på tutan, ställde mig på bromsen när jag väl kom förbi henne och låg brevid några hundra meter och skrek alla dom fulaste orden jag kunde åt henne och hennes gubbe. hoppas dom skämdes.

middag på papas, grymt gott, med tapas till förrätt och gnocci med saffranskokta rotfrukter till huvudrätten. sen promenerade vi hem och åt tårta på altanen. körde hem ännu fortare i lagom tid för att hinna ikapp ngr racesugna bilar som var påväg hem från hbg. där gick den halva tanken ja.

jobbade hela söndag, packade klart allt, småbarnen skötte sig förresten alldeles exemplariskt med hovis i lördags, unghingsten hade tydligen blivit lite förvildad, så det tog en timme att få in honom från hagen, men sen stod han som ett ljus. första fölungen däremot backade i full fräs över två spånbalar, genom den stängda dörren, ramlar ut och kommer upp på fötterna en halvmeter ifrån min bil (som jag hade ställt där bara för att den skulle stå säkert om nån for ut genom den andra dörren som faktiskt används) en halv hjärtattack där ja. hittade fyra kattungar också. sjukt söta och riktigt förvildade, tror att slafset som har legat ute på stora vägen i två dar är resterna av deras mamma, men dom är stora nog att klara sig själva. kanske tur att dom inte går att få tag i, annars hade jag tagit med minst två av dom hem.

malmöträffen igår och sen vidare till skogen, tog feting-sovmorron imorse, myyyys! drog vidare till stallet och bestämde mig för att hoppa fia. typ 40 grader i rid(växt)huset, sinnessjukt varmt, men satan vad hon hoppar! lite småtråkigt att bli av med henne faktiskt, haha, hästen som jag avskydde för ett år sen! sen kom mamma upp och vi tog en fika med sussi och bestämde hur vi gör med hennes häst som jag ska ha kvar och lite till. sen samlade vi ihop alla våra prylar och jag försökte ransonera lite. har man bara tre hästar kvar och planerar att inte ha fler än två nånsin igen så behöver man inte släpa runt på 70 borstar, fula gamla lindor, 280 gamla ponnytäcken osv. speciellt inte 50 foderskopor, ja på riktigt, 50 stycken. mamma ville behålla allt, jag ville kasta hälften. jag vann nog. kom hem halv 10 och fastnade här.

klubban var felfri imorse förresten. jag sätter 200 spänn på att han inte petar ner en bom på hela veckan, han kanske inte vinner, jättesnabb är han inte, men placerad lär han ju bli. fortfarande bittert att jag ville och kunde ha köpt djuret för 80 för tre år sen, och sålt honom för 600 idag. jaja, skyll mig själv.


nu drar jag till stekstad

adios

segt var det här ja

damm. damm överallt, idag var det loftets/vindens tur, ficklampa, hanskar och tillhygge (att försvara sig mot råttorna med). fyndade hinkar, skit, sadeltunnor, skit och en behållare med flytande kväve. red ut på tur, 15 grader och svinkallt. badade oskar och gjorde en "final haircut" på honom innan han lämnar ettan för gott imorn. imorn ja, ##dag, börjar 7, fölen ska verkas, det lovas brottning på hög nivå, sen ska 1års hingsten också fixas, han som skickade iväg verktygslådan och hovslagaren 15 meter genom stallgången, knockade lysrören i taket och var allmänt sjuk i huvudet. kul. men på söndag borde jag vara klar med allt packande och tvättande, fett skönt.



jag känner med ankan. segt som fan, och vädret idag är det sjukaste på länge, så jag bangar ystad också, känns som att den bensinen går åt imorn ändå. på tal om idiotkörning ligger andreas tydligen i en ambulans på väg till mora lasarett efter en totalkvaddning av bilen rakt ut i skogen. mindre kul.

jodå, det är nog en sån jag vill ha sen



men oroa er inte, det tar nog några år

atm

en lunch-smoothie gjord på päron, jordgubbar, persikor, banan, kiwi och hallon, allt färskt utom hallonen. fett gott. och ganska nyttigt.

rätt kallt och blåsigt idag, riktigt skönt, alla täcken är färdigtvättade och jag har svart färg överallt, dum som jag är orkade jag inte ta bort den eftersom jag ska måla imorn med. hmm, ingen my in public idag alltså.

 

sen kväll i garaget?

jag har för mig att jag skulle göra något?
och precis när jag skrev det kom jag på att jag hade lovat att tvätta mammas bil idag.
fanfanfan.

då går jag nu

jaha och hur går det då?

datorn är kurerad.

jag rider en häst om dagen och packar i några timmar, feting-rycket från imorn till helgen, så borde jag vara klar med allt det värsta, har en del galler att måla också. var och tittade på ett stall idag, jättefint med fina gräshagar med trästaket, enormt ridhus och världens raksträcka rätt ut på revinge. där ska vi bo, nej inte vi, men hästarna.

dom som ville ha biffen vill tydligen ha honom på riktigt, dom ska bara "leta reda på pengarna". inte för att jag vet vad det betyder, bara dom tar honom så är jag glad.

lyckades bränna mig som satan på stranden i lördags, skippade solkrämen eftersom jag chansade på att mitt sällskap skulle tröttna efter 2 timmar. det tog 4. nu fyra dagar senare gör det inte ont att sätta på sig kläderna iallafall.

resten av helgen gick i moff-och mysspåret. me like a lot. men nu är det slut med moffandet.
min lista med "budord" som sitter på väggen i mitt rum kan jag snart slänga, för snart har jag nog brutit alla :S

om man nu ska se lite längre fram (sånt som jag normalt inte gör) så vet jag fortfarande ingenting. just nu skulle jag kunna jobba med precis vad som helst, bara man tjänar bättre än vad jag har gjort de senaste fyra åren. känns som att jag börjar bli för gammal för att tjäna precis så jag klarar mig varje månad. appropå det så dricks det alldeles för mycket bensin. får nog ransonera till en busträff i veckan :/

dubbelmoral idag? verkar inte bättre.

 



bloggpaus

min dator har blivit sjuk igen.

den här tillägnas mig själv



förtydligande: langar texten till låten också, den är ju trots allt skriven till mig ;)

Du sprang så fort du kunde  för att hinna få ett lyft igen.
Du kvittade all din trygghet mot en kick som inte hjälpt dig än.
Du ville bryta isen.
Men du klarade inte krisen.
Det vet du, men det tar emot.
Du kanske borde tänkt på hur du mår.
Du kanske borde tänkt på hur det går.
Du kanske borde tänkt på konsekvensen, mer än kicken, idiot.

Så nu står du på din topp och ingen bryr sig om din egotripp.
Du fick ditt lilla lyft och hänger upp ditt lilla tidningsklipp.
Va kul, att det gick vägen, du som varit så benägen.
Men vem är det som du tävlar mot?
Vad är det egentligen du vill ha?
Vem är det du vill verka som att va?
Du borde leva livet, men du söker nånting annat, idiot!

Du somnar i ett rus och vaknar upp och har en noja till.
Du tänker, nu ska jag för alltid vara soft och cool och tyst och still.
Det är skönt att vara sober,
men som många klaustrofober ser du tystnaden och lugnet som ett hot.
Det kryper och det kliar överallt.
Det hettar till när du försöker ta det kallt.
Du irrar vidare i samma turbulens och ignorerar, idiot!

Du tror att det är livet som är snett, men har du alls nån koll?
Du tar dig nåra turer ut i snåren, sen tillbaks på noll.
Du repeterar fraser om kickar och extaser.
Om att alltid va på stående fot.
Du vill alltid vara fri och leva ut.
Men är invecklad som en råbandsknut.
Och själva livet står och skrattar åt din väntan på mirakel, idiot!

Du tar din vän till krogen, där du trivs och kan va offensiv.
Du talar om dig själv, som om du visste nåt om kärleksliv.
Succéer, kabaréer, entréer och turnéer.
Ignorera gärna vännen mittemot.
Du pratar strunt om allting runtomkring, som om hon inte betydde nånting.
Men, vem är det som du tänker på om natten, när du vakar, idiot?

Vad konstigt att du vinglar för dig själv när du har svårt att stå.
Din vän har gått ifrån dig med miraklet som du väntat på.
Det blir max ett litet skvaller när du slutligen faller.
Och ingen står och tar emot.
Du kanske borde tänkt på hur du mår.
Du kanske borde tänkt på hur det går.
Du kanske borde tänkt på nånting mer än bara kicken, idiot!

you´re the reason

påminn mig att aldrig skaffa ett eget boende på mer än 50 kvadrat. fy fan, jag har städat, torkat, skurat, diskat, kört rengöringsprogrammet på kaffeautomaten- i tre timmar. men eftersom jag är själv här hemma i typ två veckor till så kanske det håller sig i ordning nu också.

var i stallet imorse, typ vid tio, och hästen var helt genomblöt efter 20 min trav, så imorn är det jag som är i stallet klockan 6.

ja eller hur?

man kan ju försöka iaf. sen ska jag börja sortera och packa täcken.

efter lunchen med sussi idag tog jag en sväng förbi nova, och gjorde årets fynd på kicks, en fotskrubb från opi som kostade 345 i vanliga fall, och jag fick den för 45!! halleluja! och ja, jag är en svag människa, igår skickade jag en beställning till eleven, så imorn är det paketöppning!!





jaha, laga middag? nu? cashewnötter och rosé?

det är vaaaarmt



vindstyrka i lund: 0 jag städar, äter lite cashewnötter i farten och DÖÖÖR av värmeslag.
- gud vad bra, kan jag flyga upp dig till stockholm i höst om du har tid just då?
- eee, ja flyg på bara?

vad svarar man på det?

helgens car-spotting i båstad



en porsche targa, haha, den fanns på riktigt!




en nissan gt-r, brukar inte gilla röda bilar, men den här var banne mig gryyym!



en maserati spyder tror jag nog att det var



och en sl 54

och allt detta två veckor innan tennisveckan, lovely!
f ö var det en sån här jag såg förra året, fxx hette den tydligen


RSS 2.0