we take those hits, and we learn to fight

i brist på en bil att tvätta kom jag på att mina sommardäck behövde ett bad. bra idé. att tvätta dom i ett badkar= mindre bra idé. tur att jag ska tillbaka till naprapaten på måndag. stängde dörren för att det inte skulle lukta avfettning i hela lägenheten, inte heller nån bra idé, varmt som satan, och närapå hög på avfettningslukten. tjoho

ikväll blir det hemmagjord pizza med allt på med c/o och schlagerfestival, lite vin till det, sen är jag nog rätt färdig för kvällen. 7 hästar imorn.


 

gillar texten på den här....

men jag fattar verkligen inte var alla tar vägen. varför säga nåt som man inte fullföjler? hur svårt  kan det vara att låta bli att säga något whatsoever i såna fall??

idag är humorn på topp



jahaja. fredagskväll igen, och jag jobbar imorn igen. allmänt segt, allmänt fattigt.

men det ser ut som att det blir jobb i sommar iaf!!

stekardag?

0830: naprapaten. - helrenovering idag alltså? -vi tar en del idag, och resten på måndag, allt på en gång skulle ta minst tre timmar. extreeeemt nära att börja gråta, så onte gjorde det. och det kommer från bruden som tävlade två hästar/ en helg med bruten hand.

hem o käka lång-frulle med en stoor homemade latte

11ish: malmö och lunch på café cosmopolitan, bästa bästa salladen m lax, getost o guacamole. sen vidare till buddha och träffa toni, hämta tröjorna o få diplomet. snyggt som tusan!

14: en timmes ansiktsbehandling, så skönt, uttrycket fräsch som en nyponros har aldrig passat bättre!

16ish: snabbfika hos mormor, sen vidare hem till tilly för o färga håret, lite NFS undercover hanns med också, fika en gång till.

19: är man ett duktigt barnbarn så är man, städning och socialisering hos mormor, och dagens sista fika

nu är jag skapligt trött, har fikat fyra gånger och inte ätit nån middag. men man är bara ledig en gång i veckan!



spåtanten anklagade mig för att vara snål mot mig själv. just idag hade hon fel.

riktigt på topp




hittade två oöppnade 12" basar i ett förråd idag, nu ska jag bara övertyga ägaren om att dom kommer vara mycket gladare i mina händer.
imorn tog jag ledigt, ska ta hand om mig själv heeela dan, eftersom ingen annan verkar vilja göra det. naprapaten (det vet jag väl inte om jag är så glad för, men det behövs ju garanterat iaf) till frukost, jag känner att det blir en latte to go, winnerbäck på ipoden och vägen genom lundagård hem efter det. in till malmö, lunch m sis, hämta min tröja, utnyttja presentkortet på 1 timmes ansiktsbehandling, ska färga om håret, sen en till promenad och avslutar dagen med boxning.  jodåsåatteeehh

happyhappyhappy

riktigt roligt på jobbet idag, red min 3åring, som gick med sadel för andra gången iår, supersnäll! ser dock lite samma syndrom som syskonen har, huvudet rakt upp och full fart, men det verkar ju vara ett vinnande koncept. 3åring nummer 2 verkar ha funderat lite under vintern och kommit på att det kanske är lite roligt att göra något annat än o gå o skrota i hagen. hoppade biffen som höjde rekodet på 45 cm från förra gången till en enorm oxer på hela 65 cm!! otroligt, och bytena sitter fortfarande :D
hoppade 5åringen som väl har gått lite sisådär som 4åring.men nu jävlar vad hon hoppar! har hittat ett skarpare bett så man får stopp på henne också, får man bara ner farten lite så hon hinner se vart hon ska så är nog inte falsterbo långt borta :P

dagens mindre roliga är att jag har suttit och trimmat som en tok på en stackars häst, som inte ens kunde hålla galoppen rakt fram för ett halvår  sen, som såldes för 4 veckor sen och nu är halt. det känns lönt?

men tänk vad lite hoppning på lite höjder kan göra :D

en benassi om dagen håller humöret på topp!!

 


det blev många inlägg idag...

väl spenderade pengar

har precis betalat medlemsavgiften och ryttarlicensen för 2009.  medlemsavgiften på 160 spänn kan jag väl ta, det går ju ändå till klubben, och är ingenting mot de 400 det kostar i sthlm. men licensen!! 900 pix, på vad? anmälningsavgifterna är fortfarande lika dyra, vetrinären kostar typ en tia mindre, men det tar tävlingsdatabasen igen med en serviceavgift på tio kr PER HÄST och anmälning. man får förbundets tidning 10 ggr/år. hurra, det är kul läsning som man inte hade kunnat läsa gratis på nätet. (?) jävligt drygt med tanke på vad allt annat kostar, åka, grejer, mat till djuren, hovis, vet, ...
vad får man som en helt vanlig stallloppa tillbaka från förbundet? utom ett plastkort så man får tävla i ett år till?
för att lysa lite på den positiva delen så har jag två eller fler tävlingar varje helg att välja på, det ni stockholm!!

alla blir vi tofflor när vi hamnar i skåne

picture this: stockholm för 7 år sen, 5e januari klockan är halv 7 på morgonen och det är -27 grader. familjen sjöstedt kopplar på släpet, lastar ponnyerna och trotsar de halmeterhöga snövallarna på grusvägen över slätten och åker in till storstan på tävling. att åka 1½ timme till tävlingarna var standard, som längst åkte vi 2 ½ timme för en helt vanlig tävling, den gången åkte vi hemifrån kl 0430. hästarna går med 4 vinterbroddar hela vintern, inga lampor, inget ridhus.

nästa exempel: första gången jag körde bil själv efter jag hade fått mitt körkort. tar pappas cheva och försvinner ut i snöstormen mitt i natten. "-ta lite fart och håll i ratten så kommer du igenom snön" gick jättebra.



nutid i skåne: är det snö på vägen kan man räkna med att mer än halva starfältet har strukit sig. vid -15 är det svinkallt. att köra i mer än en timme för en tävling är vansinne. brodda gör man aldrig, är det för isigt på vägen ner till ridhuset en dag får hästarna stå, för nästa dag har det smält.

så fort det kommer lite snö eller blir minusgrader så lägger sig folk 20 under hast. gränsen och i mitten av vägen, oavsett om det är halt eller inte, och ändå lyckas dom köra av?!  och att köra om är ju inte att tala om, även om det är två filer, nä, då är det bättre att ligga lite extra nära bilen framför, så kanske den kör lite fortare ist.

antingen var vi inte kloka förr i tiden, eller så har vi bilvit riktiga tofflor allihopa.

när grisar flyger....

hur fan kan dom ha en extra nyhetssändning på 2 timmar om att VICTORIA OCH DANIEL ÄR FÖRLOVADE??!! wohooo! it´s a halleluja moment!!  det var väl kul för honom att äntligen bli insläppt i familjen (inside info :P) men snälla, har folk inget annat att bry sig om?
för att inte tala om hur mycket skiten kommer kosta!? det lär ju inte knugen himself ta ur spargrisen...

gbg horse show pics










jag har köpt mig en ny bästa kompis

känner på mig att det här inlägget kommer kunna misstolkas precis hur som helst i sann 10-veckor-i-sträck-på-internatet-på strömsholm-anda. tur att jag hittade en bild iaf.




köpte mig en såndär huvudmassör till kompispris när jag sprang på marro i gbg, så himla skönt!! här snackar vi rysningar beyond anything!! nu till problemet; det är ju inte hälften så roligt när man gör det på sig själv, och jag fattar inte varför, för att man är beredd på vad som kommer? kan man anställa nån för en timmes huvudmassage/dan och dra av det som hushållsnära tjänster?

ingen musik idag, youtube bråkar. gnatt

dagens schöning...

...levererad av syster:

- NU KNIPER JAG!!!

nuff said.

trött my idag...


fredagsbonus:


nu du

har jag hittat en massa ny musik :P



i övrigt trött som saetan, ryssen (grabben som gör allt slitgöra i stallet) var ledig idag och jag fick dubbelt upp att göra. börjar lära mig s-kurvan på väg till mammas jobb riktigt bra nu, blir riktigt snygga ställ på det, och det med en automat :P
göteborg imorn, vi hörs på söndag!!

gårdagens schöööning

-malin... har du legat med den här?

det ser lovande ut




det känns som att nån har svetsat ihop hela kappmuskeln på vänstersidan (den som sitter mellan nacken o axeln), kan inte ens släppa ner armen i normalt läge. detta sen jag drog ur en sladd ur väggen?!

ser fram emot boxningen ikväll.

born to be alive


hej mitt vinterland







ja, jag gillar vintern, egentligen är det favoriten, men nu vill jag bara att det ska bli vår, att det blir nån ändring på saker och ting. jag vet att det är upp till mig att fixa, men just nu är allt så satans omotiverande.

men det löser sig

orka med avancerade insikter idag?

nej.

hoppade hästarna idag, gillar att jag har en enbart insutten 4åring som byter rent på hjälpen :D dutti liten, hoppa gjorde han också. gjorde en fuling på 5åringen som har ett enda läge= full fart, och satte på henne en graman för att hon skulle få jobba lite, och SATAN vad hon hoppade, hade hindrena varit liiite högre hade hon tippat över framlänges i sprången, SÅ bra var hon i bakkärran idag.

obegripligt för 80% av er som läser? förlåt
boxats idag, lite lagom oengagerat, och tittat på barnhemmet. jag var prepp på en film som skräms så man trillar ur soffan, men tydligen inte, lite besviken ur skrämselsynpunkt faktiskt, men som film var den faktiskt riktigt sevärd.

på tal om sevärd, kolla grabben på 2:50, honom hade jag inte tackat nej till.



det börjar bli lite kallt nu.

15 minus imorse.

idag har jag....

...fikat fyra gånger. och jobbat förstås, men att få in 4 fikatillfällen mellan 12 och 19 är en rätt bra bedrift.

snorkallt idag igen, 10 minus imorse, och min ständiga anti-långkalsong-kampanj håller fortfarande i sig, trots att jag ångrar mig lika mycket varje morgon när jag kliver utanför dörren med de tightaste, tunnaste ridbyxorna, ett par typ nylonstrumpor i de lika tighta som kalla ridstövlarna. kan låta dumt, ja. men våga vägra klumpigt, knöligt och sunkigt!! iallafall tills det blir 15 minusgrader. men, jag har nedlåtit mig att byta tillbaka till min gamla hjälm, eftersom min nya är så jävulusiskt bra ventilerad, här snackar vi brain-freeze. bokstavligt talat.

i övrigt har det faktiskt varit grymt fint väder idag, var tvungen att ta en paus o sitta i solen ett tag, mot den svarta dörren, så mysigt, hade johannas haft ngr stolar ute hade vi lätt haft utesittarpremiär på lunchen.

nej det här går inte för sig, gnatt på er.



skönt att ha nån som kan ge en ett par visdomsord på vägen


en låt att gå loss till


åsikterna den 16/2

börjar alltid mornarna (?) med att sätta på radion när jag går ner till ridhuset med första hästen, sen går vakna! på the voice resten av förmiddagen. på josefines innelista idag, plats nummer tre, "- STORA axlar, dubbla axelvaddar!!..." äntligen, tänkte jag, skönt att mina lyfta-40-kilos-säckar-och-boxnings-axlar passar in nångång, tills hon fortsätter med "....-och små, ja, INGA, bröst!!!" fan då, så länge var jag trendig.


btw, charterfeber, dagens irritationsämne. svenssons som betalar ett paketpris för att flyga 8 timmar till ett ställe fullt med andra svenssons. alla bor på samma standardställe, blir slussade till samma restauranger, och ligger på samma strand och dricker 24/7 två veckor i sträck.

- det är så mycket svenskar här! nästan som hemma, fast trevligare.

- ja vi har varit här 30 gånger!!

ffs! festandet klagar jag inte på, är man ledig så är man, men för fan! vill man inte se något nytt? något annan än kräftröda blekfeta göran, 55 och inger, 47 från nån liten liten by i småland som tycker att det är lagom exotiskt och nytt att dricka en paraplydrink. vad sägs om olika länder? olika stränder, annat folk, annan mat, göra lite saker som man INTE kan göra hemma?

skaffa ett solarium, ett bubbelbadkar, köp take away på närmsta kinakrog och åk ner till tingvalla och sup dig dyngfull- och sitt kvar där i två veckor.

varsågod, där har du din jävla charterresa, utan flygresan.

lost?

just because I'm hurting
doesn't mean I'm hurt
doesn't mean I didn't get
what I deserved
no better and no worse



det är precis sånt här som gör att jag inte orkar involvera mig med människor. på/av, av/på. hela tiden. whaat? nu vill jag snart ha något tillbaka, och inte bara en massa snack, annars lägger jag ner. igen.

ja lite vilsen är jag nog allt.

myyyys!!



var på riktigt bra humör imorse när jag vaknade :D sen blev jag mindre glad när det var 7 minusgrader ute och mina tår och knän lämnade in. tillslut kom jag hem, fortfarande helt sjukt ont i min redan innan onda rygg sen igår, en ipren och en klick häst-liniment så ordnar det upp sig. köpte en ny dunjacka som var på halva priset, så nu ska allan tillslut ersättas. (allan är min gås-jacka, namnet allan kommer ifrån att pälsen ser ut som stallkatten allan på strömsholm, och för att jävlas med djurrättsaktivisterna i klassen så fick pälsen heta allan. end of story. najs, nu behöver jag inte se ut som en gangstah när det är kallt ute (allan är en cirkus 2 storlekar för stor). söndagsmiddag ikväll och sen en powerwalk på det så avslutas veckan i topp!

nöjd



jag har blåmärken på knäna, blåmärken i svanken på varsin sida om ryggraden, och träningsvärk i magen efter en timlång statisk situp, men det var det fan värt! nu har jag fått min snö-boost för i år. tack för den.
bruce allmighty- exakt min typ av låg trötthets-humor. när han delar tomatsoppan-klockers, den, och ace ventura- filmerna är strömsholmnostalgi på hög nivå, lovely!!

en helt vanlig (?) arbetsdag i bilder



började dagen med en sväng i diket. whaat?? tänker du, jag säger att jag råkade överskatta vägens bredd och gasade lite för mkt i svängen, vilket resulterade i att jag gled ner i diket, som tur var (!) hade jag lite fart, så jag lyckades köra upp en halvmeter innan reflexpinnen. upp på vägen och påväg mot diket på andra sidan, skillad som jag är (hmm) rätade jag upp bilen och körde vidare med en hysteriskt skrikande mamma brevid, ja just det, det var hennes bil ja. men men, no harm done.



passade på att ta lite bilder på hästarna i det superfina vintervädret, antagligen the one and only day som solen lyser.



the sjöstedt sisters, preppade på fullt ös som på den gamla goda tiden (?)



syster in action, notera tofsarna i håret.



amatör.



michelin-my in action, mkt rutinerat utrustad med skid-goggles. dagens toppnotering- 75 km/h nytt rekord, sen tofflade chauffören ur. hmpf.
däremellan blev jag ju påkörd också. påväg hem, möter en bil på en liten blankplogad  grusväg, har en bil bakom mig, som jag tycker ligger lite för nära. kör vidare, och möter plötsligt en till bil. stannar, men puckot bakom mig, som fortfarande ligger 2 meter FÖR nära, får inte stopp på sin bil och åker rakt på mig. (fortfarande mammas bil) thank god för dragkroken som tar hela smällen, bara att släppa på skruvarna och trycka tillbaka den på sin plats. men det blev en minnesvärd dag för mammas stackars benz.




den nya pulkan efter 2 timmars åkning.... välanvänd? för mkt kottar på vägen.

ja, det var min alla hjärtans dag, vad har du själv gjort?

jovars-angående det här med skräckfilmer

segt värre var det här, en halv flaska vin senare och alarmet ställt på klockan 05.45 ligger jag nu nerbäddad i min säng. ingen utgång, inte ens en rysare. fast rysare är verkligen inte min starka gren. envisas alltid med att titta på dom värsta filmerna, trots att jag är så sjukt jävla lättskrämd att jag inte kunde sova på en vecka när jag såg gremlins, när jag var 10!! eller, i början av filmerna är jag helt ok med det faktum att det är en liten kines som sitter i ett hörn och jamar, det stadiet går över rätt fort, kan jag säga, men sen kan jag ju inte sluta titta, även om jag gärna ville, man lägger inte ner något man har påbörjat. det är bara så, även om det slutar med att man sitter skakande i ett hörn under en filt i en vecka. sånt är smällar man får ta.

det som inte dödar, det härdar, har jag hört. mest troligt på strömsholm

alla hjärtans dag imorn- eller dagen jag har valt att ignorera.
jag ska iallafall åka pulka efter bilen, man ska ta vara på snön så länge den finns, nåt jag lärt mig på mina tre år i skåne, tur att nåt har gått in iaf!
 



haha, passande låt :P

nyttighterna har inget slut!!

igår blev det fullkorns(!)pannkakor till middag, det var inte meningen, men det blev så ändå. har inte ätit ngt onyttigt whatsoever den här veckan, om man inte räknar en halv havrekaka, enda anledningen till att det bara blev en halv är min snåla syster, som vill ha alla kakor hon bakar för sig själv, oftast äter hon upp alla samma dag dom är gjorda. nu ska jag iväg på box-pass nummer fyra för veckan, har dessutom gått promenader på 20-60 minuter varje dag.helt sjukt.

jag hade tänkt vara snygg som satan till sommaren, blir jag inte det av den här tränings-hysterin så tänker jag inte anstränga mig mer än nödvändigt EVER igen.

over and out

tillbaka i gammal god form

japp, då var han tillbaka då, mr benassi i egen hög person



en helt vanlig onsdag- another downhill

dagens mysmusik, jag gillart, inte för att jag känner igen mig i texten, jag bara gillar den.  





kom inte på ngt mer att skriva, just nu är det mesta bara... likgiltigt, skit samma, av nån anlednig.

jo, nu kom jag på nåt, jag måste få gnälla av mig lite. väntar fortfarande på en tid hos bettfysiologen, har ont i käkarna som aldrig förr, och det hoppar som fan när jag tuggar, när jag tuggar tuggummi låter det som en näve grus på högersidan, och när jag är onykter och börjar tugga på isbitarna gör det ännu ondare. punkt nr 2 på whiny-listan idag är, som så många gånger förr, min rygg, ständigt ont, och om det ska bli något sånär bättre måste jag gå på en intensivkur hos naprapaten på minst 4 ggr i sträck, a k a 2000 pix på en månad. och sen måste jag underhålla skiten med ett besök var 3e vecka. kul är det inte att lägga pengar på sig själv, som inte syns utåt. suck

gnatt

ganska nöjd med mig själv idag ja...

gick en promenad på 20 minuter imorse, gick en promenad med bus-biffen, blev klar snabbt på jobbet, hann med bussen, hoppade av nere på stan o fixade lite grejer, bla en försäkring på min telefon, har jag berättat om min förra gps? den som var hel i en månad? eller den förr förra telefonen som jag trodde skulle hänga med när jag la han i urringningen? det gjorde han inte, han dök. med huvudet först ner i en stenplatta. ja, så en försäkring är alltså en god investering när det gäller mina prylar.

sen blev det en lååång paus av dötid, mindre kul, men jag har iaf påbörjat mitt bartender-jobb-sökande, alltid nåt. sen städade jag i köket, igen, o lagade middag, lyssna noga nu: färsk fullkornspasta med kyckling i svamp, fetaost och soltorkade tomater-sås (?) och sallad med extra kikärtor, svarta bönor, solroskärnor och sesamfrön, och vinäger-dressing på det. så nyttigt! ganska imponerad.

nu har det snöat sen klockan fem (helt otroligt) , och jag har ingen bil att åka ut och leka med. ge mig vadsomhelst, fwd sak samma!! bara det är en bil som går framåt. mammas bil får jag inte ta, hon har fått för sig att jag ska ha sönder den.
"- jag såg hur du körde på grusplanen, och om du inte kör in i något, så kommer handbromsen ge upp. så nej."

tråk-peggy. snön kommer ju försvinna innan min bil kommer tillbaka, men en tur med pulkan efter bilen ska vi väl kunna komma ut på :P



en sista minuten någon?



har slagits som aldrig förr, eller, egentligen inte, det var bara gaaalet jobbigt just idag. skönt som fan.

gnatt, o ni grabbar som inte gör som ni säger. ta er en riktig funderare inatt så hörs vi imorn.

brb

det blev en lugn alternativt tråkig helg. jobb och tävling, tidiga mornar och fortfarande ingen bil. avslutade med en söndagsmiddag med la familia som inte gick av för hackor diskussionsmässigt. en medlem i släkten är en aning konservativ och håller stenhårt på att det hon vet, är rätt, och det hon vet är 20 år gammalt. ämnet var homosexulella, och om man har någon anledning att säga åt vilket håll man är lagd vid en arbetsintervju, och hur olika lebbar och bögar är om man jämför med vanligt folk, du hör, sjukaste argumenten. vår familj är ganska glad i diskussioner, så där tog det fart, minsann!


i övrigt spinner det bara runt drömscenario efter drömscenario i mitt huvud. hur bra allt skulle bli om....
jag hatar det där jävla om!

alla hjärtans dag på lördag. om det är nån gång min livsfilosofi sviktar är det veckan innan alla hjärtans dag. några korta mood-swings på runt en kvart när jag byter musik på ipoden från benny benassi till det här


men det går över snabbt, på söndag är jag tillbaka.

that's hot


 


bilbusabstinens



idag lyssnar jag bara på sån här musik

dagens åsikter

  • alcazar= årets mesta schlager, andreas' moves är bara så (ursäkta uttrycket) rätt.
  • marie serneholt kan inte sjunga utan efterfix i datorn, melodifestivalen är live, too bad för henne. det hjälpte tydligen inte att vifta med ögonfransarna heller.
  • ridskoleungar är det värsta som finns. odisciplinerade, vimsiga och oseriösa. strömsholm-skada? mycket troligt.
  • jag älskar min nya telefon, LG Renoir, 8 megapixel-kamera, touch och helt enkelt världens bästa. snygg är den också               snyggve
  • att gå upp halv 7 för en träningstävling en söndag i februari är INTE okej.
  • du som inte riktigt har släppt taget är välkommen att höra av dig när det passar, eller var en tönt och låt bli, jag har annat att göra.

nej, lite eyecandy på 3an o oceans twelve (eller thirteen, eller eleven? whatever) ngr doftljus i form av fragrance library's sex on the beach (delish!!) och min underbara säng, en kombination många drömmer om, men inte många får uppleva.

gnight


dagens tips

http://www.picnik.com/app#/home/welcome

för alla oss töntar som inte orkar skaffa photoshop, finns en massa roligt man kan göra, HDR-kopior och allt möjligt.
toppen.

får inte tillbaka bilen förrän nästa vecka... gubbfan bara skrattade åt mig när jag sa att jag ville ha flera hästar, lilla gumman, prova den som den är först, under tiden du har haft den har den bara gått på halvfart. tämj dom hästarna först.
suck, att folk alltid ska tro som dom vill. jaja.


haha, jag gillar den =)


det snurrar i min skalle....

... och just idag snurrar det alldeles för mkt. var hos en spåtant imorse. nej, jag tror inte på sånt egentligen, det här var mest en kul grej, eller det började iaf som det. nu vet jag inte, det var alldeles för mycket som stämde för att jag ska kunna ignorera vad hon sa. så nu ligger jag här och funderar. bollen ligger tydligen hos mig nu, så jag måste se till att saker och ting händer, för då kommer det tydligen bli riktigt bra. men vad fan ska jag göra? och nån kommer komma tillbaka av sig själv, det hade jag gillat, men jag vet ändå inte. vet inte ens om jag vågar tro på det. och vet inte hur jag ska göra för att knuffa på i rätt riktning?
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

kan nån bara komma hit och säga till mig VAD jag ska göra???

panik, med en liten liten känsla av att allt kommer att lösa sig? det står 95-5 till paniken just nu. skulle bli lite lugnare av 80-20

what the fuck!?




spagetti-armar?

boxning idag igen, tror att passet idag var riktat på armarna, för mina händer skakar fortfarande.

ryssen var ledig idag= dubbelt jobb för mig, var iväg och tränade med knäppskallen, som förra veckan inte kom över ett enda hinder, han hoppade rakt igenom allt, idag var han som lobotomerad. jättelugn och koll på benen hela tiden, eller ja, får man en perfekt distans på ett hinder springer han rakt igenom, så man måste lägga honom liiite för nära hela tiden, det är bara det lilla issuet att mina knän hissar vit flagg efter 10 såna språng med så mkt avstamp. gillar läget ,när man får order att släppa efter på tyglarna mot hindret, och på sista hindret i serien ser man marken komma närmare alldeles för fort, tills hästen i sista sekunden kommer på att han ju kan veckla ut frambenen så man slipper landa på pannan i spånet.

ngt jag gillar ännu mer är mina skriftligt korrekta meningar som blir typ 3 km för långa. jaja, det var länge sen jag gick i skolan.


men, det vi gillar allra mest idag, som så många andra dagar är Benny Benassi's mix på Star 69. håll ut genom introt på en (!) minut så lovar jag att det är värt att vänta på.

som så mkt annat ;)



lovely

tog ut jeepen på en liten motionsrunda till verkstaden för att lämna serviceboken som jag så himla fiffigt lämnade hemma. diskuterade lite trim med nordén himself, skönt o ta sånt irl, sjukt svårt att förklara vad jag menar när jag inte fattar vad han säger på telefon (bredaste skånskan ever). hursomhelst går hela kalaset på försäkringen, en stor bautasten (sån som obelix släpar runt på) trillade av mina axlar. det hade ju varit jättekul om den hade blivit klar till lördag, men det ser inte ut som det, och det är väl nån mening med det också. skönt, då slipper jag fundera på vad jag skulle säga, om.......eller... nä.... eller jo kanske...

så nu slipper jag oroa mig över sånt iallafall.

mot solariet!!

bästa terapin man kan hitta

fy fan vad skönt det var att få slåss lite. bilen trasig? slå lite hårdare, trött på jobbet? knäa ännu hårdare. allmänt arg? sparka så frickin´ hårt att newbiesarna stannar upp och stirrar på dig.

tack för idag.

gnatt

SÅ skönt

* bilen går antagligen på försäkringen, dvs my slipper skrapa ihop 15 000 på en vecka.
* har beställt en ny telefon idag, av the most stockholmska försäljaren ever: -asså, min kompis köpte en omnia, och ja ba, men va håller du på me liksom? det blev en LG renoir, med touchscreen, otroligt opraktiskt när man sitter med vintervantar på en skogstokig häst, men nu vägrar jag anpassa mig mer efter dom där djuren än vad jag redan har gjort i 20 år.
* har fikat med mia och tagit igen en månads prat om allt och ingenting
* boxning om 2 timmar, ska bli så galet skönt att komma igång igen!!
* stekarkväll imorn med lite boxning, chefens jeep och mitt favoritsolarium.

det är najs.

imorgon...

... är det jag som går upp till gerda och köper mig ett gymkort. nu är det full fart som gäller, heltid med hästarna och boxning MINST tre ggr/veckan. degat hela januari på en häst/dan och skolan hela dagarna. fy fan.



ska bli skönt o slåss lite, bästa terapin ever!!

heaven

åååå, igår åt jag en sallad på johannas till lunch. som jag har längat efter en riktig sallad!! I was in heaven.

allmänt jättetrött. allmänt ledsen över min bil.

vände mig om i sängen imorse och såg det här:

  min bästa myskompis!!

kan även bjuda på en av alla fyllebilder som hamnade på fb igår

 och det där var bara början på kvällen...

RSS 2.0