på tre dagar har jag:

*solat
*ätit glass
*solat
*gått evighetslånga promenader på 1 ½ timme plus
*simmat på mornarna
*solat
*ätit värsta godaste maten varje dag
*solat och lyckats bränna låren, men bara låren , nåt så in i h*ete, resten av moi är gyllenbrun, om inte tom lite bättre

men nu har jag haft min beskärda del av lugn och ro, och jag längtar dessutom (tro det eller ej!) hem, imorn blir det ett besök på våffelstugan och sen hoppar jag på tåget hem, ut till stallet och rida en häst som antagligen är helt galen, och sen bär det vidare ut mot skogen ;)

bläää (eller en sammanfattning av vad fan det är som händer)



nähä, det blev tydligen inte så värst vidare mycket semester för min del. åker till båstad nu om en timme, och måste hem igen på måndag för att sätta full fart på hästen som ska ner till holland efter falsterbo. sen vet jag inte mer. ingen vet mer.
kan inte börja packa förrän kontraktet är påskrivet, har jag en riktig tur och har speed-fixat allt till falsterbo veckan slutar jag då. har jag grymt med otur är det inte ens halvklart då, och då får jag vara hemma och packa in i det sista :(  får behålla treåringen och får betalt för att jobba vidare på henne tills hon fyller fyra i vår och kan skickas ner till holland, dom som köpte pamina tillslut vill förhoppningsvis ha biffen också, håll tummarna!

  




ja

jag har så osannolikt ont i mina käkar. om det är tack vare tandläkarens misshandel eller min nya kompis skenan har jag ingen aning om.

hörde jag nån säga agda 97?



.

nej en kaffe på det va?

misshandlad och pank

en kul fredag helt enkelt.

klart jag inte kom upp i tid imorse för att ta mig till simhallen, men jag hann iaf med en timmes promenad, alltid nåt. nyss hemkommen från tandläkaren som gick lös med tandtråden. ont som faen. kom hem och såg till min lycka att min mascara fanns på eleven.se för halva priset (eleven.se är för övrigt paradiset. en orgie i vardagslyx. det finns inget bättre än att packa upp lyxkartongen med extra varuprov, fina förpackningar och ALLT. stavas lyyyyx, ett sånt paket på posten kan man leva på i en hel månad) och lite annat kul på fynd-sidan, men tror du att det hade kommit in några pengar från NÅT håll idag? såklart inte. lackar som fan. och helg och allt.


edit: så pengarna fixade, och solen lyser, nu är jag glad igen, nu undrar jag bara vad pappa har att säga?

världens bästa låt, for real



nej nu tog jag kanske i, men bra är den iaf.

idag fyllde min pappa år. jag glömde bort det. totalt. mindre bra.

kom precis hem från lödde, poliser överallt, så vi typ körde dit och vände. är dock ganska nöjd med hinten jag fick till i ett mess att jag nuföritden är upptagen, synd bara att det verkar som att typ varenda grabb jag har pratat med dom senaste månaderna går all in för att få till det, och så fort dom inser att det är kört vågar dom inte prata med en längre. tydligen. ska nog börja gå runt med en stoppskylt runt halsen för att spara alla grabbar besväret.

i övrigt så händer det inte mycket. därmed inte jättemycket att skriva. jag skulle ju kunna skriva om när jag blev antastad i sömnen inatt, men det låter jag bli. så kul ska vi inte ha det.

nu tar jag och min bettskena alá mike-tyson-tandskyddet och går en rond rakt ner i sängen. min säng, världens skönaste. kanske en kvart på spikmattan först så jag sover riktigt tungt hela natten, men det där med att vara färdig-simmad och frulle-äten innan jag ska till tandläkaren 0930 imorn känns stort. vääldigt stort.

men vi gör väl ett försök va?

idag har jag-

- varit i malmö och fått min bettskena som förhoppningsvis ska rätta till käkarna. man ska tydligen ha den när man sover, och helst lite till.

mycket osexigare kan det verkligen inte bli.

fy fan

stekt eller grillad?

ja det kan man ju undra, mina knän har blivit lite brunare idag iaf (varför är knäna alltid först?). men fy tusan vad varmt det är.

har gjort en massa nyttigt idag, gick upp i typ tid, åkte till stallet, åkte hem, åt lunch, solade, gick ut med hundarna, i flip-flops, ett mindre bra val, solade lite till, gick hem och sökte lite jobb, fixade film på hästen, svarade om annonsen på den andra hästen, insåg att det här slappandet håller inte, så imorn, eller på fredag är det jag som börjar simma. nu ska jag tydligen plocka jordgubbar, solen tar väl lite fast klockan är fem?

åå jag har egentligen en massa mer att skriva, men jag får verkligen inte ihop det. kort sagt är jag uppsagd, utkastad, eller lättad för att det är en knuff i rätt riktning, pank, glad, bekymmerslös, lite orolig, lite panik, halvt bitter eller vad jag ska kalla det för jag vet precis hur det kommer sluta och man kan ju tycka att lite uppskattning annat än beröm skulle vara kul efter fyra jävla år. skulle helst vara 17 år igen och bara slippa bestämma nåt och ta ansvar för nåt själv, men ändå absolut inte. du ser. a total mess.

typ en gång i timmen susar allt det där in i mitt huvud, blir till en liten orkan som ger en hjärtklappning och sen bara dör ut och så tänker man, äsch, det löser sig alltid och så blir man lugn igen.

nej jag fattar inte själv hur jag kan hålla på såhär.


I´m gonna hide your shoes so you cannot leave.

.

jag kan ju inte klaga iaf!

idag har det gått bra.
fick remissen utan problem, träffade fredrik som jag gick i samma klass med 7-9, köpte lunch och hämtade hundarna, st: hans backar och soool. dock alldeles för varmt , men med några friska vindar och rätt sällskap var det överkomligt ;) vidare till naprapaten, jag ska aldrig mer säga att det inte gör ont nån speciell stans, då kommer det bara upp nya grejer! cyklade neråt och hämtade en liten lastbil, eftersom dagisfröknarna inte vågade köra en "så stor bil", hmm, jaja, men den bilen alltså! den måste ha varit bra mycket äldre än mig, efter ett kvarts varv på ratten började den svänga, den lät som att den låg på 7000 varv när man körde på 2000, backen låg där ettan är på normala bilar, så jag lyckades ju rassla i den 2 ggr, har aldrig skämts så mkt förr! jaja nu är det avklarat och nu drar jag ut i skogen. ciao!



nej jag har inget att göra

Vad gjorde du för 10 år sedan?
stockholm- sommarlovet efter 7an, hur i h*ete skulle jag komma ihåg det, antingen gjorde jag en massa som man inte ska göra, eller så lekte/tuktade jag de tre ponnyerna som var hemma för sommarfix, eller de tuktade nog snarare mig.

Vad gjorde du för ett år sedan?

hmm, båstad, semester, crosstävlingar och hövlighets-visit hos pappa, en rätt konstig sommar egentligen.

Fem snacks du gillar (utan inbördes ordning - ty alla snacks äro skapade jämställda...):
popcorn, chips, cashewnötter, grönsaker med dipp och... choklad, är det snacks?

Fem sånger du kan HELA texten till:
I am not a whore, papercut, suddenly I see, mr cool, stort liv

Fem saker du skulle göra om du var miljonär:
köpa en 200lax-bil, åka på feeetaste skidsemestern och ta med mig dig, hitta nånstans att bo (hur länge det nu skulle räcka) och köpa en sjukt massa kläder

Fem dåliga vanor...:
kaffe, attityd, fartblind, haha är man för självgod om man bara kommer på tre? champagne kan väl också få vara med

Fem saker du gillar att göra:
köra bil alldeles för fort, "titta på film, vara bäst på saker, få beröm och slåss

Fem saker du aldrig skulle klä dig i, eller köpa:
cykelbyxor, navelhög midja, lårhöga lackstövlar, mormors gardin, byxdress

Fem favoritleksaker:
bilen, en häst på bra samarbetshumör, datorn, mobilen, solglasögon

Fem personer jag vill se göra den här undersökningen:
paula, athena, syster, och några till, och nej jag tänker inte vara "fyndig" och skriva typ obama, couldn´t care less :P
japp, middag då?



wonderful world

jaa.. planen imorse var att gå på långpromenad innan frukosten, men i vanlig ordning kom jag inte upp ur sängen förrän jag verkligen hade bråttom, så det blev bara en kort powerwalk till bageriet för att köpa frukostbröd, för sen hade jag lovat att vänta på luftfilter-nissar i mosters lägenhet. så blev det med den promenaden. körde ut till veberöd för att lura i hästen lite äppeljuice och äta lunch med sussi. det verkar väl inte som att det blir jättemycket semester för min del ändå. allt ska ju vara packat innan 1 augusti. och jag måste hitta stallplats åt tre (förhoppningsvis två) hästar, och hitta nån sorts jobb, och övertyga mamma att det är bättre med en lastbil än släp och dyr dragbil. det är mycket nu.

men det ordnar sig, jag tar min semester när det behövs, så mkt folk som vi känner härnere lär vi ju hitta boxar rätt snart, och jobb... ja det borde väl också lösa sig? har åtminstone skickat iväg några mail idag.

utanför johannas satt det förresten ett helt dussin möbeflyttargrabbar, så idag är vi uppe i tre visslingar. haha jag gillart!!

körde hem och gick ut med hundarna, så där fick jag dagens promenad iaf, och nu sitter jag här. har lagt ut annonser på allt och inget, hästar, sadlar och hundburar, nånting ska väl vara av intresse iaf?! planen var att städa i resten av lägenheten sen rycket igår, men dit har jag inte riktigt kommit än. snart så.

den här har säkert varit med förut, men skitsamma




jag är kär igen

dom brukar kalla mig svår, men sånt här är jag ganska svag för


kaos

det är kläder överallt. i hela sängen (vad gjorde jag i fredags fm?!), på golvet, på byrån (?) inknölat i garderoben, det ligger en katt och sover bland mina strumpor och dammråttorna har börjat klättra på väggarna.

nu är det nog dags att ta tag i städandet.
 


japp

glad midsommar då
 


det löser sig

det gör det alltid, jag vet aldrig hur, när eller var, men det gör det. på nåt sätt.

men jag får ändå lite andnöd av det.

är det inte det ena så är det det andra.

http://ojda.bloggagratis.se/

men jag fick iallafall köra några rundor i lödde idag. en paus i allting.

"vi firar midsommar och låtsas att inget av det här händer, så gör vi en plan på måndag."

vi kör på den.

ja?


1 augusti

jaha, då blev det plötsigt en jävla massa att lösa. går och tvättar bilen medans jag tänker. sen tar vi midsommar. sen tar vi och gör en plan.

fick ännu en dum idé

om man nu skulle ha en hund som planen var i våras så skulle man ju skaffa en nu när jag inte har något annat vettigt för mig.
 
http://www.blocket.se/gotland/Shetland_Sheepdog_tikvalp_21919272.htm?ca=23_10&w=3

bara titta på den!!

bedårande

onsdag

vaknade med ett idiotryck imorse när jag kom på att jag hade lovat att ta hundarna på lunchen, speedtur till stallet och ut en sväng i skogen, midsommarfika med mia på johannas som tog lite lite för lång tid, kom hem och tog en timmes powerwalk i solen, fett nice som hampus skulle säga. kanske jag också. fikade hos mormor, körde ner till mekonomen och köpte nya lampor till p-ljusen och en till skyltbelysningen som hade gett upp, bytte däck, fram på bak och tvärtom, fick hjälp av hampus, och tur var väl det, gammal som man har blivit. gick hem och skulle städa men hamnade i soffan med ett glas rosé och sex and the city- filmen som jag har försökt hinna se klart tre gånger nu. fortfarande riktigt fint väder ute, hade varit perfekt med en glass i stadsparken nu, men som sagt, städningen är fortfarande ogjord. skärpning!


topp!!!

dagens halleluja går till sympatiska människor som tycker det är roligare att ta pengar från landstinget än fattiga invånare. ser ut som att jag klarar mig undan den här konkursen också.

jag som hade tänkt städa idag, och nu måste jag åka ut till stallet, hmm, städningen får bli imorn. fast jag kan ju ta tillfället i akt och slänga in systers saker på hennes säng medans jag väntar på tvättmaskinen.


humörsvängning?

kaffebönorna är slut. det betyder inget kaffe på heela dagen för my, därav anfallet för en halvtimme sen. sen slängde jag mig på cykeln och åkte ner och köpte dom där jävla bönorna. nu är jag glad, lugn och nöjd med livet igen. och syster är borta i två veckor, nu ska här städas!!

och oj vilken toffel jag har blivit den senaste månaden :O


bit ihop eller bryt ihop?

bryt ihop finns inte, men kött fifan vad jag lackar. på allt och inget, inklusive mig själv. fast det är klart, inte på dig.

äsch, jag får väl vara en tönt jag med


hmm

får en känsla av att spikmattan ska användas innan man går och lägger sig, däckade verkligen totalt avsvimmad i sängen i minst två timmar efter 10 min på den. och det gjorde inte så ont som det ser ut som det kommer göra, ganska skönt var det faktiskt, får väl ta och prova den ett tag, så kanske agda 92 kan ta semester.



men håll med om att den ser riktigt elak ut


hitta på någon fyndig rubrik?

tar ledigt från fyndigheterna idag, tack

söndag, skönt som faen, imorn ska jag till vetrinären, jaga folk på telefon, kolla käkarna på tisdag, fjutta runt lite på jobbet, sen är det nog nästan semester på riktigt. midsommar osv sen drar jag en sväng till båstad, fast mest troligt bara några dar, på sistone har det blivit så mkt annat roligt på priolistan =) dessutom ska jag bo i torekov första veckan i juli, jag kan vänta med brännan tills dess.

igår var vi på bio, nej först på st. michel vin& tapasbar, delish!! sen bio, drag me to hell hette den nog, sjukt äcklig, lite over the edge, men sjukligt läskig ändå, jag är nöjd :P tog mig en sovmorgon imorse, svängde förbi sleven på vägen hem och köpte frulle, speed-städade hos mormor (mycket alternativ motion nu!) och nu ska jag nog ta o lägga mig på spikmattan jag fick av andreas. den ska tydligen vara bra, vass som satan, råkade sätta handen på den och fick ett hål i tummen, men fan, kan mormor så ska väl jag också kunna?!


 


svensk sommar?

dagens ord: pissväder.

jobbade själv idag, glömde bort klockan imorse, halv 9 var jag genomblöt och inne på strump-par nummer två. kul dag. sen kom mamma, annelie, mats, kim och leo med lunch, då hann strumporna torka =)

hemma igen, in i duschen och iväg igen, för ikväll ska jag på bio :P längesen man såg en hel film och kom ihåg handlingen ;) i övrigt allmänt är och går allt så sjukt jävla bra nu. hoppet var tydligen inte ute för min del, och det verkar som att spåtanten har delvis rätt änsålänge iaf.

nostalgi till topp idag, vi kör stenhårt på två gamla favoriter




studentens lyckliga (regniga?) dar =)

det här bloggandet vekar tappa farten. det duger inte!

först vill jag sända en beklagande tanke till alla som har tagit studenten i veckan, fy fan vilket jävla väder, och shit vad skönt att vi inte behövde ha mottagningen i ett tält. ja som sagt så tog syster studenten igår.allt var klart i tid, ingen var sen och vi har en massa mat och alkohol  kvar. regnet tog ett litet uppehåll just när de sprang ut och åkte sina varv på flaket, sen hämtade jag dom på stationen i räkan, tuktade basen lite på vägen upp, och satan vad han kunde! trotsade sin storlek och sitt arv och lurade i våra gäster att det var en lastbil som kom runt hörnet, eller så var det steget som gjorde det, jaja, mycket lät det hursom. amazing mat och en massa skumpa och en massa roligt folk , vid tre gjorde vi städrycket modell enormt och plockade ihop nästan allting, sista vändan gick hissen sönder, tur att det finns en till! sovmorgon idag och sen var allt städat och diskat innan kl 12, sen blev det fika, och dagen-efter traditionsenligt tog jag ett bad, enda gången man kan bara vara i en timme eller så är när man är lite sådär småbakis längst bak i huvudet, speciellt efter lite för mkt champagne. så himla skönt! babylent var det här.

ut i skogen ikväll igen, sannolikheten att en låda vin eller ett flak öl åker med mig ut är relativt stor =) men först har jag lovat kim och leo en provtur i räkan. tokslitna däck och ösregn, jadå!


where da hood at?

ja nuförtiden är det tydligen veberöd som är mitt hood.

trippen till tomelilla blev både ett och två varv, i en satans renault kangoo. plågade den lite tills polisen började förfölja mig, då samlade jag mig och gick in på bo olsson. tänk ullared. i tomelilla. jag hittade det jag skulle ha iaf, trots illamåendet. körde till verkstan och fick ta kangoon hem igen eftersom dom inte var klara. åkte till ettan och packade in hundarna i jeepen och drog till lund, <3 den bilen alltså! började städa men gav upp när jag insåg att det inte är någon idé att börja två dagar innan det ska vara rent, en kvart senare ser det ut som fan ändå. fixade uppdrag dagis1 och dagis2 och åkte ut till slottet igen, tittade på you don´t mess with the zohan igen, den här gången nykter, så nu kommer jag nästan ihåg vad den handlar om. roligt roligt, övergången till idag var nästan så bra som den kunde bli, tills jag skulle upp och hämta hem lastbilen innan kl. 7, och naturligtvis kunde dom inte skriva klart papprena innan jag kom, så där blev det en halvtimmes väntan. hem, ner i sängen igen, frullen serverad och sen ner i sängen igen. jag gillart!!

körde hem med värsta bästa skivan på högsta och gjorde mig av med en del missions, tog en promenad och körde in till malmö för att byta oljan på bilen. finally, och luftfiltret är rent, gummipluttarna som avg. systemet hänger i är bytta, så nu klonkar det ingenstans och lampan är fixad så nu behöver ni inte vara rädda att bli blinda när ni möter mig.

nu blir det lite mer fixande, förhoppningsvis lite mat-snyltande och sen ut till slottet igen för lite.. ja.. vaddå? den som lever får se ;)



näe

den var för bra för att låta bli..      som så mkt annat


ett halvår kvar

det här börjar bli riktigt avancerat, nästan för bra för att vara sant, och jag är fortfarande kvar, händer det på riktigt? jag tror faktiskt det.
gjort i helgen då? pr-middag igår som nog gick ganska bra, sen blev det moffkväll med minutplanerat film-schema i soffan, mindre bra, höstterminen på gerda känns väääldigt avlägsen för tillfället. 

tramsade i sängen alldeles för länge imorse, en halvtimme sen till moster, men, med fika som muta kommer man långt, så lite skvaller och insider-info om alldeles för nära släkt som jag egentligen inte hade behövt/ville veta senare bar det iväg på uppdrag.. ja vad ska vi kalla det? uppdrag dagis kan vi kalla det för att inte avslöja något. rösta gjorde jag också, jag har faktiskt läst lite i tidningen, så jag kände mig iaf lite berättigad till en åsikt. vilken insats för samhället alltså! sen var det dags för söndagsmiddag, och det här var nog tammetusan en middag på topp fem i år, lite bråk, lite planering, lite diskussioner om ex hur mycket luft det behövs om man ska ge ett spädbarn konstgjord andning, heimlichmanövern, hur full en mormor kan bli på ett glas vin, hur man äter en tandlossarkaka utan att tappa fyllningarna i tänderna, ja vi skrattade nog så vi grät allihopa tillslut.

imorn då... tripp till tomelilla för att lämna lastbilen på service, sen blir det nog lite sightseeing i byn till den är klar, alternativt lite tuktning av lånebilen, mest troligt en renault clio, skulle tro att alternativ ett är det som gäller. em flyr jag gården, stjäl jeepen och tar med mig hundarna eftersom det kommer spekulanter och tittar på gården. hem och fixa överraskningar, och ut till veberöd igen för lite filmkväll.

den här veckan kommer bli helt galen, lite torekov/båstad i helgen kommer vara välbehövligt.




nu är det mycket möjligt att jag har räknat fel på en månad eller så, men jag tror nog att idag är jag precis lika nära 20 som 25. shit, det är inte bara klockan det är fel på, almenackan går också för fort!!

hmmm

det känns som att dramat hopar sig, eller så är det jag som samlar ihop det lite fin alldeles själv.


är hemma, jobbar egentligen, ska bara duscha, samla ihop lite kläder och ta en powernap, sov typ... en timme inatt? livet på en pinne.

ystad igår, blev en hel del bilar, sen lekte vi följa john med polisen, svinkallt var det också.
tyckte att den här var totalt värdelös för två veckor sen, men när den gick på radion i bilen igår och solen sken var det bara att snurra upp volymknappen och hålla med alla andra.


allmänbildning del 2

alla 7eleven ligger inte på ett hörn, även om det verkar så. kom på en till förresten, den på stureplan ligger också på mitten.



 
förlåt för dagens svajigaste ljud, men det var den enda jag hittade.
dagen har ägnats åt att hålla syster under kontroll, the big prom day, och när hon ringer och panikskriker  "MITT HÅR!!!" så var vi på plats inom fem minuter med lunch och hårnålar. paniken blev som tur var kortvarig. och eftersom dom tydligen inte hade nån skjuts trots allt så fick jag släppa allt och ta mercan.

my-din klippa i stormen.

en sväng till lödde blev det också. dödare än dödast. tråkigt värre, men men, som sagt, med rätt sällskap...

och jag som skulle sova tidigt idag?

allmänbildning del 1

jag har nog hittat på saker att hålla mig sysselsatt med.

fikat, ätit glasss, solat osv osv. spelat lite biljard också, men jag är en sån fruktansvärt dålig förlorare att jag blir arg även när jag leker ensam. så jag kastade pinnen efter tio minuter. idag däremot har vi varit produktiva. laddade kaffetermosen och körde till bottleshop, lite öl, en jävla massa vin och lite blandade likörer blev det. snart är mitt spritskåp komplett! kahlua och vit cacaolikör är nästa på listan. på vägen hem blev det ett stopp på ikea, det behövdes lite servetter, skålar och sånt tjafs. alla dessa barnvagnar!! ofta man går två i bredd och småpratar i 2 km/timmen när det är bakom. lackar som faaan på sånt, men, det är bra träning för tålamodet har jag hört.

tillbaks till veberöd, hem imorn, tvätta bilar, och vinka åt syster som ska på bal, ett roligare alternativ hade varit att streaka genom folkmassan med en huligantuta och en flagga med en bild på offret. men det ska jag nog låta bli. lite löddekörning är ju inte helt omöjligt heller.



RSS 2.0