ja vad händer här då?

ja allt möjligt, jobbade som ett as förra veckan, nja runt 50-60 timmar är väl inte så mkt eg men för en soffliggare som jag är det en galen jävla omställning, speciellt med pass som slutar halv 4 på morgonen. men det var kul att stå i baren igen, även om det inte var så avancerat, däremot gick det ju inte så bra med dietandet när all mat och alla kakor var gratis. men jag lyckades iaf ta mig till gymmet 6 dar så det väger väl upp lite. träffade en del bekanta där i en bar i flyinge, det avr najs det :)

det riktiga jobbet ja, det går bra det med, men det hade varit skönt om det blev v 48 nu så jag slipper allt hattande o körande. vore skönt om nån kom o köpte bilen också för den delen, eller först ska väl en annons ut, men sen får han gärna försvinna så fort det går.

hästeriandet är så sjukt tråkigt så det finns inte. omotiverande, jobbigt, en jävla snigel i ögat. jag är så trött på det och skulle helst bara kasta ut alla hundra kilo ridkläder jag har och sluta imorn. men det går ju inte. blääää

jaja det är ju några ljuspunkter (tävlingar) kvar av säsongen, sen får vi väl se.

nu äre grannfejden på tv- varför är det alltid skåningar?! och sen är det greys! och snart är det fredag hörrni! ledig hela dan, hästarna på morgonen, gymmet på dan och sen personalgille på kvällen! whoppsi!


den som gapar efter mycket..

jobb o jobb o jobb. kom hem från jobbet 12, åt frukost, gick till gymmet, kom hem, åt lite gröt, nu ska jag ta en powernap innan hunden ska ut o sen åker jag till nästa jobb. kommer hem efter midnatt. 2 jobb imorn igen. som sagt, hejhej vi hörs över en pizza på söndag.

how freakin awesome!

har jobbat och gymmat idag, ätit riktigt nyttigt men ändå rätt lite och är ändå inte hungrig :) toppen!
imorn är det kickoff på jobbet och sen onsdag o framåt blire en massa massa o göra med jobb på både dagtid o kvälls/nattetid. så då blir det nog om möjligt ännu sämre uppdateringar här än vanligt. på söndag planerar jag att vara helt utslagen och kanske kanske gå lös på en pizza, aa d lät najs, så får det nog bli. :P har förresten hittat heaven på http://www.matdagboken.se/, toppen!

hmm, ja har man inget annat så..


scho bre"!

aa maddafakka vad hurtig jag är! har "jobbat", varit ute med hunden, handlat mat till ikväll, preppat den maten som går att preppa, tvättar en jävulsk hög med kläder och när j kommer hem ska vi gå och leka på gymmet :) sen blire som sagt finmiddag ikväll, dock en rätt nyttig sådan, köttfärsbiffar, potatis, kesella/dijon-sås, feta (light såklart)- och tomat sallad och till efterrätt blire honungsrostade fiberhavregryn med vaniljkesella och frysta bär. fy fan ibland blir jag imponerad av mig själv.

i helgen ska jag ta mig en fett välförtjänt sovmorgon, tävla och sen.. tja, inget mer.
min klädsituation börjar förresten bli en aning katastrofal. jag har verkligen inga jeans som passar. alla är för stora, tillomed dom som jag inte ens fick på mig förut. inget gott som inte för nåt ont med sig?!




-10 och kött fifan

hej vad det går! gymmade bara 3 dar förra veckan men det gick ju ändå. i helgen har vi packat och flyttat grejer och varit på släktkalas. helt okej, rätt skönt faktiskt. idag har jag fått helt galet mycket gjort! gick upp kvart över fem imorse och packade in hund, kläder, skor och växter och körde hem till lund. packade upp allt igen och plockade undan det sista, drack en kopp kaffe och lämnade hunden på dagis (hos mormor).

sen körde jag till jobbet, ja jobbet, asnajs, var bara intro idag men det kan nog bli kul, butiken var fin iaf :) sen åkte jag hem, åt en banan och gick till gymmet, 30 min crosstrainer och lite mag-plågeri. fortfarande träningsvärk i roompan sen knäböjen i fredags, mysigt!

hämtade bushunden som inte har gjort annat än lekt hela dan och hämtade mamis bil och släpet. vilken trevlig bil alltså! om jag blir panchis och behöver en kombi ska jag ha en sån (eller så är jag bara så exalterad pga den extrema avsaknaden av finesser och komfort i skodan). sen har vi packat lite till och nu är jag trööött! ska upp halv 6 imorn och jobba 7-16= dödardag för en sån luddpillare som mig! fullt ös hela veckan med tävling på lör som avslut så jag lär ju vara rätt sliten på söndag.

nej gnatt med er förfan


kött fifaaaan

nu är mysan frisk igen! började dan med en långpromenad med hundarna, en chillerill lunch och sen åkte vi occh hämtade mamms nya bil, en v50 d4 (gamla d5) -11, en av de första av nya modellen, alldeles perfekt för sitt ändamål, skönt att hon blev av med den gamla mercan innan den rasade helt. ja sen kom vi hem och typ hela dan hade gått, sen pös jag faktiskt iväg till gymmet. asnajs! tänkte bara köra hälften men jag hade så bra fart så det blev ett helt arm-axel-pass. riktigt skönt faktiskt. imorn blire stallet, gymmet och ett möte om jobbet under breeders. jättekul!


dödssjuk!

nja inte riktigt, eller igår var jag nog det. eg är det bara en helt vanlig förkylning, men sen så boxades jag i söndags och sen var det kört, en vanlig förkylningsrunda kan jag ta, men jag får ju så jääävluskt ont i käkarna. inte ok. tänkte nog träna imorn iaf, lite styrketräning kan ju inte vara så farligt?

annars då? det händer väl inte så mycket, jag o alfons håller varandra sällskap, ibland går han bananas och tuggar sönder allt i hans väg, som en liten mean machine, men annars är han ganska duktig :)




vägdag!

haha nej vägningsdag kanske. iaf, inte ett skit skillnad sen förra veckan, men jag är glad ändå, klarade 30 kg 12x3 i djupa knäböj, typ död mysan! tur att det är nerförslut nästan hela vägen hem från gymmet.

hetsåt en halv bukr kesella, lämnade hunden på dagis hos mormor och åkte ut till roslövsholm för o hjälpa till på fullblodsauktion. kallt om tårna men jag tjänade lite cash till fikan imorn :) nära att jag fyndade mig en häst själv, galoppfolket ville tydligen inte ha såna modeller som jag ville ha, så jag hade kunnat komma hem med en åring för 10 000. ingenting ju!

körde hem, tömde kesellaburken, hämtade hunden o mannen på respektives dagis och gick en sväng medans mannen blev rastad. uuöööö vad den halvtimmen kändes i benen!

nu äre fredag och jag gör absolut ingenting, fast det är rätt skönt, har lyckats hålla mig till kyckling o ris (sparar moffet till nästa fredag) och ska upp tidigt imorn. rida, fika med emelie d, kanske träna lite, rensa lite hemma i lund och sen äre ju 6timmars-sändning från vm!





langar lite schööningmucixx såhär 2039 den 1 oktober (nu äre snart kanelbullens dag! en dag bäddad för fusk!)

RSS 2.0