situationen är ohållbar!

skulle till biltema, hamnade i lomma med the malmöcrew, dom skulle tydligen äta glass och bada. ja, glass igen, jag tog den minsta möjliga. fan, slut på boxningen och glass varje dag går bara inte. bada gjorde jag förresten tidigare idag, eller, till knäna iaf.
imorn flyttar jag ut till veberöd igen. hatta fram och tillbaks? jag?

edit: ända till torsdag tydligen. vad tusan ska jag göra i veberöd ända till torsdag?!



en ruskigt snabb sammanfattning

fredag: musikal, estetiskt, men bra, roligt, inte då bra så man grät dock.
susade ner till ystad på nya rekordtiden 29 minuter, självklart så var racen slut när jag kom, så det blev till att köra vidare mot skogen för grogg. hemmakrök är nog inte riktigt min avdelning, antingen dricker man riktigt mycket och dansar av sig allt hela natten, eller så blir man sittande och bara alldeles för trött. jaja, det var roligt, trots skrämmande diskussioner och 238 rökpauser.

lördag: segaste dagen ever. låg kvar i sängen till typ alldeles för länge, tog en tur ner till ystad för lunch, glass och lite solande, riktigt nice, om man räknar bort gångerna jag höll på att blåsa bort, men, är man i skåne så är man! åkte upp mot hörby och tog ett matstopp på vägen, ja, nu är vi uppe i hela dagens matkonsumtion på mindre än tre timmar. något mätt kanske? väl i hörby var det 740:s så långt ögat nådde, och "slitna" som vi var så gav vi upp nån timme senare.

söndag: efter en seg och odiscilpinerad uppgång (?) så jobbade jag ett tag, åkte hem och fann att min kära mor inte alls jobbade. slängde ihop en sallad med syster och hennes nybakta biskvier och tog mormor och mamms i kragen och åkte på picnic i lomma. nice med stora bokstäver. nu är det middag, och sen, om jag är en riktig tönt så blir det nog en sväng till biltema med en insekts-äcklig och otvättad bil? jaja, det märker vi.



edit:alltså en av årets bästa helger. antagligen den mest onyttiga också, men det skiter vi i.

stress stress

shiet. det händer mycket nu, en del som jag inte vet hur jag ska kunna skriva ner på papper/skärmen, och en del helt vanligt jobb/flum/fikande.

vi tar den andra delen nu. jobbade själv idag, kom hem halv fem, vet inte vad jag gjorde däremellan, jo, pratade i telefon med sabina, har ätit middag och nu har jag grymt bråttom som vanligt, ska iväg på systers musikal, det kan ju bli spännande? sen blir det kanske äventyr i skogen idag igen, den som lever får se.

igår förresten, hann med bedriften att konsumera 8 koppar kaffe, var i lödde, tittade på polisen och åkte hem igen. konstigt, det är en massa saker som eg inte går som jag hade tänkt, men jag är alltid lika glad när jag kommer hem ändå?

mot duschen. nu my.

årets onyttigaste dag.

började morgonen med frulle och tårta hos athena som fyllde år, jobbade lite, lunchade med chiefen och diskuterade en massa roliga saker, typ om brevbäraren har tystnadsplikt osv. åkte hem och tog en kopp kaffe med athena, cyklade upp till lcr och hjälpte till med en unghäst, åkte hem och drack kaffe med athena igen, åkte hem och lagade middag till mamms. nu till dagens enda motion: biltvätt. powertvätt kanske, kan det ha mer effekt kanske?

roligast idag när vi satt på balkongen och det började småregna; - nu saknas det bara ett ösregn- swoosh sa det och himlen öppnade sig.- var du här när det haglade igår? - näää... ännu mera swoosh och haglet bara öste.
- nu säger vi inget mer om vädret va? -nä.

end of discussion.




faan om det börjar regna igen. idag ska jag till lödde och jag ska köra, evigheter sen sist jue!

huvudvärken är inte långt borta

hmm.. jag och att komma ihåg saker är inte riktigt bästa kompisar. just nu snurrar motioner, lån, amorteringar, räntor och siffror i all oändlighet i mitt lilla huvud, och i vanlig oordning har jag inte skrivit ner nåt. kan inte mamma bara komma hem så jag kan ge henne en rapport och sen glömma allt?? jag hör snart ipren-asken ropa på mig.

sökes: någon att slåss med, ingen boxning idag, syster är på musikalrepetitioner (estet, det säger väl allt?) och tillys knä vill inte gå dit hon går. har redan gått en timme idag, får väl bli en timme till nu då. men först borde jag göra nån seriös insats i köket, har blivit lite mycket sallad på sistone. grekisk-, tonfisk-, caesar-, bön-, and so on and so on. färsk tortellini med pesto, mozarella, småtomater och kyckling kanske? otroligt avancerat.



hur man ser intresserad ut?

ja. en veberödsvistelse och en massa trevligt sällskap senare är jag hemma igen, har inte hänt speciellt mkt annat, käkat lite glass, svurit lite över schitzo-vädret, varit hos naprapaten där det gjorde så jävla ont att jag kallsvettades om smalbenen, fick en sån brutal vattenplaning att jag bokstavligt talat flöt förbi bilen jag skulle köra om, typ lite sånt har jag pysslat med.
 
hoppade idag, både mini och fia börjar bli riktigt matta, så nu blir det sommarvila för dom två= typ semester nu. mamms häst är så galet fin för tillfället, hoppar helt sjukt bra, hoppas jag kan klämma in två tävlingar till innan han går ut, bara vi får nån ordning på den där otrevliga hostan... vill vill vill åka till dagstorp studentveckan, lagom avancerat avslut på säsongen =)

blääää nu måste jag tydligen gå på bostadsrättsföreningens frågestund inför årsstämman, för att rapportera vad som sägs. man kan ju alltid låtsas se insatt ut?




btw välkommen hem malle, aka vi omfamnar den stora oredan med kärlek. ?

nu vet jag precis vad jag ska jobba med

bettfysiolog. 1650 i halvtimmen låter ju inte helt fel.

i övrigt är det en mycket mycket mycket trött my idag. halvsomnade i fåtöljen i naprapatens väntrum.
bor temporärt i veberöd igen förresten, internetåtkomst= noll.

rapport kommer en tvättad bil senare.

och var ska vi börja idag då?

hmm. gårdagen var.... trevlig plus lite till ;) alldeles för få timmar senare ringde klockan, 50 min senare vaknade jag faktiskt, tur att man är förutseende!
tävling i lomma, dagen började mindre bra men med fint väder. mini som aldrig har varit på riktig tävling vimsade ort sig totalt. helt jävla okontaktbar, hoppade några hinder sen gick jag ut. fia var däremot fin, nollade båda rundorna, nej det gjorde hon inte alls, ett ner i andra, men det missade domaren, så hon fick en nolla på pappret ändå :P däremot vädret.
detta väder, regn och  iskallt, och långsamma var dom också. lokala tävlingar i all ära, dom är jättebra och lätta för unghästarna, men fy fan vad mycket dålig ridning det finns. slit och slag, skrik och panik, häng och fläng. var är det för tränare utan samvete som skickar ut dessa stackars djur med deras, förlåt, totalt obegåvade ryttare på tävling när dom inte ens kan följa med i sprången?! ledsamt är vad det är.

inveg.. invigde... inveg heter det kanske, mina nya tävlingsbyxor iaf, eftersom jag har ridit sönder de gamla, ett par pikeur blev det iaf, lite dyrare, men euuu så mkt bättre dom håller sig tighta  ;)

söndagsmiddag i vanlig hysterisk ordning. ljudnivån!!


kaffekaffekaffekaffe

blä, det var tydligen min tur att städa hos mormor idag. inget jag är jättesugen på just idag. äsch, på med laidback luke på ipoden så ska det väl vara snabbt avklarat. jag har tagit igen dagens kaffeintag iaf. sen blir det äventyr i skogen ;)

preciis my kind of humor



haha jag älskar den! dum, töntig snuskhumor på hög nivå, äntligen en riktig favoritfilm!!

tillbaka till verkligheten

dansgalan ja... jag var där. hade eg kunnat lägga dom 200 pixen på en utekväll i malmö ist, men jag hade trevligt sällskap, så det blev en helt klart godkänd kväll ändå ;) trots drama, alldeles för onyktra bönder och en hel del udda människor, det är nog halva grejen med dansgalan, att titta på folk, vilka orginal man kan hitta alltså!

blev våldgästad, tvingad upp ur sängen och krävd på amerikanska pannkakor imorse, eller ja, vid lunch kanske det var, nu är bakiscravingsen tillbaka, en tur ner till sleven är inte långt borta. en latte och en sub hade gjort min dag, synd att det är så sjuuukt långt ner till stationen. eller inte. haha, men just idag känns det rätt långt.

http://www.bilsport.se/gallery_look.php?id=1456&typ=324

jag blev precis lite kär

dansgalan!!!

och utsikterna för kvällen ser loooooovande ut ;)



hur känns det?


.

tro nu inte att jag menar nåt med att lägga upp den här, jag gillar den bara.



fy, det känns som att jag iiinte kommer vara snäll mot min bil ikväll

hur det går med självdisciplinen?

jotack bra, nu tas det odisciplinerade ut på andra saker, som städning och biltvätt.
jag är en sån som hejar på avslappnade relationer till grannarna, men påminn mig att knäppa byxorna och sätta på mig en tröja nästa gång jag ska vattna blommorna på "balkongen"

precis nu är jag

* så fruktansvärt trött, men ganska nöjd med mig själv
* farligt sugen på att moffa något riktigt onyttigt efter en lååång tids nyttighet, jag vet bara inte vad?
* taggad på morgondagen :D
* waaay beyond bedtime och nerbäddad i världens skönaste säng med nya lakan, sååååå skönt

gnatt

fullkomligt normalt?

haha, när jag inte är ute och powerwalkar och små-ler åt mig själv en timme i sträck så visslar jag på den här.


det är ...

det är nåt.

det är väldigt stort i mys lilla värld.

men stort på ett bra sätt.

lite läskigt är det.

jag måste bara.. ta en sak i taget och andas lite där emellan.

snart kommer jag ikapp. lovar

3e av 8


oops!

inte helt oväntat kom jag hem med en väska och ett par shorts för mycket. illa, men men, sånt går ju bara inte att undvika.

som sagt, unghingsten skulle ut på bete idag med två islandshästar som sällskap. vi tvåbeningar kan tycka att dom ser ut som vilka hästar som helst, hästarna ser dom mer som pälsbollar utan ansikte som springer i konstig takt. sagt och gjort. lille vistaero blev så rädd att han vände och sprang, hoppade ut ur hagen och gick inte in igen på en kvart. efter lite övertalning är de lyckliga tre bästa kompisar.

en bäbis blev det inatt också, nummer 50 i ordningen på ettan. biffig som fan är hon, och rätt ful om jag får säga det själv, ser lite ut som en åsna faktiskt, men ruskigt snäll, och det är väl tur d, annars hade det varit ett totalt omöjligt mission att tämja henne!



sprang en massa ärenden på stan när jag kom hem, skönt att äntligen kunna stryka det från listan, har tom ringt bettfysiologen!! alldeles för många koppar kaffe har det blivit också, en fikapaus är aldrig svår att klämma in :P
nu borde jag verkligen tillaga nån sorts ätbart, boxning om en timme, så det lär jag ju inte hinna insåg jag nu... får väl klara mig på ett äpple tills ikväll. har sån galen jävla träningsvärk i magen sen söndags och igår, hade tänkt köra både intensiven idag och imorn, får väl ta torsdag som återhämtning, om jag ens kommer upp ur sängen då :S
hade nåt fyndigt att skriva, men som vanligt, en tanke stannar inte länge! inte i det här huset åtminstone!

nåt att roa sig med tills jag kommer tillbaka...

har gjort en massa nyttigt idag, ringt och fixat, den sista bäbisen kom inatt, hingstarna är släppta på bete, en massa saker, men nu ska jag på shoppingtur, detaljerna kommer senare!






100 % nostalgi

fick för mig att jag skulle skriva ut mina gamla bloggar, från nattstad osv, kul att ha kvar och skönt att kunna ta bort dom från www-anslagstavlan. 55 sidor blev det, efter lite ransonerande, ihopklämmande och teckenminskning till typ oläsbart blev det 32 sidor, lite bättre iaf.

men oj vad mycket jag har hunnit med sen 2002, hälften av det hade jag glömt bort
hästar som har kommit och gått, vunnit, gjort sig illa, blivit friska, tagits bort.
fester, fyllor, äventyr och utgångar med bra och mindre bra avslut
hämndens natt och promillehalt på 2.0 + på stalltjänsten, utbildningskontroller med samma status med motiveringen att "man rider mer avslappnat när man är onykter"
skolan, internaten, helgerna. resor, besök, arbetsintervjuer och semestrar
fylletaxi med sex stycken i själva bilen, och tre pers plus 20 ballonger i bakluckan.
fotboll inomhus, rugby, snöbollskrig, vattenkrig i skolan med indiander och cowboys plus en darth vader.
dikeskörning, vansinneskörning och moppekörning.
ponnyridning och busridning, avtrillningar och framgångar.
akutmottagningar, kryckor och gips.
från gård med pool till korridor till lägenhet till inneboende till hus till lägenhet plus slott.

en sjukt massa roligt iaf.

yep




jag blev alkoholansvarig till malles student. nån som är förvånad?

tänkte väl det.

ny vecka imorn med brutalt lite att göra, en häst på träningen på onsdag, två på tävlingen på söndag.

och, inte att förglömma (?); fredag. denna fredag. kommer bli hur bra som helst

it´s gooooooooooooood!

koncentrationen/koordinationen eller båda två var verkligen inte där de skulle vara på boxningen idag. tror nog att jag tänkte på precis allt annat än att slåss mest hela tiden.

i övrigt har jag såsat bort hela dagen, solen gav sig tidigt, så brunare har jag inte heller blivit.

men jag är glad ändå :P

ledig!

my var på äventyr igår och hade ruuuligt och alla synonymer till trevligt. ;) kom hem och gjorde en frulle i världsklass

     ja eller nästan iaf.


nu ska jag sola och ta igen några timmars missad sömn, sen blir det söndagsmiddag med studentplanering. herregud.
det var ju tydligen schlagerfestivalen igår, det glömde jag totalt bort, men det känns inte som att jag missade nåt extraordinärt hursom.
och så var det "ockupationsfestival" i lund igår också. idioter. varför ska dom få gratis boende för att det står hus tomma när vi andra dödliga måste jobba och betala för oss? riktigt sjukt vad sånadär tänker i för banor. om dom ens tänker alls?



girl can't help it


häpp!


tooooffel


svinkallt idag, la en katt på fötterna när jag kom hem, så nu känner jag mina tår igen. ledig imorn, la familia drog till båstad imorse, jag åker väl upp och joinar dom imorn om det är fint väder, annars vet jag inte. vet inte vad jag ska göra ikväll heller, har en hemmafest som jag borde gå på, fast samtidigt inte borde gå på, sånt där vet man aldrig hur det slutar, och det vore mindre bra på flera sätt. gå ner och hyra en film  och däcka i soffan med en katt på magen? toffligt som fan. eller hitta på nåt annat? som sagt, förslag är välkomna, och det vore bra om nån kunde säga till mig vad jag ska göra så jag slipper bestämma mig, idag har jag verkligen ingen egen åsikt (that´s a first?).

woho!!

jag blir tydligen ensam hemma i helgen.

en kul sak att få vara glad över när man är 22 år gammal. haha, nejmen det borde göras något åt. jag kan ju inte bojkotta 2 lördagar i rad.

eller kan man?

ni har till imorn 16.00 på er att komma med förslag ;)

yepp

lådvinet är uppackat, solen skiner och jag har lyckats få träningsvärk i vänsterhanden?!

freedagsmys!!


bra uppladdning igen?

okej jag får väl erkänna att jag var lite väl gnällig igår. det gick ganska bra och var ganska roligt idag. fruktansvärt tråkigt att sitta ut dötiden själv, men annars, fint väder, fia nollade båda rundorna, banan var riktigt rolig att rida på, stora öppna gräsbanor är alltid roligare än små fyrkantiga grusbanor. hemma typ nu, ska ut med hundarna på lååång promenad, sen... ja det löser sig! 




är bjuden på fest imorn. men jag vet inte rikigt?

wtf är det som händer?!

tog sovmorgon imorse eftersom vet. skulle komma kl 16, och så mkt har jag inte att göra för tillfället, att jag har något att pyssla med från 8 till 16. vaknar av ett mess kl 8, klarvaken, ger upp och tar mig ur sängen, äter frulle med syster och tar igen allt missat sen helgen. mycket var det att diskutera. när syster går till skolan fortsätter jag gårdagens storstädning. skurar golv, badrum, speglar, och putsar diskbänken en tredje gång. hör ni hur det låter!? det är alltså my som gör allt det här.

riktigt sjukt,

åker till jobbet, tvättar släpet, a k a upp o klättra på taket (ingen piece of cake när man är 162 pinnar lång), skura heeela köret, eftersom den var helt grön. när jag var klar satt allt det gröna på mig, äckligt som fan.

från    till  ganska fin blev den =)

rullade ner till vetebröd för veckans fika med mia, mycket att diskutera där med, jodå. upp igen och jobba lite hästar, sista dagen med idiothästen som åker imorn, såld för en otroligt symbolisk summa, med en provision knappt värd att tänkas på, men nu försvinner han iaf :D tävling imorn, ska åka hemifrån 6, helst hinna äta nån sorts frulle också, orka? åka på tävling med en häst, som jag inte är så säker på att den är frisk ens. mindre kul, mamms häst får stanna hemma eftersom han hostar värre än farmor 92 barre gammal. precis när han gick så satans bra. självklart. mini däremot gick super på träningen igår så han får nog åka med och debutera i stora världen nästa vecka.
fick precis för mig att jag hade anmält mig till nåt nästa lördag. det var söndag. tur som fan.
jaja jag blir nog klar tidigt imorn iaf, alltid nåt. blir tydligen filmkväll. jag blev lovad en flaska vin, och vem är jag att tacka nej till alkoholhaltig dryck när jag inte har annat planerat?

avlivade calle idag också, det var hans tur den här gången, en död katt/häst whatever är en glad sån. jag får ta katterna och hundarna, men hästarna slipper jag, mest för att jag svimmar av blodet, men också för att det är för personligt på nåt sätt? fast borde det inte vara det med dom andra också? något att fundera på.


ikväll då? kom hem alldeles för sent eftersom vet. var 1½ timme sen, tvättade bilen medans jag väntade på henne, och det var fan sista gången jag gjorde det ute på grus, när jag kom ut på stora vägen var det lika skitig som innan.

blev thaiway till middag med stalkersällskap ;) trevligt värre, vidare till lödde, inget att köra mot men en rolig kväll ändå, jag fick mitt kaffe iaf!

mår fortfarande typ såhäär bra, trots att hästarna är sjuka och jag inte har nåt att göra. 


                                  vi kör en favorit i repris va?


status 23:52



gnatt

överkurs eller bara ett helt vanligt idiotryck?

gick ut med hundarna i 45 min, kom hem, plockade undan prylar, alla andras till största del, i en timme, gick till boxningen- grymt skönt idag, kom hem och plockade fram dammsugaren, gick ut med hundarna i 45 minuter igen och nu sitter jag här. glömde bort middagen, men vad gör det, nu är det iaf rent här hemma. att det kommer se ut som det gjorde innan om en sisådär 12 timmar är skit samma. lakanen ligger i tumlaren och duschen väntar. eeuuuuu så skönt det ska bli att gå o lägga sig idag!

fortfarande på topp

och det är tydligen inte vädret som gör det, för idag är det grått som faeen.

konstigt.


hmm, målet med kvällen är att samla släktens alla hundar, gå en runda typ nu, hem och genomföra operation storstädning, (ja du läste rätt), boxas, hem, duscha, äta och sen ut med hundarna igen. kraschlandning i sängen sen? typ ja. nu ska alla punkter genomföras också. som bekant är självdisciplinen inte på topp. speciellt inte när det gäller städningen. jag skulle behöva en liten thailändare som stod och bevakade mig med lämpligt tillhygge så jag inte fastnar i en hög med gamla kort eller nåt som jag alltid gör. nån som har en att låna ut?


riktigt riktigt bra humör idag

japp, nu börjas det

dagens fölrapport:
helge en vecka gammal tycker att det är oerhört roligt att brottas med människor på deras eget sätt, på två ben!!
antal gånger jag har brottat ner honom för att inte få en fot i huvudet: 2
antal gånger helge tog sats och sprang rakt på mig bakifrån: 2
antal gånger jag lyckades parera anfallen: 2 ganska nöjd med det

den andra skitungen skickade iväg en fot mot mig också, men den tog på vaden

antal blåmärken: inga!
vad har jag gjort mer idag då? jobbat (ryssen var ledig), solat, lunchat och ätit glass i mkt trevligt sällskap ;), motionerat fölen och mig själv som sagt , och nu ska jag tydligen laga nån form av middag också?! kraven börjar luta åt det orimliga hållet i det här hushållet. var är butlern jag önskade mig i julklapp?

vad hände?

vilken lektion missade jag?


du ska nog inte ta det här inlägger på fullt allvar, har inte ens lyckats läsa igenom det själv. en eloge till dig som klarar dig igenom och fattar vad jag menar.

insåg idag efter den 4e kommentaren om att hänga med mig är som att hänga med en av grabbarna att jag jämt lyckas hamna i det facket. visserligen har jag inget emot det, hellre det än att vara "flickvänsmaterialet" som är tyst och snäll, går bra att vara hemma och mysa med, men som stannar hemma och dricker vin med väninnorna när grabbarna ska ut o kröka,

men då är man just det, en av grabbarna. och vilken grabb får för sig att bli tillsammans med en av grabbarna? nä precis.

nu vet ju alla ni som känner mig att jag inte är så särskilt desperat att hitta nån för "tillsammansvarandets" skull, hittar man ingen som man funkar 100 med så slipper jag hellre behöva anpassa mig efter nån annan, man kan ha roligt ändå, men det skulle ju vara kul att ha varit "vi" med nån mer innan man mister all sin charm (?) och hamnar i permobil.

finns det inget fack mittemellan där nånstans? för oss okomplicerade människor som glömmer tänka efter innan vi säger vad vi tycker och som missade lektionerna i hur-du-analyserar-precis-allt-han-säger

tack för kaffet


fortsättningen på inlägget under

stannade på rolles vid ridskolan i lund för en mjukglass i solen med athena, somrigt värre, (nej jag äter inte glass varje dag, boxningen skulle vara rätt så wasted då) det bästa med rolles är att dom inte har några vanliga glassbägare, när man ber om en liten bägare får man en liten dricka-mugg. en jävla massa glass helt enkelt.


hemma igen ja... annonsen på ettan kommer väl ut närsomhelt nu, usch vad jag kommer sakna huset ändå. har ju tillomed ett eget rum o allt. hästens-sängen på 240 som man kan sova hursomhelst i, riktigt duntäcke med riktiga dunkuddar som måste staplas mins tre på varann för att dom pyser ihop så mkt när man sover på dom. slut med spakvällarna, biljardspelandet och förfesterna till dansgalan. lite bortskämd har jag nog blivit, men lite sorgligt är det allt.


dansgalan ja. såg att dom hade satt upp "tälttaket" på logen-två veckor kvar, haha, men jag skäms fortfarande lite när folk hemifrån får höra att det ska gås på dansgala i veberöd.

it aint nothing as it sounds. trust me.

det värsta är väl att jag måste ta mig hem till lund sen. om jag inte hittar en kudde (nej inget sånt, bara en kudde) och en soffa att låna.

men det känns som att det blir bra i år. 

(syster är ju inte med, så nu behöver jag inte oroa mig för att nån ska bli UTSLÄNGD iaf. ja malin, du kan allt ta o skämmas lite till. förstöra mina planer sådär.)

en helg till avklarad då

hmm var var vi? lördags? bojkottade alla förslag och intog soffan tillsammans med en påse cashewnötter, skönt som fan. kvällen blev bara bättre när jag fick sällskap, en film på det sen blev det seent. 4 timmars sömn senare vaknade jag faktiskt ganska smärtfritt för en gångs skull, packade hästarna och drog in till lund.

mini debuterade i "tävlingssammanhang" och hoppade en runda 60 cm (såhär i efterhand är ju 60 cm knappt två äpplen högt, men han hade så mkt annat att titta på samtidigt) felfritt utan bockar och bus, räcer-fia nollade båda sina rundor, trots kramp i armarna (ja, mina armar). mamms häst debuterade 120 med bravur, vad har han gjort, två 110 starter i år? felfri var han iaf, sånär som på en liten volt som jag får ta på mig, kändes dumt att trycka in honom i botten på en supermaxad oxer när han knappt är modig nog för en normalstor oxer, annars var han superfin!

äääänyways... inget holland heller, jag som hade sett fram mot en minisemester, fast nu har jag ju iofs en ledig dag att ta igen?

hemma igen, skönt, men ändå inte, eller jo, men... jaja, du förstår säkert

fortsättning kommer i nästa inlägg

tillbaks på rätt spår?

 


but I like to do it



they say I look yummy and they want a taste
but I´m a human not a sandwich

9/5

snabblogg idag pga att jag har stulit ryssens bärbara internet-grej, och han har inte så många andra här att misstänka. så det är med livet som insats som jag skriver, för eran (jockes) skull. en my-blogg om dagen...

jaja igår.. 3års testen, hästarna skötte sig över förväntan, hoppade bra och blev godkända på ridprovet. jag som hade bestämt att jag inte skulle riskera livet o sitta upp på kakan gjorde det iaf, tvivlade lite när jag hade sadlat och hästen inte hade alla benen på marken på en kvart, men har jag bestämt mig så har jag, och det gick ju bra tillslut iaf :D

 från troll/islandshäst-look-a-like till något mer halvblodsliknande efter nån timmes putsande, en halv tub redken hårgelé, bumper shine på benskydden (min bästa idé nånsin) och hårspray all over.



kakan blev ganska fin hon med, notera knopparna!! dom är jag ganska nöjd med =)






hemma på slott1 och lagom sliten vid 7, men eftersom fidde hade lovat bra race i ystad så var jag ju bara tvuuungen... nu blev det ju inget race den här gången heller, men roligt var det ändå :P
slog på stort och gick lös på en sovmorgon idag. trodde jag, telefonen ringde halv 8 och tvingade mig ut till stallet.
fick en till bäbis inatt, fy fan vad den här är vild. fyra timmar gammal och det knappt det går att hålla i henne, sparkas och bits gör hon redan. många blåmärken lär det bli i år.



ikväll då? grillfest med crossgrabbarna på sturup, lund, annat, eller ingenting?? förslag mottages tacksamt, beslutsamheten är allt annat än på topp idag verkar det som.
som addon på inlägget som inte alls gick särskilt fort att skriva kan man ju undra varför folk som jag aldrig träffat fått för sig att jag är en sån som behöver tas om hand, att jag inte kan välja mitt sällskap själv? håll dig till ditt eget istället. det verkar behövas mer.

nu kommer ryssen gåendes över gårdsplan... borde jag kasta ut internet-pucken och springa?

lost in...

...veberöd.


utan internet.


i fyra dagar.


utestängd från omvärlden?


kanske lite.

have you ever hated yourself for staring on the phone?


gott & blandat från bu till bä

hoppade hästarna idag, och jag tror nog att det var idiotens fel att det gick så knackigt och ojämnt med ridningen ett tag där innan jul, nu när jag inte har hoppat honom på ngr månader har jag precis den där känslan man letar efter, alla avstånd blir perfekta, inget bråk, bara styra runt banor på 130 och allt blir bara perfekt. så härligt. samma känsla som på sune, nej för det får man aldrig igen, men så nära som det går. å vad jag vill ha tillbaka den hästen. världens bästa, och det säger inte lite, när det kommer från mig.

helge 2 dar gammal: sover och äter, grymtar som en liten gris och drömmer att han galopperar hela tiden, ligger kvar o sover när mamma går ut och klagar inte om man kliar honom lite på magen. adoreable liten häst det där.

har packat min väska, 4 dar och typ en kubikmeter packning, lika konstigt varje gång. ska bli skönt att få umgås med sig själv ett tag, men det tycker jag varje gång,  i en dag eller en halv, sen börjar det bli lite mörkt och ensamt, mörkt framförallt, speciellt om det blåser och regnar, speciellt om man råkar slå på nån otrevlig film på tv, speciellt när kattan skriker i källaren och hundarna skäller på saker som inte finns, eller syns iaf, ja ni förstår. jag är ganska mörkrädd av mig.

jaja, jag har ju iaf ett solarium, en bastu och ett biljardbord som sällskap. nåt ska jag väl kunna hitta på på fredagskvällen också?
från en sak till en helt annan, årets bästa glass är utan tvivel ben & jerry which!! amazing!!



nej fyfan. sova?

ketchupeffekt?

allt på en gång, hinner inte vara ledig nåt alls den här veckan, jobbade själv idag, ont i höften igen, träning med alla hästarna imorn, flyttar ut till veberöd på torsdag, 3-års testen på fredag, tävling på söndag, road-trip till holland med sabina för att dumpa en häst på måndag, hem onsdag, hoppa alla hästarna igen, tävling fredag och lördag tror jag...

med tanke på hur slut i huvudet jag blir bara av att läsa det där så lär jag vara duktigt däckad nästa söndag.

lackar ur som fan...

... på folk som inte inser när det är dags att växa upp och börja tänka på andra än sig själv och inte vänta sig att få allt severat, ibland måste man ge något tillbaks?

... på grabbar som man inte kan umgås med, vara glad, social och trevlig mot, utan att dom får för sig att det är grönt ljus för rå-ragg. för fan! fick jag nåt i ögat eller? får ni ingen flirt-smiley tillbaks efter fyra försök borde det väl gå upp ett ljus? jag vill välja själv tack, kravlistan finns och den kompromissar aldrig, inte tvångs"dejta" bara för att slippa säga rakt ut vad det är som inte passar och vara elak eller bli av med en bra kompis.

det var nog allt just nu, kommer nog på nåt mer att lacka på snart...

edit: ... och på att det är så jävulskt tråkigt att laga mat själv. hur jag har klarat av det i sex år fattar jag verkligen inte.

edit2: .. det blir bara bättre... när  man medvetet låter bli att svara på två mess, och ändå får fler, vad ska man göra då??

ååå



typ världens sämsta låt egentligen, men den här är så mycket strömsholm/västerås nostalgi som det bara kan bli. rugby utanför bobby´s, glass på markan, promenader på österängarna och så mkt mer. sååå mysigt.

one down, two to go



ee ja det är helt normalt att dom hänger lite i framknäna, hellre framåt än åt sidorna!







japp, då välkomnar vi lille Helge I till världen (namnet är allt annat än min idé) snällare bäbis får man leta efter, nånting säger mig att dom kommande två inte kommer vara lika små och lätt-tämjda. lite fölbrottning blir det nog i år också.

rough shiiiit

     

ja, valborg var det då, jobbade fm, gjorde en drive-by på systemet i dalby, kom hem, slängde mig på cykeln ner till stadsparken och intog en bra gräsplätt. lite skvaller och en massa dricka senare flyttade vi vidare till nästa gräsplätt. lite(?) mer drickande och en massa spanande senare var klockan typ 6 och middag, och mera dricka, varför börjar man inte alltid dricka mitt på dan? man slocknar vid midnatt= man slösar inte hela dan på att vara bakis och metvetslös, nya konceptet!
anyways, mobilen dog ju, så fler bilder blev det inte, fyllesvinet version mindre var med, tillsammans med kylklamparna, ölen och spriten, rutinerat värre!
fortsatte fredagen med en sovmorgon(?) till halv 9 och vidare med ölen. blandade världens bästa piña colada som följde med ut i solen. em var det middag med drinkar och vin som tilltugg och ett grymt bra spex i år, fem av fem toasters!! hem till live mer vin och dessert, sen var min säng ett ganska kärt återseende.

lördag... vad gjorde jag då? jobbade har jag för mig, sen föll det sig som så att jag hamnade i hbg på kvällen. igen. dagens nivå på självdisciplinen= 0. mer trevligt var det.

söndag.. trött som en jävla kamel, men som alltid, jobb. hem och snabbtvätta bilen (10 min, slå den du!) och in till malmö, snabbvisit på scf, men det var inte så värst vidare mycket action, så vi cruisade vidare, käkade lite, hittade en fotograf och en lastbrygga som var rätt passande. kul kul, sen var det kväll och vidare till biltema, men det hände inte så mkt där heller, en halvtimmes mingel, sen var det hem till wipeout som gällde. somnade som sagt 22 och är fortfarande lika trött. seegt.

idag har jag trimmat hästar i all oändlighet och cyklat tre varv runt lund, nej inte riktigt, men det kändes som det. sen tog dagen slut, nu har jag bråttom som vanligt till boxningen, nån som sätter emot att jag kommer ge upp efter uppvärmningen?

jag ska

vet inte riktigt hur jag ska sammanfatta vad jag har gjort sen valborg.

vi kan ju börja med en vädjan; stalkers och folk som är så totalt socialt inkompetenta att dom inte kan ta en hint(diss) eller två undanbedes. tack

kan man skriva så på en pres. eller verkar man otrevlig då?
jag ska skriva nåt, så fort jag kan sluta titta på bilderna från igår

är det okej?

att vara totalt utslagen kl 22 en söndag vid 22 års ålder? typ nej



sånt här har jag pysslat med idag iaf, det var typ så mkt jag orkade skriva, rapport kommer imorn.

klockers



japp, då var skylten fixad, ut med peugeot hisingen och in med autoropa

1 maj

jag lever, jag kan fokusera blicken och jag kan ligg apå marken utan att hålla i mig. tydligen så kan jag stava också. en strålande valborg i mitt tycke, fm var inte klok, 12 sms på en timme, och under de 14 minuterna jag pratade med sabina hade jag 4 missade samtal o ett sms. shiiiit. sen dog telefeonen, sorry alla ni som försökte få tag i mig, men thats life.

kommer kanske en mer utförlig rapport sen, nu har jag bråttom igen, middag o sen spex med lundaspexarna. jag står för drinkskakandet. som hela dan idag då? blandade en 12a piña colada vid lunch och gick ut och solade. världens bästa drink, farligt lättdrucken ^^

adieu. helgen?



grymt tråkigt att jag missade ministry of sound igår, men det har tydligen bestämts att det ska tas igen på dansgalan. haha, vi gillart!!

RSS 2.0