helgens lista


antal...
uppvaknanden med gräs i håret, barr i tröjan och andra små missöden: 1
nattliga bilfärder till malmö t o r: 2
drinkar: 0
gånger jag har jagat efter en liten hund med diverse olämpliga saker i munnen (hunden): 382
timmar sömn: runt 8
lagade måltider: 2
arga anfall om on-off-stekare: minst 10
gånger jag har försökt komma på vad folk menar med att bete sig som de gör: 70812... 
... för att sedan ha kommit fram till att de tänker precis lika lite som jag på hur saker man gör kan tolkas, eller så är de inte riktigt kloka någon av dem och vill ha av kakan men inte ens orkar bidra med lite socker till smeten.

malmoe by night

igår körde jag mitt livs första (och förhoppningsvis enda) raggarrunda genom malmö city. roligt var det, och det bästa var den spontana kommentaren: - fan, du KAN ju köra bil!
tog en halvdag från hästarna, var inte riktigt på topp klockan 8 imorse, och tar hela dagen ledigt imorn, för första gången på tre veckor. ikväll är det malmö som gäller, axwell på slagthuset, jag har lovat att köra, vilket kan tyckas lite dumt, det får bli mycket kaffe och snus om jag ska klara allt från preparty till stängning klockan 5. nu, in till lund och hämta kläder och syster, sen dras partyhatten på!


jag ska ligga med hela världen- svensk pop

"bara puckon låser in sig med en enda person"
klockers


My is

så sjukt trött. kom precis tillbaka till veberöd, har varit i lund och tittat på lägenhet till lilla mormor, boxats, duschade, åt middag och tog gangsterbilen hem. till skillnad från alla andra helger passar jag en extra hund, även kallad en spritt språngande helgalen vit dammtuss som aldrig blir trött.

tävlingen i söndags gick skitdåligt, men familjefrukosten klockan 0530 var mysig. tack vare det värdelösa resultatet och den icke befintliga inspirationen att jobba med en häst som inte bjuder på nånting åkte jag inte till varberg som jag skulle i måndags, vi tar det senare, när jag har köpt ett par längre och vassare sporrar, om det nu går att hitta.

bilen dog i fredags, men s ville ha den ändå, himla tur för mig, lämnade in den på verkstan imorse, gick därifrån genom en flock vägarbetare, det var uppskattat vill jag lova! + att jag såg mcsteamy på sturup idag + att x ringde nyss, alltihopa gjorde att det hela resulterar i en ganska glad dag.



sooner or later


23/8

idag har det regnat. hela dan. ordet genomblöt fick en ny definition. ska upp igen klockan 4, hämta syster på skeppsbron, äta familjefrulle ( ja, klockan 5.30 en söndag), och åka på tävling, och det lovas mer regn. trevligt värre.

boxades i torsdags, har fortfarande sån fruktansvärd träningsvärk i låren att jag inte kan gå i trappor. men jösses vad vältrimmade vi måste ha varit i våras, boxning typ tre gånger i veckan, och 8 hästar om dan att rida. under 5 veckors semester tycks musklerna ha förtvinat, så nu börjar vi om igen, målet är årsfesten i november (och såklart thailandsresan pappa lovade oss idag), men oj, vad vi ska göra den festen värd att minnas.

kul att veta att man är omtyckt nånstans iallafall

- fan vad trevligt med galanta damer i målet

varsågod, nästa gång är pom pomsen med

jag har fixat en alldeles egen..

... raggarbil! körde om en bmw m3 på vägen hem idag, och blev lite chockad över hans reaktion, grabben brände förbi mig i bussfilen. konstigt, tänkte jag och drog ner volymen på stereon. inser att min bil inte låter som min bil ska låta, utan som en direktimport från låta-värst-tävlingen på power meet i västerås. parkerar, går ut och sparkar lite på avgasröret och noterar att det inte sitter ihop med resten av systemet. ding ding! poäng till bilen. ringer verkstan och låter lite desperat, får komma ner på en gång. grabben hissar upp bilfan, och se på tusan, avgasröret har rostat av! - vet du nån som köper skrotbilar? killen bara stirrade på mig. - nejmen på allvar, nu skrotar jag den.

så, så fort jag kommer hem från varberg på onsdag tar jag den sista turen in till malmö och njuter en kort stund av att höras över hela stan.

  eller?

har du sett ngt sötare?



tjoho! var på sturup och kollade på cross, det var ruuligt, int mkt att spana på, men ett och annat guldkorn ska man väl kunna hitta?

hoppade hästarna idag, dom var vilda, studsiga och dryga, som vanligt. kul.

kicki, jag har hittat den!



hörde den här när vi gick in i diesel butiken på kungsgatan för typ tre - fyra år sen, sjukt bra, och nu har jag äntligen hittat den.

nu är semestern i slottet slut, hämtar s på sturup nu, sen bär det av hemåt i natten. igår gick jag upp halv 6 för att sitta på en satans agility tävling till klockan 5 på em. well, det var ju inte alltför ansträngande. har diskuterat mina grabb problem med carro på msn, men vi kom inte fram till ngt vettigt överhuvudtaget. som vanligt. måste måste åka nu, tar jeepen såklart, och hoppas på att träffa på nån bekant i kulisserna på sturup kanske ;)

you've got to... -love it!!


huvudtemat idag är:



difficult guys är ett ganska bra sätt att sätta ord på min situation för tillfället. *raderat* 
sinnessjukt.

nån som kan hjälpa mig?

oj jösses!

konversation på msn alldeles nyss:
-nä, passar hundarna på gården...
-ok, du får höra av dig när du vill ha sällskap däruppe ;) ;)

så nu passar det? skulle inte tro det va? morr

this time

hallå igen, vann typ 200 pix på jägersro i söndags, satsade 40, ganska nöjd. jobbat hela veckan, due to the very schitzofrena vädret har jag kommit hem genomblöt alla dagar.

som vanligt hade jag jättemycket att skriva när jag loggade in, men det försvann ju såklart. är husvakt igen, det ser väl ut som att jag får sitta själv härute hela helgen, så jävla tråkigt. pratade med m nyss, men som alla vanliga människor har han nåt att göra i helgen. sjukt tråkigt, sjukt förvirrande, sjukt irriterande, men ändå lite uppiggande.

nåväl, idag åkte jag tåget till båstad, tog chefens jeep och hundarna och körde tillbaka till veberöd, red några hästar, matade kattungarna som har blivit helvilda, jagade hästar som rymde och sprang runt på stora vägen, var klar halv åtta. tack för den.
finns det något bättre än sitta i en vit jeep med tonade rutor, många grabbar som var med i matchen, men ingen som hade ngn chans, toppfart idag var nog en sådär 190 knyck. tjoho!!! stannar på macken, kliver ur bilen och känner blickarna, såklart det är min 500 000 kronors-bil!!!
jo, det bästa var ju garanterat när jag stannar i första luckan på mcdriven, betalar, grabben säger:- ha en trevlig dag och kör försiktigt! - själklart, svarar jag, trycker på gasen, och backar därifrån! hoppsan, det kan vara ett plus att ha rätt växel i. men den bjuder jag på.

den här kan jag också bjuda på, för er som inte gilla housemusik, eller sån där hoppa-runt-till-samma-beat-i-en-halvtimme, som jag själv kallade det för ett halvår sen, hoppa fram till runt 02:00 och framåt, blunda, tänk er en fredagskväll, ett enormt dansgolv, galet ljus, galna människor, och bara gå loss, vifta med armarna, whatever. så galet roligt så det finns inte. håll ut till en minut, jag lovar!



en dag som den här ska man inte gå ut

det ösregnar. har gjort sen imorse. mindre kul, hästarna är genomblöta, ridhuset är inte vattnat på hela sommaren, så där svimmar man av en astma attack inom en kvart, lyckas man klara sig längre trillar man av istället, plåttak när dte regnar är inte helt pedagogiskt för unghästar har det visat sig.

jag hade gärna legat kvar i sängen, kollat på en film och druckit varm choklad. men icke, här ska det jobbas. hade ju gärna haft sällskap också, men men, det kommer en ny helg, en ny helg av hundvaktande. we like


ska vidare till jägersro och kolla på galoppderbyt, planerar att vinna lite pengar också, först hem för att regn-utrusta mig.
men allra först, ska jag ut i regnet och släppa ut djuren. igen


att vara lätt att misstolka:

- vem ska jag rida?
- man får velja schääälv...

oj

jättelängesen jag var här. hoppsan.

körde häst till varberg i onsdags, 8 timmar i bilen, 5 kaffe, 2 redbull, sen hade jag ganska ont i huvudet, och var ganska trött. däckade halv tio.

husvakt på slottet igen, syster kom ut igår och höll mig sällskap, frukost med veberöds crewet imorse, det var najs, fick höra en massa juicy skvaller!!! sånt är alltid kul.

nu sitter jag häruppe igen, passar hundar åt höger och vänster, planerar tristan och isolde klockan 21 på 5an, kanske en öl och GB carte d'or glassen dulche de leche, (den med kolasmak).

hade jag varit en rolig människa hade jag nu suttit och förfestat för att sen dra vidare till stonebridge på slagthuset ikväll... men nu är jag som känt inte så särskilt rolig när både pengarna och självsäkerheten ang vad jag egentligen håller på med lyser med sin frånvaro som den sista gatlampan i markim.  skulle kunna åka dit själv bara för musiken, men som känt är slagthuset inget ställe att gå till själv, för som namnet antyder är risken att bli slaktad* rätt stor. enda gången som "ensam är stark" inte stämmer. för på slagt är ensam totalt styckmördad.


*= efter hultsfreds grabbarna, att mörda=att ligga

 

äh, skitsamma, jag får väl dansa med mig själv runt biljardbordet.

när man inte hittar orden så gör winnerbäck det åt en

jag stängde aldrig nånsin några dörrar
jag bara gick ut
och du frågade och jag svarade
"det är klart jag saknar en dag som förut"

man saknar sånt som man inte har
och man saknar allt som man inte har kvar

vi märkte nog aldrig riktigt vad som hände
förrän allt var slut

för man saknar sånt somman inte har
men vi har fortfarande långa vägar kvar
jag har lärt mig att längta är bättre än att ha
för man saknar inte sånt som man har

och jag stängde aldrig några dörrar

bra där, gubben

http://www.1000apor.se/blog/onoff-stekarna-och-tomheten

hysteriskt roligt

hånskrattar sådär rått och elakt som bara jag kan hela videon, enjoy!


same mistake again



landade i en über über svacka, kommer tillbaka snart

RSS 2.0