back on track

nuså! att ett gympass kan få en på så bra humör! nu skulle det ha legat en massa bra musik här men blogg.se är upptaget med censurerade aktiviteter så det går inte. hursomhelst jag har köttat armar, solat, varit ute med hunden och nu ska jag åka till nova, byta hundens julklapp och sen jobba kväll. det sistnämnda är väl inte superexciting men det kan jag ta. det är chillerillpass resten av veckan och sen är det nyår! då ska vi bara vara lediga med stort L, äta god mat och bli riktigt onyktra!

häppåre!

matbakfylla!

fy fan vad dåligt jag mår, har ätit och ätit två dar i sträck nu känns det som. har haft en mysig jul iaf, med en massa bra julisar och god mat, men nu får det bli ordning, åtminstone fram till nyår, sen blire garanterat 100% beach 2011.
har nog lyckats dra på mig mannens förkylning också, ont i huvudet och ont i varenda muskel, känns som att det här blir kul! skulle ha gjort en massa nyttigt idag men jag har inte gjort ett piss av det. jo gått ut med hunden har jag gjort iaf, men varken gymmet eller solariet har förärats ett besök, skandal! nu ska jag snart ta bussen ut till stallet och sen blire ett bad när jag kommer hem :)

halledudane då!

jättelänge sen jag skrev, jag vet, men jag jobbar och har faktiskt ett liv också.

jag har fixat alla julklappar, pysslat lite lite med hästarna, inridningsprojektet går långsamt men bra, har bara hunnit med henne fem gånger men kan nog sitta på henne imorn. snell häst! dom andra vill jag bara bli av med.

hunden mår bra, tror jag, han har jagat sin egen svans den senaste kvarten (?), det är svinkallt och jättejättefint i lund. har jag sagt att jag älskar kall snö? börjar faktiskt tycka om mina halvtimmespromenader i kylan till jobbet också. idag har jag jobbat, julhandlat (eller även lagt typ alla mina matpengar för den här månaden på mat för en dag), tränat och promenerat ner till domkyrkan o köpt en gran, det är alltid samma bra idé att bära hem den själva, och alltid lika jävla jobbigt att släpa hem den. men nu är den hemma iaf.

julkänslan då? har inte riktigt infunnit sig än, och särskilt mycket energi har inte lagts på julisarna heller, jag börjar väl bli för gammal jag vet inte. men mat ska jag äta iallafall, matkoma 5.0!

nej nu ska jag väl äta middag snart så hunden kan få komma ut på sin långtur snart. lyxade till det med köpemaud idag, bönsallad, bulgur och kycklingspett! fett näääjs!  imorn ska det ridas, tränas, solas och jobbas, stängning dan innan jul och sen jobbar jag jul o juldan, bara till lunch men ändå :/

viiilodag!

jobbade imorse och sen cyklade jag hem och röjde ut en massa skräp till förrådet och tog med julpyntet tillbaka. hade eg tänkt gå till gymmet men jag gjorde nån sorts rumänska dödslyft igår så jag har sån jävulsk träningsvärk i benen så jag kan inte gå. så det blev vilodag istället. skönt.

igår fyllde jag ju år ja, det blev mat mat o mat, häng med min bästa man hela dagen och lite slagsmål med moster på kvällen :) guuuutt!

snart snart äre jul och jag har nästan koll på julisarna, ska jobba en massa o sen blir det förhoppningsvis lugnt ett tag efter nyår. skönt som faen.

nu ska jag skriva en julklappslista, och spara den, på datorn. ja herregud jag blev visst gammal igår.

va ere för dag idag?

det är inte bara mysans födelesdag. det är massive ätardag. inget kaloriräknande, frulle på sköna bönor, fika hos mormor och sen middag på vespa. såååå nice!

från imorn har jag lovat mig själv en shape up på disciplinen, mätning nästa vecka!

men innan allt tjockande ska vi gå till gymmet, ben idag, tagga 1000!


hejhoppilingonskogen

ja vad händer? det verkar bli veckouppdateringar här nuförtiden. jag har för mig att jag har gjort den del kul sen sist, men jag kommer inte ihåg så särskilt mycket. vi byggde en fruktavdelning på två dagar, jobbade 14 timmar i tisdags, men vi hann klart! hade öppning i torsdags och sen dess rullar det, mycket att göra och man hinner verkligen inte med alls så mycket som man skulle behöva. har varit i stallet typ två gånger, idag var dt faktiskt ganska behagligt, inte för kallt, unghästen var snäll även med sadel på och gullan fick galoppera i snön. tur att dte är kul nån gång iaf :)

har jobbat lite idag med, sen gick jag hem och fick nybakta lussebullar med mandelmassa och glögg, sen var det 80års firande för lilla mormis på grand. ett total waste att välja det dyraste stället i stan, maten var jättefin, men inget jag hade beställt in själv om jag fick välja, och speciellt inte för det priset. nu är jag ruinerad, sorry guys, inga julisar i år. tur att det är min tur att bli bjuden på tisdag ;)

julklappar förresten. har verkligen inte köpt en enda. panik. när ska jag hinna göra det mellan jobb, gym, hund o stall? får tänka ut en lista på mina pw´s mellan hemma o jobbet o ta en superspeedrunda en dag. nej det här duger inte. nu ska jag gå o lägga mig o sova som en gris i minst 12 timmar. japp, imorn är jag ledig och ska inte göra nånting (utom att gå till gymmet såklart, taggataggataggataggatagga) gnatt


stressstress

jag har en massa kul att skriva, men ingen tid till det, så det får vänta tills typ ikväll. puss påre!

RSS 2.0