ujuj vad fort det går!

körde 940 igår till tävlingen och vilken slitvarg det är alltså! 33 000 mil och drar tungt släp som ingenting! kan inte hjälpa det men jag tycker om dom lite ändå.

hursomhelst, idag har vi varit och storhandlat till vårt nya hälsosamma tighta liv, sjukt mycket mat! hela frysen är typ fylld med kött, kött o kött, och en del grönsaker. det ska bli spännande.
noterade i fredags att jag numera kommer i tight-jeansen och kan andas och röra mig helt normalt, vilket framsteg! har nog ett par diesel liggande som är ännu en storlek mindre, dom blir nästa mål!

fredag

varför känns det som att det går fortast att bygga benmuskler?! får jämt o ständigt träningsvärk i låren o vaderna, men aldrig i "junket i trunken" trots djupa knäböj osv osv, jag får aldrig sånhär träningsvärk i överkroppen? låren behöver ju inte bli större än va de är.

jaja hursom så var jag hos naprapaten igår, hon tryckte sönder mina stackars muskler i axeln och skuldran eftersom dom var ihopdragna som en golfboll, jag dog flera gånger om, men det var det nog värt, för nu kan jag röra axeln nästan helt ohindrat (eller heter det obehindrat?) på kvällen igår var mannen(/mongot för er som undrar vem mannen är) på pt-möte i ystad och då fick chauffören roa sig själv, i två timmar, i ystad. jag gick i 1½ timme. det var ju iofs hurtigt!

imorse var jag på ännu en intervju som nog gick riktigt bra, sen pös jag till gymmet och nu ska jag gå ut och gå. dvs om mina stackars ben ens orkar ta mig nerför trapporna.

tänkte förresten bli en sån där dietare. men om jag ska klara mig på så lite mat så måste jag nog inhandla fettförbrännare (mest för att effektivisera proscessen) och proteinpulver. jag vet jag vet, jag skyller alla konstiga ideér på mannen.

jaha och vad händer idag då?

mamis bil rasade imorse, så nu kommer jag inte iväg på ngr tävlingar. glömde gymkortet, låset o gymskorna i skodan imorse. var hos naprapaten nyss och hon typ dödade min stackars axel på alla möjliga sätt.

jaja det får bli dubbla powerwalks idag istället, solen skiner ju iaf :)

tidsoptimist? tidspessimist?

varför kommer man alltid i alldeles för god tid när man planerar både trafikstocknings o kaos? tog bara 20 min att ta sig in i malmö city fast jag hade ränkat med minst 40. (dock inte en piss i havet mot rekordet på 4 minuter med räkan)
åå vad jag saknar min lilla bil!
varje dag tänker jag på hur mycket roligare det hade varit att pendla 8 mil om dan i den än skodalådan. och vad mycket fortare det hade gått. nu har jag passerat kärringstadiet och hamnat i komastadiet (där man inte ens är motiverad nog till att hålla hastigheten utan ligger 10 under.) å vad mycket roligt och dumt och livsfarligt vi upplevde tillsammans. tänk vad mycket jag hade missat utan min pimpade räser, en ganska trevlig man i flaggstångsformat tex (haha nej inga såna referenser).

fast sen kommer jag alltid på att jag hade behövt restaurera den för 15000 (iofs samma jag betalade för skodan), att jag var så trött på att alla växlingar satt men bilen gick inte snabbare än max ändå,  och att jag antagligen hade stått och gråtit över de spacklade sidokjolarna i flisor när jag hade kört över farthindret som tom skodan skrapade i igår. med han gör sånt inte så mycket, lite skrap här, en buckla där, inga fina fälgar att vara rädd om, det gör ingenting om man hamnar brevid vägen när man leker grusrally över revingehed...

men jag saknar han lite ändå.
nog om bilar nu, jag var på intervju för ett roligt jobb (jobb2), men som inte ger så många vuxenpoäng (såsom i framtid, tider och lämplighet). och på fredag ska jag på annan intervju (jobb1) för andra gången. det passar sig så mycket bättre. jaja vi får väl se vad som händer.

t-t-t-t-taaasty!!

eller? dagens lunch bestod av en knäckemacka med keso, en halv burk lättkvarg med flädersaft light o axa´s sportmüsli. nejmen det var helt ok, men mamis korv stoganoff var rätt lockande ändå. men nu ska det bli ordnung! förlåt alla ni som inte kunde bry er midre om vad jag äter och vad jag gjorde på gymmet, men wellgoddamnbloggen som förut var ganska underhållande får nu bli nån sorts vardags/träningsblogg så jag kanske kan lyckas hålla reda på vad jag gör om dagarna. mitt minne är ju inte i klass med en normal 23-årings längre. det kanske dog av alla alkohol-ångor i baren i norge?

nåja hursom idag har jag ridit, gått på promenad i skogen och nu ska jag iväg och förhoppningsvis inte villa bort mig i malmö. intervju står på schemat. det kan bli spännande, jag får väl avge en rapport ikväll, eller innan gymmet kanske. överkropp idag!

hurtbulle där!

5 km på crosstrainern på gymmet, sen 4 km promenad, och tillochmed 6 minuters springande! har inte sprungit frivilligt sen jag vet inte när. duvet korta stabbiga ridben är inge kul att springa med, speciellt inte om man heter my och är ganska bekväm av sig. men jag sprang iaf!

beach 2011 känns inte helt omöjlig faktiskt




så här mycket...

.. har jag inte shoppat sen i julas tror jag, och det sorgliga är att inget av det var till mig. vad hände? jo snål-my tog över.

hursom så köpte jag en bur, en liten hundsäng, två matskålar, lite leksaker, ett "baby"koppel, och de obligatoriska bajspåsarna. ljusblåa. awesome.

känns som att det går åt nåt håll iaf på jobbfronten, väntar på svar från ett ställe, o ska på intervju på ett annat imorn. frågan är om jag är helt 100 sugen på ett bartenderjobb på heltid? jaja vi får väl se vad som händer. cash is king vettni. om ett år eller 100 så har man kanske råd med en sån här




bissybee

stalelt imorse, åkte förbi och shoppade ett lager av kesella och keso, hem till lound för frulle, vidare till veckans af, direkt från af till gymmet, svettades ett helt akvarium, och nu är jag hemma, ska precis om fem minuter leta mig ut till en djurshop i kävlinge. sounds exciting huh?

det blir en baby!

nej inget sånt där skrikande dreglande knyte!



det blir en alfred! vad roligt vi ska ha, hela familjen mongo!

hejhejbloggen!

här i skåne händer det inte mycket. jag tränar (överkropp+ fem km igår och 7 km idag) och gör inte så mkt mer, minglar, dricker kaffe och svettas. ja varför kan det inte bli lite svalt? bara varmt varmt o varmt. jo förresten i tisdags gick jag loss på schampoo osv på öb, tittade på fina soffor och inredde min låtsas-lägenhet, köpte en cosmo och lunchade alldeles själv i ystad, allt medans mannen var på sitt första bli-super-tight-möte.

ingen ångest där inte. ingen alls. jag är helt nöjd med mig själv och mitt vinterfodrade jag och kommer fortfarande vara det även när jag själv står för hela "lite-extra-procenten" av oss två i hushållet. awesome


ikväll blire iallafall grönsaker och kvarg-dipp med fun-light saft som fyllematrial, det är väl tur att man kan vara lite nyttig ibland?

haha love låten o jag vill se hela videon!




kaos o kaos

skulle på arbetsintervju imorse, klockan nio, kommer ut, ser att det pissregnar o går upp igen o hämtar ett paraply. sätter mig på cykeln och inser att fan jag har inte flyttat på bilen, och 400 spänn i böter vill jag inte ha just nu, så då slänger jag cykeln i buskarna, springer till bilen, hämtar mynt o stoppar i maskinen. tror du jag får nån jävla biljett!? klart inte, överväger alternativet att ta bilen till af men inser att det tar dubbelt så lång tid som att cykla. 10 min kvar. hittar en penna o en servett i bilen och skriver med stora bokstäver att maskinfan är trasig. kastar mig på cykeln igen och susar ner med ett trasigt klarblått paraply över huvudet, ramlar in på af fem i nio och klarade intervjun alldeles galant (tror jag åtminstone)

sen har jag firat mamis namnsdag, åkt på shoppingtur med henne, gått ut med hundarna och fick upp sån fart med dom att vi tillomed hann gå 4 km, det var den halvdana konditionsträningen för dan.

nu ska jag snart till stallet, borde eg åka nu, för jag har insläppet, men jag ska inte åka hem förrän halv 9 :S hoppas ingen blir sur på att dom får vara ute länge iaf... tjippohaj!

i helgen har jag..

  • roadtrippat 60 mil enkel väg med ett mongo i passagerarsätet som tröttnade efter en kvart i bilen. kul sällskap!
  • varit på bröllop i smedjebacken, sjukt kul!
  • ätit hamburgare tre dar i rad
  • har trots all tjockis-mat "bara" gått upp ett halvt kilo sen i fredags (?)
  • blivit nerbrottad mitt på gatan mitt i natten (helt sant! jag lovar!)
  • svettats som en liten gris trots att vi var i norrland
  • roadtrippat hela vägen tillbaka med samma mongo brevid mig. awesome!

ni ska få en mer utförlig rapport, men först ska jag hålla uppe tjock-mats-trenden(mats som i mat, inte mats) och äta pizza. lovely!


ojoj vilken dag!

en massa o göra! nä eg inte, men jag måste bara ta tag i det istället för att sitta o slösurfa på fb. tex som att gå till gymmet. 5 kg ner nu!


idag har min grabb bara pluspoäng eller vad?

- nä fjönten nu sover vi.

-du är ju måttanpassad till diskhon!

och klockan är bara halv 8, det kommer säkert några fler

en möhippa! bildblogg i size huuuuge!

ja lilla frida ska ju gå och gifta sig (det var väl aldrig nån som tvivlade på att hon skulle vara en av de första?:P) och då var det ju tvunget med en möhippa. s anordnade och fick ihop en riktig plan och hela tio pers som ville komma, inklusive e, e o j från strömsholm back in the days, allas våra bästa lekkamrater!

så, jag bokade ett sånt där billigt tåg som tar flera evigheter på sig (totalt 9 timmar) och åkte upp till s förra helgen. blev hämtad i regnet på kolbäcks station av s o e, vilken nostalgitripp! hem till s och knoppa, eller mer prat än sov blev det nog ;) upp tidigt på lördan o så bar det av till sme´backn! (smedjebacken på svenska) gathering hos fridas päron och sen åkte vi ner för champagnefrulle! frida var måttligt förvånad, haha, hade inte anat nånting!



efter frullen tog vi våra nyktra chaufförer och gav oss av till metropolen kupolen i borlänge, där första uppdraget var att klippa tvättråd från random grabbars kallingar. förnedringstv på nivå! men jag måste säga att borlänge-killarna var dåliga på att bjuda till, ett misstänkt högt antal hade inga kallingar på sig alls? euu.

nästa mission var att bjussa folk på godis



sen sklle det samlas äktenskapsråd, "gift dig inte!" och "visa vem som bestämmer!" var det enda männen kunde dela med sig av. knappt förvånande.



jaqqe i gammal god form :P



sen blev det lunch på närmsta pizzahak, här är väl halva gänget, kolla frida! hon lär sig!



sen bar det av vidare mot ice äventyrscentrum, bullride stod först på schemat, jag var typ sämst deluxe tack vare min underbara axel, trots att jag hade tänkt vara bäst, jag har ju faktiskt min erfarenhet på sånt, men nejnej, det får bli nästa gång.



nästa gren var sumobrottning, kass-axel-my avstod och stod för fotograferandet ist.

sen var det laserdome, aldrig provat förr, och där mina vänner, där var jag bäääääääst! ok, frida vann första rundan, men jag var tvåa och vann de andra två omgångarna, up yours!! kameran måste ha försvunnit för sen blev det inga fler bilder, kan ha berott på att nästa punkt var relax. alternativen var svinvarm jacuzzi eller tokvarm bastu, var var isvaken?! det var nice iaf, utom att den lilla fyllan man hade hunnit jobba upp inne på kupolen var nu som bortsvettad.
sen var det tacobuffe (eller ja helt vanlig taco) och sen bar det av in till stan! fortfarande ganska tidigt så det blev bag-in-box i en park medans frida lekta charader



frida gör en jaqqe?

sen försvann kameran totalt och alla bevis är som bortblåsta. vi gick till en bar och tog några drinkar, jag skulle tvunget ha en boston ice tea och bruden i baren fattade inte nånting. efter ett recept på ett kvitto fick jag min magiska trolldryck och betalade glatt 169 jävla spänn för den, men den var god iaf.



när klockan hade slagit tid gick vi rakt över gatan och in på s2, tog 2 shots var och dansade hela natten lång, hade sån brutal träningsvärk dan efter! vid ett blev vi gamlingar trötta så vi gick till donken och inväntade taxin hem. 2 cheesburgare senare sov vi allihop i bilen glada och nöjda. en awesome hippa helt enkelt!

dan efter var iallafall jag rätt sliten, fick nog i mig lite för mycket snyltdricka. frukost med frida o mats och sen bar det av tillbaka till köping. väl där gjorde vi ingenting, ingenting o ingenting, jo, vi var påväg ut o rida, men då började det ösregna. haha lucky! tittade på film och blev lite kär i en grabb som hette carl-hugo



sööööt!

måndag morgon 0545 satt jag på tåget hemåt igen. fick vara utan frukost eftersom ingenting i norrköping öppnade innan 9, om man inte ville springa 2 km i hällregn. död. nej så det blev en sub o en latte i lund istället.

det var den helgen, ganska uppiggande måste jag ju säga!

tjo här var det längesen man var!

from imorn ska det bli ordning igen, både med blogg, gymmande och mat.
det har väl inte hänt så väldans mycket, jo för tusan, jag har ju varit på möhippa! blir ett ingående inlägg med bilder imorn om det :P


RSS 2.0