stadsparken från 0900 till 1600

image49

whoop whoop

               

JAAAAAAAA!!! årets bästa vecka, valborg på onsdag, stadsparken från 09.00, middag (hur det nu ska gå till), ministry of sound i malmö, 1 maj, lunda spex, världens bästa.  frågan är bara hur i h-ete jag ska kunna jobba på torsdag morgon. jaja, det löser sig, sånt har man ju klarat av förr.

sinnessjukt kul!!!

resumé av helgen

gbg horse show i fredags, galet långta att köra, men roligt när vi väl kom dit. hittade en carro på vift och tog med henne hem. göteborg är för övrigt den värsta jävla stan jag nånsin har kört bil i, sthlm kan jag köra runt i för nöjes skull, det är bara att vara snabb mellan filerna så klarar man sig, i gbg försvinner filerna åt varsitt håll lite hursomhelst utan förvarning. inte kul. bilade hem till slottet, åt en pizza i veberöd, där hela byn var samlad, för dom hade tydligen liveband på fredagar, så vi invigde utesäsongen och satt ute, very NAJS. vidare upp till slottet för biljard och öl, mkt trevligt, hade vart ännu bättre om vi inte skulle upp tidigt dan efter.  ;)

tävling i lördags, inga kommentarer, det var fint väder iallafall, så tiden mellan starterna tillbringades i solen pratandes en massa gamla minnen från strömsholm. kom hem übersent, tog en powernap och kom aldrig upp ur sängen igen, fan, jag som var taggad till topp för att gå ut me carro, men vaknar man inte ens till en gammal gwen stefani är det ganska kört.

eftersom min kollega tydligen har en väldigt låg smärtgräns (en trampad tå är väl inget att snyfta över?) var jag tvungen att jobba hela dan idag, men snäll som hon är så hjälpte carro till, så det blev en rätt lugn dag, fika på johannas, fixa hästarna, sen in till chefen för lunch och världscup final på tv, ut och ge hästarna mat, sen hemåt.
tur som jag hade blev jag väckt halv sex imorse av att telefonen ringde. tack för den, skulle ju ändå upp en kvart senare.

 med eller utan utgång så var det iallafall grymt roligt att träffa carro igen!!!

prinsessan på ärten

aaaah, jag sover i en dubbelsäng 240 bred (hästens såklart), med riktigt duntäcke och tre dunkuddar staplade på hög för att dom är så fluffiga i ett blå blommit rum med blåa gardiner. jag har ett eget badrum, med världens största badkar som ska invigas ikväll. biljardbordet i salongen står bara där och väntar, och nu sitter jag i köket, som är stort som en liten etta. underbart!
                                                                                                                                                  

för övrigt är jag sjukt mörkrädd och springer runt och tänder alla lampor i hela huset innan det blir mörkt, har med mig ipod-högtalarna på högsta vart jag än går, men det funkar.

            

ooo, min väska kom igår!!! så fin, så äkta, och skulle den inte vara det, är det en så jävla bra kopia att det inte spelar nån roll för det priset.

nu, ut i stallet, hoppa 6 hästar i ridhuset som är lika varmt som ett växthus på 24x62. NAJS sen rida en till, och visa en ikväll för kunder. göteborg imorn. tävla lör o sön.

det är jävligt mycket nu.

oh shit

har tydligen köpt en väska. dock en svart, men ändå en bayswater.

shit

holy fuck?!

sitter och bjuder på en väska på tradera som avslutas om 2 timmar. ligger högst för tillfället... aaahhhhh, jag måste ha den! men snart är jag över min väskbudget ganska rejält.....




the love of my life

running up that hill

dagen; började jobba 8, red två hästar, körde mamma till nya jobbet, brunch på standardfiket i veberöd, upp och rida tre hästar till, den nya blir bara bättre och bättre för varje dag, hade med mig hunden när jag satt på snällaste hästen, och tur var väl det, för hundfan gick verkligen bananas i 20 minuter, skenade runt, drog iväg och lyssnade inte överhuvudtaget. tillslut vart jag så galet arg på honom (hästen fick väl multipla hjärtattacker) så jag brände iväg i full galopp så fick han fjamsa runt bäst han ville, spang han framför hästen fick han skylla sig själv, han måste ha fått en lätt hov i sidan, för sen skärpte han till sig, eller så blev han kanske trött, vad vet jag, men det måste ha sett kul ut!

anyway, sis bestämde sig för en visit, så vi möttes på johannas (igen) och ringde dit f, bra initiativ där, sis! satt i solen och bara mös(?).

hem och middag hos moster, sen vidare till spyxet, en typ teater föreställning som sis' skola har, det var kul, men omtagen (sångerna sjungs igen, med annan text, inövad eller improviserad) hade kunnat  vara roligare. najs, sen fick vi för oss att åka ner på stan, ta ngr öl och bli "mysfulla", men, ogammal som sis är, så var det bara att vända hem. ingen action i veberöd heller, suck, men, en god natts sömn är inte fel heller. gud, nu börjar jag verkligen bli gammal!

ledig imorn, eller, idag, american pancakes till frulle, självklart ut till veberöd, kanske boxas... tja, så ligger landet!


you don't want to hurt me
but see how deep the bullet lies
unaware taht I'm tearing you asunder
there is thunder in our hearts, baby
so much hate for the ones we love?
tell me, we both matter, don't we?


schitzofren-fredag

ena sekunden är jag sjukt partysugen, andra kan jag knappt hålla ögonen öppna. sickt. vad som också är sjukt är när man ger bort en handväska i födelsedagspresent värd runt 8000 till sitt ex som man flyttade ifrån dagen innan. typ ja.

allt går ändå så himla bra nu, hästarna går bra, har fått en till häst= mer pengar till my, summa, det känns jävligt bra, även fast det kanske är lite mycket med 8 hästar om dan, vältrimmad kommer jag bli iallafall! boxats sön, mån, ons, tors, helt galet, beach 2008, se upp för boxar-systrarna.

fast det är ändå nåt som saknas, som ändå känns så hopplöst uppgivet redan nu.

image48     JA TACK!


vad sägs om att införa dödsstraff?

ja, vad sägs, väldigt mycket billigare, ett par idioter mindre på gatan och 10 åriga små flickor från dalarna får leva några år till?

what you waiting for?


vet inte om den ska ligga på nostalgi eller musik, men som vi har dansat till den här! och laddat, förkrökat och spelat på högsta hela vägen in till västerås.

imagine det här; alla är lagom toppade, jag kör på en kaffe och en snus som vanligt, stuffar in så många som möjligt i bilen, inklusive i bakluckan, (vi var nog nio som flest), vi burnar in till kära gamla konrad, lyfter taket, dansar och leker med västerås grabs heela natten lång, är allmänt igenkända som "ridbrudarna från strömsholm", på gott och ont :P packar in folket när stan stänger, (ja, knuffade in f en gång när hon var på väg hem till nån annan), åker hem, sover någon timme, går upp halv 7 och börjar skoldagen med stalltjänst som vanligt. en helt vanlig onsdagskväll för tre år sen. det här skulle passa på kategorin saker som jag aldrig ångrar också, en multi!! saknar som tusan, men konrad är sig inte likt sen vi slutade, nä, vi sparar minnena som dom var. saknar!!!

gnatt, ska upp halv sex imorn... det ÄR kul med tävling!!

I'm yours



med en underförstådd mening i det hela

amazing


att ha frisläppta grannar

har ett par grannar som bor tvärsöver gatan. dom verkar vara i behov av lite spänning i sitt sexliv, se dom har nämligen börjat köra med öppna ridåer. tack, är nog första gången jag skäms för nån annans skull, och vi snackar inget oskyldigt nuppande under täcket eller halv påklätt, full show, spritt språngande, grabben verkar ha en viss förkärlek till doggystyle, hon gillar benen i vädret. när dom är nöjda och duschade/påklädda, då åker gardinerna ner. HALLÅ!!! vad gör man? ställer sig och blinkar med en ficklampa för att poängtera att man är där? ringer eller skickar ett brev? major issue, kul om vi har gäster som inte är roade av live show till middagen?

önskelistan nr 1

appropå kort minne lyckades jag glömma bort ettan på önskelistan jag gjorde när jag fyllde år. trumvirvel...

det jag vill ha allra mest är ett "normalt liv" en riktig utbildning, ett riktigt jobb, en riktig lön. nåt man kan komma hem från, släppa, och gå och hitta på vad man vill, kunna åka på spontana weekends, vara ledig på helgerna, kunna boka en semester i sommar utan att anpassa mig efter kvaldatum, scandinavian open, viloperioder och allt shit som kommer med min lilla "hobby".

det här stod högst på listan i vintras, men things change, för tillfället är jag rätt nöjd med tillvaron, och har kanske annat på första platsen...

utmaningen

blev uppmanad av http://joelsunderbara.blogg.se att skriva en lista på saker som man inte ångrar att man har gjort. - kul grej, tyckte jag, men eftersom mitt minne har längden av en knapp hamstersvans så får jag köra på en helt ny kategori, och skriva ner saker när jag kommer på dom. bombs away!

*
fick den briljanta idén att värma en minibaguette i micron, missade varningstexten- värm ej i micro- smoke all over the place, man såg inte till andra sidan rummet! det direktkopplade (till 112) brandlarmet gick på hela internatet som satt ihop med två ridhus, gym, lektionssalar, the shit. a, just det, det var på finaldagen på SM, 
a k a hästar och folk utrymdes åt alla håll. tack vare mig. man ska kunna skratta åt sig själv.

oo, det var bara början

tillbaka från de döda

oj oj oj. jag dog nästan där ett tag. sinnes sjuk har jag varit. men nu är jag tillbaka i gängorna.big bowl i malmö igår kväll. jag är nöjd, börjar bli riktigt jävla bra på det här med att vara nykter, bra på att bowla var jag också.

det känns som att jag ser ut ungefär såhär för tillfället, bra humör och galet pepp. men det är väl inget fel med det?

                                                     det var väl ungefär it, men I'll be back!!!!!!! moahahaha

 


just det, tävlade igår också, men det gick så jävla skit att vi glömmer det, va?

RSS 2.0