och då kommer känslan..

den smygande känslan....

paniken kommer krypande och jag hamnar i koma tills faran är över och minsta chans till fortsättning är borta. som alltid.
seriöst, wtf ska jag göra?

blir snart helt galen på mig själv.


Cui peccare licet peccat minus*

*= den som har lov att synda syndar mindre

dagens visdomsord.

igår fick vi äntligen tillbaka våra väskor. aldrig landa på kastrup igen säger jag. som tur var var spriten jag köpt kvar, fem flaskor sprit för 600 spänn! jodåsåattehh... har börjat rida den vilda hästen igen, och har sån sinnessjuk träningsvärk i benen efter två dagar att jag inte kan gå ordentligt... pinsamt värre..

- du får vara försiktig så du inte blir av med han. jo, jag vet, lite rädd för att det ska bli som det brukar också...
men jag tycker ändå att jag har gjort en hyfsad insats, med tanke på hur bra jag brukar vara på just sånt. som jag brukar säga, går det så går det, går det inte är det väl inte meningen att gå.

dagens bästa är hursomhelst raggandet på motorvägen, ett riktigt kap jag hittade där, synd att de inte svängde med in mot lund bara ;)

nöjd och glad som fan

-malin! jag har den som i en liten ask!


- såg du vad högt upp jag hoppade! jag var ju nästan i din huvudhöjd!!
-vilken del av dig var det?
...
-min mus!!!

sjukt bra

http://www.youtube.com/watch?v=T3DlakbinJU

billigt är gott

saker att gilla med estland:
dom säljer grey goose och don perignon i mataffären
en öl på krogen kostar 13 spänn
en manikyr kostar 130
man kan bygga ett riktigt stekarhus för samma pengar som man kan köpa lägenhet för i sverige.

saker att inte gilla:
invånarna
vad invånarna och landet har gjort med min "pappa" de senaste 15 åren. nuförtiden kan dom få behålla honom. whatever






min kudde luktade galet gott när jag gick och la mig igår. we like

sitter på arlanda och väntar...

pyser iväg till estland idag, ja, c-landet estland. lite anti typ ja.

anyway, har haft rätt kul i helgen, både i båstad och lördagskvällen hemma ;) rätt nöjd.

adios, håll tummarna så att jag kommer hem med alla väskor, utan att ha blivit rånad eller nerslagen.

packar väskan

susar iväg till BAASTAD så fort resten är packat, hoppas på peppes midsommarfest. kan bli ganska najs, om tofflorna sitter på åt rätt håll :)

adios och glad midsommar på dig!


edit: fick en flashback från i lördags
"jag är nog så matcho man kan bli med ett par bröst". jag hoppas FOR GODS SAKE att jag bara tänkte det, tyvärr så är nog inte fallet så... well, det var ju tydligen inte avskräckande iallafall ;)

grabbar ni gör mig besviken...

måste bara få sportfåna mig lite. sverige- ryssland, nån rik ryss ville köpa segern, men det behövdes ju tydligen inte. ryssarna var typ tio gånger snabbare, hittade lyckor överallt, sveriges försvar var i fem delar, och alla snackade olika språk. ta ljungberg och zlatan, lite miss i kommunikationen kanske? förstnämnde vann idag, kämpar och springer som en liten gris gör han, synd bara att de andra inte var lika snabba. men ändå, holland i kvarten hade ändå inte gått. först nu kan jag tycka att kritiken mot lagerbäck är befogad, han fixar alla kval, men när kom de vidare ur gruppspelet (och inte pga tur, utan bra spelade matcher) senast? ja precis.

    lille vän, det gör inget, vi tycker om dig ändå

vill man ha något..

...så får man fixa det själv. och det var precis vad jag gjorde! att jag kanske trampade på någons tå berör ju som känt inte mig så särskilt mycket. rätt nöjd med mig själv, ja. jävligt nöjd rent ut sagt.

imorgon kommer hovslagaren för att fila fötterna på fölen. jotack, ingen har liksom orkat bry sig om att hantera dom nu när jag har varit halvborta, a k a det kommer bli brottning på hög nivå! tänk er en typ ljubo vranjes ( gammal handbollspelare för er nördar som inte vet vem han är, liten och biffig som fan) som någon försöker hålla ifrån ett gruff. lägg dessutom till det faktum att man ska lyfta fötterna på detta lilla monster, som redan slår och fladdrar åt alla håll och kanter.

jo, jag har visst semester, men med hästar kommer man aldrig undan. så är det bara.

coincidence?

är det en slump att ipoden går på shuffle på 3000 låtar och börjar spela den här?

http://www.youtube.com/watch?v=Ie-i8w6SAhA
 

- jag simmar inte i barnbassängen. - det tror jag visst att du gör.

var ska vi börja? själva prodriftandet blev en total jätteflopp. typ inget folk alls, jag satt utanför kiosken och spanade mest hela tiden. efter att ha varit hemma och vänt hade jag planerat att se fotbollen, men det slutade med att jag misade hela köret och satt på balkongen och drack mousserande. ändå lyckades jag tjäna 100 pix på matchen, slog vad med en gubbe att spanien skulle vinna med 2-1, såklart att dom gjorde det! sen drogs det vidare till den såkallade festen som arrangörerna hade, där var det inget folk, så vi gick tillbaka och drack lite till. lite senare fick vi med oss gubbarna, jag var tvungen att visa hur det skulle göras, och fixade till musiken, sen TOTAL ÄGDE vi golvet hela kvällen. eller ja, till halv ett iallafall, sen gick strömmen. en eloge till min nyvunna vän cindy the lastbilschaufför, som gjorde många tappra försök att rädda mig från mini, som var waaay to ung, men inte riktigt förstod att ge sig. nåja, det är inte lätt när man är liten.

well, strömmen gick och sällskapet var påväg hem när jag hittade tre trevliga grabbar, vi hängde väl kvar i mörkret och pratade om en himla massa saker, vad kommer jag däremot inte ihåg, oops! det begavs hemåt, jag fick höra en
psykologisk analys på mig själv, han hävdade att jag inte är så hård som jag tror, pysh heller!

hur uppvaknandet på söndagsmorgonen gick till behöver vi inte gå in på i detalj, men det är nog den enda gången det kändes som om jag skulle kunna passa in på hultsfredsfestivalen. roligt hade jag iallafall!

idag har jag kört runt i både mercedes, jeep, bmw, och såklart den gamla volvon, köpte mig en picknick och åkte till stranden i ystad när jag väntade på att dom skulle bli klara med jeepen, NAJS.

sista kvällen i huset, ska nog firas med lite glass och biljard.

tjipp!

fredag den 13 och jag är inte ett dugg oroad

såå, vad har gjorts hittils idag då? hmm, långlunch, satt ihop ngr sköna house skivor tills imorn kväll... spelat lite biljard.. orkade inte rida idag. för fan, jag har ju semester!

nu ska jag in till lund, gå på kalas i grannarnas trädgård ikväll... hoppas hoppas att gästlistan inte är allt för bekant... sen tillbaka hit och hålla hundarna sällskap, imorn bitti bär det av till sturup och pro driften! awesome! ska tydligen bli fest imorn kväll, efter fotbollen. får väl sova i bilen om det inte finns nån ledig husvagnsplats ;)

btw så är ju S i nice, hos sin syster och svåger, som tydligen är europa chef för armani, och bara måste gå på armanis sommar fest som alltid är på midsommar. " så hon kan ju aldrig fira midsommar!"  vilka jävla problem man kan ha då!!

the major reason..

...till varför jag tittar på fotboll även när sverige inte spelar?



behöver jag säga mer? det bästa är när grabbarna börjar gruffa och brösta upp sig mot varandra. manligt värre!

you see me rollin´

imorn sitter jag i en sån här i typ två timmar

  schteek tack,

har jag sagt att jag älskar att köra bil? helst själv, eller med riktigt roligt folk som gillar min musik. road trip till stockholm? sjukt roligt om du frågar mig, helst om man har tur och delar motorvägen med några rallysugna grabs påväg åt samma håll. har vunnit många "battles" vid rödljusen på de två ½ åren jag har haft mitt körkort, en gång med kommentaren
"- fan, att det var en tjej som körde?! det trodde jag aldrig, av med hatten för den!!"    underbart

top notch gången of all times är ändå i skåne. en blick av en grabb i en svart bil i en korsning, efter utförda ärenden i byn ser jag en kvart senare en svart bil på väg in mot lund, plattan i mattan, och visst är det samma grabb! vi rejsar hela ringvägen runt lund, och när jag tillslut måste svänga av hemåt i rondellen ligger jag först. ett halvår senare på en fest ute i ingenstans: "- hade du en svart bil förut? -ja? - haha, typ i våras, påväg in till nova.... - en grön volvo va? -jaa! du kommer ihåg att jag vann va?- pysch.." den slåss vi fortfarande om...

det är sånt man blir glad av :P

dagens mest spelade

star pilots - in the heat of the night

Bobba FETT

kollade precis gerdahallens sommarschema. hur kan dom räkna det som sommar från vecka 23 ända till vecka 35??? boxning en gång i veckan i 13 veckor? vad gör folk på sommarn? solar dygnet runt? shit, hur ska det här sluta, jag kommer knappt rida nåt, inte boxas nåt, inte ens ha en hund att gå ut med. vad ska jag hitta på nu då? springa är nåt av det tråkigaste som finns, gå tar för lång tid.... köpa ett gymkort kanske... spinning med instruktörer som skriker som om dom hade shottat tio espresso på en halv minut? fan, jag som äntligen började bli lite vältrimmad. degig som fan kommer jag bli nu. shit. nån som har en bra idé på rolig sommarträning?

hej då billy bob

imorse åkte lilla billy, för allas bästa, jag tycker att det är skönt, nu vill jag ha en liten hund!! en som man kan leka med och ha med överallt utan att den skrämmer livet ur allt och alla. men billy hade ju sina stunder han med :)

                 
            None


random shit

helgen gick väl rätt bra, unghästarna i lördags, 2 nollor, sen blev dom lite matta av värmen, jag också, att rida fem rundor i 25 graders värme med kavajen på är inte riktigt top notch. en häst i söndags också, skitfin! nästan inget bockande och studsande, två ner i båda klasserna, men allt annat hoppade han super!

husvakt sen igår, nu har väl min semester egentligen börjat, men om jag ändå är här kan jag ju rida den vildaste av dom iallafall, det är ju jag som trillar av sen annars.

sitter och väntar på att emelie ska ringa, planen var att åka till sövdesjön och sola, men häruppe är det halv storm och inte en skymt av solen, så det får väl bli luchning på johannas istället. jag klagar inte.



bloggen ville tydligen inte vara med idag, får poppa en länk istället, gangstamood idag!!!

http://www.youtube.com/watch?v=1KXu_rkok-Q



"-kan du tänka dig att bo i huset i torekov några dagar i sommar om jag ska åka bort eller nåt?"

typ ja

  

shit fifan

har blivit hembjuden på middag, ja, HEMbjuden SJÄLV på middag. inte bara det faktum att snubben är minst tio år äldre än mig, han är också S ex.... shit pommes, hur ska jag komma ur det här??!!det kan väl säkert vara trevligt, men jag anar andra intentions här... får väl lov att vara väldigt upptagen nästa vecka.



appropå, det är sjukt vad lätt man trillar tillbaka i de gamla vanorna, som kindpussandet och den riktiga stockholmskan, den finns kvar, and I looove it!


men shit, what the heck tror han?

2 citat att komma ihåg

"- så alla spelare har typ en egen Dick?"

"- jag leker inte i barnbassängen".

en rätt så skön dag.

american pancakes till frukost ute i solen, solat lite, plockat undan lite hinder från grus banan för säsongen, lunchat med emelie i sjöbo, nu går jag runt och puffar kuddar, så allt ser ut som det gjorde innan jag flyttade in. rätt så lugnt alltså.

nu är det bara imorgon kvar, sen två tävlingsdagar, på måndag ska hästarna släppas på bete i ny hage, sen är det semester!! it's a halleluja moment




(det är inte jag som moffar cholkadsås, den här pannkakan tillhörde malin)

nej, jag är inte störd

jag är bara sjukt mörkrädd. inbillade mig precis att gammelkatten som följer med mig överallt har onda avsikter. kattögon är inte de mest lugnande... nej, måste försöka sova nu. gnatt.


 edit:
pratade med f på msn i lördags, visserligen bara i fem minuter, men ändå. kul att höra att han lever.

nästa helg hänger jag här:



jaddå! ska tydligen stå i kiosken. det lovas god jaktlycka!

appropå jakt så lägger jag ner projekt heting med stort H. nog får vara nog, jag har gjort min beskärda del av jagande, passar det inte så gör det väl inte det. han må vara gaalet snygg, men det är också tydligen det enda. så lågt sjunker jag inte för bara en utsida ett försök till motbevis kan övervägas, annars skiter jag i det.

sitter i jättehuset igen, ska bo här till fredag, har hittat en exclusive skiva från St Tropez med värsta clubmixen ever! najs. nu är det snart mörkt, måste gå och tända lamporna i alla rum snart... fattar inte hur s kan bo här själv, alla nojjor försvinner väl efter ett tag, men fy fan vad det känns att man är ensam.



tävlar i helgen, sista för säsongen, sen är det semester på riktigt, det är nog första gången ever som alla hästar kan vila helt och samtidigt, dvs, ingen ridning på minst tre veckor!

ja jösses vad ont i rygg, nacke, axlar och höfter jag kommer få. det blir så när man har tid att känna efter.

smått och gott

det blev en rätt najs helg trots allt. tävlingen gick väl rätt bra, den ena hästen har bara en nolla kvar så är han färdig för semifinalen i september :) eller ja, det gick väl bra om man räknar bort x lilla missöde. vi skulle lasta den lilla bråkiga hästen, när den väl går in glömmer x att hålla upp huvudet på den, så istället för att stå med huvudet över den lilla "halvväggen" följer djuret efter x genom "människodörren" (60 cm x1 m) hoppsan, där ligger hästen halvvägs igenom på fel sida och sitter fast. som tur var är det en lugn liten häst, så hon kravlade sig baklänges ut igen. men fy fan, där hade vi kunnat bli av med både häst och lastbil. idiot, hur klantig får man vara? hade jag fått bestämma hade hon fått stanna hemma resten av säsongen. 

solen sken iallafall, så lite mer färg har vi fått, jag måste säga att nivån på min "halv-överkropps-bränna" i år toppar allt. gyllenbrun och beyond! tyvärr sp kan jag inte ha mindre kläder på mig när jag jobbar än vad jag har nu, så jag får väl nöja mig med en snygg linne-bränna. från imorgon till fredag och nästan hela nästa vecka är jag dock husvakt, planerar att grilla benen då, så allmänheten slipper bli bländad.

imorgon, tydligen äventyr till sturup raceway, och sen födelsedagsmiddag på slottet. först ska jag svettas lite mer från typ 8 till 3. HADE JAG VELAT HA TROPISK VÄRME HADE JAG VÄL FLYTTAT TILL AFRIKA?!

RSS 2.0