hört på grey's igår:


just one of those days

en dag som den här önskar man att man börjat med frimärkssamling istället. var iväg o tränade imorse, tog totalt 45 min att få in djuret i släpet, eftersom lastbilen är i torekov o kör möbler. kul. kom hem igen och skulle löshoppa alla unghästar. det börjar bra med att min egen dumma jävel slet sig på vägen ner till ridhuset, springer upp till stora vägen och är två meter ifrån att pli påkörd. på riktigt. springer runt halva ettan (50 hektar) tills jag får tag på djuret. han hoppar som en kratta, likaså min andra häst. allmänt kaos resten av dagen, alla var helt galna.

körde bossens jeep till servicen i ystad, och tillbaka med en liten merca. A K A har jag kört flygrakan 4 gånger idag.

behöver jag säga att det gick fortare och fortare för varje gång?
börjar bli ruskigt fartblind, sjukt när man tittar på mätaren o inser att man ligger i 150+ på 90 väg... skulle tro att jag spenderar lite för mkt tid på gasen i rally-fräsen. som för övrigt är hans nya namn. eller bara fräs.

sitter i soffan efter en power dammsugning och väntar på att jag ska få en vision om vad tusan jag ska äta till middag. har ätit en påse popcorn idag, börjar bli lite smått hungrig nu.



nåt sånt kanske??

det här kommer bli SÅ sjukt bra

- Nu är det två killar till som vill komma på middagen, 
  My, det här går inte, vi måste fixa lite fler tjejer!!!

min baby!



var iväg o tittade på sheltie valpar idag. adorable!!! som av ett väldigt märkligt sammanträffande var valpen jag gillade bäst på bilderna den jag gillade bäst på riktigt också, plus att just han var den enda hon var helt säker på att hon skulle sälja, eftersom han hade för mkt vitanlag för att avla på. säger inte det allt?! det ÄR alltså min baby. sen att det är helt fel säsong tidsmässigt, och att det var den trashigaste "kenneln" jag sett i hela mitt liv spelar mindre roll. 4 veckor kvar!

ett nytt försök...

nu är jag tillbaka igen, och datorn också, visserligen försvann all musik jag hade, men det var så mkt skräp, och är ju rätt lätt att fixa tillbaka. jag är nöjd med att alla bilder finns kvar :)

en massa har hänt sen datorn dog. championaten har varit, sabina var nere och hälsade på, frida var i skåne, men syntes inte till. summan av den helgen var en hel del dålig ridning, fina hästar 180 flaskor skumpa och en sjukt lång auktion, kom hem från stallet kl. 1. sen har det varit en massa emellan, sjukt mkt att göra nu, har plötsligt 8 hästar/dan fram till jul. whoppi.

lekte svarttaxi i malmö imorse. det slutade med en grabb som däckade i bilen, så han fick åka med till jobbet, och en mkt mkt förvirrad my som undrar vad fan som hände där? hur gick det med tack men nejtack, jag tror jag håller mig till  första bästa som verkar stabil? varför folk inte kan bestämma sig? just do it for fuck sake.

hela den här helgen ägnas åt att flytta in mormor i sin nya lägenhet, så att vi kan få lite lung och ro igen, ledig imorn, ska åka och titta på valp :)

sen är det måndag och ny vecka och bara fem dagar kvar till THE fest, älskar det faktum att folk har frågat specifikt om vi kommer. jadå, uppmärksamhet och att få vara i centrum  rankas HÖGT på listan av saker jag gillar.  whoop whoop.

BÄST


satan

vilket feting virus jag har fuckat upp min dator med. eller det kanske inte var mitt fel, hoppas det, hoppas även att det går att fixa utan att det kostar 4-siffrigt och utan att allt jag har på datorn försvinner. panik på hög nivå. vi hörs om en dag eller två.

förvirrad? ja.

fick ju för mig att det var lördag och kanelbullens dag igår. så fel man kan ha, det är ju imorn! men men, det får väl bli en bulle imorn med. eller två.

idag, den bästa dan på länge!

sov till halv 11, utan att vakna kl 7 som alltid annars, gick ut med hundarna, blev hungrig och köpte frukost på espresso house som jag avnjöt till gårdagens grey's anatomy, åkte och besiktade bilen, nemas p's, tog en sväng in till malmö och köpte högtalare till ipoden (så att jag inte känner mig så ensam härute) och en såndär fm-sändare till ipoden, är det nån som vet hur fan den funkar så säg till!

åkte vidare till nova lund, och fyndade en hel massa på gina tricot, provade kläder till allas (min egen) förvåning, shopping my way brukar vara att springa in i en affär, gå ett varv och gå ut om man inte ser något snyggt, prova aldrig!! men, idag provade jag en hel hög med kläder, sensation! den alldeles för kräsna och dömande-på-första-intrycket-my kanske håller på att ge sig.

fyndade ett par stövlar på scorett, sen fick det vara nog, köpte en kanelbulle (kanelbullens dag idag, men observera att om du ber om en bulle här i skåne får du en vanlig fralla. bulle heter snäcka på skånska har jag hört.) och åkte hem. cyklade en tur med hundarna i solen, packade mina prylar och drog ut till veberöd. och här är jag nu. såg att det är idol på tv, nu bär det iväg till tvn,(det tar ca 20 sek att gå från köket till vardagsrummet. hmm)

plock choklad från anthon berg, en påse naturgodis och ett glas vin. att avsluta dagen på topp.

ja vad ska man kalla det då?

har precis beställt en virkad växelspaksmuff. hilarious, jag vet, men den är ju i aluminium (växelspaken), a k a snorkallt när det är 7 grader ute klockan 7.

syster drog till stockholm idag, och jag har absolut inga planer alls för helgen. tävlar på lördag.. och sen tog det slut. husvakt är jag också, blir det en ny slapp-helg i veberöd? man skulle kanske kunna sjunka så lågt att man slänger iväg ett lagom "sassy" sms och hoppas på en reaktion. varför inte? 

efter kindpuss attacken och hon-är-min attityden i tisdags är läget lite otrevligt på jobbet. känner mig väldigt uttittad på något sätt. men jag är preppad, jag kan ju slåss för fan! bring it on, bitch (med en ghetto knyck på huvudet).

ledig imorn, ska sova länge, gå ut och gå, besikta bilen, shoppa lite kläder, sen ta mig ut mot veberöd. jaddå!


RSS 2.0