dagen som gick

hoppade imorse, jätte jättefina var dom, mamms häst måste ha blivit vuxen över en natt eller nåt sånt konstigt, för nu hoppar han kalasbra både på höjden OCH längden, tills nu har det varit antingen eller. visade idioten för en kund, hoppas hoppas hoppas, med just den hästen skiter jag fullständigt i min provision, bara han försvinner och aldrig kommer tillbaka! svängde förbi systemet på vägen hem, fick tag i den sista flaskan absolut mango, den kan bli spännande, och lite annat kul ;) gick ut med fyra påsar och blir önskad en trevlig valborg av gubben som sålde aluma, - tack detsamma! sa jag utan att tänka. han kanske sitter hungrig i dalby city imorn? fick nästan nästan lite dåligt samvete där.... men det gick över fort. kom hem, putsade lite fönster (jag lovar, 4 meter i tak är inte lika roligt när det sitter ett fönster högst upp..), boxades, svängde ihop en grym middag, och lite annat nyttigt. ibland är det inte så tokigt att ha en my hemma. 

nej gnatt, speedjobb imorn så jag hinner dricka öl i stadsparken så länge det bara går. 

as always- perfect timing

nu har jag bråttom igen. veckans första och antagligen sista boxning. beach 2038 var det va?

nåja, lite pepp iaf. imorn är det valborg, och jag ska vara salongsberusad från lunch imorn till fredag natt. vad ska du själv göra?




jag vet att den har varit uppe förut, men den är ju så jefla bra!!

då vet man att det är sommar på riktigt

50 ha gräs som ska slås, klippas o putsas, när allt är klart har det tagit så lång tid att det bara är att börja om från början igen. jag är allergisk mot typ gräs, nyklippt sådant, och ingen vanlig "förkylningsallergi" , utan kroniskt ont i huvudet. ont tills man får yrsel och sånt skit. och det kommer alltid utan förvarning, typ idag. jaha, då vet jag vad jag ska äta till frulle från och med imorn, en ipren och ett allergipiller så klarar man sig hela dan. jaja man överlever ju det också, dock mindre bra planerat att gräset i skåne växer från mars till oktober såhär i global-warming-tider.

förlåt, jag ska sluta gnälla på skåne, påminn mig så ska jag skriva en lista med dom bra sakerna med att bo i skåne.

such a mess

eftersom jag inte har gjort nåt vettigt, nytt eller spännande idag så har jag absolut ingenting att skriva. jo jag har ju funderat på en massa små saker, men inget av det hör ihop med det andra eller är totalt obergipligt eftersom det inte ens är halvt färdig-funderat. jag tänker a på det ena och sen b på nästa.
vad/när/hur/varför ska jag hitta på i höst? eller ens i sommar? bo kvar? bo nån annan stans? bo i sverige överhuvudtaget? ta vägen? vad menade hon? varför sa han så? varför gjorde alla så? hur kom alla på vad dom ville göra?

och mitt i allting ramlar jag in på ett übernostalgiskt sidospår. hur sjukt vi egentligen levde för 4 år sen, hur roligt vi hade, hur lätt allt egentligen var när man inte behövde bestämma nåt själv. men det löser sig, det har det alltid gjort och kommer alltid göra, men jag kan ändå inte sluta vilja veta hur? och så är vi tillbaka.

jag vet absolut ingenting, inte ens vad jag gör om två veckor.

vad fan ska jag bli när jag blir stor? borde jag inte veta det? alla andra vet ju?


det är svårt att inte börja fundera när man pratar med jossan som har bestämt vilket pigment hennes blivande man ska ha så deras ungar får fin bränna.
 gud så rörigt, får försöka kallvatten-chocka bort förvirringen i duschen.
som vanligt appropå ingenting, ett gammalt citat från ett ganska ångestladdat dagen-efter uppvaknande
"-om jag inte kommer tillbaka så har jag dränkt mig i duschen" haha, det var tider det

japp

jag  typ dog. nu börjar tom naprapaten bli förundrad över att nacken aldrig släpper. tror fan att hon försökte knäcka huvudet ur led på mig idag, inte knakade det nåt för det? jaja, jag får väl leva med det, men det börjar luta åt turbokonverterad permobil istället för ett awd monster i 40-års present.

lunchade med chiefen idag, några dagars hus- och hundpassande blir det i maj också. sen byter jag hus att passa till huset i torekov, pool, takterass och hela kittet, jag klagar inte.

back home

vet. kom i tid, första och antagligen enda gången.

tog mercan ut för jag orkade inte växla. trött? ja.

naprapaten imorn, har det redan gått fyra veckor? känns som att jag har missat nåt? jaja hursom, så sned som jag är nu lär det ju kännas skapligt mycket iaf. hmm. blandade känslor kan vi väl kalla det.

gnatt

japp

och nu är jag sen igen.

meeeeeeeen då!!

det ryktades att vetrinären skulle komma idag, men hon hade inte sagt nån tid. jag ringde och ringde, och väntade och väntade, tillslut gav jag upp och åkte hem. nu ringer hon och säger att hon har tappat bort sin telefon och kommer "vid 7 ikväll" våran vetrinär har ett plus/minus (oftast plus) på två tre timmar  från bestämd tid. jaha, så jag får väl ta o pallra mig ut dit IGEN. har du inget roligare för dig så feel free att komma o hålla mig sällskap i veberöd. jag lär ju få sitta där ett tag. surt som fan att ringa tilly och säga att jag kanske inte hinner till boxningen idag heller...




att gå loss till den här i helgen hade inte varit helt fel, ministry of sound på torsdag? suuuuuuuuget, men allt annat då?

paper planes


jodåsåatteh

nostalgikväll av allra högsta grad igår, riktigt roligt, märkligt det där att man inte träffas på fyra år och sen när man väl ses bara fortsätter från där man slutar. ännu märkligare var att jag krockade med jonas från ebs i jossans port. världen är riktigt liten ibland!! begav mig hemåt i lagom tid för att kunna hålla mig vaken hela vägen hem, och när jag 20 min senare hittade bilen (thank god för att jag kollade vilken gata den stod på och att jag hade gps:en med mig) blev det en latte på mcdonalds, lite bilar var där iaf, men inga påväg hem, så hemfärden blev av ekonomisk karaktär. det var väl kanske tur det.

jobb idag, ut på tur för sadelprovning på idioten, han var inte klok nånstans, bockade konstant bara för att det var nån annan än jag som sadlade. dom andra var bråkiga dom också, av 4 möljiga stod 3 på bakbenen när dom inte hade lust o samarbeta. för att citera bertil: "är den lika knäpp som alla dina andra?"

f ö lyckades jag trycka min käke ur led idag.det var en mindre lyckad "första-gången-upplevelse" som jag gärna slipper göra om. tur att naprapaten har visat hur man kan lägga den rätt igen, så det var bara o rycka tillbaka den där den skulle sitta igen. eller bara o bara, ont som fan gjorde det ju. det som inte dödar det härdar. litar man blint på det "ordspråket" så blir sånt här inte så farligt.
 


off to hbg

ja nu ska jag åka om 20 min. mest troligt om 40 min. jag tror att opunktlighet är genetiskt, det är alltså inte mitt fel att jag aldrig aldrig kommer i tid.

skön dag iaf. har cyklat runt på veterancykeln och sett ut som hämtad ur en missy elliott video, mjukisar, linne, hoodie  att toppas med vita plastsolisar från hummel. schöning där.

måste. gå. nu.

ja det är en sån dag idag

en sån med latten i handen, solisarna på och lasse winnerbäck i lurarna.

ro i själen kan man kalla det


det är ett farligt liv

jaha. ledig. och jag vaknar halv 9. kul.

var på äventyr i ystad igår, kul, men dryga farbror blå ville inte ge sig så vi drog vidare. hej vad det gick, den går fortfarande bra den lilla blå :P änsålänge iaf, jag har fått för mig att den kommer få sluta sina dagar i min ägo, hmm, undrar varför?

strålande sol ute, sololjan är med, kaffet är med och ipodhögtalarna är med. topp!!



det är tacken...

... man får för att man låter bilen stå i två dar.

det är frickin´ jävla dammprickar över heeela bilen!! jag skämdes när jag körde ut den, och jag skämdes när jag körde den. det var såååå nära att jag körde ner den i garaget för ett bad. men nej, nån gräns har jag, jag tänker inte tvätta den både idag och imorn. absolut inte. men fy fan vad den ser ut.

ja då vet vi väl vad jag gör mellan 16-19 imorn kväll.

åkte på utflykt till verkstan i malmö för att hämta en kopia på kvittot (alltid bra o ha) 25 000. ååå jag älskar den som uppfann försäkringar. hann även snacka lite skit och diskutera bil med stig. stig är min nya bästa kompis.

spyx ikväll. det borde bli kul. sjuuukt av jag blev när jag kom hem, måste vara den icke-friska stämningen som har lagt sig över lägenheten.
klart att jag hann sola lite idag också. 19-20 grader i helgen och helledig på lördag. jag känner på mig att det blir en snygg bränna i år.


jooodå.

en till "hopponsdag" avklarad (hoppat aaalla hästarna) , naturligtvis med efterföljande ont, men inget värre än vanligt. jo ett blåmärke på nyckelbenet förstås, var galet nära att åka av mini, damn den korta halsen!!
lillördag idag, och jag har aptråkigt. laga mat? pyttipanna? fy fn så tråkigt. tror att jag har fått nån sorts ensamfobi, kanske redan från strömsholm, vem skulle INTE vänja sig vid att ha folk runt sig 24/7 efter tre år på internat? jaja, antingen blir det cashewnötter eller thaiway till middag. eller, tre dar till lön, det blir nog mest troligt cashewnötter.
 
mördarjobb på fredag, då ryssen ska köra stockholm t o r med lastbilen för o hämta möbler. hade det varit med bil hade jag lätt kört själv, konstigt nog tycker jag fortfarande att det är roligt att susa igenom halva sverige på en dag. men inte med lastbil, den är inte rikitgt lika busvänlig.

lördag däremot har jag stoora planer för, ledig, latte, sol och middag med jossan, sara och evert från strömsan i hbg. eeuuu vad roligt det ska bli!! lite tråkigt dock att det inte blir nån utgång som back in the days, med jossan sjuk så blir det lugnt, men jag ska ju ändå jobba dan efter, plus att då lär det ju bli bilen upp och... ja en omväg i hbg innan jag åker hem kanske? :P  ruuligt ruuligt!!




nu är det bara fredagskvällen kvar. planer? obefintliga. först till kvarn! ;)

don't you worry 'bout it



ooooo, jag har sagt det förut, och jag säger det igen, han är heeeeeeeeeeeeet.

är det bara jag...

... som måste snooza i en timme innan jag lyckas ramla ur sängen?
... som leker drifting mellan hyllorna med den där lilla varukorgen man kan dra efter sig på ica?
... som samtidigt sladdar av smalbenen på diverse anställda ica-grabbar som-inte-ser-helt-fel-ut?
... som fick jordens jävla skattesmäll, men som har en sån briljant "revisor" att nästan alltihop försvinner?
... som lyckades ringa det där samtalet idag?
... som ska upp halv 6 imorn?

ja halv 6 ja.. klockan på halv 5 då? gnatt

det var en gång...

en ovanligt lugn helg i lägenheten i lund, anledning? terroristen var i stockholm. vem?



den där. skulle gå ner och hämta henne på stationen (dagens outfit, eller snarare gårdagens, utklädd till orienterare, och hon undrar varför alla stirrar?), men kom hem ensam. hon hittade en grabb på vägen.jaha -malin jag går hem sålänge! jag fick med mig hennes chips iaf. alltid nåt.

ATT

 
haha, klockers!!
och en liten musikare ska väl få plats cokså, idag en som lutar mer åt popsidan än ghettosidan.


man ska ta vara på de små stunderna

idag har jag lyckats vända en pannkaka i luften, duvet kastat upp den ur pannan sådär stylish som dom bara gör på tv.

lyckan är total

det här med att jag pratar som jag gör...

åh, det aldrig sinande ämnet dialekter... jag pikar fortfarande folk (och kommer väl aldrig sluta) för den här bond-skånskan som slinker med på ett hörn ibland, och bara måste härma de där grötiga ljuden folk kan ge ifrån sig. typ... svårt att skriva hur det låter... men vibberrrööö, och alla dom här sch-ljuden, vi tar duscha som ett exempel, jag säger sch som man säger schhh till nån som ska vara tyst, på skånska låter det mer.. som när man säger sked. luddigt som fan, jag ser det, men du fattar säkert ändå.

samtidigt kan man tycka att det är lite konstigt att jag fortfarande inte har lärt mig efter 3½ år härnere. jag blir fortfarande lika besviken när nån frågar om jag vill ha en bulle och jag får en "brödbulle" (jag har alltid sagt fralla om allt) när jag förväntar mig en typ kanelbulle (kanelsnäcka in skånish).

eller inom?? vem åker inom nån?? man åker förbi.

eller att jag fortfarande inte vill använda ordet säckkärra, trots de undrande blickarna man får när man pratar om en pirra.

egentligen så gillar jag min stockholmska, tycker att den är fin och lagom neutral. fast när jag tänker efter så kan jag nog låta riktigt jävla snobbig. typ på framridningen på tävlingar när folk inte kan hålla sig till de enklaste reglerna på dagisnivå, och man säger lite legom irriterat åt nån lokal förmåga "tyckte du att du stog bra där!?", då hör jag hur jag låter och vet precis vad dom tänker.       jävla stockholmare som kommer här och tror att hon är något. tyck det då, jag bryr mig inte, jag skulle kunna tycka en massa saker om er också, men det har jag slutat med, my som dömer folk efter ytan på tre sekunder har tagit en paus, nuförtiden ger jag faktiskt folk en chans, sen om DET allitd är så bra vet jag inte riktigt än (förklaring på det kanske kommer imorn).

ischai/islatte -lätt det svåraste ordet att säga utan att låta som en direktimport från lidingö med pappas helikopter.


årets luddigaste och mest osammanhängande text. min svensklärare hade hängt sig efter två meningar, men there it goes.

thrasher


dagar som idag

jag är så osannolikt seeeg idag. ingen action whatsoever idag alltså, pallrade mig ner till H&M för att använda upp ett presentkort som jag hittade i röran, det var nog första och enda gången jag faktiskt hittade något i det där outlet-kaoset dom kallar affär, en gangster-hoodie blev det, och lite annat bra o ha :P

jag har ju faktiskt jobbat också, var duktig och åkte ut med mamms och tog bussen hem, vägra tanka bilen var 4e dag (helgens äventyr KAN  ju ha något med det att göra ^^). idag värmde solen faktiskt, håller man sig i gropen (på ridbanan) så åker nog tjocktröjan av snart så man kan få lite färg.

nej, nu ska jag iväg till boxningen, nu får det bli lite ordning igen. hellre biff-armar och brottar-axlar än deg. eller? pest eller kolera, men brottar-axlarna får jag av ridningen anyway, så jag har väl inte mkt till val ändå.

ibland har min fyndighet inga gränser



det är inte lätt att hålla reda på allt jämt.

jaha, och hur ska man klara sig den här veckan med kortet i behåll?

http://www.polisen.se/Skane/Aktuellt/Nyheter/Gemensam/2009/april-juni/Polisen-skarper-hastighetsovervakningen/


http://www.polisen.se/Skane/Aktuellt/Trafikovervakning/Skane/Trafikkontroll-Skane/



tips nån??

det kan nog bli nåt av den också

puttade in 3åringarna i lastbilen och åkte iväg till lcr för lite löshoppning och en lektion i "att se världen och åka bil". lilla gullan var faktiskt riktigt duktig, full fart och lite spooky, men hon hoppade bra. dutti liten!

det trodde man inte för tre år sen.


appropå ingenting

nej, jag har inget bättre för mig at the moment.
hovslagaren kom idag, 2 veckor försent och utan så mycket som en uns av ursäkt för att han "glömde bort oss". jag hade tänkt vara lite kort och kanske lägga in en pik om att det vore kanske bra att kolla kalendern och så innan man åker på semester.

jag måste vara världens mest olångsynta människa, hur mycket jag än vill kan jag inte gå runt och vara sur över nåt som hände för två veckor sen, inte ens för något som hände för tre timmar sen, och som ändå löste sig. tråkigt ibland, men det kanske räknas som en bra egenskap egentligen. eller en ruskigt tofflig egenskap.
vad vet jag?

waah!

jag har sån träningsvärk i mina underarmar så jag vet inte var jag ska ta vägen!!

för övrigt känns det där vinglaset(-en) ganska strategiskt vettigt, när jag för en kvart sen blev uppringd med frågan -race ikväll?

taktik mina vänner, taktik

dagens tips

om spraygrejen på solsprayen inte funkar. TRYCK INTE på toppen samtidigt som du kollar om det sitter nån skit i hålet.

o a o

ujuj

färdigjobbad för dagen och totalt slut. fick för mig att det var en alldeles utmärkt dag för lite konditionsträning, för alla hästarna, började med mini som satte en jävla fart, "jaja, i den här farten kan han ju inte bocka iallafall", tänkte jag. det kunde han visst. tur att han är så liten att det bara är att klämma ihop benen runt magen och dra upp huvudet på honom. haha, dagens misstolkning langad live and direct!!

anyways, han orkade 4 varv runt fältet, mamms häst blev matt efter 8 varv, och fia gick 8 varv, sen hade jag kramp i armarna, det är inte klokt, den lilla hästen har den sjukaste galoppen jag har varit med om, ever! jaja, so on och nu har jag träningsvärk i både armar och ben.

nu ska här solas och fika, (solen är väl som starkast/farligast mella 12 o 15? bra, då har jag 45 min på mig :P)

ikväll ska jag göra absolut ingenting, funderar nästan på att svepa ett glas vin bara så att jag inte kan sätta mig i bilen och köra upp en kvarts tank till ^^

glass?

damn you malle!

hon hann före! men jag lägger upp den här jag med



det blev tillslut en riktigt trevlig runda till hbg. nytt folk, gammalt folk, ganska städad körning upp (*host) drog två repor, vann den ena (850R), och det andra var mot en skyline, så den räknas inte ens, men jag fick tydligen credd för den ändå.

det är en mycket nöjd my som rullar in sig i täcket och säger gnatt.

freeeedag!!

tålamodsprövande aktiviteter är inget för mig, för er som inte visste det så HAR jag inget tålamod whatsoever.

att byta glödlampor räknas som en sån aktivitet. att göra det på en tysk jävla bil är elitdivisionen i sporten "ta ett djupt andetag, och sen några till" ja jag har slagits med mammas bil idag, och tvättat den, och som den äkta putsbögen jag är (nej jag tänker inte skriva putsflata. finns det något fulare ord?) så gick inte det heller så särskilt snabbt och smärtfritt. en nagel gick av på köpet också. men nu är det fredag!! iofs så ska jag ju jobba hela helgen as usual, men det är väl ändå fredag för nån av er därute =) dessutom har jag tydligen lovat att hänga med upp till helsingborg ikväll.

pepp!!



inga gängstergrabbar idag inte :P

...

nu är jag trött som jag vet inte vad. precis hemkommen från lite bilmotionering. mindre nöjd idag, inga roliga bilar i min klass, fick iaf avsluta med lite smiskutdelning, man kan ju inte åka hem med en förlust som sista åk, det går bara inte. men det var ganska roligt ändå hade trevligt sällskap :)

måste bara skriva årets bästa citat langat av syster blondie
vi passerade ett par grabbar som sa nåt om "en 3.2 liter v8" osv.
-vet du vad det är?
-vad?
-en 3.2liters v8?
- VOLVO!

-säger väl allt?

just idag tycker jag om mina hästar



              

idag var dom riktigt duktiga allihopa faktiskt, mamms häst fick hoppa stort, fia var riktigt sansad och mini hoppade hel bana, med vattenmatta, kombination och hela kittet! så fina!!!

mash-up


tur att man kan roa nån iaf :P

påväg ut för att sola, flipflops, shorts, nån sorts linne och bikinin under, i hissen ner kommer jag på att bikiniöverdelen sitter galet snett, helt uppe i "tillrättandet" öppnas hissdörren och utanför står en städare. -hej! pepskrek jag och gick snabbt därifrån medans jag försökte svälja asgarvet i halsen.

han såg glad ut iallafall.


attitydproblem?

hur gängstah musiken hör ihop med min vanliga muskismak har jag inten aning om, men jag gillart! kanske är det våren som bringar lite gangsterattityd, jag vet inte. eller så är det bara lite helt vanlig schitzofreni.



idiot-ryck ala´ mysan

i tre frickin´ timmar eller mer har jag dammat, dammsugit, torkat och skurat hela lägenheten. 104 kvadrat fullt med katttussar, damm och prylar i all oändlighet. duktig idiot, ät mer mask. totalt lönlöst eftersom min övriga familj inte verkar uppskatta en ren lägenhet lika mycket som jag. kul, kan sätta pengar på att det ser likadant ut om tre dagar. jaja, det är ju fint nu iaf =)

vad har jag gjort mer idag då? tjaa, tog ledigt, åt american pancakes som smakade havregrynsgröt (dinkelmjöl) till frull med syster, hojade ner på stan och köpte en latte, nej det gjorde jag ju inte alls, jag gick, eftersom min cykel hade tröttnat på livet och satsat på kniven, men tyvärr missat och bara huggit av sig en fot (punka). släpade med mig tilly och däckade på gräsmattan i solen. nice som tusan. och sen städade jag. och nu har ryggen sagt upp sig igen. usch, jag känner mig som agda, 76 när jag gnäller på om min dumma rygg.... och det är låångt till nästa naprapatbesök.. massage ikväll?

nej, shape up, ett bad ska väl göra susen, träning med tre hästar imorn bitti, om jag ska kunna stå upp efter det måste jag vara sånär smärtfri när jag sitter upp på första hästen. har ju en flaska liniment för hästar här nånstans, det brukar bedöva en del :P

det som inte dödar det härdar!

har jag världens bästa mobilkamera ellerrr?

     
     


ja, båstad, hovs hallar, hovs hallar, båstad, mitt otroligt muntra sällskap i lördags och mitt ännu muntrare sol-sällskap i söndags. 8 megapixlar ftw!


och barn, vad har vi lärt oss idag?

...att man inte ska ta en näve påskgodis i förbifarten (ja,alla skåningar, det heter förbi, inte inom) och få för sig att man klarar sig utan lunch. dum idé säger mitt huvud nu.

can I have it like that?


ytligheter?

fy satan vad det här motorhaveriet tuggade på min ekonomi. hörde jag någon säga existensminimum? och önskelistan blir bara längre för varje dag, typ mc-kort med tillhörande matcho mc (kan mamma så kan väl jag?), en bättre bil så jag kan vara med och leka med dom stora pojkarna (vem vill inte det?) ett par nya solisar i klass med dom gamla som hundjävlen tuggade på (dior, billigt och bra)...osv osv... jag håller fortfarande hårt i min teori om att man kan köpa lycka, sluta whina om att man inte är lycklig om man har någon att dela det med yada yada yada, nej! det slutar iallafall med att man tröttnar på varann, gör slut och slåss om prylarna= uppenbarligen är det matriella viktigare. därmed basta! i slutänden är det sig själv man måste kunna lita på först, innan man (alla andra utom jag) är så dum att man ger allt man har (inte har?) till någon annan som inte heller vet var den har sig själv.

oj herregud vilken djup insikt! top of the month tror jag nog allt.

anyways, pengarna löser sig nog, 11 dagar till lön. det ska nog gå. för de större planerna håller jag tummarna på att nån rik gammal faster dör snart. brutalt, jag vet, men det är väl naturens gång?
kärt barn har många namn, jag heter my. bara my.

att tolka precis som man vill:

-kommer du in? tryck på bara!

-en riktig stekare kommer inte i såna byxor.

-om du slutar pilla på den så kanske den ligger där den ligger!?

-ers majestät, jag vägrar sticka huvudet i busken, men...


vi är ju bara för roliga tillsammans, jag och min syster.

why don´t you do something love?


vaddå fira påsk?

åkte till stallet 0700 imorse, var på tävlingen halv 10, första start halv 11, andra starten halv 3, ja, helt rätt, 4 timmars jävla väntan, sola gick inte heller, blåste alldeles för kallt, sen rullade det på tills tre ryttare innan min sista start halv 7. tills nån brud trillar av så de var tvungna att ringa ambulans (då får man ju inte flytta på människan heller). då strök jag mig och åkte hem, nån måtta får det väl vara? sjukt irriterande dock, hade ju velat (haha, först skrev jag viljat) rida den rundan, han var ju så fin. fia var också fin, för en gång skull var det hon som stod för noll-rundan idag, första tävlingen utan ett enda stopp också! amazing.

nu är jag trött som en jag vet inte vad, död katt?, har ont överallt och ska jobba dubbelt imorn. 7 till17. fast som det känns nu och om solen är på min sida blir det en lååååååång lunch på gräsmattan. här ska grillas!!

oops, I kind of did it again^^

nu är jag hemma igen, har haft det sjukt skönt, hängde med systeryster hela dan igår, jobbade, fikade och fikade och åkte upp till båstad. gick en sväng ner till havet, köpte världens godaste pizza på capri och solade. great dag helt enkelt.

idag solade vi lite till, åkte på picknick med chefen på hovs hallar, sjukt fint, och soligt, fick typ sveriges största påskägg med godis (all boxning förgäves?!) och solade lite till. åt middag och körde hem, planen var att köra ekonomiskt, tror du att det gick bra? nej. hängde av ett par bilar, tills jag hittade en volvo (nån sorts s-?) som nästan följde mig till dörren :P fort gick det, alldeles för fort, och roligt var det ;)

så nu är jag gyllenbrun, mätt och glad, högerfoten och bilen är motionerade och jag har proviant tills imorn.

imorn förresten, åker jag själv på tävling med två hästar. och en massa massa dötid mellan klasserna. så har du inget bättre för dig, kom till skabersjö ridhus, tror att det ligger nånstans runt svedala, och håll mig sällskap, kaffet är billigt och sol är utlovat! du känner igen min lastbil på den stora ettan fram o bak :P

påskfirande??

personligen så hade jag klarat mig utan "firandet"

ja, åker som sagt upp till båstad imorn, syster har lovat ta 2 hästar åt mig så vi kommer iväg lite tidigare.

skönt, att bara kunna packa väskan och åka iväg en dag eller två.

hade varit, om man inte hade haft min släkt. allt ska släpas med, allt  ska göras på en gång, det blir alltid, och jag menar verkligen alltid, slagsmål inom tre timmar efter ankomst, om vad som helst eller ingenting. därav anledningen till att jag tar räkan upp ( sorry, inte mycket plats till packning) och åker ner på fredag igen (tävling iofs, annars hade jag jobbat hela helgen)

nej, så jag tar tre djupa andetag och är social ett tag.

adieu

japp

haha, det här är nog så mycket gängstah jag kan bli!!


90vad?


dagens hissa- och dissalista

idag dissar vi...
... hovslagare som bokar in en tid som han sen inte kommer till, svarar inte när man ringer, och skickar ett mess fem dagar senare att han är på semester och hör av sig senare.
... biffen, som hoppade på min fot, inte tårna, foten, den är halvblå nu. tur att han inte hade ngr skor på sig iaf.
... att jag ska åka själv med två hästar på tävling på lördag. inget problem eg, men sjukt tråkigt att sitta själv o vänta mellan klasserna.

...och vi hissar...
...våren, det är molnigt och ändå 15 grader varmt
...biffen (ja, dubbelmoral är mitt andra namn) som är hoppad fyra gånger totalt, hoppade ute för första gången idag, och fick mvg+ på uppgiften
...att imorn åker jag till båstad, alldeles lagom länge för att inte hinna börja gå varann på nerverna.
... mitt o tillys teamwork i måndags, av en häst, av med grejerna, in med hästen i bilen, ut med nästa, på med grejerna, upp och trava iväg till en kvarts framridning innan start på mindre än fem minuter. pit stop ftw!!

lyssna till ditt hjärta


bra plan!

jag hade en jättebra plan, jag skulle städa, ta ett bad, laga middag, ja, allt sånt, men jag fastnade i en hög med kort från back in the days. haha, lovely, det gäller att börja i tid!

        
  

bildförklaring:
1: ja, sen gick det bara utför (ursäkta outfiten, hästkläderna HAR stilat till sig sen 89 eller vad det är)
2: letade efter den i MG:n, men den var tillfälligt på rymmen, gräsklipparen får duga sålänge
3: hemma!!! saknas mest just nu: trädgården o garaget, senare i sommar övergår det till poolen
4: papis 450 sl från -72, till salu förresten ;)
5: jag, på min studentskylt, tack för den

problem?

funderade lite över den här så kallade "relationen" jag har med(till?) mina hästar när jag satt i bilen på väg hem från tävlingen igår. det kan nog liknas vid seklets värsta av och på förhållande. vissa dagar är det så roligt och givade att jag skulle kunna sitta och trimma en vecka i sträck. andra dagar, som igår, hade jag kunnat lämna hästarna på mcdonalds för att åka hem och sova istället för att sitta i bilen en timme till.

på-dagarna är så himla bra, men när av-dagarna leder med 9-1 så får det fan vara nog. om jag bara kunde vara en vuxen människa och komma på vad jag ska göra istället (en vettig utbildning kanske!?), och sälja de där tre finanskriserna jag har i stallet inom en vecka, så skulle allt ordna sig, nej det skulle det inte, jag vet också att det är en mening med att alla hamnar där de hamnar, men ett jobb med en riktig lön och regelbundna naprapatbesök som förmån hade varit skönt.

"se mitt stora problem är att mina problem är såpass små att dom knappt räknas som problem, men dom gör lika ont för det"

men jag ska väl vara glad, jag har jobb, jag behöver inte deala med 4 stämningar på samma gång, jag behöver inte sälja en gård på 50 ha mitt i krisen. vad klagar jag för?

fö kom jag hem till stallet 2300 igår. från en tävling. kul? var hemma 2350, fy satan så trött jag var.

jag lever!

nej, jag körde inte ihjäl mig igår heller, däremot har jag träningsvärk i vänsterfoten av allt krypkörande igenom malmö city, och kanske av lite för många starter. oops, sa jag det högt? nej men roligt hade jag, är dock mindre nöjd med starterna, sommardäcken visade sig vara lite känsligare än vinterdäcken, på något underligt sätt? får trimma på det till nästa gång...

anyways, lugn dag idag, lite jobb, lite städande, promenad på järavallen när solen passade på att krypa fram mellan molnen, och en söndagsmiddag som bestod av "västgöta-gratinerad lax" med caviar sås och ljummen potatissallad, och blåbär/hallonpaj med vaniljglass. mat är nåt vi kan iaf ;)

imorn tar jag sovmorgon, tävling i vellinge från 1600 till cirkus mitt i natten, så då tar jag mig friheten och kommer till jobbet lite senare.


jag vet att den är gammal, men tro´t eller ej, jag gillar den ändå! ;)


hey sugar, take a walk on the wild side

jaaaaaaaaaaaadu, mig hittar du på gatorna i malmö ikväll :P

gääängstah


catchin up

besöket hos naprapaten var förjävligt, gick dit i tron att ryggen var ganska bra för en gångs skull. så fel jag hade.

igår kväll blev det öl på en balkong, drink på myntha och bio i form av fast and furious-premiären. vet inte riktigt vad jag tycker, den var väl bra, men det kändes mer som en vanlig action-film, jag ville ha mer bilar. och mer grabbar, tycker att paul walker har degat till sig lite :P

idag vaknade jag 0705 och kom på att jag hade glömt maila listan till s vad b har att göra (lustigt förresten hur det alltid är samma sak med de här grabbarna från öst ((ryssland, rumänien osv)) innan det blir full fart på gården efter vintern har dom alltid en tendens att slöa till sig, strunta i vad man säger och tycker att dom själva vet bättre. då ber man chefen ta ett "peptalk" så ordnar allt sig igen)------ jag är ledig idag. irriterande som fan när man inte kan sova längre när man faktiskt får.

nu har jag lovat att ge leif gw (kusinens nya pegga) ett bad, sen blir det picknick i stadsparken hela dagen, och sist, men verkligen inte minst, blir det äventyr med räkan ikväll ;)

veckans citat

- när ska du köra calle till kastrup imorn?
- va?! vem är calle??!!
-... din pappa?

- och så fastnade jag med handen under kjolen i en jävla skruv!! (förklaringen till blåmärket på handen.)

- kolla min telefon har ställt om sig själv!!
- det gjorde du själv igår kväll...

- din muffin!!!
- min muff!!!...in...

nån klagade på min humor som alltför ofta kan kallas snusk.
-det är en arbetsskada! (menade miljöskada)
man ska väl kunna skratta åt sin egen dumhet?

sol i massor!!

snabbjobb idag, nu åker jag in till lound för ett besök hos naprapaten (blä), glasspremiär på stortorget (halleluja) och boxning (jodå). tjippohaj!


anders, den här är till dig

haha, klart jag kunde, men för o komma med en dålig bortförklaring så var jag lite rädd att det var en civilare bakom de där tonade rutorna :P

returmatch? ;)

sweet sixteen



jag ska tydligen tävla på måndag, det hade jag glömt, men tävlingar på en måndag? varför är det inte alltid det? det blir en till lugn helg, biljetterna till fast and furious på fredag är bokade, fördrink på mynta, och ff hemma hela helgen. eeuuu vad nice!!

duktig my

när det går bra blir man motiverad att anstränga sig lite mer, och så bra som hästarna hoppade imorse skulle jag kunna jobba hela natten. båda hästarna ligger 3-4 dec över hinderhöjden i typ alla språng, sadelklistret åker med till nästa gång!! åkte hem och löshoppade unghästarna och tvingade upp mig själv i dressyrsadel på knäppskallen. fy fan vad ont jag har i benen, men det är väl nyttigt, men det är ju inte konstigt att dressyrmuppar får såna rumpor som de har, platta och riktigt rektangulära, när de sitter o klämmer i såna sadlar 7 dar i veckan. nä, jag håller mig till hoppesadlarna, trepunktssits ftw!

på tal om det så red jag i bara tisha idag, nej, inte halvnaken, du vet vad jag menar, 15 grader och strålande sol, så sjukt skönt! nu ska bara avvänjningen av vantarna avklaras, det är för övrigt det värsta med hela våren, men, vill man slippa matcha brunbrända armar till kritvita händer måste handskarna bort, då får man hålla ut dom där två veckorna av blåsor mellan fingrarna, som tur är så har jag gummityglar på alla träns, det som inte dödar härdar!
hundarna har rymt igen, trots att de hade sån träningsvärk imorse att de knappt kröp till matskålarna.

....

liiiite lite småsugen på buskörning i malmö ikväll.... nån?

RSS 2.0