åh vilken toppendag!

hästen hade tappat en sko imorse, jag missade tiden på vc för att jag satt o väntade på fel våning (!) gröten kokade över i micron och min mormor är världens mest deprimerande tant atm. så nu ska jag gå ut med hennes hund för hon orkar bara inte. räcker det inte med en terrorist? som iofs för tillfället ligger o sover i min väska :P


9 kg



yea all you mofos!

mätning och träning

ja igår gjorde jag en sk "kroppsmätning", man ska som tjej ligga mellan 21-33 i fett%, och jag låg på 27.3 :) awesome, ska göra en ny mätning runt jul o se om det sjunker nåt.

idag var det benträning och jag fick nog faktiskt till knäböjen den här gången, hade 30 kilo så det blev lite jobbigare än sist, så nu kändes det på rätt ställen iaf! :)




hejhallå

hejhej bloggen. idag har jag:
1. varit i stallet. det var svinkallt och snart åker långkallingarna fram. eller mjukisbyxorna ovanpå ridbyxorna. ridbyxorna ja, svinstora, inget tight där inte, får börja tvätta dom efter varje dag och knyta upp dom med ett skärp. totalvägra köpa nya iaf.
2. var på gymmet. köttade armar, riktigt nice idag.
3. gjorde typ inget vettigt tills jag skulle åka igen, till ystad den här gången.
4. skämde bort mig med en latte, det var tokvarmt och jag satt ute i solen i linne och läste tidningen. niiiiice! gick ock köpte mig ett par såna fula styrketräningsvantar, duvet man får så fula valkar i händerna om man är så matcho som jag och tränar med såna obekväma hantlar ;)
5. åkte hem, åt mat, gick ut med vildhunden och nu äre house på tv! awesome!



haha

8 kilo ner nu!


psykbryt!

ha koll på hunden så han inte råkar kissa inne
ha koll på hunden så han inte jagar katten
ha koll på hunden så han inte tuggar på nåt han inte ska tugga på
ha koll på hunden så han inte blir överkörd
ha koll på hunden så han inte äter bajs
ha koll på hunden så han inte äter fjädrar
ha koll på hunden så han inte sväljer pinnar
ha koll på hunden så han inte gör en massa bus
ha koll på hunden så han inte får en massa dumma ideér
ha koll på hunden så han inte... suck

alltså det går så ofattbart bra nu!

fick jobb i måndags, verkligen inget jobb jag hade tänkt mig för ett år sen, men det kan nog vara nice o bara vara ett tag, träffa en massa folk och kunna cykla till o från jobbet. ja jag ska ju förresten flytta hem igen, med mannen, vi ska bli kombos med min mami. jag vet att det kan låta rätt märkligt men det blir nog awesome, slippa köra tio mil varje dag, spara ihop lite pengar och köpa eget så fort 6 månaders provanställning har gått. bra för affes skull också, att man kan cykla hem o ta ut honom på lunchen. ja tusan vi har ju skaffat hund också. han som var med på bild här för ett tag sen. ett sånt praktexemplar. äter all mat, sover hela nätterna, är jätteduktig med "renhetsträningen", kan vara själv när jag tränar och har jättekul med mormors hund chippen. ibland kan han "sitt" och ibland tom "stanna"! dock så har vi ett litet issue med att den är typ mörkrädd och bara växer fast i marken. då får man bära honom in i nästa gatlamps-ljus så går han. sånt kan man inte göra med en schäfer!

gymmandet går nog också rätt bra, vågen verkar stå rätt still just nu men jag skyller på att jag blir tightare men bygger mer muskler ;)



the most awesome video!


.


aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

dåså. inge kaffe under pillermånaden. det här duger inte, känner mig lite som en duracellkanin, eller mina muskler gör åtminstone det, en 10 timmar lång koffeinkick, sug på den du! tänk vad mycket kaffe och snus jag hade sparat om jag hade köpt en burk sånt här istället!

hungrig är jag också, men det är väl ett bra tecken?

dagens tur till nova resulterade i 4 träningslinnen från hm (typ hur billigt som helst! varför betala 500 för ett svart halvdant linne från nike när man kan få ett tunt och najs från hm för 79.50?), ett till par supertighta tights, och sen körde jag till brandworld igen och köpte en till sportbh och ett par supertunna strumpor (för det var ju såå billigt!). varför blir det alltid så? när jag väl tillåter mig själv att köpa lite nytt så spårar det alltid till det dubbla? (för jag shoppar ju aldrig annars) (köper jag nu kommer jag inte behöva köpa på jääättelänge!)

-ja alla såna ursäkter man kan tänkas komma på. tillochmed sånt som- kolla, jag sprang på den trots att den hängde på fel ställe, it´s ment to be!

ujuj men nu är shoppingmanian över iaf, för den här gången ;)

kolla ballt!




resten av bilderna finns på http://justpaste.it/3ky?ref=nf, sjukt snygga!

idag känner jag mig ganska awesome



ny dag och nya piller. nej inte riktigt, men idag var dag ett med fettförbrännarna- http://www.gymgrossisten.com/1/sv/artiklar/lose-it-mix-n-match-3. konstig reaktion på dom må jag säga, det började sticka i "näsryggen" och sen blev jag tokvarm i hela huued (huvudet på skånska) men sen spurtade jag mina 8 km som ett as må jag säga! fantastiskt. och samtidigt var jag toksnygg i mina nya kläder som tydligen andas på ett alldeles utomordentligt sätt, skitnajs!

nu ska jag hoppa in i duschen, försöka chilla ner mitt pillertrillande jag med lite mysmysik som den nedan, o sen åka ner till nova o köpa lite mer tighta kläder, köpa lite hundmat till alfons som kommer imorn (yay!) och 2 "tack-för-hjälpen" vinflaskor.



ibland hatar jag verkligen att bo i lund

speciellt i början på höstterminen. utbytesstudenter med kartor, ekonomare med fashionabla adresser, datanördar med ryggsäcken full, hippisar och stolpskott. det verkar som att dom allihopa tror att vi bor i en bilfri stad och att inga trafikregler gäller?! går rakt över gatan utan att bry sig ett skit om att det kommer bilar, går mitt på gatan som om det vore en gågata, och då ska vi inte prata om dom som har lyckats sno sig en cykel.  man kan parkera varsom, man kan cykla på fel sida vägen, man behöver inte ha lampor eller visa vart man ska, man får gärna cykla tre i bredd och gärna ramla på varandra i en liten hög för att systemetkassarna var ojämnt lastade. jag har både varit nära att köra över och fått fingret av både en, två, tre och fyra idioter som har kört mot högerregel på fel sida av vägen på enkelriktad gata. vad fan tror folk? 

jag ska vaddera fronten på skodan sen ska jag bara fösa bort alla som inte är på ett övergångsställe och har tittat både åt höger och vänster som man lärde sig på dagis. kopiera upp lite trafikregler och kasta på folk som blänger för att man tutar på dom när dom går mitt i gatan. suck.  

hejhej bloggen

idag har jag gått lös på brandworld, nej inte riktigt, men jag köpte mig lite ordentliga träningskläder en sjukt snygg tröja som jag eg inte behövde, en sportbh, ett par strumpor och ett linne, sen körde jag vidare till stadium och köpte ett par byxor. ett par sånadär svintighta som går till nedanför knäna som jag eg inte tyckte om. men määään vad tight man ser ut! ser faktiskt fram emot vågen på fredag!

köpte mig ett par nya hörpluppar (heter det snäckor kanske?) också eftersom jag ryckt sönder mitt femtielfte par. du vet man fastnar i nåt, tappar ipoden och räddar den med sladden, hästen råkar få tag i och smaka på sladden osv osv. sånt som lätt händer.

tränade ben som ett as idag, fick lyfta benen för hand uppför trappen (när ingen såg såklart) att ställa sig på crosstrainern efter det var ju bara att glömma. nej nu ska jag steka lite lax o grönsaker. haadee!

tro det eller ej

men mysan hittade en kurs med platser kvar som faktiskt lät lite kul, arbets- och idrottsfysiologi, 2 timmar en gång i veckan, 7.5 hp och bara under hösten. kommer inte ihåg vad som ingick men det lät spännande.
tills jag insåg att det är 2 timmar på dagtid, och jag hoppas ju faktiskt på att få ett jobb i år. och att det är kursstart typ nästa vecka, och papper och post till csn och slut på aktivitetsstödet från fk passerade revy framför mina ögon och nej jag skiter i det. ska försöka komma ihåg det till nästa höst iaf :)

en dag som alla andra

varit på den "veckliga" af-träffen, hittade inga roliga jobb whatsoever, utom ett event i oktober som behövde 20 pers, bla bartenders i 10 dagar. lät skitkul tyckte jag och har planerat in att vara mitt "most awesomly jag" på rekryteringsträffen på fredag. men frågan är: vad är det för "hästevent med 15 000 besökare i skrylle?!" vad har jag missat? är det nåt i samband med breeders? datumen låter bekanta men 15 000 besökare borde man väl ha hört om? vavavavavava??

hursom, gick (nej cyklade i sjukaste motvinden ever) till gymmet för att kötta crosstrainern, men den köttade nog mig, bangade ur efter 20 min eftersom jag var waaay beyond frukost-time och kände mig ganska ofokuserad och svimmelkantig. svettigt var det iaf. ska ju gå en timme i em så jag tar igen det då. -funderade lite och kom fram till att om jag nu inte lyckas bli precis så tight som jag måste för parisresan nästa september så ska jag nog ge mig själv den där tatueringen som jag har tänkt på så länge. för nåt måste det ju hinna hända på ett år? 

fick lite oväntade cash av papi så jag ska nog nästan ta o skämma bort mig med en tusing på nya träningskläder :)


http://www.casallstore.com/

typ nåt sånt här. skulle eg behöva ett par skor också men av princip vägrar jag köpa ett par själv då jag blev lovad ett par i julklapp, men det verkar vara nya grejen, lova bort nåt och skit sen i det. så efter jul får det bli isf.

se på fan!

6 ½ kg ner och nu går smaljeansen på! fast det behövs nog några kg till för att dom ska sitta perfa, men det kommer :)


ok nu dietar vi!

nej förlåt vi byter livsstil. jag tränar en massa (fast just den här veckan blir det mest promenader) och äter hälsosam mat och fastar 16 timmar/dygn. det borde väl sätta fart på vågen (åt rätt håll såklart) kan man tycka.
slog förresten vad igår (skriver det överallt så det verkligen gäller) är jag supertight om ett år så blire en till parisresa :) haha vilken man jag har va?

hund verkar det inte bli snart iaf, lagen om allts jävlighet har sett till att det verkligen inte går att ordna skjuts ner till han. lite småtråkigt, speciellt som man snart har missat alla veckorna man har på sig att släpa runt en liten tuss i koppel, klart att den inte blir vuxen på en dag men valpveckorna har ju sin charm dom med.

jaja hursom så gör jag fortfarande inget vettigt om dagarna. nej verkligen ingenting, utom att träna då.
-fan nu kom jag på att jag fortfarande inte har betalat gymkortet. dåligt my.

axeln är ganska bra iaf, man får tvångs-leda-upp den först så fungerar den alldeles utmärkt!

anyways så ska jag lyssna på lite mer mysmusik och sen ska jag ner och försöka stänga huven på skodafan, kolla luften på reservhjulet som fortfarande sitter på och sen hämta en sliten grabb, hoppas han har ngr cigg kvar för jag är nog på ett ganska påfrestande humör idag:P





RSS 2.0