vardagslyx- we like

           

fick ju som sagt ett mindre anfall igår och svängde ihop en ceasarsallad till middagen med nya snittblommor och tända ljus, top notch-vin, glass med färska bär  och en stadig hallon-blåbärs drink till det. wunderbar!


tävlig med småhästarna imorgon, vi får hoppas på att dom gör en nolla var iallafall, och det vore ju galet najs att  ha åtminstone en av dom färdigkvalade till semifinalen innan sommarvilan. på tal om kvala så kvalade en av gårdens uppfödningar till falsterbo i sommar, och jag lyckades " som andrepilot" att fixa till mig ett band, så jag kommer in gratis hela veckan, nu saknas det bara ett tält så har jag iallafall en vecka på semestern planerad.

synd bara att jag har blivit den i stallet som måste vara trevlig jämt. x kommer tillbaka efter egenpåhittad semester med en sån jävla attityd, dan efter vill samma x låna min bil och yada yada, och imorn ska x med på tävling. suck. när det väl passar denna x så går livet jävligt lätt, passar det inte ignoreras det totalt, helst med en dålig bortförklaring eller nåt som ska föreställa en pik om att sånt skit vill inte x göra.
jag kan väl bitcha tillbaka om det skulle vara så, men sånt vill jag inte lägga energi på. jag är ingen arg människa


måste pigga upp med lite bilder på gårdens senaste tillskott

     

det är värt att leva fattigt ett tag..

.. om man får vara kung för en dag.

kan inte säga det på något bättre sätt än magnus ugglas sätt.

"men i samma stund som lönen går att nå
ska det genast ut och handlas"

helt sinnessjukt, den första veckan efter lönen brukar jag göra av med det mesta av det lilla jag tjänar. bjuder allt och alla på lunch, fika, drinkar på krogen, köper "märkeskläder", köper BLOMMOR för 300 spänn, köper en väska för fyrsiffrigt belopp bara för att den var mycket billigare än i butik. som sagt, efter det är det väääldigt långt till nästa löning.det spelar ingen roll hur många p-lappar och fortkörnings missar jag har. alltid likadant.

jag antar att det är för att jag vill ha det som det var för typ fyra år sen. ja, jag kanske var lite bortskämd, men det är inget jag skäms för, finns pengarna så varför inte?! shoppa kläder är grymt kul, men att behöva byta ner sig till ett stökigt hm från att ha kunnat köpa grejer med lite kvalitet, och som INTE sitter på varannan människa, det är fan inte roligt. deprimerande faktiskt. det är därför jag shoppar som en man, går och köper det jag ska ha och sen hem. fönster shopping är inget för mig, att se nåt man vill ha, men veta att man inte kan få det, är självplågeri.

jag håller fast vid devisen att pengar kan köpa lycka. just kläder kan göra så mycket, ett par riktigt bra jeans kan få dig att tycka om dig själv  väldigt mycket mer en sunkig tisdags morgon, nöjd människa=glad människa= snygg människa, snyggt och glatt tycker vi om. more money to the people!

nu tycker du säkert att ja gär en riktig liten brattig 08 va? må så vara. men hellre en brat i kläder jag tycker om, än en vanlig dödlig med kläder som springer iväg om de hör ordet "formsydd".

I blame it on my parents

såklart att hon är från skåne...


kanske inte...

jättebra att vara allergisk mot gräs och jobba på en gård med 50 HEKTAR som ska klippas, putsas och slås. när allt väl är gjort är det dags att börja om. och eftersom vi bor i skåne växer gräset från februari till november.



fy fan. men snart är det helg, tävling igen... veckorna på jobbet blir sjukt långa när det blir ett tävlingsglapp på en vecka. det är ju för dem jag håller på med det här året runt, dygnet runt. anyway, det lovas 25-30 grader i helgen, jaddå! det gillar vi.

du hade tid


mors dag var det ju också

just det, mors dag igår. överraskade lilla mor med fin frulle
- vad gör du hemma nu? och hur ska man kunna sova i alt det här oväsendet? vad gör ni uppe nu?!
hon hade glömt att det var mors dag ... sen drog vi ut på picknick på ribersborg där det för dagen var internationell fälttävlan. peggan var i extas! har inte sett henne på så bra humör på.. jättelänge.




synd bara att man blir så sugen själv, lite tråkigt att bara tävla på banan nuförtiden.. i full fräs över ett fält blir känslan lite annan, man får aldrig en sån kick av en 1.20 runda på tid. som att jämföra att sitta i en volvo med turbo och en bmw m5 vid ett rödljus. sorgligt.

too good not to happen

frågan är bara när. lördagskvällen blev hursomhelst avsevärt bättre än fredagen. först var vi på nån sorts teater föreställning som syster och x antal afrikaner var med i, det handlade om folkmorden i rwanda. väldigt djupt och estetiskt, något som vi utan kulturellt intellekt har svårt att förstå...

well, senare lyckades jag tvinga med stackars emelie på ytterligare en sväng till dansgalan, och tur var väl det, för där var både piff och puff och knoll och tott, dvs alla trevliga grabs, och några roliga tjejer. en trevlig kväll senare var emelie (motala var namnet för kvällen) på g hem, jag gick med henne ut, och då var min chans som bortblåst. totalt försvunnen, och ingen hade sett var den tog vägen??? men men, hittade några trevliga grabbs och sen begavs det hemåt ( eller, så var planen, men jag slutade i en obäddad säng i slottet ;) ).

MEN JAG FATTAR INTE!! kan nån förklara för mig hur fan man ska veta vad folk vill när signalerna är så totalt jävla schizofrena? är jag så hård att folk ger upp, eller varför lägger man en halv kväll på nåt som man bara lägger ner sen? eller gör man så bara för att man är för full för att orka anstränga sig? och det kommer ändå från nån som vet vad den ger sig in på. ÄR JAG FÖR DUM FÖR DET HÄR JÄVLA SPELET eller är jag bara alldeles för okomplicerad (just på den punkten iallafall) för att sitta och analysera och lägga upp strategier? jag orkar inte.

men som sagt, det är bara too good not to happen, och jag är inte den som ger sig i första taget. :P


ungjävel

veberöds dansgala.

en kalasbra "förfest", planerna för kvällen var spikade och vi skulle ha så sjukt kul. det hade vi. i en kvart. eftersom lillasyster tydligen inte fick samma drickar gener som jag mådde hon inte så bra, så jag lämnade henne ute på en bänk, när jag kommer tillbaka 20 min senare är hon borta. hittar iallafall kevin den allsmäktige och frågar var hon är - borta.
shit the same och jag gick in igen. tills kevin ringer och säger att ungjävlen blivit utkastad.

tack så fucking mycket! här går man ut och har kul en gång i månaden för att man tävlar alla andra helger, har sitt "target of the night" och ska ha så jävla roligt, och kvällen slutar med att man måste släpa hem en malin så dyngfull så jag har inte sett ngt värre. nämde jag att hemvägen är tre km uppförsbacke på cykel? fy fan malin.

you owe me to go ikväll igen. big frickin' time.

image51

vilken showstopper man skulle vara om man dansade såhär på krogen



testar den kanske imorn?

dessa underbara varelser vi kallar hästar...

helgen. helt sinnessjuk tävlingsdag på söndagen. 9 starter med fem olika hästar, gick upp 04.45, kom hem 20.00. najs. resultatet var väl blandat, unghästarna var duktiga, medans de äldre hästarna får ta och skärpa till sig, lyfta på tassarna och ta lite placeringar, annars tröttnar jag snart.



image50
 
                      lill- fia skötte sig hyfsat, trots koncentrations problemen.

sen vidare till nästa pucko, som jag inte hoppar högre klasser på för att han hoppar mig ur sadeln, som jag för att vara lite snäll mot skulle ut och galoppera på fältet idag. jo hej, så bra gick det, helt utan förvarning lägger han av tre rodeo bockar på 14 poäng av tio möjliga, gör en 90 graders sväng upp ,mot 90-vägen, lämnar mig i diket och springer hem. det är lite roligt det där när jag trillar av, jag hinner tänka så himla mycket på typ 15 sekunder:
- nej! inte gräsfläckar på dom ljusa byxorna!
- fan, inte mot vägen!
- bättre att landa i gräset än på vägen (my släpper taget, singlar genom luften)
(precis i landningen på huvud och bröstrygg) - shit foten sitter fast, vänd! ( my gör en halv mollbergare och vänder sig på mage så foten kommer loss ur stigbygeln)

reser mig upp ur diket, en snäll elektriker ( varför är det ALLTID elektriker?) stannar och ger mig tipset att:
- man ska inte hålla på med hästar, dom är farliga djur.  tack för den.

resultatet= en blodig tumme, halvt förlamad i axlar och nacke, en halvblå överarm, en mindre hjärnskakning...

det ÄR kul med hästar.



stöldgods och åldersnoja

"Igen, fuck that. Syskonskap innebär inte att sitta och fnittra framför ett
oöppnat Kinderegg, ömt övervakad av sin Brommamamma. Snarare att
domdera, trakassera och tvinga pengar av varandra."
stulet av prankmonkey http://prankmonkey.blogg.se/,
tyckte det passade himla bra en sån här dag när
man anklagas för att vara en otacksam bitch.

åldersnoja var det ja. igen. ja, jag är 21 år och bor hemma, men vad fan snackar du om? jag betalar för mig. jag flyttade hemifrån när jag var 15, så jag har minst tre år av icke-själv-lagad mat att ta igen. ja, jag har ett rätt oseriöst jobb med taskig lön, men, jag klarar mig, har roligt varje dag och väntar på att jag ska komma på vad jag vill med livet. sitta på ett kontor och pilla på en dator kan jag göra om tio år. ja, jag kan vara en asocial jävel, men det kommer liksom med jobbet, jag trivs bra med det, och kan nog vara rätt så trevlig att umgås med, men alla har inte samma behov av att ha en hel folkmassa med sig vad man än gör, jag går efter att ensam är stark, och har gjort det sen jag flyttade hemifrån. eller kanske sen när jag började i mellanstadiet... vad bittert det där lät, men jag har haft en himla massa kul med galet mycket olika folk också, klarar man av att bo med 25 okända tjejer kan man ju inte vara för svår. och tillslut nej, jag åldersnojar inte i vanliga fall, bara när "ytligt bekanta" höjer på ögonbrynen när man säger att man bor hemma.

sådeså. sug på den du!


EDIT: socialt handikappad är jag tydligen också.

saxat

I don't know what to take
thought I was focused but I'm scared
I'm not prepared
I hyperventilate
looking for help somehow somewhere
and no one cares
I'm my own worst enemy

tell me what the fuck is wrong with me


ett tillfälligt anfall ( det går över om en timme eller så)



helt plötsligt blev jag sådär bitter igen. sådär bitter att jag inte vet vart jag ska ta vägen. bitter för att jag är arg. på mig själv. på hon som kan vara så förbannat mesig ibland. en sån jävla tönt.

YEAH.


late night heartbroken blues

1, 2, 3, 4, 5
and six beers later I was wild
I said baby
show me to the bed now

cus I've been sitting here since half past nine
been thinking dirty thoughts about you a thousand times
come on baby
do you feel the same huh?

cus I don't want to end up being
a tragic heartbroken human being

5, 6, 7, 8
it's twelve o clock and it's getting late
come on
don't you feel like going home

I'll treat you good if you treat me bad
and I'll give you the best lovin that you've ever had
shut up
and take me by the hand

cus I don't want to end up being
a tragic heartbroken human being

and he said something like this:
sure babe, I'll take you home
but in the morning you'll be on your own again

and I said:
well honey that's ok
and I don't really care if you are straight or gay
as long as you make my day

cus I've been sitting here since half past nine
been thinking dirty thoughts about you a thousand times
come on
show me the way

cus I don't want to end up being
a tragic heartbroken human being


top notch

                        

ok, såhär va; 5000 pers, fem dansgolv, ett med RnB, dom andra med house och lite sånt, typ 8-10 barer, vi var där från 23.30 till 0500, vi dansade typ HELA natten. att det stod lite white trash i hörnen märktes inte.

det var den bästa valborgs kvällen EVER.

vi säger det såhär:

jag har fortfarande inte gått och lagt mig sen jag började valborg i parken kl 9 igår. sov två timmar innan lunch idag, efter att jag hade ridit 4 hästar direkt när vi kom hem med taxin från ministry of sound halv sju imorse.

så nej, en rapport får vänta.

men fan va bittert det var att se hur snygg x var, och veta att jag hade kunnat haft honom.  men nejdå, där satte my stopp för sig själv. IGEN.

godnatt

RSS 2.0