undan för pundarn

vad har hänt den här halva veckan då? jag har tränat, faktiskt fått lite "träningsansvar" på "jobbträningen", skulle prova nåt nytt idag och gå på styrkeyoga med kusinvitamin. vilken flopp! töntigaste ever, varken jobbigt eller.. ja nånting. att det ens får utföras på ett gym är ju skandal. tänkte träna lite på riktigt efter sleepy-hour, men då var det tvåtusen pers på gymmet. blev 20 min på bandet o lite mage. imorn är jag ledig så då ska det köttas ben på fm när det inte är lika mycket studenter som socialiserar mer än dom tränar och använder maskinerna som sittplatser.

ja ledig imorn alltså och jag ska förhoppningsvis färga håret, umgås lite med hunden, städa lite hos mormis och hoppa hästen på kvällen. å vilket dålig samvete jag har för att jag bara är i stallet fyra dar i veckan och dumpar över djuren på mami. kan man inte bara trolla bort en häst? skulle bli så mycket enklare...

sen är det fredag med bara lite plock i butiken, sen äre tammetusan helg! och jag skulle ju inte alls tävla båda dagarna, det var ju nästa helg, så nu är jag ledig hela hela helgen! awesome or what? vet ju dock inte vad jag ska göra av det? träna kanske? höhö mongo.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0