å fy fan!



http://www.blocket.se/goteborg/Smart_fortwo_GSXR_1000__Hojsmotor___extreem_p_25153931.htm?ca=23_10&w=0&last=1

den vill jag ha!!

hej hopp

jag äter havrekakor (ja den nyttiger sorten) och tittar på hipp hipp hora.

hur kul kan man ha en onsdagskväll? tjoho!

har bokat biobiljetter till lördag också, ja det blir avatar igen, måste ju se början också! och ja dom fula 3d-glajjorna ska på igen. och den här gången vet jag var vi ska :P vill ha fredag nu!!

duktig my!

igår sa jag officiellt upp mig den 19e mars

har skrivit om mitt cv och ett mail, så nu är det bara att skicka ansökningarna till i sommar, men januari känns fan lite tidigt, gör det inte det? vänta till mitten på feb så papprena inte bara blir bortglömda?

sen var det nåt mer nödvändigt jag hade gjort.. hmm vad var det? jaja jag HAR kommit ihåg allt jag skulle idag iaf =)

en onsdag

som alla andra, jag är leeedig! vet inte riktigt vad som är så kul med det eftersom jag inte har ngt att göra o kommer aldrig aldrig somna imorn bitti.





nej mot gymmet!

vilken konstig början på veckan det blev?

ja, blev väckt av att papps ringde men trodde att det var väckarklockan så jag tryckte bort honom. oops! gick till gymmet, hem och duschade, noterade att köket såg ut som ett helvete men sket fullständigt i det, eftersom jag inte har varit där på tre dar. åkte ner till skattetaten i god tid (tyckte jag) eftersom jag skulle köra till jobbet kvart i tre (tre är det knökstopp och det tar tre kvart extra att komma ut ur stan) så var jag där två, eller där och där, först skulle jag parkera, hittade ett p-hus, men hittade inte ut ur det, en kvart senare på skattetaten var det 80 nummer före mig i kön, och jag insåg att jag definitivt inte skulle hinna, så jag gick igen. hittade inte in i det jävla p-huset, så en vakt som såg mig irra runt på övervakningskamerorna kom och visade vart jag skulle. 24 spänn för ingenting.

åkte till jobbet, 600 pers som skulle åka hem med bussar som kom 45 min efter middagen, grejen var den att medans de andra tre fixade med apertifen till de 600 så kom alla och då menar jag ALLA gäster ner till mig i baren, det var lite mkt att göra där ett tag. sen gick dom till middagen, som blev försenad i en sisådär 45 min, så från kl 18 till stängning gjorde vi absolut ingenting. kul dag.

imorn var jag tydligen inte alls ledig, så jag får fixa cv o jobbsökande på ons ist. men jag ska! sen är det bara torsdagen kvar och sen är det fredag! det gillas =)

jo skatten ja, fixade ju aldrig det där med skattekortet, så jag fick gå till ekonomi och be att få jan. lönen med februari-lönen. hur fan jag ska klara mig en månad till på december(tväveckors)-lönen vette fan, men det ska nog gå. allt för att slippa det där 50% avdraget!

nej gnatt på er

jahaja

sitter här i soffan och är tokpigg. och lite arg på geab. "råkade ju ha sönder min telefon och fick tillbaka den med bytt skärm o allt, insåg nu att den inte reagerar på minneskortet, aka jag får varken in eller ut ngr bilder. och man får typ använda fingervåld för att få upp linsskyddet på kameran. fakk. då vet jag var jag ska fredagen den 19e feb när jag kliver av tåget på lund c, först polisen o hämta det nya passet och sen raka vägen och lämna in telefonfan igen.  



söööndag

fick sova heela 5½ timme imorse yay! har enbart degat bort resten av dan, och imorn är det måndag igen. måste ner till det dära jävla skattetaten innan jobbet o fråga var mitt skattekort har tagit vägen, får jag inget där så får jag be om o få januarilönen sen med februarilönen. tjoho, det kan bli kul!




snålnorge

på julborden i december hade vi 309 000 på en kväll, på 13 bartenders, idag var vi 7 st, o sålde för 250 000, ganska bra va? och kan du gissa hur mkt vi fick i dricks? hela 79 spänn! helt otroligt, snåla jävlar, å andra sidan fick jag 6 timmars övertid med dubbelt betalt. kanske väger upp den obefintliga dricksen lite iaf.
nej nu är det knoppingtime! gnatt på er

men vad fan!

råkade splatta ner halva ärmen på min jacka med bensin efter ett mindre missöde på macken, när jag svängde in till jobbet var det lite halt så fronten satte sig i en snöhög, jaja, en succékväll på 11 timmar och 40 000 på två pers senare åkte jag hem ganska nöjd ändå. kommer  hem och hundar som skäller överallt, ja moster är här, och vad hittar jag på köksbänken idag då? -my kan du gå ut med hundarna? så jävla väntat, när dom visste att jag gick o la mig kl 6 o skulle till jobbet innan 2. och dom kommer garanterat lämna pepper här efter helgen, men jag vägrar, jag hinner inte, vill inte o tänker inte offra mitt gymmande för 560 spänn i månaden för att gå ut med hans hund.

människor alltså.


hejhej

bläh. tokförkyld är jag. inget gymmande idag heller.

13½ timme igår, och jag beter mig så himla konstigt? jättearg på allt och otrevlig mot alla. inge kul alls, lite hemlängtan kanske?

ja vad ska jag göra idag då? vet inte, ladda hem mer musik, köpa mat (mjölk, juice, keso o kalkon, årets mat) tvätta lite kläder. tråååk.

fan han sjunger ju förjävligt men bara lyssna på den


jaja jag ÄR lat och utan nån tillstymmelse till självdisciplin

update från bacardifesten kommer så snart jag fått tag i bilderna :P

kom hem från jobbet kl fem imorse. mellan 8-10 skulle det komma nån elektriker som skull kolla nåt. fine jag kan ju gå o lägga mig sen tänkte jag. visst, han skulle kolla alla uttag, visa o förklara alla faror som fanns, förklara vad en jordfelsbrytare är (nämen vad kan det vara? en sån har jag väl aldrig sett?)tog en frickin halvtimme. sen gick jag o la mig igen men kunde inte somna med totalångesten om jag skulle gå till gymmet eller inte. måste åka till jobbet 1400 sharp, det hade betytt fem timmars sömn, tokgym o sen köra direkt.

nä jag orkade inte, det blir väl en 12timmarsdag på jobbet som träning ist.

men imorn är jag ledig! då ska jag kanske kunna få ihop ett ordentilgt inlägg =)



lite skrattyoga såhär på morgonen? I'm happy, I'm alive


?

jag fattar ingenting, vilket trassel det blev. fan

jag har nog världens bästa syster

hoppas bara att den inte försvinner på bali.

http://duvetmala.blogg.se

veckans/årets/århundradets citat

- gillar du också kuk?
- ja men jag har en egen!... eller fan, jag har en reserverad!.. eller vänta, jag håller mig till en!

förlåt jocke, det var inte allvar i situationen, men det var nog det rolligaste jag har sagt på länge!

så coolt!




anyways, sista jobbdan den här veckan, imorn bjussar bacardi på fest för alla som var med i mysteryshoppper-tävlingen, yay!

måndag tisdag onsdag

jag jobbar och gymmar som vanligt, fyllon bråkar med mig och det är kallt ute. jag lackar på min roomie som kör den andra skärbrädan i diskmaskinen så den spricker. så jävla korkat. jag stör mig lite på att roomiens tjej sprider ut sina grejer överallt. jag kan hålla mina prylar i mitt rum, det gör jag redan, för resten av lägenheten är full med skräp, men i badrummet vill jag iaf kunna ha mina grejer på min hylla. ska jag behöva dela med mig av min enda egna plats utanför mitt rum? kalla mig småsint men kollektivboende kan jag, och bara alla håller sina saker på sin plats så funkar det alldeles utmärkt. skönt att det bara är till mars iaf.


happ


har man huvudet under armen så har man ;)

haha fast nu var det ju inte jag den här gången :P

men först backar vi några dagar, jag har jobbat, gymmat, jobbat och bråkat med fyllon. han som höll i sig i baren för att kunna stå upp köpte två öl, slog ut den ena och tyckte att jag skulle ge honom en ny gratis. idiot tänkte jag och sa att han inte fick det. tills hans kompis kom och började skrika, då lackade jag och skrek tillbaka. när dom väl gav sig och skulle betala hade jag redan tappat upp en ny åt dom, kunden har ju alltid rätt. sen sa jag till dom att gå, för här fick dom inte köpa nåt mer iaf. jävla nötter.

nåja idag skulle jag och ida gå på bio, se avatar eftersom alla har sett den, då måste man ju nästan se den. vi möttes på stan, gick till stället där dom hade "sviingod kycklingsoppa", tog en kaffe och gick till bion, gick in och satte oss tills det kom ett par som hade våra platser. "men ni ska ju vara på colusseum, det ligger uppe på majorstuen" till mitt försvar så var det ida som kollade var det låg, jag följde bara efter. iallafall, här sumpar vi inte 120 spänn, och filmen var ju tre timmar lång, så vi sprang till tunnelbanan, ida uppdaterade mig på början av filmen eftersom hon redan har sett den två gånger, plankade oss en station, hittade tillslut biofan och var dom där idioterna som ska in i mitten av raden när filmen redan börjat. men dit kom vi, och filmen var bra, riktigt ball faktiskt. och en gång trodde jag att jag fick ett löv i huvudet, skitläskigt det där med 3d alltså. hursom, skitbra film iaf, nu ska jag knoppa och kurera min förkylning i sömnen. gym och tidigt jobb imorn! gnatt

ÅÅÅÅÅ DONKEN!!!

jaa hörrni det här med att vända på dygnet fram o tillbaka är ett mkt spännande fenomen. iallafall om man heter my. det spelar ingen roll om jag sover 3 eller 10 timmar, så länge jag går upp samma tid som jag brukar, och det spelar ingen roll om jag äter fem mål mat om dan, om jag inte äter ungefär samma tid som jag brukar. så att gå från vanlig dagtid till nattid är knepigt som fan, har varit sjukt hungrig hela dan, och ändå har jag ätit hela dan. blä.
har nog glömt att rapportera om nyår? roadtrippade iaf upp till sthlm med jocke o malle, vi hade roligt iaf, vet inte om jocke håller med? lunchade i sthlm, tog oss till hotellet, dumpade tillslut bilen och intog rummet. finfint, om man bortser från att dubbelsängen inte satt ihop. haha några vändor på golvet blev det! på kvällen blev det lite dricka i hotellbaren, sen tuben (ja alla taxisar var upptagna) till gamla stan och nyårssupé på restaurang agaton, en liten chansning efter lite googlande och så bra det blev! skaldjurscocktail med avokado och champagneskum, grillad hälleflundra, magiskt fin oxfilé, och jorgubbspannacotta som jag inte ens orkade äta upp hälften av. gott vin sen var det komamätt deluxe! blev en lång promenad tillbaka till hotellet, ganska välbehövd, för att inte pol roger- flaskan som stod o väntade. sen en taxi tillbaka till slussen för att spana in fyrverkerierna, myysigt! sen promenerade vi tillbaka till hotellet igen, med vi menar jag en (citerar syster) "crazy motherfucker" som klargjorde för hela söder att han var skeuning och hejade på malmö iffiff. haha kul var det iaf =)

nyårsdan blev lugn som den ska vara. hotellfrulle, fika i gamla stan, promenad på söder, middag, chips och film. mysfaktor hög!
dan efter var planerad in i minsta detalj, hotellfrulle igen, lovely! åka förbi o titta på mamms o papps gamla ridskola på östermalm, oh walking down memory lane! vidare till vår lilla farmor på lidingö, ännu mer vidare till markim, fika hos annelie och mats o kinesbarnen, tittade på vårat gamla hus på avstånd och sen åkte vi ut till arlanda för att hämta papps. hej hej pappa-säg.hej-till-pojkvännen så var det avklarat med kommentaren -den här var ju fin för att vara en ford! papps bjöd på lunc på sveavägen sen lämnade vi honom och åkte tillbaka neråt i landet igen. tog lite längre tid ner pga matstopp och frusen spolarvätska som ledde till mattgrå vindruta. men hem kom vi :)

japp, det var nog nyårsrapporten det, gnatt på er, sängen får nog vänta ett tag för min del iaf :) ciaociao

blääääääääää

det är 30 minus utanför oslo, inne i stan är det bara 20 som tur är :S

ett år som inte blev som något av de andra

januari
bartenderkursen, galet roligt och lätt värt pengarna, en hel del kul fester med roliga nya människor blev det också. nog också nån sorts början på en väg ut ur hästträsket en bra väg som bara blev stadigare och stadigare. rasade motorn på min kära bil och på verkstan blev den stående.

februari
det var fint väder, mkt att göra i stallet, hästarna gick super. märkliga män och ensamåkande på fester ingick. missade den första p-husträffen för bilen var fortfarande på verkstan, men det var nån mening med det, menade spåtanten som sa en massa spännande saker, nästan allt hon sa har faktiskt hänt.

mars
började med influensa, fick tillbaka bilen i exceptionellt skick. sålde hästar för en massa pengar och fick inte ett öre själv. raggade upp körsällsap på garaget.org till mitt livs första bilträff och ödet såg till att jag hittade (eller blev hittad av) världens bästa grabb, men det tog ju ett tag att fatta det också. tävlade en massa, svinkörde ännu mer. en getaway i malmö som hade kunnat sluta så illa. men kul var det!

april
ja vad hände i april? en massa jobb, träningar, tävlingar, naprapatbesök, lite festande och vääldigt många låånga fikor (heter det så?)

maj
ovanligt många fika- och glassdejter, tävlingar, hästar, solande, bilträffar och svinkörande. en vecka som inehöll både det ena och det andra och en dansgala som vände upponer på allting. på ett bra sätt. ett riktigt bra sätt.

juni
fick en brutalt ohet bettskena som löste alla mina problem med ont i käkarna och huvudet. blev uppsagd och allt med det, packande, letande efter stallplatser, jobbletande. ja hela fadderullan. syster tog studenten och firandet planerades och avnjöts. situationen blev seriös och jag fortsatte att gilla det.

juli
packade stallet, skickade ut hästar överallt, sökte jobb, kom på den briljanta idén att jobba i norge, fick en intervju, solade och fikade. stekte lite i båstad och falsterbo, fixade seklets snyggaste bränna. desicions desicions om allt från bilen till hästen till livet.

augusti
började livet som hobbyryttare och trivdes riktigt bra med det. fick ett jobb i baren på clarion oslo airport, fick ett rum hos kusinvitamin i oslo. packade ihop mitt liv och lämpade över hästarna på mamma. ställde in bilen och fixade (fick fixat) en ful liten skoda felicia som gör sitt jobb. flyttade till oslot och började mitt nya liv med hälften av det kvar hemma i skåne. träffade en massa nytt folk och introducerade min kropp för gröt-gym-hotellmiddag-dieten. vet inte riktigt hur det har funkat ur dietsynpunkt men jag lever fortfarande iaf.

september
fortfarande i anpassningsfasen i oslo och fattade fortfarande inte logiken i när på dygnet det finns lediga p-platser i närheten. skaffade ett gymkort, tog på mig ett andra jobb som verkligen inte är nåt att hurra för men ger lite extra pengar. gillade jobbet o läget.

oktober
var hemma en vecka, myys! sen tillbaka till verkligheten i oslo, kom på logiken i parkeringsruset, gjorde en uppskattad (hoppas jag) överraskningsvisit hemma en helg. jobbade och gymmade, gymmade och jobbade.

november
sålde en häst, fick finbesök som hade med sig findricka som muta, en hel vecka med bästa sällskapet. efter det kom en liten svacka orskad av en spännande sjukdom och hemlängtan, sjukt jobbigt var det ett tag där.

december
ingen tid att tänka och en massa massa jobb och gym, julbord och 15 timmars pass. fikade och socialiserade med systeryster, tuktade den stackars skodan i snön, överlevde en riktigt rolig julfest. tog skodan hem eftersom den behövde ett doktorsbesök och ignorerade att jag hade betalda flygbiljetter liggande. umgicks en massa fram till jul utan nån panik whatsoer. tog hand om hästarna, frös och gick upp tidigt, back in the days alltså! en trevlig familjär jul och en rolig roadtrip till stockholm för ett alldeles eget nyårsfirande. delish mat och alldeles toppen, utom att "dubbelsängen" inte satt ihop, dagens i-landsproblem!

det tog oss nog in på 2010, och det får sparas till nästa år!

haha

vem är mest bedååååårande?




var det verkligen lönt?

70 mil i en röd missil för en timmes hysteriskt langande av drinkar?! fyllona dricker tydligen för mkt för att klara av resten av konferensen så chefen lät bara baren vara öppen i en timme. faack. och jag jobbar inte igen förrän på torsdag. aka jag hade lika gärna kunnat vara kvar hemma till torsdag. jaja, kan väl vara skönt att kunna vända om dygnet ordentligt också.

när jag kom hem hittade jag faktiskt en parkering, dock 2 km bort, men efter 2 försök att forcera snövallen insåg jag att blixten är inte och kommer aldrig bli nån offroadbil, så jag sökte vidare, och fann, och välutrustad som jag var promenerade jag hem genom 25minus mitt i natten. ganska skönt faktiskt.

men jävla oslo. jävla norge. världens typ dyraste land att bo i med mest skatt, och vägarna är fortfarande skit och snöröjningen fungerar uppenbarligen inte heller. de plogar, skrapar i ngr bilar på vägen (såg två bara idag) och dumpar snön på närmsta tomma parkering. det betyder alltså att på de platser som finns står det en insnöad övergiven bil eller så är det 2-3 dec av isklumpar från tidigare offer.
skitland

förlåt

jag är en dålig bloggare som har gjort en väldigt massa roligt och nu är jag tillbaka i oslot, och det är deprimerande som aldrig förr. så jag skriver mer en annan dag. en 2009lista borde jag börja på också. kanske



RSS 2.0