helgen

ont i ryggen. tävling. regn o iskallt. spex, middag och mördarstarka dry martinis. tävling. dötid. protesterande huliganer på gatan. middag igen. just det ja, min pappa är numera utnämnd till rikspucko #1, för femtielfte gången.

veckan som kommer:
hinner inte vara ledig. måste köpa juklappar för pengar som inte finns. tävla igen. fylla år.

satan vad trött jag är.

förlåt, det här var det sista gnäll-inlägget. ever. förhoppningsvis.

det kommer en bättre sammanfattning imorn. gnatt.




känner en liten uns av saknad. till nåt som jag kanske hade kunnat behålla. ett tag iallafall.

MEN! tagga till för fan

tävling imorn, så sjukt osugen, helts skulle jag bara ligga i min jättehärliga, übersköna säng hela dagen och tycka synd om mig själv. men. det är ju faktiskt tävlingarna jag håller på med det här för. och nu är det bara två helger kvar, sen är det en hel lång o mörk vinter emellan.

Linkin Park- Bleed it out


Heartless- Kanye West

"in the night I hear 'em talk,
the coldest story ever told
somewhere far along this road, he lost his soul to a woman so heartless..."

"how could you be so, cold as the winter when it breeze"

" so you walk around like you don´t know me
you´ve got a new friend, well I´ve got homies
but in the end it´s still so lonley"

" you wait a couple of months then you gon' see
you'll never find nobody better than me"

 
http://www.youtube.com/watch?v=Q471J_zJpiY




Kanye, Kanye, det var inte meningen, jag trodde inte att du var så känslig, men det var gulligt av dig att skriva en låt om oss. Keep up the good work babe :P


hatkärlek på hög nivå



har precis skickat pengarna, en jävla massa pengar, till morbror för vinterdäcken som kommer ner nästa vecka. sen är det bara montering, byte och försäkringen  kvar... fy fan, men vad gör man inte för the love of my life? när jag hade kört syster till sturup och var påväg hem, drog jag upp han på 6000 varv, växlade och försvann genom skogen. då är han nog fan värd det, rallyräkan. <3

biljävel

vann "veckans värsta" igen

-det här var nog det stummaste jag har varit med om!

- man ska inte ha så ont i ryggen när man är så ung som du.

jaha, då sitter man här igen

sitter och väntar på att klockan ska bli 12, fick en akuttid hos naprapaten efter träningen imorse när hästen landar jämfota på alla fyra efter ett språng på 1.40, nu kan jag inte gå, böja mig eller ens sitta ner ordentligt, så mamma fick köra hem hästen. och jag laddar upp mentalt för en session av tortyr på Al Qaida nivå.

fy fan.


HÄPP!

jag överlevde helgen. när vi kom fram till anderslöv mitt i ingenstans en halvtimme innan första start i lördags var det två bilar där. det borde ha varit typ 20.  hur mkt strykningar som helst, men jag fattar inte varför, det var ju en massa minusgrader och snö, ingen is nånstans!! well well, hästarna var fina, på vägen hem släppte det lite i en kurva på lut i uppförsbacke, men sen var det inga problem. läste i tidningen att det var en personbil som hade lyckats köra av på motorvägen, där det var barmark. jag fattar verkligen inte hur folk lyckas härnere. i söndags blev jag tvungen att åka själv, men, hade faktiskt koll på allting, kom i tid och cashen hade bara en rivning! nu är nollan inte långt borta! eller, koll och koll, då behöver  man ju inte räkna när jag skulle sätta på mig jackan, och hästen vänder om och går iväg. som tur var gick han in på baksidan och in i en hage, så det var ingen som såg. oops!

                                                      
                                                   

frös som en gris gjorde jag iallafall, intog badkaret så fort jag kom hem, i söndags blev hela högen utbjudna på middag av mormor, italienskt, det bästa!! italia på lilla fiskaregatan, så sjukt gott, och så sjukt mätta blev vi. tvättade bilen också, den var ren i en halv dag, sen började det blötsnöa. jag hatar det.

nej, nu ser vi fram emot en ny vecka av... jobb jobb, och ännu en tävlingshelg. plus att lastbilen åkte till stockholm idag och kommer inte tillbaka förrän den 4 dec med mina däck. tack för den, vi får väl hoppas att det blir höst snart igen.

skickar med en godnattvisa: john mayer- say

det känns som att det är dags för lite mucixx

David Guetta ft. Tara McDonald- Delirious (Laidback Luke Remix)


won-der-ful

vaknade imorse, tittade ut genom fönstret- SNÖ!!

lovely








körde mamms bil o släpet till däckverkstan, deras parkering var tydligen täckt av is, blev lite orolig när bil o släp åker på bredden mot en stenmur. fick stopp på ekipaget, gick tillbaka till stallet o hoppades att bilen skulle stanna där jag lämnade den. en massa fix på jobbet, packade allt,
  motivlackad med  sadelklister och mördar-
                                                 företagsloggan :D                                       sporrarna, jävlar om  
                                               (ja, tog bort det sen)                                     hästen inte hoppar 
                                                                                                                         imorn!!   

lånade gammelvolvon, som nuförtiden tjänar som gårdsbil, ner till byn, var tvungen att leka lite, det minimala snötäcket och dubbdäcken till trots, OCH tillsägelsen att jag INTE FÅR sladda där när gruset är nylagt i september. men jag var tvungen att fräsa på lite ändå. volvon bad om det.

                                                                                         

mer sladd blev det däremot sen, när det kom mer snö, och det frös på igen, då tog inte ens dubbdäcken, så, vad att göra? gasa mer! lämnade dock rallyräkan i veberöd, vågade inte chansa på att komma hem med sommardäck, bland alla nötter till skåningar som inte kan köra bil när det är minusgrader.

ikväll åt vi middag, gick ner till bion i snön o såg nya bondfilmen, helt okej, om inte tillomed rätt bra!

waah, tävling imorn bitti, om vi klarar av att hålla oss på vägen. köra på ställ med lastbilen med två hästar i är inte så kul som det låter.

jag vill ha snö!!!

...men då får jag nog flytta ifrån skåne, men den dagen grusplanen härute blir snötäckt, då vet du vart du hittar mig.


my kind of humor

doppa

jag vet, whiny igen

men ååå, kan inte den här veckan bara ta slut? eller kan vi inte bara hoppa fram till fredag em, när alla hästar är trimmade och klara, allt är packat och alla måsten är slut? måndags- vetrinären, tisdag-ledig, fast ändå inte, onsdag-träning, torsdag- vetrinären, fredag- hovslagaren, plus nio hästar att rida/ dag. tävling hela helgen.  fick nån sorts sinnessjuk stress huvudvärk igår, somnade vid 18, vaknade när klockan ringde 6 imorse. normalt? nej.

får en ny häst på måndag (ja, nu är vi uppe i tio/dan), mycket, ja, men extra pengar till jul tackar man inte nej till.

måste bara putsa upp finishen på dagens gnäll inlägg med att hästarna var jätte fina på träningen imorse. knäpp-cashen hoppade en bana på 135 hur lätt som helst, och grodan (5 åringen) som inte har hoppat ngt anmärkningsvärt sen flyinge bockade o for runt i början, men sen skötte han sig riktigt bra, hoppade en liten bana han med, helt sjukt att han kan hoppa som han gör, med en sån värdelös galopp. söt.

*ställer klockan på 06.00, fastnar i täcket och ramlar ur sängen.

gnatt.

jatack

http://www.expressen.se/sex/1.1369317/hangel-botar-stress

förlåt...

förlåt rallyräkan, men jag har en ny "love of my life"


nej, nu går jag


dagens i-landsproblem

har äntligen kommit hem från jobbet på min lediga dag. är svinhungrig, har inget roligt att äta hemma. skulle kunna gå ner till subway o köpa en alldeles otroligt god macka, o en latte från sleven, gå hem igen, landa i soffan o sätta på en film. piece of cake, do it! säger du. - det är snorkallt och det äckelregnar ( det regnar horisontellt) säger jag. wft ska jag göra?!

häpp!

möttes av en trevlig syn imorse. -2 grader och bilen var helt genomfryst. ingen skrapa hade jag heller.  men det blev ändå en rätt fin dag 



        
    årets första snö?! i november?! 

 cashen fick vara med också, bara så ni vet vem ni ska " hunt down" när jag dör. 99% sannolikhet att det är hans fel. han har redan varit nära en gång. idag flög han i luften mitt i ridhuset, landade ute vid väggen, svepte förbi en pelare, och stannade tillslut i hörnet. sötnöt.

Bring the noise


bildspel, om vi har tur med uppkopplingen

tog ledigt idag, känns som att det behövdes. städade stallet som en vettvilling igår, skulle tydligen komma nån å titta på gården, jaja. putsade träns medans katterna hejade på, men det är faktiskt roligare när det är välstädat. 

                                        
                                       
                  

vad sägs om en bojkott mot comhem? 4e gången bara sen i somras som bredbandet fuckar ur. at the moment åker jag räkmacka på grannens trådlösa.

well, sov till lunch, lagade american pancakes åt malle o misha, bäst var mormor igår;
-det här är misha, -missa?! vad missa hon?!
har fixat alla anmälningar, så nu är det tävlingar varje lör-sön fram till vecka 50. jaddå!!


  



såhär ser mitt schema ut en månad
framåt, det vanliga jobbet är inte med.




NU ska jag ta mig upp ur sängen o hjälpa mormor att flytta möbler. My brings the muscles, som alltid

                       

att början är så sjuk gör den bara bättre. tänk sensation white.


det är ingen som tvingar dig att fortsätta läsa

idag är det här en whiny blogg. gnäll gnäll, men jag har så satans ont i ryggen. vart ska vi börja?
* totalt jävla stelopererad i nacke, axlar och bröstrygg, av spänningar o knutar som är flera år gamla.
* så fort jag inte rider på en dag el mer får jag så sinnessjukt ont i ländryggen, varför är det ingen som vet. kan vara de två kotorna som är vridna efter en snygg frivolt med landning på grusväg, vem vet?
* har slagit sönder några nerver i korsryggen efter en ännu snyggare dubbel frivolt ,med landning på ridbana under häst, som tydligen har nån connection med nerverna i ljumskarna och höfterna, ont gör det iaf, även här, ingen som riktigt vet vad det är.

* bäst av allt är naprapaten som faktiskt gav upp totalt.


dom är så himla söta mina hästar. dom är verkligen värda allt slit dygnet runt, året runt, man får så mycket tillbaka av att vara i stallet från 8 till 20. och jag är jättenöjd med att aldrig ha haft en riktigt hästfri semester, hur skulle man klara sig utan de små liven??!!





aahh, den ädla konsten IRONI. lovely

behöver du en knuff i rätt riktning?

känner du nån som skulle behöva en flickvän? ge honom en helkväll med mig, och jag kan garantera att max en vecka senare har han skaffat sig en random brud. inte mig, nej nej, men jag verkar ha den inverkan på grabbar jag hänger med. är jag så jävla vild och bekymmerslös när jag lever mitt singelliv att dom stackarna "vaknar upp och undrar vad dom håller på med? kanske bäst å skaffa fru och barn på en gång!?"  nej, det skulle jag inte kalla mig själv.


HALLÅ alla skånebönder, livet slutar inte för att man börjar närma sig 25!!!

från och med idag börjar mitt liv i celibat, och jag funderar allvarligt på att ta det där jobbet i tyskland.  lägger ner allt helt enkelt.

jag orkar inte

har blivit drabbad av nån sorts sjuk fobi för att vara ensam. jag kan inte sova, drömmer en massa konstiga drömmar, blir helt jävla rastlös av allting, vill bara ha sällskap. nej, inget känslosamt tjafs, bara nån. nån att gå och lägga sig med och vakna med.

hård som sten var det, men jag tror fan att stenen börjar vittra sönder av alla andras velande.

I got no strength at all
in the state that I´m in
I might disappear
I might loose my mind

I can´t think
I just think about the things that you do


hedersplatsen idag går till:



very irresistible från givenchy

parfymen som ALDRIG slår fel. vinst varje gång.

det var väl ungefär såhär det blev

ja herregud. jag hade jätteroligt. kvällen slutade med en minneslucka på 6 timmar, efter att jag halsade bacardi razz, en match jag är ganska nöjd med helt enkelt, och de alltid så obligatoriska bilderna på facebook som inte är smickrande från någon vinkel. men, alla andra var säker lika onyktra, och jag hade sjukt kul hela kvällen (tror jag), har inte mått alldeles förjävligt idag, och är ganska nöjd med mig själv. tack för den


ikväll smäller det

den mest efterlängtade festen på hela året. det ska bli SÅ SJUKT roligt så det går inte att beskriva. hade jag varit lite mer frisläppt än jag är hade jag bara sprungit runt och skrikit rakt ut. som tur är fick malin den genen.

jag vet att den här har varit uppe förut, men den får vara med idag igen.

RSS 2.0