guru josh project- infinity 2008


om du vill ha mig

alla dansar, och jag tänker
är du också själv ikväll?

men jag slängde bort det igen
jag slängde bort nån sorts vän..

om du vill ha mig
nu kan du få mig så lätt

om du vill nå mig
nu kan du få mig...

en gammal sång


god morgon


ovisshet

vad har hänt nu? har jag sagt nåt? gjort nåt? gjort inget? som vanligt fattar jag ingenting... men men... det löser sig väl det också, men jag avskyr att inte veta hur jag ska agera.

det kanske inte är nåt, det kanske inte var nåt, det kanske inte blir nåt, det kanske inte ens är värt att funderas på. men fan vad jag hatar att inte veta. 

semesterns slut blev visst uppskjutet en vecka..

tisdags morse: bilen upp till uddevalla, som vanligt körde jag den längsta biten av enda anledningen att det går fortare då. kom fram till en liten stugby vid torreby golfbana där vi skulle hälsa på annelie och mats och deras två kines barn, helvilda! vi badade, solade och åt middag på slottet. 

       

onsdag: badade lite till innan vi begav oss vidare mot stockholm , full fräs! hem till mormor och soova.

torsdag: upp i gryningen för att... snarare övervaka än se om vi hittade nåt vi ville ha, när farmors möbler skulle köras ut, eftersom våran adoorable släkt på papps sida redan hade tagit allt av värde, och lyfte inte ett finger förrän dom hörde att vi skulle komma upp, då beställer dom flyttservice till dagen efter utan att säga nåt. det förklarar väl ganska bra varför jag inte gärna behöver ha något mer med den sidan av släkten att göra.  
sen vidare för att hälsa på farmor som var lika lite om inte midre än en fågelunge... resten av dagen tillbringades på hällasgården på söder, för sol i den riktiga skärgården, najs säger jag. 

     
                                                                      morbrors fiskar, tydligen rätt värdefulla :)

fredag: bilen ner tidigt tidigt, full fräs igen, landade i båstad vid halv två, körde lastbilen till lund, och nu är jag hemma. jobba imorn igen, tre hästar som ska sättas igång, lagom lugnt, men träningsvärk får jag nog hur lugnt det än är.  

veckans bästa:

taco bar har hittat till skåne!! och det ligger på e6an påvägen till båstad! vem åker till båstad idag? jo jag.




underbart!

imorgon roadtrippar jag tydligen till stockholm, via uddevalla, tillbaka på torsdag hoppas jag, ni får den här att hålla tillgodo med:




adios och på återseende

dagens humör:


ain't no mountain high enough



where the hell is matt?

läs här först:  http://wherethehellismatt.com/about.shtml



nej nej, jag var inte berusad eller nåt sånt, bara lite alkohol...halt

en helg att gilla. falsterbo i fredags igen, efter läxan jag lärde mig i torsdags, eller fredags morse, så var jag sympati nykterist tillsammans med sabina. roligt roligt att träffa henne igen! fast vi inte har setts på två år känns det ändå som det var senast igår! vi gick ett varv på campingen i jakten på mat, allt vi hittade var onyktert folk, vidare till strandbaden där vi hängde på låset till grillen, mkt folk, bra musik, men vid två- ish blev det lite väl trångt och svettigt på golvet, så då letade vi upp anna och socialiserade oss med hennes gäng på väg tillbaka till husvagnen. mkt najs. hittade en grabb i en helrosa armani kostym, rosa scarf och rosa skor. på frågan varför en ROSA? var svaret: för att jag har råd. fy fan, han var rolig! 

lördags tittade jag på 7 åringarnas 2a kval, sen drog jag hem, städade hela lägenheten och tittade på tv sändningarna från derbyt, glad att jag inte var där, eftersom det ösregnade i vanlig ordning. fick sällskap av m på kvällen och hade trevligt trevligt, väldigt roligt också för den delen.

gick upp kvart i sju imorse för att köra ner cashen till falsterbo, nu blir jag av med honom också, så snart är det helt slut på hästar på jobbet. mindre kul, men det är väl ngn mening med det också. har sovit resten av dagen, så galet trött som jag var imorse har jag inte varit på läänge! lugn kväll idag, ska tydligen börja jobba imorn, har inte riktigt kommit på hur jag ska lösa det den här veckan, eftersom jag ska upp till båstad på tisdag, och sen vidare till sthlm på onsdag.

men, det löser sig. alltid, på det ena eller andra sättet.


" du kan få sova i våran bil om du vill. det finns plats för tre."

OJ! vad hände där? bilen ner till falsterbo, bäddad och klar, hetssvepte två drinkar (eller om de kanske klassades som shottar i jätte format). gick in på strandbaden, halvdåligt med folk i början, men det slutade på top notch nivå! hittade en bartendern som inte gick av för hackor, malin försökte få med han hem, med mindre lyckat resultat. musiken var på topp, det bästa var när vi sprang ut på golvet första gången för att upptäcka att absolut INGEN dansade som vi (aka stekar- house-dans, ni vet, hand vift och runt hoppande). men vi höll stilen och hade galet kul while doing it. vi hann med lite kändisspotting, zetterman och the mattias hultberg som jag tror att vi lyckades dansa lite med också till malins lycka. vi hittade en ville och en magnus, skit kul att se dem igen! när klockan slog tre sprang vi till bilen, kan ha varit för att vi hade bäddat så inbjudande. idag har jag mått som jag förtjänar, riktigt dålig ett tag, kaninhoppningen tog priset, så då köpte vi en latte to go på aldos och sen åkte vi hem.

nu ska jag tillbaka till falsterbo för att hänga med sabina som jag inte har sett på två år, hoppas hon vill till sb, ryktas att det blir fullt, men vad gör det? en fredag på sb måste bara upplevas.

hmmm.. let me think about it



ner till falsterbo och strandbaden med sis ikväll, sova i bilen och frulle på aldo i skanör!
 JADÅ!

en riktig sötnöt till gangstah


dream a little dream of me

helgen blev en helg av icke fixande( se going bananas inlägget), f kom upp till båstad och hälsade på, planen var att gå ut, men efter ett varv båstad city runt hade vi fått nog av stekarna. fy fan vilket folkslag säger jag. skäms faktiskt över att säga att jag kommer ifrån stockholm om man blir ihopkopplad med såna där. 17000 på en flaska champagne som inte ens dricks upp utan sprutas över drinkludrena? inhyrda lyxbilar, hummer, lambo, porsche i mängder. nä, nästa år bojkottar jag tennisveckan helt. veckan efter falsterbo är jag däremot där om det är fint väder, och inte timlånga köer för att komma in på madison.

anyway, f kom och sa hej, det var roligt, sen liftade jag med honom hem, skulle ju ändå hem morgonen efter. det var najs, kul att se att han lever.

skulle ha hängt med m i går kväll eller idag kväll, men så blev det inte, lite besviken faktiskt, konstigt nog, med tanke på att jag inte vet vad jag vill. eller inte visste. nu vet jag inte vad jag ska tro.

falsterbo typ hela dan imorn, liftar med chefen och får entré biljetter till hela veckan, gratis är gott. samtidigt sista kvällen hemma själv, sen kommer resten av kollektivet hem (mamma och sis) och the chaos is on again,


going wrong


fields of gold


like a glove!!


going bananas

på allt möjligt just nu faktiskt, gymmet kör fortfarande på sommarschemat, jag gör fortfarande inget vettigt på dagarna, jag har inga pengar kvar, och ingen ringer mig! vad är det för fel? varför måste jag alltid höra av mig? tvinga folk att prata med mig? jag vill inte jaga folk hela tiden, då lägger jag hellre ner, nu är jag farligt nära att göra det igen. hur svårt kan det vara att skicka ett mess: hej, nu är jag hemma igen, hur är det med dig? eller: hej, det var ett tag sen, hur e läget?

jag vill inte vara den som fixar allt, det kan jag inte heller, vet inte hur man gör sånt, så snälla, ge mig nåt tillbaka, åtminstone en knuff åt rätt håll?!

jag blev lite kär idag

i brolle, vilken man!!! speciellt idag på allsången, solbränd, nyrakad och kostymen på plats, precis som det ska vara! tänk att få vakna upp brevid den.. we like!



home sweet home

äntligen hemma efter en helt spårad helg i oslo, och inte spårad på det bra sättet. drygt som fan, när jag hade kunnat vara hemma och gjort en hel massa roliga saker, f kom hem i fredags tex... sitta i bilen i fem timmar med folk i bilen som är så jävla otrevliga och griniga så att det osar om det. nätack, då körde jag hela vägen, dels för att det oftast går lite fortare när jag kör, dels för att slippa baksätet.

well, nu är jag hemma iallafall, rätt dkönt, måste rida vildhästen lite den här veckan innan jag åker upp till båstad igen, tennisveckan och allt nu ju! george clooney, stellan skarsgård, hugh hefner, kungen och henke lundqvist är redan checkade på kändislistan. får se om det blir nåt av peppes i helgen, kanske får nog av stekarna redan på stranden, de där fekjade kindpussarna, viftandet med pengar och champagne och namedroppingen som förekommer när hela stureplan och de som vill synas med dom invaderar lilla båstad är inte riktigt min grej, det fick jag nog av för längesen, då hänger jag hellre med folk jag tycker om på riktigt.

dagens:


sean banan

paniken gick över, nu är jag lugn igen.

idag: red imorse, jagade förrymda hästar, blev spanad på av inte mindre än 4 pers, åt lunch, åkte hem, gick på stan, köpte en stickad ralph lauren tröja på 70%, solade, åt middag, och gick tillslut ner till uteserveringen på stortorget och tog en drink.

en ganska bra dag helt enkelt.

imorn: på tur in till malmö och plåt verkstan för typ åttonde gången på ett år. trevliga grabbar, men nån jävla måtta får det väl vara?! sen hoppas vi på sol så sis o jag kan åka och bada. på fullt allvar, sen dagen jag fick " semester" försvann dagarna med molnfritt och 25 grader på ett kick, och har inte kommit tillbaka sen dess. om min vanliga tur stämmer så får ni tillbaka solen vecka 30, då är min semester officiellt slut och alla ni andra kan ha det så himla trevligt i solen när jag får svettas i mina ridstövlar hela dagarna igen.

tack själv.

RSS 2.0